![]() |
--->: K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0
[CENTER][img]http://www.superspor.com/images/galeri/29/2363/B_a1a2d64a705a4c603b3dd45cbda895ad.jpg[/img][/CENTER]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"] TAKIM YENİ FORMALARLA SAHAYA ÇIKMIŞ.RESİMLER ONU GÖSTERİYOR..YAKIŞMIŞ..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
kazanmamız gereken bir maçtı özellıkle 2. yarı galıbıyete yaklaştık.ancak isteksiz oluşumuzdan ancak beraberlık geldı.neyse saglık olsun
|
-->: K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0
[B]Hiç yoktan iyidir.Deplasmanda 1 puan.Yenebilirdilkte yenilebilirdikte öyle bir maçtı.İnegöl maçına bakalım.[/B]
|
Arkadaşlar ben maçı canlı izledim gerçekten erciyes takımı moral motivasyon olarak tamamen çökmüş.Dünki maçta pas yapmaktan acizdilerdi,biz özellikle ikinci yarı onlara göre çok daha iyi oynadık.Onun için ben aslında kazanılan 1 puana değil kaçan 3 puana üzülüyorum bu maçı kazanmalıydık.Ayrıca bizi oralarda yanlız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum,tezahüratlarıyla koskoca kayseri seyircisini bastırdılar,biran için kendimi 4 eylülde sandım...
|
SIVAS DAHA LIGDEN DUSMEZ MERAKLANMAYIN EN BUYUK SIVAS DIVRIGI
KAHRAMANPALHA |
Her ne kadar deplasmanda alınan bir puan hiç yoktan iyi olsa da futbolcu kardeşlerimizin istanbul takımlarına karşı sahip oldukları motivasyonu diğer kluplere karşı da edinebilmeleri halinde çok daha iyi noktalara erişebileceğimizden eminim.
|
[QUOTE=KAYNARDIVRIGLI;173331]SIVAS DAHA LIGDEN DUSMEZ MERAKLANMAYIN EN BUYUK SIVAS DIVRIGI
KAHRAMANPALHA[/QUOTE] öyle bir sıkıntımız yokki gardaş |
keske kazansaydık formalar 10 numara
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Deplasmanda oynuyoruz alinan 1.puana sevinemiyor Arkadaslar Anlamakta güclük cekiyorum. Sezonun ikinci devresinde puan aslanin midesinde olacak ..Bence deplasmanda alinabilecek en iyi sonuclardan biri beraberlik yenemiyorsan yenilmiyeceksin Rakipimiz evinde 2. puan Avantajini kaybetmis oluyor onlarda bize gelecek 4.Eylülde 3 puan aldigimizda rakip ikili Avarajlarda Tabelede Altimiza düsüyor ve 4 puan bizim oluyor, hedefimiz yine ilk 10 olacak cikabildigimiz yere kadar cikalim...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Erciyes deplasmanından alınan 1 puan hiç yoktan iyidir.Bence sivasspor bu karşılaşmada diğer deplasman maçlarındaki kadar iyi oynayamadı.İyi bir oyun sergileseydik bu maçtan 3 puan alabilirdik.Ama dediğim gibi 1 puan iyidir.Artık sezonun ikinci yarısına bakmalıyız.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:24. |