SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   LÜTFEN COOK ÖNEMLİİİ OKUYUNUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=911)

puar 30.05.2005 11:11

[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Saygıdeğer arkadaşlar şu anda Sivasa THY uçak göndermektedir...Ama sadece İstambuldan Sivasa ve sadece haftanın 3 günü....Bir ara özel hava yolu şirketlerinden AtlasJet uçacaktı bu firmada 1 gün geldi ve gitti dahada gelmedi...Sebebi ne biliyormusunuz?Sebebi Sivas insanının gösterdiği ilgisizlik!!Mesela THY 'da şuan zarar ediyor ama siyasi baskılardan dolayı uçuyor...Biraz çuvaldızı kendimize iğneyi başkalarına batıralım...Sivas insanı uçağı tercih etmiyor...70 milyon uçaga vermiyor 45 milyon otobüse veriyor..Birazcık suç bizdede var...Uçak geliyor ama biz ilgi göstermiyoruz...Sivastan hergün enaz 500 kişi İstanbula yolculuk yapıyor bunların 200 tanesi uçaga binse Sivasa hergün uçak gelir...Ama yok...Bu konunun özü bu...[/i][/b][/size][/quote]

evet serhat arkadasımızın dedi gibi ilgizsizlik talepin az olmasından kaynaklanıyor. sivasa süper liginde gelmesi herşeyi değiştirecektir.

CAGLAYAN 30.05.2005 11:12

[img]http://www.yeniulke.net/images/kose_yazilari/kemal_caglayan.jpg[/img]

Yazar Adı: Kemal ÇAĞLAYAN

Yazar İletişim: [email]kemal.caglayan@yeniulke.net[/email]

Eskiden THY bahane gösteriyordu, şimdi biz göstermeye başladık.
THY yolcu azlığını ve pistin yetersiz olduğunu dile getiren bahaneler ortaya atarken, bizler " Uçağımızı istiyoruz " kampanyaları ile uçak seferlerinin başlaması için çalmadık kapı bırakmadık.
Amacımıza geçte olsa ulaştık.
Sivas'a uçak seferleri başladı, hatta THY'nin başlattığı uçak seferleri karşısında özel sektörde uçma garantisi verdi
Sonuçta gülen taraf Sivas oldu.
Ama gülerken düşünmeyi de unuttuk galiba.
Sivas'ın Teşvik kapsamına alınmasının ardından ,İl'in gelişmesi ve kalkınması, özel teşebbüsçülerin Sivas'a yönelik yatırım yapmalarını sağlamak amacıyla uçak seferlerinin başlamasının ne kadar önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçek.
Ama,bu gerçeği görmemezlikten gelenlerimiz de var.
THY uçmak istiyor, bu kez biz gelemezsin diyoruz
Neden gelemezler ?..
Nedeni var mı .Pisti temizlemiyoruz, gerekli tedbirleri almıyoruz da ondan.
İşte size güzel bir örnek.
Hafta sonunda yaşanan rezaleti Sivas bu güne kadar yaşamadı.
İş adamları, yolcular böyle bir vurdumduymazlığın Sivas'a zarar getireceğini belirterek,biran önce tedbir alınmasını istediler.
Ne olmuştu ki,
Ne olacak. Sabah erken saatlerde Sivas'a gelmesi gereken uçak öğleden sonra inmek zorunda kaldı. Gerekçe " Pistin temizlenmesi tamamlanmadı " Yolcular kara batarak havaalanı terk ederken, valizlerini ise emniyet mensupları taşımak zorunda kaldı.
Siz hiç mi meteorolojiyi takip etmiyorsunuz.Sabahın erken saatlerinde pistin temizliği yapılamaz mı ?. Yolcuları İstanbul havalimanında, Sivas havaalanında saatlerce bekletmek size ne kazandırdı.
Havaalanının aldığı tedbirler nerede ?
Nerde olacak Allah aşkına. Tedbir alınsa böyle bir rezalette yaşanmazdı zaten.
Bu kafayla gidersek çok şey kaybederiz çok.

Fiko72 30.05.2005 12:27

bu sene ilk kez kayseriye ucuyorum.
neden sivas imiza ucamiyoruz.

öyle bir sey olsa, yolcumuzda olur.

benden tam destek.

abircan 30.05.2005 12:29

direkt memleket meselesi , işte şöyle başlıklarda bulundurun, açın yazalım, bıktım artık şu fb, gs,bjk davasından, özel sektöre illa gel zarar et demek olmaz zaten gelemez akla uygun değil, ama yurt dışındaki hemşerilerimizin charter seferleriyle izin geliş ve gidişlerinde kullanmaya başlarlarsa iyi olur canlılık doğar sivaslılar görmeye başlarsa uçak iniyor kalkıyor yurt dışındaki sivaslılarda rağbet eder, bu biraz dışardakilerin taleplerini yoğunlaştırmalarına kalmış, hele şu berlin, hamburg ve köln , frankfurttakiler kızıyorum ekşiyin seyahat acentalarının kafasına , ne münasebet kayseride malatyada işim olmaz direkt şehrime uçmak istiyorum deyin, başlartırsınız, ama nerde herkes önce izmir , antalyaya uçuyor, önce 15 gün güneşleniyor sonra memleket aklına geliyor, amca dayı hala ziyareti sonra başlıyor o da adet yerini bulsun diye yalanmı, ama tatil hakkınız elbette, konuyu takip edelim lütfen iyi konu seçilmiş

CEVIK 30.05.2005 12:31

[quote=CAGLAYAN][img]http://www.yeniulke.net/images/kose_yazilari/kemal_caglayan.jpg[/img]

Yazar Adı: Kemal ÇAĞLAYAN

Yazar İletişim: [email]kemal.caglayan@yeniulke.net[/email]

Eskiden THY bahane gösteriyordu, şimdi biz göstermeye başladık.
THY yolcu azlığını ve pistin yetersiz olduğunu dile getiren bahaneler ortaya atarken, bizler " Uçağımızı istiyoruz " kampanyaları ile uçak seferlerinin başlaması için çalmadık kapı bırakmadık.
Amacımıza geçte olsa ulaştık.
Sivas'a uçak seferleri başladı, hatta THY'nin başlattığı uçak seferleri karşısında özel sektörde uçma garantisi verdi
Sonuçta gülen taraf Sivas oldu.
Ama gülerken düşünmeyi de unuttuk galiba.
Sivas'ın Teşvik kapsamına alınmasının ardından ,İl'in gelişmesi ve kalkınması, özel teşebbüsçülerin Sivas'a yönelik yatırım yapmalarını sağlamak amacıyla uçak seferlerinin başlamasının ne kadar önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçek.
Ama,bu gerçeği görmemezlikten gelenlerimiz de var.
THY uçmak istiyor, bu kez biz gelemezsin diyoruz
Neden gelemezler ?..
Nedeni var mı .Pisti temizlemiyoruz, gerekli tedbirleri almıyoruz da ondan.
İşte size güzel bir örnek.
Hafta sonunda yaşanan rezaleti Sivas bu güne kadar yaşamadı.
İş adamları, yolcular böyle bir vurdumduymazlığın Sivas'a zarar getireceğini belirterek,biran önce tedbir alınmasını istediler.
Ne olmuştu ki,
Ne olacak. Sabah erken saatlerde Sivas'a gelmesi gereken uçak öğleden sonra inmek zorunda kaldı. Gerekçe " Pistin temizlenmesi tamamlanmadı " Yolcular kara batarak havaalanı terk ederken, valizlerini ise emniyet mensupları taşımak zorunda kaldı.
Siz hiç mi meteorolojiyi takip etmiyorsunuz.Sabahın erken saatlerinde pistin temizliği yapılamaz mı ?. Yolcuları İstanbul havalimanında, Sivas havaalanında saatlerce bekletmek size ne kazandırdı.
Havaalanının aldığı tedbirler nerede ?
Nerde olacak Allah aşkına. Tedbir alınsa böyle bir rezalette yaşanmazdı zaten.
Bu kafayla gidersek çok şey kaybederiz çok.[/quote]

[color=red][size=7]ABİİ KALEMİNE SAĞLIK NE GÜZEL DE DİLE GETİR MİŞİN [/size][/color]

FatihSoner58 30.05.2005 12:50

[quote=cevik][color=red][size=6]ARKADAŞ SİZLER BİR SORU ALMANYA VE DİGER YURT DIŞINDAKİ

HEMŞERİLERİMİZ SİVASA GELMEK İCİN

UCAKLARA DOLACAKLAR

BAKIN UCAK NEREYE İNİYOR

(KAYSERİ ) NEDEN SİVASIN YETERİNCE

YOLCUSU YOOK MU YOKSA SİYASİ BİR TAVIRMI

YOK SA NEDEN

BEN GURBET DEKİ DERNEK VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE

CAGRIDA

BULUNUYORUM GELİN UCAGIMIZI SİVASA İNDİRELİM

NE DERSİNİZ

BU TEKLİFİ UCAK ŞİRKET LERİNİ BİLDİRE BİLİR SİNİZ

ALMANYA SİVASLILAR DERNEGİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

SAYIN LÜTFÜ ÜNAL VE DİGERLERİ

BU CAGRIYI LÜTFEN BİR DÜŞÜNELİM

BEN ŞAHSEN GECEN YIL

İSTANBULDAN UCAKLA KAYSERİYE İNDİM

BU BENİM GÜCÜME GİTDİİİ

NEDEN SİVAS NEDEN NEDEN KİM LER

ENGELLİYOR SİVASIN VE SİVASLININ KALKIN MASINI

BİZ LER İC HAT SEFERLERİN DE SİVASA İNMEK DEN

GURUR DUYUYORUZ

ŞİMDİ SIRA DIŞ HATLARDA

BİZİM BAŞARDIĞIMIZ GİBİ SİZLERİNDE

BAŞARMASINI BEKLİYORUZ GURBET DEKİ SİVASLILAR

YARINDAN TEZİ YOOK

( ONUR) ( ÖGER) (SULTAN) (ATLASJET)

DAHA İSMİNİ SAYAMADIĞIM DİGER

HAVA YOLU ŞİRKETLERİNE

LÜTFEN BU TEKLİFİMİZİ İLETİN SAYGILARIM

NOT VARMISINIZ SİVASI BİR KAYSERİ VE DAHA ÜSTÜÜN İL

YAPMAYA İCANA DOLU NUN PARİSİ NEDEN OLMASIN

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: [/color][/size][/quote]

MUKEMMEL YAZININ ALTINA IMZA ATIYORUM

Kaptan-58 30.05.2005 12:57

[i][size=6][color=darkblue][b]YAW BEN OTOBÜSLERİ ÇOK SEVİYOM.... HELE MERCEDES-BENZ O 403 LERE BAYILIOM.....

AMA YİNEDE UÇAK SEFERİNİN MUTLAKA OLMASI GEREKLİDİR.....[/b][/color][/size][/i]

CEVIK 30.05.2005 19:09

[quote=Kaptan_58GENCLiK][i][size=6][color=darkblue][b]YAW BEN OTOBÜSLERİ ÇOK SEVİYOM.... HELE MERCEDES-BENZ O 403 LERE BAYILIOM.....

AMA YİNEDE UÇAK SEFERİNİN MUTLAKA OLMASI GEREKLİDİR.....[/b][/color][/size][/i][/quote]

[color=darkblue][size=6]KAPTANIM ARTIIK CAĞA AYAK UYDUR MAMIZ LAZIM

İSTANBUL/ SİVAS 1. SAAT 15 DAKİKA NE DERSİN DAHA GÜZEL DEGİLMİ[/color][/size]

Tokatli 30.05.2005 19:26

Valla bence de cok iyi olur cunku biz Hollandada oturuyoruz. Kayseri Tokat'a 290 km, Ankara 450 km. eger Sivasa ucak kalkarsa Avrupadan sadece Sivaslilar degil Tokatlilar ve Erzincanlilarda Sivas'a ucar. Yani keske boyle birsey olsada rahat rahat yolculuk yapsak.

ygd 30.05.2005 19:26

ÇEVİK ABİ UÇAKTAN KORKAN ÇOK GALİBA ONDAN BU İLGİSİZLİK :D :D !!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:37.