SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15929)

burakkova 24.01.2008 19:07

--->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar

fener son 2 maçında toplam 15 gol attı. inşallah 1 puan alabiliriz. bence 0 0 biter ve liderliğimiz devam eder. galatasaray da puan kaybedecek bu hafta.

osman1990 24.01.2008 19:08

-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları

SİVASSPOR==1
FENERBAHÇE===SIIIIIIIIIIIFFFFFFFFFFFFIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR

sivasın1uşağıbg 24.01.2008 19:15

gelsinde görsün bakalım fener neyin ne oldugunu

Bortecine23 24.01.2008 19:26

insallah kazanırız ama ben yenılmeyecegımıze ınanıorum devıid sut cekemes bı kere bızım tas gıbı murat sozgelmez ımız var cok saglam adammm ınsallah heyecan a kapılmayıs ve galıbıyet cıkarırız..!

GencFenerli1907 24.01.2008 19:32

Sivasspora en icten basarilarini dilerim... Heyecanli ve guzel bir mac olacagina inaniyorum ve bu sene eger Fenerbahce sampiyon olamazsa Sivassporun sampiyon olmasini temenni ediyorum.
(6alatasaray olmasinda)

Macin sonucu bence 2-3 olur. Once Fenerbahce 1 gol atar sonra Sivas
1-1 i yakalar sonra Fenerbahce 1 tane gol daha atar. Sonra Sivas yine 2-2 yaparak maca heyecan katar ama Fener 2-3 bitirir. Basarilar!

Bortecine23 24.01.2008 19:42

gecnfenerli sasırmıssın sennn:)

alem_halil 24.01.2008 19:56

sivasta hiç hatırlamıyom bize 3 tane atan takımı...gardaş gerçekten şaşırdın...fener olmazsa sivas şanpiyon olsun laflarına gıcık kapmaya başladım sen feneri istiyosan desdekle yok sivassporu istiyosan fneri araya katma bu maçta 2 den fazla gol olmaz...

kurtay58 24.01.2008 20:01

2-0 serimizin yıl sonuna kadar süreceğini tahmin ediyorum. Net skor, ama rakiplerimizi rencide etmeden.

EyüphanAydın 24.01.2008 20:05

çıldırt bizi delirt bizi sivasım bu stadı başlarına yıkalım:D

beyazduman 24.01.2008 20:26

fenerbahçe 3 sivasspor 1 goller,alex,devid,semih mehmet yıldız

SenSetik 24.01.2008 20:35

[QUOTE=GencFenerli1907;307428]Sivasspora en icten basarilarini dilerim... Heyecanli ve guzel bir mac olacagina inaniyorum ve bu sene eger Fenerbahce sampiyon olamazsa Sivassporun sampiyon olmasini temenni ediyorum.
(6alatasaray olmasinda)

Macin sonucu bence 2-3 olur. Once Fenerbahce 1 gol atar sonra Sivas
1-1 i yakalar sonra Fenerbahce 1 tane gol daha atar. Sonra Sivas yine 2-2 yaparak maca heyecan katar ama Fener 2-3 bitirir. Basarilar![/QUOTE]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
harbiden güldünür buna. biz sahamızda şimdiye kadar toplam 3 gol yedik......

ademgoze 24.01.2008 20:41

[COLOR="Red"][B]F.Bahçe'ye yiğitlik sökmez
F.Bahçe-Sivas maçında en iyi hücum ve en iyi defans yapan iki takım karşı karşıya gelecek[/B][/COLOR]

[IMG]http://www.fenerbahce.com/images/haber/2005/ale.jpg[/IMG]

Spor kamuoyu, ligde bu hafta sonu F.Bahçemiz'in Sivasspor ile Fenerbahçemiz arasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı maçı merakla bekliyor. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan maçta, teknik direktörümüz Arthur Zico ve Bülent Uygun, kozlarını paylaşacak. Bir yanda Alex, Roberto Carlos, Deivid, Kezman, Aurelio gibi yıldızların yanı sıra birçok önemli ismi kadrosunda bulunduran Fenerbahçe, diğer yanda ise Mehmet Yıldız, Muhammed Ali Kurtuluş, İvan Petrov Cvetkov, Musa Aydın gibi önemli silahların yanı sıra genç ve yetenekli oyuncuları ile zirve mücadelesi veren Sivasspor.

Dünya çapındaki yıldızları ile hem Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen, hem de Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk elde etmeyi hedefleyen Fenerbahçe, rakibine oranla küçük bir bütçe ile kurulan, kısıtlı imkanlarına ve dar kadro yapısına rağmen ligin zirvesinde yer alan, aldığı başarılı sonuçlarla iyiden iyiye şampiyonluk havasına giren Sivasspor'a karşı mücadele edecek.

-EN İYİ HÜCUMCU, EN İYİ SAVUNMACIYA KARŞI-

18. şampiyonluğa giden yolda, Sivas engelini aşmak isteyen Fenerbahçe'nin, tarihinde ilk kez liderlik sevinci yaşayan Sivasspor ile karşı karşıya geleceği maçın sonucu ligin zirvesini yakından ilgilendiriyor. Zorlu maç, aynı zamanda istatistiklere göre ligin en iyi hücum eden takımı olan Fenerbahçe ile en iyi savunma yapan ekibi Sivasspor'un mücadelesine sahne olacak.

Bu maça kadar rakip filelere 37 gol atarak ligin en fazla gol atan takımı olan Fenerbahçe ile kalesinde 13 gol görerek ligin en az gol yiyen ekibi olan Sivasspor'un mücadelesi, futbolseverleri bu maça odaklayacak.
Ligdeki son 3 maçında kalesinde gol görmeyen, sahasında ise son 6 maçta gol yemeyen, iç sahada 10 maçta 10 galibiyet elde eden, sahasında bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor ile son deplasman maçında rakip filelere 5 gol atan, dün de Fortis Türkiye Kupası'nda Alanyaspor filelerini 10 kez havalandıran Fenerbahçe arasında oynanacak maç, futbolseverler tarafından ilgiyle izlenecek.

Sivasspor bu maçı kazanması durumunda şampiyonluk yarışında daha da iddialı konuma gelecek, Fenerbahçe ise galip gelmesi halinde zirve yarışında önemli bir avantaj elde edecek.

kaynak:fb siteleri:D

puar 24.01.2008 20:58

Alırız bu macı...şimdiden antep deplasmanını düşünüyorum :)

GencFenerli1907 24.01.2008 21:26

Bir anadolu insani olarak bende isterimki Sivasspor sampiyon olsun. 6alatasaray olmasin Sivasspor sampiyon olsun. Fenerbahce maci sadece bir mac, daha geride cok mac var. Ama yinede Sivas olsun Sivas. Baska kimsenin olacagi yok zaten. Ama o zaman Fenerbahcede Avrupada birseyler yapsin artik. O zaman anlasiriz :D:D

puar 24.01.2008 21:32

Bencede...bende bunu diyorum benim için bu mac bitmiştir 11-de11 yaptık görüyorum antep macına bakıyorum...:)

GencFenerli1907 24.01.2008 21:43

[QUOTE=puar;307537]Bencede...bende bunu diyorum benim için bu mac bitmiştir 11-de11 yaptık görüyorum antep macına bakıyorum...:)[/QUOTE]

Yani Sivas sampiyon olsun dediysekte maci elimizle vericek halimizde yok, iyi oynayan kazansin ;)

puar 24.01.2008 21:48

[QUOTE=GencFenerli1907;307545]Yani Sivas sampiyon olsun dediysekte maci elimizle vericek halimizde yok, iyi oynayan kazansin ;)[/QUOTE]

taaa istanb uldan gelip size birde puanmı vereceğiz...valla biz 3 puanı alalım siz bakarsınız çarenize...nede olsa lige 6 puan onde başlıyorusnuz :D

GencFenerli1907 24.01.2008 22:09

haaa unutmadan soyleyim...Fatih Akyel iyi bir transfer olmaz olamaz.:)

kurtay58 24.01.2008 22:24

Fener Şampiyonlar liginde final, Sivasspor Ligde şampiyon.

barbaros 24.01.2008 22:26

SİVASSPOR:3
FENERBAHÇE:1

ŞAMPİYON SİVASSPOR...

Yiğiter 24.01.2008 23:23

-->: --->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yor

[QUOTE=kurtay58;307568]Fener Şampiyonlar liginde final, Sivasspor Ligde şampiyon.[/QUOTE]

dünya kupasında bir hakemimiz final maçını yönetirse fb de şam.liginde final oynar....:):D

sivasın1uşağıbg 24.01.2008 23:33

bakalım pazar günü her sey belli olacak sivas kazanır inş. bi aksilik olmazda

hocaxxx 24.01.2008 23:33

Fenerbahçe eğer günündeyse bize en fazla 1 gol atar dolayısıyla maçın skoru;
[COLOR="Red"]SİVASSPOR: 2
Fenerbahçe: 1[/COLOR]

vedat58 25.01.2008 01:37

ALLAHIN izniyle alacaz bu maci , arkadaslar 90 dakika hic susmayin , gol yersek bile susmayin sonuna kadar sivassporu d estekleyin , insallah tarih yazacaz herkez davullu zurnali mesaleli , maca gelsin hep destek tam destek , unutmayin top onlarda olunca isliklayin morellerini bozun , sakin suskun kalmayin 93 dakika inletin yeri gögü , hazirmisiniz tarih yazmaya , almanyadan kardesiniz , kalbim sizinle

vedat58 25.01.2008 01:40

sakin ola bu tarihi günü kacirmayin , tarih ayaginizin dibinde neler vermezdim sizin yaninizda olmayi , 1 , o olsun bizim olsun yeterki yenelim

GencFenerli1907 25.01.2008 08:27

Kezman belki size karsi patlar,eger oynarsa. Roberto Carlos tekrar gol atabilir. Ilk yarida gol olmaz saniyorum. Ikinci yarida mac kopar, ikinci yariya taktiksel kim agirlikli cikarsa maci alir. Fenerinde belki bildiginiz gibi ikinci yarida cok iyi oynadigini dusunurseniz, Fener maci alabilir.

NUMAN 25.01.2008 08:41

KAHRAMAN SİVASSPOR’

Sivasspor'un amatör oyunculardan oluşan sınırlı bir takım olmasına rağmen, hızla yarattıkları gol pozisyonları ve takım ruhlarının onları başarıya taşıdığını yazan gazete, Sivasspor’u öve öve bitiremedi. Futbol yorumcuları da, Sivasspor'un birinciliğine ikna olmadığı gibi, Vestel Manisaspor’un 2006-2007 sezonuna iyi başlayıp orta sıralamada bitirmiş olduğu hatırlattı.

Rallim58 25.01.2008 08:53

FENERE KAR TARİFESİ

Oh be..........
Beklenen oldu..
Kar yağdı......
Trabzona buz...
FENERE KAR TARİFESİ

----- PAZAR GÜNÜ YER BULAMAYABİLİRSİNİZ BİLETLER BİTTİ
- STADA ERKEN GELİN, HAYDİ YİĞİDİM MAÇA..! HAYDİ YİĞİDOM MAÇA..!

puar 25.01.2008 09:17

Karlı hava onlar için avantaj en azından soğuk kırılmış olur... buzlu hava olsa daha iyi olur...pazara kaldı 2 gün

puar 25.01.2008 09:18

[QUOTE=GencFenerli1907;307731]Kezman belki size karsi patlar,eger oynarsa. Roberto Carlos tekrar gol atabilir. Ilk yarida gol olmaz saniyorum. Ikinci yarida mac kopar, ikinci yariya taktiksel kim agirlikli cikarsa maci alir. Fenerinde belki bildiginiz gibi ikinci yarida cok iyi oynadigini dusunurseniz, Fener maci alabilir.[/QUOTE]

bu futbolla bize fazla dayanamazsınız gibime geliyor.

GencFenerli1907 25.01.2008 09:32

[QUOTE=puar;307743]bu futbolla bize fazla dayanamazsınız gibime geliyor.[/QUOTE]

nedenmis o anlayamadim?:confused::D

Rallim58 25.01.2008 09:36

SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar

Bu havamızda ve bu havada bu stadda bu taraftarla bu yiğidolar Bu Feneri YEEEENEERR

puar 25.01.2008 09:39

[QUOTE=GencFenerli1907;307752]nedenmis o anlayamadim?:confused::D[/QUOTE]

sen sizin iyi futbol oynadığınızımı sanıyorsun...sadece alex var takımda başka kimse yok oda bu havada ne yapar rası belli değil...
her iki takımda futbolunu oynasın...100 de 50 alırız 100de 50 berabere biter.

Yiğiter 25.01.2008 09:54

[url]http://efsanefotospor.com/haber.jsp?cid=23576[/url]

istanbul yalakalrı işe başlamış bile..

GencFenerli1907 25.01.2008 09:57

[QUOTE=puar;307756]sen sizin iyi futbol oynadığınızımı sanıyorsun...sadece alex var takımda başka kimse yok oda bu havada ne yapar rası belli değil...
her iki takımda futbolunu oynasın...100 de 50 alırız 100de 50 berabere biter.[/QUOTE]

Bence hicte fena futbol oynamiyoruz, basketbol takimimizdan daha iyi:rolleyes:, alexin onemli oldugu dogrudur... ama takimdaki diger oyuncular da fena degil, kezman gibi, aurelio gibi..

nuri_58 25.01.2008 13:15

[QUOTE=GencFenerli1907;307767]Bence hicte fena futbol oynamiyoruz, basketbol takimimizdan daha iyi:rolleyes:, alexin onemli oldugu dogrudur... ama takimdaki diger oyuncular da fena degil, kezman gibi, aurelio gibi..[/QUOTE]

hava çok soğuk zaten futbolcular zor dayanıyorlar...
Alex,Carlos Brezilya'dan geldiler...sıcak ülke...
Sivastaki soğuğa dayanamazlar heralde...;)

ADNANDEMIRISIK 25.01.2008 13:20

FENER BURAYA KADAR BU MAÇI ALMAMIZ LAZIM YARIM SIFIR OLSUN BİZİM OLSUN BAZILARININ SESİ KESİLİR GALİBA HAYDİ

nuri_58 25.01.2008 13:21

SOĞUĞA KARŞI ÖNLEMLER ALINDI
Sivasspor ile pazar günü çok zorlu bir lig maçına çıkacak olan Fenerbahçe,özel uçakla yarın SİVAS'A gidecek.Yönetimin tam kadro izleyeceği karşılaşma öncesinde gerek doktorlar,gerekse malzemeciler aşırı soğuğa karşı her türlü önlemi aldılar.Meteorolojiye göre saat 14:00'da başlayacak maç günü hava hafif sisli ve -6 derece dolayında olacak.

Kaynak: Fanatik Gazetesi

Rallim58 25.01.2008 13:22

SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar

Karton üzerine yazı yazarak (Dövizle) sahaya gelme planı yapan yiğidolara önerimdir:

Dövizin metnini aşağıya yazıyorum

1- MAÇ LİG TV'DEN İZLENİR
(Liderin maçı hariç)

2- Liderin maçını
Hangi Tv veriyor ?

ferhat_58_oğuz 25.01.2008 13:23

allahın izniyle inşallah sivasspor 3 fenerbahçe 1 ben çok ümitliyim inşallah yanılmam haydi yiğidolar bizim için arman için forman için oynayın ve yenin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27.