![]() |
--->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
[COLOR="Red"]KAYSERİYE HELAL OLSUN başarılar[/COLOR]
|
Helal olsun Kayserispora Beşiktaşı eli boş evine gönderdi...
|
Ertuğrul'ada kapak oldu bu galibiyetimiz başarı ve tebrik dilekleriniz için teşekkürler...
|
Sivas-Kayseri elele, kıskananlar kümeye..
|
-->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
[B]Ertuğrul sevdiğim bir antrenör ama Kayseri'yi ortada bırakıp Beşiktaş'ın bir teklifine gitmesi ayıp oldu.... Helal olsun Kayseri'ye...
Bu arada Bjk Mehmet Topuz'a 11 milyon euro vermiş... İflasa doğru gidiyor bu kulüp...[/B] |
ertuğrulun gitme sebebi tabiki kendi açıklaması bu kayserisporun şampiyonluk hedefinin olmamasıydı,kayserisporun maddi olanakları çok iyi bu durumda şampiyonluğa oynayan bir ekip oluşturabilirler.bunu yapmıyorlarsa ertuğrulunda burada kendini paslandırmasına gerek yok
|
Tebrikler KAYSERİSPOR, Beşiktaş'ı evire çevire yendiniz. Zirveye elele çıkacağız inşallah.
. |
tebrikler komşu.. alkışlar senin için :)
|
İnşallah kardeş, Kayseri Sivas elele ligde şampiyonluğa. :)
"Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk ,7 milyon SİVAS'lı ve 5058e atılmış 20bin mesaj var (Biz ailecek 10dan fazla mesaj attık"" |
Sıradakiiiiii.................... (:
|
-->: --->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
[QUOTE=Rook;319662]Sıradakiiiiii.................... (:[/QUOTE]
[B]kayseriyi seviyorum ama sizin forumlarınızda sivasa karşı büyük bir kin var..dostluktan,nezaketten anlayan 3-5 kişi var..bu yüzden girmiyorum artık o siteye..3 kişi kötü olsa diğerleri iyi olsa neyse ama 3 kişi iyi diğerleri sivasa nefret dolu..nedendir bilinmez..[/B] |
bence geçmişteki olayları unutmak lazım...
kayseriyele sivas dostluk kuramazsa hangi takımlar kuracak bilmiyorum... unutmayalım komşu komşunun külüne muhtaçtır |
[QUOTE=sensetik;319673]bence geçmişteki olayları unutmak lazım...
kayseriyele sivas dostluk kuramazsa hangi takımlar kuracak bilmiyorum... unutmayalım komşu komşunun külüne muhtaçtır[/QUOTE] [B]kayserili pek öyle düşünmüyor işte...maalesef..[/B] |
arkadaşlar burda gösterdiginiz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.tabiki kayseride sivası sevmeyenler var.sivastada kayseri sevmeyenler vardır illaki.benim için önemli olan genelin ne düşündügüdür.zaten kayseriler hem sivasta açılan pankartla hemde istanbulda açılan pankartla samimiyetini gösterdi
|
[QUOTE=sarı şeytan 38;319695]arkadaşlar burda gösterdiginiz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.tabiki kayseride sivası sevmeyenler var.sivastada kayseri sevmeyenler vardır illaki.benim için önemli olan genelin ne düşündügüdür.zaten kayseriler hem sivasta açılan pankartla hemde istanbulda açılan pankartla samimiyetini gösterdi[/QUOTE]
haklısın kardeş... yeni stadınız bitince gelip hem stadınızı görecem hemde size bi maçlıkta olsa destek verecem... ileride bizim de öyle bir stadımız olursa bizde sizi bekleriz inşallah :) |
kayserili arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.şahsen iyi adamlarsınız. benim bazı yakınlarımorda ikamet etmekteve ora çalışmaktadırlar ve tanıdığım kayserili arkadaşlarda var gayet memnunum.
|
Arkadaslar Pankart Konusunda Anadoludan bi şampiyonun olması gerektiğini, Anadoluadaki bi takıma katkıda bulunmak için açtık yoksa Sivas'a özel bi sempatimiz yok.
Ayrı son günlerde Bülent Uygun'un Kayserisporumuzla çok uğraşması bazılarımızı karşı safa çekti tabi:) Lig sonunda inş Anadoludan şampiyon çıkar. |
[QUOTE=Rook;322551]Arkadaslar Pankart Konusunda Anadoludan bi şampiyonun olması gerektiğini, Anadoluadaki bi takıma katkıda bulunmak için açtık yoksa Sivas'a özel bi sempatimiz yok.
Ayrı son günlerde Bülent Uygun'un Kayserisporumuzla çok uğraşması bazılarımızı karşı safa çekti tabi:) Lig sonunda inş Anadoludan şampiyon çıkar.[/QUOTE] [B]yahu bülent uygunun işi gücü derdi tasası yok kayseriyle mi uğraşacak...bırakın bu paranoyaları...[/B] |
[QUOTE=yigiter187;322688][B]yahu bülent uygunun işi gücü derdi tasası yok kayseriyle mi uğraşacak...bırakın bu paranoyaları...[/B][/QUOTE]
[B]bencede.. amma taktınız, bülent uygunun açıklamaları imiş.. [/B] [B]geçin bunları, [COLOR="Blue"]LÜTFEN[/COLOR]..[/B] |
[QUOTE=jakobieen;322690][B]bencede.. amma taktınız, bülent uygunun açıklamaları imiş.. [/B]
[B]geçin bunları, [COLOR="Blue"]LÜTFEN[/COLOR]..[/B][/QUOTE] [B] kayserispor forumlarına gir bu ve benzer yazıları göreceksin.. "bülent uygun kayserisporu çekemiyor..." "sivas şansa,bala top oynuyor..." "sivasın yaptığını biz 3 yıldır yapıyoruz..." "bülent uygun topuzu febeye yamamaya çalışıyor..." "sivası geçecez,garanti ilk 3 teyiz,hatta şampiyon bile olabiliriz..(iki maç kazanınca kendinizi bişey sanmayın diyorlardı bize halbuki):D).." "baliliyi biz sivasa hediye ettik.." "kıskananlar çatlasın(bu laf sivasa):D" "balili bizim kovduğumuz adam..." "sivas takım mı yaf..mahmet yıldızı çıkar küme düşer o takım( topuz o takımdan gidince ne olacaklarını hiç düşünmeden diyorlar bu lafı)"":) ve bunun gibi yüzlerce saçmalık..bizim balilisiz,yasirsiz,sedatsız,petkoviçsiz oynadığımızı göz önünde bulundurmadan konuşuyorlar.. bizdeki bu eksiklikler kayserideki mehmet,ünal,ragıp gibi eksikliklere denk gelir..acaba kayseri bu younculardan mahrum bir sezon geçirse ne yapabilecekti..bunu hiiç düşünmezler..[/B] |
--->: -->: --->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
[QUOTE=yigiter187;322688][B]yahu bülent uygunun işi gücü derdi tasası yok kayseriyle mi uğraşacak...bırakın bu paranoyaları...[/B][/QUOTE]
kardeşşş. evet bülent hocanın demeçlerinin geneline bi bak %90 ı anlamsız gereksiz saçma demeçler. kedi olmadan fare meselesi. evet katkıları inkar edilemez ama bence icraat yapsın demeci başkası versin. gerçekten çoğu zaman saçmalıyor. |
NE OLURSA OLSUN KAYSERİ BİZİM KOMŞUMUZ,KARDEŞ KLÜBÜĞMÜĞZDÜRR. BENCE KAYSERİDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENMEMİZ GEREKİR. ÖZELLİKLEE KENDİ ŞEHİRLERİNİ VE HEMŞEHRİLERİNİ TUTMALARI GİBİ. SİVAS KAYSERİNİN YANINDA KASABA GİBİ. İŞTEE BUNLARDAN BİŞEYLER ÇIKARILIP DERS ALINIP İCRAAT YAPILABİLİŞR.KAVGA YERİNE KAYSERİLİ KARDEŞLERİMİZ NE YYAPMIŞ ONLARA BAKMALIYIZ.VE HAKLARINI VERMELİYİZ
|
keske her kayserili oyle dusunse...ALEMDE KRAL :YİGİDOLAR
|
-->: --->: -->: --->: Kayserispor'dan Sivas'a kutl
[QUOTE=serhatcan;322703]kardeşşş. evet bülent hocanın demeçlerinin geneline bi bak %90 ı anlamsız gereksiz saçma demeçler. kedi olmadan fare meselesi. evet katkıları inkar edilemez ama bence icraat yapsın demeci başkası versin. gerçekten çoğu zaman saçmalıyor.[/QUOTE]
sana bir soru sorayım ama samimi cevap ver... önceklikle topuzun yozgatlı olduğunu hatırlatalım.. mehmet topuza bir soru sor...şöyle.. [B]"mehmet ,ömür boyu kayserisporda kalıp,kariyerini burda mı tamamlamak istersin, yoksa önce bir istanbul takımına sonra da avrupanın sayılı kulüplerine mi gitmek istersin?[/B] sence topuz hangi cevabı verir...bülent uygun bir seferlik bunu söyledi..işte..amma abarttınız yahu.. |
[QUOTE=serhatcan;322704]NE OLURSA OLSUN KAYSERİ BİZİM KOMŞUMUZ,KARDEŞ KLÜBÜĞMÜĞZDÜRR. BENCE KAYSERİDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENMEMİZ GEREKİR. [B][COLOR="Red"]ÖZELLİKLEE KENDİ ŞEHİRLERİNİ VE HEMŞEHRİLERİNİ TUTMALARI GİBİ[/COLOR][/B]. SİVAS KAYSERİNİN YANINDA KASABA GİBİ. İŞTEE BUNLARDAN BİŞEYLER ÇIKARILIP DERS ALINIP İCRAAT YAPILABİLİŞR.KAVGA YERİNE KAYSERİLİ KARDEŞLERİMİZ NE YYAPMIŞ ONLARA BAKMALIYIZ.VE HAKLARINI VERMELİYİZ[/QUOTE]
[B]kayserili kayserispordan başka takımı tutmaz öyle mi..:) inanayımmı sana... kayseride istanbul takımını tutan yüzbinler var...tıpkı konyada,sivasta ankarada denizlide olduğu gibi.. kayserili kayserispor çok yalnız bırakıyor..alışmışlar beleş girmeye stada şimdi 10 ytl verip gitmek zor geliyor.. ilk yarıda tribünü doldurmada sivas 3. cü kayseri ilk beşte yok bile.. asılsız iddialara ortaya atmasan iyi olur..[/B] |
--->: -->: --->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
[QUOTE=yigiter187;322708][B]kayserili kayserispordan başka takımı tutmaz öyle mi..:)
inanayımmı sana... kayseride istanbul takımını tutan yüzbinler var...tıpkı konyada,sivasta ankarada denizlide olduğu gibi.. kayserili kayserispor çok yalnız bırakıyor..alışmışlar beleş girmeye stada şimdi 10 ytl verip gitmek zor geliyor.. ilk yarıda tribünü doldurmada sivas 3. cü kayseri ilk beşte yok bile.. asılsız iddialara ortaya atmasan iyi olur..[/B][/QUOTE] KARDEŞŞŞ. SEN BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ALGILAMADIN SANIRIM. SORUN SADECE SPORDA FUTBOLDA DEĞİL SORUN EKONOMİK BAKIMDAN SİVASLA KAYSERİNİN KIYASLANMASI.ONLAR ŞEHİRLERİNDE BİRBİRLERİNİN TUTKI-UNLUĞUNDAN DOLAYI EKONOMİK KALKINMADA İLERLERKEN BİZ SİVASLILAR OLARAK BİRBİRİMİZİ YİYEREK SPORLA KENDİMİZİ AVUTUYORUZ. EKONOMİK BAKIMDAN REFAH OLMAZSAA BAŞARILAR KALICI OLMAZZ. |
Bakın ben aramızdaki Farkı söyleyim. İster katılın ister katılmayın..
-Kayserispor iki oyuncusuna ( Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ) satmıyacağız diye pankart yaptırıp İstanbula, Kayseri Kalesinin Ortasına asarken Sivasspor Mehmet Yıldız'ı resmi sitesindenden şu kadar parayı getiren götürür diye açıklama yaptı! -Kayserispor Teknik Direktörü, Yöneticisi vs. Başarı dilemekten başka Sivasspor Hakkında yorum yapmazken Sevgili Bülent Uygun'un şu açıklamalı ; Kayseri'ye o stad yapılıyor, Sivas'a neden yok? Mehmet Topuz Kayserispor'da kalıp ileriyi düşünmüyor gibi açıklamalarını yaptı. -Kayseri Tribünü Sivas Deplasmanında Anadolu takımı Olduğunuz için Nerdenyse takımınıza sizden çok destek verirken Siz yandan küfür ettiniz? Yan tribünden FBli, GSli adamlar Laf ettiler. Bunlar olan şeyler. Bunlar şu anda aklıma gelen nedenler.. Birde Size şunu sormak istiyorum. Belirli bir süre Lider olmakmı önemli 3 yıl gibi üst üste istikrar mı önemli ? |
KAYSERİSPOR BİZDEN ÜSTÜNDÜR.
KİMSE İNKAR ETMESİN. GİDERİZ AVRUPAYA SALLARIZ AVRUPAYI ANCA O ZAMAN REKABETİMİZDE BİR TAD OLUR.REKABETİMİZDE ADAM GİBİ OLMALIDIR.KAYSERİSPOR LİGDE ÇOK OLMASI İLE VE AVRUPA MAÇLARI İLE BİZDEN 1 ADIM ÖNDERDİR.(SUAN İÇİN) KALSİK LAFIDA SÖYLEMEM. BİZİM TAKIM İYİ TAKIM HERKEZ DİYOR.ÇÜNKÜ HERKEZDE AĞIZ VAR. BİDE 5-0 ı UNUTMAMAK GEREKİR.AYNEN İADE ETMELİYİZ. |
[B]Behrudar Ol Gardaş Bizde Sizin.![/B]
|
[B]Saolsun KayseriSpor....
___________________[/B] |
artık aramızdaki kinleri silip istanbul atkımlarını üst sıralardan indirme zamanı geldi
artık 3 buyuk yok TEK BUYUK VAR SİVASSPOR |
[QUOTE=Rook;324992]Bakın ben aramızdaki Farkı söyleyim. İster katılın ister katılmayın..
-Kayserispor iki oyuncusuna ( Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ) satmıyacağız diye pankart yaptırıp İstanbula, Kayseri Kalesinin Ortasına asarken Sivasspor Mehmet Yıldız'ı resmi sitesindenden şu kadar parayı getiren götürür diye açıklama yaptı! -Kayserispor Teknik Direktörü, Yöneticisi vs. Başarı dilemekten başka Sivasspor Hakkında yorum yapmazken Sevgili Bülent Uygun'un şu açıklamalı ; Kayseri'ye o stad yapılıyor, Sivas'a neden yok? Mehmet Topuz Kayserispor'da kalıp ileriyi düşünmüyor gibi açıklamalarını yaptı. -Kayseri Tribünü Sivas Deplasmanında Anadolu takımı Olduğunuz için Nerdenyse takımınıza sizden çok destek verirken Siz yandan küfür ettiniz? Yan tribünden FBli, GSli adamlar Laf ettiler. Bunlar olan şeyler. Bunlar şu anda aklıma gelen nedenler.. Birde Size şunu sormak istiyorum. Belirli bir süre Lider olmakmı önemli 3 yıl gibi üst üste istikrar mı önemli ?[/QUOTE] [B]ya artık gerçekten sıktı senin bülent uygun kayseriyle uğraşıyor muhabbetin..senin politikan yıldızlarını satmamaksa benim ki de satmak bundan daha doğal ne var..mehmet topuz kayseri delisi değil,zaten kayserili de değil...yarın tıpış tıpış gidecek istanbula...yıldız olmak istiyorsa,avrupanın yıldızı olmak istiyorsa buna mecbur..onu bu duruma getiren ,bu noktaya kayserispor olduğu için kulübünüe para kazandırmadan gitmek istemiyor..bu yüzden de imzayı da uzatı..mesele bu kadar...bülent uygun işi gücü yok senle mi uğraşacak...ne yaparsanız yapın..[/B] |
Bu antrönörle kayseri hiçbir yere varamaz bunu unutmayın.
Kayseri'nin parası var ama seyircisi yok. Yaptıkları stad boşuna. Bizde para yok ama seyirci var. İçi boş yeni stad mı önemli yoksa içi seyirci ile dolu eski stad mı. |
kaYserı ve siVas bırbırının kardesının ve bırbırıne en yakın olması gereken ıkı ıldıR aynı havayı soluyoruZ aynı suyu ıcıyoruZ ben tum kayserılı kardeslerıme ve abılerıme kucak acıyoruM bıZz konyada sıvas kayserı kardeslıını yasıyoruZda sıvasta kayserıde nıye bole bı dostluk olmasıN bu yazılarından dolayı kayserılı arkadaslarada tesekkur edıyoruM ^38 & 58
|
[QUOTE=Nihat71;325090]Bu antrönörle kayseri hiçbir yere varamaz bunu unutmayın.
Kayseri'nin parası var ama seyircisi yok. Yaptıkları stad boşuna. Bizde para yok ama seyirci var. İçi boş yeni stad mı önemli yoksa içi seyirci ile dolu eski stad mı.[/QUOTE] Tüm sivaslı arkadaşlara selam ve sevgiler. Yazan arkadaş para var seyirci yok demiş.Bakın şimdiki stadın kapesitesi 26,000 bin kişilik.seyirci yok dediğide bugün türkiyedeki bir çok stad kapasitesinde .Üllemizdeki statların bir kaçı hariç 10-15 bin kişi alıyor.bundan 2 yıl önce stad full çekerdi ama şimdi insanlar gelmiyor bunu bir çok sebebei var ama en önemlisi yazın sıcaktan kışından soğuktan maça gelinmiyor.ben ve çevremde bir çok insan şimdiki statada gitmek istemiyoruz.Çünkü işkenece gibi.Gerçi türkiyedeki bir çok statdan çok iyi olmasısa rağmen fiziki şartlar çok kötü.Tuvalete gitmek ayrı bir dert girmek ayrı bir dert.Dha olumsuz bir çok etken söyleleyebirim. Ama yeni stad açıldığı zman sizlerde göreceksinzi ki 35,000 kişilik stadta yer olmayacak.Çünkü aile tribünleri açılıyor ve sadece stad olmyacak hem alış veriş merkezi cafe,resturant ve çocuklar için oyun salonları .Yaz ve kış 20 derecede maç izlenecek.Şimdiki stadımızda kışları donuyoruz yazları yanıyoruz.Yoksa seyirci sorunu kayseride asla olmaz.1,500.000 Milyonlu bir şehirde %2 si gelse stat dolar . Sivaslı arkadaşara selam ve sevgiler sunarım |
eet kayseriyle aramızı bozmak ısteyen var
|
SİVAS DEDİKLERİ
MADIMAK YEDİKLERİ COK HOSUMA GİDİYOR GAAARDAS DEDİKLERİ |
Gerçekten de iki şehrin arasını bozmak isteyenler var.Birbirine çok yakın 1.5-2 saat uzaklıktaki iki şehirin kardeş olması gerekir.Yapay sorunlarla aramızı bozmak istemeyenlere karşı durmalıyız.Gerçekten anadolu futbolu ilerliyor.Bunun öncüleride kayseri ve sivas.Anaoludan şampiyon istiyorsak birbirimizi desteklemeliyiz.Benim bir çok nevşehirli,kırşehirli ve yozgatlı arkadaşlarım istanbul takımlarını tutmayı bırakıp fanatik kayserisporlu oldular.
Ve yazılı medya ve görsel basından ne kayserispor nede sivasspor hakkında yorum yapılıyor.Bana görede her ikiside çok başarılı olmsına rağmen hiç zaman konuşulmuyor.Varsa yoksa istanbul takımları.Süper lig kaliteli olmadığıu zaman ve istanbul takımlarından başka şampiyon çıkmadığı takdirde bu ist. takımları avrupaya gittiklerinde asla başarılı olamazlar. bülent uygununda biz şampiyon olmak istiyoruz demesi gerekirdi.Şehri havaya sokması gerekirdi ama o biz şampiyonluğa oynamıyoruz gibi konuşmalar yaptı.Aslında sivas FB yenseydi inanın şampiyon olabilirdi.O maçta Bülent uygun taktik hataları ile maçı FB verdi. KAYSERİ SİVAS ELELE ŞAMPİYONLUĞA!! BU SENE OLMAZSA SENEYE İNŞ. |
ben [B]kayserisporu[/B] çok seviyorum inşallah son haftalardaki performanslarını artırarak devam ettirirler.. bence şu an şampiyonluğun en güçlü adayı kayserispor.. inşallah bu sene ilk ikide oluruz beraber...
|
[QUOTE=orkun38;326092]Gerçekten de iki şehrin arasını bozmak isteyenler var.Birbirine çok yakın 1.5-2 saat uzaklıktaki iki şehirin kardeş olması gerekir.Yapay sorunlarla aramızı bozmak istemeyenlere karşı durmalıyız.Gerçekten anadolu futbolu ilerliyor.Bunun öncüleride kayseri ve sivas.Anaoludan şampiyon istiyorsak birbirimizi desteklemeliyiz.Benim bir çok nevşehirli,kırşehirli ve yozgatlı arkadaşlarım istanbul takımlarını tutmayı bırakıp fanatik kayserisporlu oldular.
Ve yazılı medya ve görsel basından ne kayserispor nede sivasspor hakkında yorum yapılıyor.Bana görede her ikiside çok başarılı olmsına rağmen hiç zaman konuşulmuyor.Varsa yoksa istanbul takımları.Süper lig kaliteli olmadığıu zaman ve istanbul takımlarından başka şampiyon çıkmadığı takdirde bu ist. takımları avrupaya gittiklerinde asla başarılı olamazlar. bülent uygununda biz şampiyon olmak istiyoruz demesi gerekirdi.Şehri havaya sokması gerekirdi ama o biz şampiyonluğa oynamıyoruz gibi konuşmalar yaptı.Aslında sivas FB yenseydi inanın şampiyon olabilirdi.O maçta Bülent uygun taktik hataları ile maçı FB verdi. KAYSERİ SİVAS ELELE ŞAMPİYONLUĞA!! BU SENE OLMAZSA SENEYE İNŞ.[/QUOTE] ben Sivasspor veya Kayserispor'un bu başarıyı mutlaka yakalayacağına inanıyorum. başarı için gerekli olan tesisleşme ve altyapılaşma organizasyonları Sivas ve Kayseride son derece hızlı ilerlemekte(tabi Kayseride biraz daha hızlı) gençlere artık yavaş yavaş da olsa yer verilmeye başlandı... Sivas paf lider ve ileride A takıma önemli katkılar yapacak.. Kayseri müthiş bir stad yapıyor ve seyirci kuvvetini biraz daha fazla hissedecek... iki takımda geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürümektedir... beşiktaşın Kayseride ne kadar aciz duruma düştüğünü hepimiz gördük... BÜTÜN BU GÜZELLİKLERİN DEVAMI İÇİN LÜTFEN KAYSERİ-SİVAS KARDEŞLİĞİ!!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36. |