![]() |
-->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA
arkadaşlar 400. euro ya böle bi oyuncu alailirsiniz ancak?eğer kibazı şeyler ve güsel goller görmek istiyosanız,1.5 mlyon doları gözden çıkarmanız lazım....
|
Bence cok iyi bir oyuncu Turkiye liginde resmen patlar...
|
--->: -->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA
[QUOTE=ceza_tolga_rep;183513]arkadaşlar 400. euro ya böle bi oyuncu alailirsiniz ancak?eğer kibazı şeyler ve güsel goller görmek istiyosanız,1.5 mlyon doları gözden çıkarmanız lazım....[/QUOTE]
SÜPER BİR ADAM OLSA HEM SİVASSPORA GELMEZ MALUM PARAMIZ YOK AYRICA TRANSFERIN SON GUNLERINDE BÖYLE KALİTELİ OYUNCUYU BIRAKMAZLAR AMA BÜLENT UYGUN BU ADAMI İZLEYİP ALDIYSA IYIDIR AMA CARVALHO DA YAPTIGI GIBI ONUN BUNUN (ESAT KARABERBERLIOGLU)TAVSIYESIYLE ALIRSA YANI IZLEMEDEN ALDIYSA BU ADAMDA 2.CARVALHOL OLUR |
-->: --->: -->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA
[QUOTE=Bilmiyorum5;183516]SÜPER BİR ADAM OLSA HEM SİVASSPORA GELMEZ MALUM PARAMIZ YOK AYRICA TRANSFERIN SON GUNLERINDE BÖYLE KALİTELİ OYUNCUYU BIRAKMAZLAR AMA BÜLENT UYGUN BU ADAMI İZLEYİP ALDIYSA IYIDIR AMA CARVALHO DA YAPTIGI GIBI ONUN BUNUN (ESAT KARABERBERLIOGLU)TAVSIYESIYLE ALIRSA YANI IZLEMEDEN ALDIYSA BU ADAMDA 2.CARVALHOL OLUR[/QUOTE]
KARDEŞ MÜKEMMEL YAZMIŞSIN?ELLERİNE SAĞLIK?CARVALHO YA BİR SÜRÜ PARA VERİLDİ AMA HİÇ BİŞEY YAPAMADI?IVANKOV GELDİ TAMAM AMA KAMPA KATILMADI VE ALIŞMA ZAMANIDA BAYA SÜRECEĞE BENZİYOR?İNŞALLAH GÜSEL ÇIKARDA İYİ İŞLER YAPAR?BÜLENT HOCAYA GÜVENMEK LAZIM?MEHMET VE BALİLİ ZATEN İLK 11DE OYNARLAR AMA BELKİ Bİ SAKATLIK OLURSA İVANKOVYERİNİEDE OYNAYABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. |
İVAN CVETKOV SİVAS´TA
Bekleyip göreceğiz. İnşaallah işimize yarar. Çünki ikinci yarı çok zorlu geçecek.
Ara transferde alttaki tüm takımlarda bir hareketlilik sözkonusu... |
[B][COLOR="Blue"]Hayırlı uğurlu olsun
Sivasspor'a katkısı olur umarım İvan Chetkov'un [url]www.sivasspor.com[/url] sitemizide kutluyorum öğlenleyin tüm kanallardan ve sitelerden önce haberi üyelerimizle paylaşmış.[/COLOR][/B] |
İVAN CVETKOV SİVAS´TA
inş. sivassporumuza yararlı olur bizim bosa atacak paramız yok
|
İVAN CVETKOV SİVAS´TA
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]isminden biraz futbolunu keşfettim..toplara sert ve isabetli vuran forvetletimize iyi top çıkarabilecek bir futbolcu gibi geldi bana hayırlı olsun sivasspor camiasına..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
İVAN CVETKOV SİVAS´TA
SİVASSPORA HAYIRLI OLSUN....İŞALLAH BUYUK BASARILAR SAGLAR....
|
--->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA
[B][COLOR="Blue"]Hayırlı uğurlu olsun,
Daha önce pek ismini duymamıştım, [COLOR="Red"]Bülent Hocamız ve Kulüp Yönetimimiz [/COLOR] transferini [COLOR="Red"]uygun[/COLOR] gördülerse bir bildikleri vardır elbet. Devre arası hazırlık kampımıza katılamadı ama, umarım, uyum problemi yaşamaz ve verimli olur. . . .[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:56. |