![]() |
--->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumla
[QUOTE=zonguldakli67;295318]sivasspora bu macta ve sampiyonluk yolunda basarilar tüm zonguldak sizin sampiyon olmanizi diliyor basarilar[/QUOTE]
Teşekkür ederiz.Zonguldakspor'un da kısa sürede eski günlerine dönmesini dilerim. |
[QUOTE=KIZILCAN;295323]Teşekkür ederiz.Zonguldakspor'un da kısa sürede eski günlerine dönmesini dilerim.[/QUOTE]
tskler insallah tüm zonguldaklilarin dilegi eski günlerimize geri dönmek |
[QUOTE=GeliyoruzTS;295351]ya bu atıyor KaraElmasların trübününden arkadaş var tsden başka desteklediğimiz takım yok diyor hepimiz karadenizliyiz..![/QUOTE]
bizim mahellede küçüklüğümde hatırladığım kadarıyla en fazla tutulan takım Trabzonspordu. o zamanlar sivasspor 3. ligde mücadele ediyordu. belki birçok şehirdede durum aynıydı.Trabzon sadece Trabzonun takımı değildi. ama malesef artık durum böylşe değil. yanlış yönetim, gereksiz fanatizm ve futbolun bir eğlencearacı olduğunu unutarak davranmanın bir sonucu olarak Trabzonspor sıradan birtakım haline getirildi. bu şekilde davranmaya devam etmek korkarımki sizi daha vahim durumlara sürekliyebilir. artık süperlig gerçekten güçlü takımlarla doldu ve bence 3 büyük takım hariç herkes hersene küme düşebilir. biz ve sizde dahil. bu yüzden geleceğimizi düşünüyorsak bırakalım Zonguldaktaki vatandaşın hangi takımı tuttuğunu, bırakalım sataşmayı.spor ahlakına ve dostluğa yakışır biçimde maçımızı seyredelim, eğlenelim evimize gidelim. bunu namus meselesi yapmayın arkadaşlar geçekten bu tür şeyler çok komik yani... hele şu günlerde birlik ve berabeliğe en çok ihtiyaç duyuduğumuz günlerde düşman sevindirmeyelim. süperligde hem Sivassporumuza hem de Trabzona başarılar diliyorum. maç günü yemin ettim siz küfür etsenizde, taşkınlık yapsanızda azımı açıp tek kelime etmiyeceğim. çünkü çıkabilecek rezalette benim payım olmayacak Allah'ın izniyle. |
heLaL oLsun ama böyLe kışkırtmaya çaLışan bazı kendini biLmezLer var onLarı aranızdan temizLemeniz Lazım ve katıLmadığım birşey İstanbuLda fenerbahçe maçında trazbon tribünü full doLuyosa atatürk oLimpiyat stadı full doLuyorsa ve dışarıda o kadar trabzonLu kaLıyorsa trabzonspor haLa eski gücünde ve eskisinden daha fazLa taraftarı var unutLmasın...
sivassporun a.oLimpiyatta maçı oLuor 5,000 kişi ya var ya yok ama trabzonsporun maçı oLuor full doLuyoo stadd aramızdaki dağLar kadar farkı anLayın artık...! |
bu trabzonluların futbola daha düşkün olduğundandır. istanbuldaki sivasıların onda biri oraya gitse stad dloup taşar. ikinci ligde oynarken biz o stadı doldurduk. bizde tezahratta olmaz pek fazla. gol atılınca biraz coşar millet sonra herkes erine oturur :) bizim seyircide böyle işte naparsın. hele bide takıma küssün varya 2000-3000 kişiye maç oynar sivasta. inşallah bunlarıda atlatacaz. daha bilinçli maç seyredeceğiz inşallah ilerde
|
[QUOTE=61Gg;295369]heLaL oLsun ama böyLe kışkırtmaya çaLışan bazı kendini biLmezLer var onLarı aranızdan temizLemeniz Lazım ve katıLmadığım birşey İstanbuLda fenerbahçe maçında trazbon tribünü full doLuyosa atatürk oLimpiyat stadı full doLuyorsa ve dışarıda o kadar trabzonLu kaLıyorsa trabzonspor haLa eski gücünde ve eskisinden daha fazLa taraftarı var unutLmasın...
sivassporun a.oLimpiyatta maçı oLuor 5,000 kişi ya var ya yok ama trabzonsporun maçı oLuor full doLuyoo stadd aramızdaki dağLar kadar farkı anLayın artık...![/QUOTE] Amma salladın be kardeş sivaSspor 2. ligdeyken bile trübünler istanbulda olimpiyatta 25-30 bin kişiye oynuyordu bjk inönüde full çekmişti şimdi olimpiyatta trabzonun maçında sadece 35-40 bin kişi vardı bunlar çoğu bindirilmiş kıtalar ve beleşçilerdir :) sizin maçtan sonra bizim ibb maçı var orada olimpiyat rekoru kırılacak merak etme 80 bin kişi ile hemde hepsi biletli ve bindirilmiş kıta olmayacak :) |
[QUOTE=FatihCan;295374]Amma salladın be kardeş sivaSspor 2. ligdeyken bile trübünler istanbulda olimpiyatta 25-30 kişiye oynuyordu bjk inönüde full çekmişti şimdi olimpiyatta trabzonun maçında sadece 35-40 bin kişi vardı bunlar çoğu bindirilmiş kıtalar ve beleşçilerdir :)
sizin maçtan sonra bizim ibb maçı var orada olimpiyat rekoru kırılacak merak etme 80 bin kişi ile hemde hepsi biletli ve bindirilmiş kıta olmayacak :)[/QUOTE] sizle olimpiyat stadında oynamıştık biz 30bin idik.. siz kaçkişiydiniz 5bin civarı |
oda bize o kadar biLet payı verilmiş olduğu haLde doLdurmuşduk
istanbulSporla oynadığımız maçı unutmayın full çekdi stadd gs-fb maçında bile oyle doLmadı istatistikLerr herşeyi söylüyor |
fatih can antiistanbul yazmışsın ama çarşının bestesini imzana koymuşsun oyLe boyLe oLma kendin oL...!
|
geçlerbirliği ile kupa maçı 70bine yakın kişi vardı isteyen araştırabilir.. ayrıca biz sivasla maç yaptıgımızda ev sayibi sivas olmasına rağmen 5bin kadar sivaslı var yada yoktu.. biz gene 30bin kişi ordaydık
|
-->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumlar
istanbuldaki maçlarda olimpiyatı Trabzonspor doldurmuştu şampiyonlar ligine gidebilmek için mutlaka yenmesi gereken bi istanbulspor maçında... onun dışında pek doldurduğu maç olmadı..
sivassporda yine kadıköyü ve inönü stadını full doldurmuştu ikinci ligde şampiyonluğa oynadığı vakitler... onun dışında sivassporunda ilgi gösterdiği maçlar olmadı.. demem o ki iki takımında istanbulda büyük bi taraftar kitlesi var bu bi gerçek ama gerçek olan başka bi şeyde varki bu taraftarlar yalnızca takımları iyi giderken geliyorlar maça... başka türlü pek umurlarında olmuyor takımları.. velhasıl kelam boş tartışmalara girip gereksiz yere tartışmayalım, böylece konuda dağılmamış olur.. |
[QUOTE=61Gg;295380]fatih can antiistanbul yazmışsın ama çarşının bestesini imzana koymuşsun oyLe boyLe oLma kendin oL...![/QUOTE]
BENİM İÇİN HALA ANTİ-İSTANBUL ANTİ-TRABZON BU BESTEDE ÇARŞININ DEĞİL KOCAELİNİN BESTESİ... |
[QUOTE=GeliyoruzTS;295381]geçlerbirliği ile kupa maçı 70bine yakın kişi vardı isteyen araştırabilir.. ayrıca biz sivasla maç yaptıgımızda ev sayibi sivas olmasına rağmen 5bin kadar sivaslı var yada yoktu.. biz gene 30bin kişi ordaydık[/QUOTE]
:rolleyes::D:D:D:D çok komiksin uşağım 5 bin kişiydik hee :)5 değilde 50 bin olmayalım. |
--->: -->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=jakobieen;295387]istanbuldaki maçlarda olimpiyatı Trabzonspor doldurmuştu şampiyonlar ligine gidebilmek için mutlaka yenmesi gereken bi istanbulspor maçında... onun dışında pek doldurduğu maç olmadı..
sivassporda yine kadıköyü ve inönü stadını full doldurmuştu ikinci ligde şampiyonluğa oynadığı vakitler... onun dışında sivassporunda ilgi gösterdiği maçlar olmadı.. demem o ki iki takımında istanbulda büyük bi taraftar kitlesi var bu bi gerçek ama gerçek olan başka bi şeyde varki bu taraftarlar yalnızca takımları iyi giderken geliyorlar maça... başka türlü pek umurlarında olmuyor takımları.. velhasıl kelam boş tartışmalara girip gereksiz yere tartışmayalım, böylece konuda dağılmamış olur..[/QUOTE] Göründe sivasLı nasıL oLur örnek aLın... |
ınsallah bu macı 2-0 alırız.
|
-->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=61Gg;295369]heLaL oLsun ama böyLe kışkırtmaya çaLışan bazı kendini biLmezLer var onLarı aranızdan temizLemeniz Lazım ve katıLmadığım birşey İstanbuLda fenerbahçe maçında trazbon tribünü full doLuyosa atatürk oLimpiyat stadı full doLuyorsa ve dışarıda o kadar trabzonLu kaLıyorsa trabzonspor haLa eski gücünde ve eskisinden daha fazLa taraftarı var unutLmasın...
sivassporun a.oLimpiyatta maçı oLuor 5,000 kişi ya var ya yok ama trabzonsporun maçı oLuor full doLuyoo stadd aramızdaki dağLar kadar farkı anLayın artık...![/QUOTE] Bak genç arkadaşım. Bizim trabzonspora lafımız yok.Trabzonsporuda severiz, trabzonsporluları da severiz. Ancakkk. Sen sitemizde, trabzonsporda sahamızda misafirsiniz. Lütfen az konuşun ve şu ata sözünü hatırlayın.. "Misafir umduğunu değil bulduğunu yer" |
--->: -->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin
[QUOTE=ofgurleyuk78;295483]Bak genç arkadaşım. Bizim trabzonspora lafımız yok.Trabzonsporuda severiz, trabzonsporluları da severiz. Ancakkk. Sen sitemizde, trabzonsporda sahamızda misafirsiniz. Lütfen az konuşun ve şu ata sözünü hatırlayın.. "Misafir umduğunu değil bulduğunu yer"[/QUOTE]
görülüyorki sivaslılar misafir perver. kendilerin sitesinde bir tane sivaslının bile yazsını değil üyeliğini bile bulmazssın...buda sivaslının farkı sanırım |
--->: -->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=61Gg;295467]Göründe sivasLı nasıL oLur örnek aLın...[/QUOTE]
örnek alıyoruz merak etme :rolleyes:;) |
[QUOTE=FatihCan;295389]BENİM İÇİN HALA ANTİ-İSTANBUL ANTİ-TRABZON
BU BESTEDE ÇARŞININ DEĞİL KOCAELİNİN BESTESİ...[/QUOTE] Youtubeda izledigin Kocaeli-Sakarya videolarina bakarak, bu beste Kocaelinin diyorsun :D Yoksa bildiginden degil |
kardeş beste çarşının evet ama senden ricam her tarafa yazı yazıpda froumlarda kirlilik yaratma.
|
--->: -->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin
[QUOTE=ofgurleyuk78;295483]Bak genç arkadaşım. Bizim trabzonspora lafımız yok.Trabzonsporuda severiz, trabzonsporluları da severiz. Ancakkk. Sen sitemizde, trabzonsporda sahamızda misafirsiniz. Lütfen az konuşun ve şu ata sözünü hatırlayın.. "Misafir umduğunu değil bulduğunu yer"[/QUOTE]
hay ağzına sağlık gardaşım nede güzel demişin "MİSAFİR UMDUĞUNU DEĞİL BULDUĞUNU YER" |
[QUOTE=merkez-byCAN;295532]kardeş beste çarşının evet ama senden ricam her tarafa yazı yazıpda froumlarda kirlilik yaratma.[/QUOTE]
kirlilik yaptigim yok, sadece bir yazilana cevap verdim okadar. zaten toplam mesaj sayim 2 (simdi 3 oluyor;) ) konuya deginirsek: Insallah bu mac bizim olacak. iki takim icinde zor olacagi kesin. Tahminim 1-2 |
Bu arada pazar günkü rakibimiz ts adanademirsspora kupada 1-0 yenilmiş :D
|
[QUOTE=puar;295712]Bu arada pazar günkü rakibimiz ts adanademirsspora kupada 1-0 yenilmiş :D[/QUOTE]
unutmayalımki bizde şuanda puanı olmayan 3 maçındada yenilen alanyaspora elendik ama ligde lideriz. bu maçlar ölçü olmaz. bu maçı çok hafife alan arkadaşların biraz daha önemsemesi gerekli bence.sonuçta Trabzonsporla oynuyoruz. tabiki takımımıza güveneceğiz ama 3-0 5-0 uçmayın arkadaşlar. 1-0 olsun bizim olsun. |
[QUOTE=sensetik;295716]unutmayalımki bizde şuanda puanı olmayan 3 maçındada yenilen alanyaspora elendik ama ligde lideriz. bu maçlar ölçü olmaz. bu maçı çok hafife alan arkadaşların biraz daha önemsemesi gerekli bence.sonuçta Trabzonsporla oynuyoruz. tabiki takımımıza güveneceğiz ama 3-0 5-0 uçmayın arkadaşlar. 1-0 olsun bizim olsun.[/QUOTE]
biz burda eğleniyoruz hemşo..ama mantıklı düşünürsen aramızda 5 gömlek fark var ts le macın favoriside hali ile biziz. |
tabiki favori biziz, kesinlikle haklısın. ama ben takımda çok fazla değişiklik olacağı için biraz korkuyorum açıkçası. bence biz günümüzde olup normal futbolumuzu oynarsak geriye çok fazla çekilmezsek Türkiyede 3 büyükler dahil her takımı çok rahat yenebiliriz. Ankaragücü maçının ikinci yarısını hatırlıyorum bazen korkuyorum, sonra Bursa maçının ikinci yarısını hatırlayıp tekrar neşeleniyorum :) :) inşallah galip geliriz puar kardeş.
|
KOMŞUMUZ SİVASSPOR a şampiyonluk yolunda ve trabzonspor maçında başarılar dilerim.inşallah kazanan siz olursunuz.Tahminim 3-1 alırsınız.
KAYSERİSPOR lu baha |
ben bir trabzonsporlu taraftar olarak sivasspora yürekten basarilar diliyorum arkadaslar zaten trabzonsporun ligde bir nane yiyecegi yok trabzondaki olaylarida unutun takiminizi müthis bir sekilde destekleyin ve maci centilmen bir sekilde alip cekilin kenara birzamanlar genclerbirligi daha sonra gaziantepin cikista oldugu yillari hatirlarsak bu sezonda sivassporun bu cikisini yürekten destekliyorum allah yardimciniz olsun
|
puar hem tahrik etmeyin diyon hem tahrik sen ediyosun bu ne lahana ne peyriz.. 5 gömlekmiş oynayalım sonra konuşursun
|
-->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=firtina61;296142]ben bir trabzonsporlu taraftar olarak sivasspora yürekten basarilar diliyorum arkadaslar zaten trabzonsporun ligde bir nane yiyecegi yok trabzondaki olaylarida unutun takiminizi müthis bir sekilde destekleyin ve maci centilmen bir sekilde alip cekilin kenara birzamanlar genclerbirligi daha sonra gaziantepin cikista oldugu yillari hatirlarsak bu sezonda sivassporun bu cikisini yürekten destekliyorum allah yardimciniz olsun[/QUOTE]
[B] Keske herkes sizin gibi olsa... Allah razi olsun ... Sizlerin de destegi takimimiza gercekten guc ve guven veriyor.. [/B] |
SAMPIYON OLMAK ISTIYORSAK HER TAKIMI YENMEK ICIN MUCADELE VERECEGIZ. ILK MAC TS. OLDUGUNA GORE HIC AMA HIC SANSLARI YOK.
|
[COLOR="DarkRed"][B]BİZ TRABZONU YENELİMDE SKOR ÖNEMLİ DEĞİL...[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=firtina61;296142]ben bir trabzonsporlu taraftar olarak sivasspora yürekten basarilar diliyorum arkadaslar zaten trabzonsporun ligde bir nane yiyecegi yok trabzondaki olaylarida unutun takiminizi müthis bir sekilde destekleyin ve maci centilmen bir sekilde alip cekilin kenara birzamanlar genclerbirligi daha sonra gaziantepin cikista oldugu yillari hatirlarsak bu sezonda sivassporun bu cikisini yürekten destekliyorum allah yardimciniz olsun[/QUOTE]
Nanede yemezse yemekde yemezse takımını her halikarda tutmak senin görevindir ya tut ya terket :mad: Her ne oLursa olSun ben hiçbir takıma başarı feLn dilemem neticede hepsi rakibimiz ve neden iyi oLsunLar... |
[QUOTE=61Gg;296443]Nanede yemezse yemekde yemezse takımını her halikarda tutmak senin görevindir ya tut ya terket :mad:
Her ne oLursa olSun ben hiçbir takıma başarı feLn dilemem neticede hepsi rakibimiz ve neden iyi oLsunLar...[/QUOTE] yav tutarsızsın sen. öbür taraftada çılgınlar ve çılgınlar 58 kardeştir diyorsun. tamam inşallllaaaaah kardeşlik bozulmaz ama burda neden böyle yazıyorsun? |
Benim burdaki sitemim size deiLki o trabzonsporLuya?
kardeş sende açığımımı arıyosun... |
Bizde yiyebiLirmiyiz... : ))
ParasıyLa |
[QUOTE=61Gg;296474]Bizde yiyebiLirmiyiz... : ))
ParasıyLa[/QUOTE] size beleş...yeterki gelin :)..... |
hamsi yerken en sevmediğim şey boğazıma kılçığının takılmasıdır. dikkat etmek lazım :)
|
[QUOTE=sensetik;296514]hamsi yerken en sevmediğim şey boğazıma kılçığının takılmasıdır. dikkat etmek lazım :)[/QUOTE]
onuda bizim uşaklar temizler herhalde.... çok düşünceliler onuda düşünmüşlerdr :) |
[QUOTE=61Gg;296474]Bizde yiyebiLirmiyiz... : ))
ParasıyLa[/QUOTE] şaka bi yana karadenizden en çok Trabzon ekmeğini özledim. sen bana biraz oranın ekmeğinden getir. benden sana bedava hamsi. yiyebildiğin kadar. burdada satılıyor ama sizin oralarınkini tutmuyor yav..... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:30. |