SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Gökhan BOZKAYA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9)

eker 15.12.2004 14:37

Valla Gökhan açıklama yaptı. "6 ay futbol oynamadım ben. Gerçek Gökhan'ı herkes ikinci yarı görecek" dedi. Hadi hayırlısı....

serhankaburcuk 16.12.2004 07:46

[quote=eker]Valla Gökhan açıklama yaptı. "6 ay futbol oynamadım ben. Gerçek Gökhan'ı herkes ikinci yarı görecek" dedi. Hadi hayırlısı....[/quote]

İnşallah bu hafta o seyirciyi görünce gaza gelirde belki şimdi başlar...Hadi hayırlısı...İnşallah eski Gökhan olur...Zaten eski GÖKAN BOZKAYA Dönerse 2 transfer yapmış gibi oluruz...

RüStü ElmaS 10.01.2005 21:42

[quote]Hakikatgazetesindeki 22.12.2004 tarihindeki haber:

Gökhan Karagümrük maçı ile gol orucunu bozdu..

Sivasspor’un genç futbolcusu Gökhan Bozkaya gol sözünü bir haftalık gecikmeli olarak tuttu. Sarıyer karşılaşması öncesi golleri özlediğini gol atmak istediğini dile getiren Gökhan Bozkaya, Karagümrük karşılaşmasında Sivasspor’un öne geçtiği gole imzasını attı. Gökhan Bozkaya,”Golün sevincini maç sonunda çok iyi yaşadım. Takımı öne geçiren golü attım ancak daha sonra aleyhimize verilen penaltı ile maçın berabere olmasından dolayı attığım golün sevincini unuttum. Ancak maç sonunda sahadan galibiyet ile ayrılmamızdan dolayı gol sevincini o zaman tam olarak yaşadım. Önemli olan takımın başarısıdır. Bu başarıda benimde küçük bir payım varsa ne mutlu bana ancak. Daha başarının yarısındayız. İkinci yarı içinde başarı sözü veriyorum” dedi[/quote]

Gökhanin sözüne taraftar olarak güveniyoruz.
Gökhanin ikinci yarida süper bir performans gösterecegine inaniyorum.

Nuret 04.02.2005 19:34

Gökhan'ın Sivasspor'a çok şey kazandıracağından eminim. Ancak bazı maçlardaki performans düşüklüğü beni düşündürüyor. Mehmet yıldız'da transfer edildiğine göre, bu ikilinin eskisi gibi ligde fırtına estireceğinden şüphem yok...

serhankaburcuk 17.02.2005 09:27

[size=4][b][i]Artık Gökan BOZKAYA danda patlama bekliyoruz.Artık Yakın Arkadası Mehmet YILDIZ da takıma dahil oldu...O eski günlere tekrar dönmek istiyoruz....

ALMANYADA DOĞDU...
SİVASLI OLDU...
HELAL OLSUN SANA
GÖKHAN BOZKAYA....[/i][/b][/size]

RüStü ElmaS 27.04.2005 19:21

Gökhan tekrar yesil sahalara dönüyor!!!

Sivasspor’un yıldız futbolcularından Gökhan Bozkaya’nın Altay maçı ile tekrar yeşil sahalara döneceği bildirildi.

Gökhan gardas, epey özlettin kendini :wink:

senarist 28.04.2005 07:02

Valla ben Gökhanı hiç beğenmiyorum çok yetersiz...Burada gökhan için çok güzel şeyler yazılmış ama bilemiyorum valla...

Bence sivassporda oynayacak kalitede değil...

Antalyaya geri dönmeli bence...

sivaslim58 28.04.2005 07:38

aynen katılıyorum senarist sana gökhan bozkaya mehmet yıldız bunlar düz adamlar ikisininde maşallahı var tombul tombul.

serkankustarci 29.04.2005 14:12

Gökhan Bozkaya yı bilmemde ,göreceksiniz Mehmet Yıldız süper ligin yıldızı olacak .Çünkü onun stilinde ligde başka topçu yok.Mersin maçında adamı ceza sahasının içinde en az 5 metre çektiler yıkamadılar.Bu pozisyondan sonra Mersinli seyirciler bile kim bu adam diye sordular.

Vieri vieri...

GuNaY 29.04.2005 14:15

[size=6][color=blue][b]gökhan gectigimiz yıllarda cok iyi oynuyordu bu yıl üzerine var bir sanssızlık ama bununda gececegine inanıyorum ben...[/b][/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07.