![]() |
--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN
[QUOTE=sait arslan;319959]38 yaşındayım.Bundan 7 sene geriye gidecek olursak 31 yaşında idim.Keşke o zaman bu sitenin farkına varsaydım.Ama o zamanlar ekmek mücadelesi veriyordum.Herşeyde bir hayır vardır.Şimdi buraya üyeyim.Geçte olsa...
SİVASSPOR.COM ailesinin 7.yılı kutlu olsun[/QUOTE] ABİ 42 YASINDA DİİLMİDİN. 38 Mİ VALA SİMDİ ÖRENDİM. BU ARADA BENDE ÖLMEYECEM 8.YILDA BURDAYIM:) |
ne mutlu kı boyle guzel sevıyelı ve bızı anlayan anlatan bı sıtemız vaR hep beraber tek yumruk tek ses tek yurek halınde daha nıce yıllaraaa 7 yıl dıle kolay ınsallah on yıllarca beraber oluruzzzzzzz
|
7.yılınız kutlu olsun.... :) .
|
nice sağlıkl başarılı mutlu vede içinde şampiyonluk olan 7 yıllara emeği geçen herkese teşekkürler
|
BİR SİVASLI İNTERNETE GİRDİ.BU İNTERNET ÖYLE BİR ŞEY Kİ HERŞEYE ULAŞILIYOR.AKLINA SİVASSPOR GELDİ.HEMEN AKLINA com GELİYOR.ADRES ÇUBUĞUNDAN sivasspor.com YAZIYOR VE SİTEMİZE GİRİYOR.HADİ DİYELİM ADRES ÇUBUĞU YERİNE MİLYONLARCA KİŞİYİ ADRESE YÖNLENDİREN google DEN GİRDİ.HEMEN SİVASSPOR YAZIYOR.SİVASSPORLA İLGİLİ ADRESLER EKRANA ÇIKIYOR.1. SIRADA TARAFTARIN SİTESİ sivasspor.com VAR.ONDAN SONRA SIRASI İLE RESMİ SİTE FELAN...
TARAFTARYA BU SİVASLI.TERCİHİ sivasspor.com...ÇÜNKÜ KAN ÇEKİYOR GİBİ BİRŞEY.HERKEZE OLMUŞTUR. KONUDAN ÇIKMAYALIM.BU SİVASLI SİTEYE GİRİYOR.EKRANDA HABERLERİN YAYINLANDIĞI BAŞLIKLARI GÖRÜYOR.HA DİYOR İŞTE BURASI BANA GÖRE BİR YER.DAHA SONRA DİYORKİ BANA TARAFTAR HABERLERİ LAZIM.KULLANIŞI KOLAY BİR SİTEDE OLDUĞU İÇİN HEMEN BULDUM DİYOR.BÜTÜN TARAFTAR GRUPLARINA(bazıları eklenmemiş olsada) BAKIYOR.İŞTE BÖYLE BİR SİTEDE İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN MUTLU OLUYOR.AKLINA NE GELİRSE BULUYOR.BULAMADIĞINI YÖNETİCİLERE İLETİYOR.EN KISA SÜREDE YÖNETİCİLER HALLEDİYOR.Veee BULUYOR. [U]AÇIKLAMA:[/U]Bazıları eklenmemiş olsada derken Başkentli Yiğidolar,Yiğido Gençlik ve Bağımsız olanlar için Yiğidolar bölümü. [COLOR="Red"]7.yılına hem kusurlu hem kusursuz olarak giren sitemizin kuruluş ve yayınlanış gününün kutlamaları bu şekilde yapılmamalıdır.Bir iftar günü buluşuluyorsa,bir halı saha maçı için buluşuluyorsa,7.yıl kutlamaları adı altındada buluşulabilirdi.İnşallah değerlendirilmeye alınacaktır bu fikirlerim. SİTEMİZİN 7.YILINI KUTLARIM. 8.YILINI İNŞ. HERKEZ GÖRÜR.[/COLOR] |
8, yılınmızda görüşmek üzere :D:D:D:
|
[B]Daha Nice Yıllara İnşallah[/B]
____________________ |
-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN
......nice kırmızı beyaz yıllara.......
|
nice mutlu yıllara SİVASSPOR.......
|
walla ii ki bu site var diğer kuluplerin sitelerine giriyorum adamlar ligi bile takip etmiyolar allah nazarlarda saklasınn
|
[B]Nice Yıllara Sivasspor.Com Ailesi[/B]
|
ayıp ediyosunuz tabi sivasın ve sivaslının yılıta kutlu olsun eme ğe saygı:D
|
hep birlikte daha nice 7. yıllara
|
inşallah en geç 10. yılımızda da TÜRKİYENİN ZİRVESİNDE YER ALIRIZ BAŞARILAR SİVASSPOR
|
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]İNŞAALLAH BAŞARILARLA DOLU NİCE YILLARA....HATTA 77.YILLARA.....:)[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
Dünyadaki sivassporluların buluşma yeri sivaaspor.com 7.yılını kutlar daha nice 7.yılları hep beraber görmek üzere hayırlara vesile olmasını dilerim
|
nice mutlu yıllara
........................................... |
nice 7 lere sivasspor.com____________
|
daha nice 77. senelere sağlık ve sıhatle
|
inşallah 7. yılımızı kupayla kutlarız...
|
emegi gecen arkadaslara cok tesekürler
|
7.yılınız kutlu olsun emeğinize sağlık herşey çok güzel böyle güzel bir sitede buluştugumuz için tüm sivaslılara teşekkürler şampiyon sivas.........
|
onecelikle tesekurler sivasspor.com vede nice yillar bereber olalim inslh
|
aman yildizim korkutma ya bizleri bu macta size cok ihtiyacimiz var inssallah mac saatine yetisirsin.
|
sitenin kurulmasında emek sahıbı olan herkese teşşekkur edıyorum yiğidoların buluşma adresi oldu resmen iyiki varsın sivasspor.com iyiki varsın şanlı sivasspor umuz
|
ailemizin dogum gunu kutlu olsun nice yillara diyorum...
|
kutlu olsun daaha nıce kutlamalara
|
[QUOTE=5858ismail3535;362678]ailemizin dogum gunu kutlu olsun nice yillara diyorum...[/QUOTE]
pıs fenerlı ne olcak burda işin olmaz senın |
Sivasspor`a Gaziantep macinda basarilar dilerim.
|
İyiki varsınız. İyi ki bu siteyi kurdunuz. Sivas, sivasspor özlemimizi burada gideriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Daha nice 7, 70. li yıllara.
|
iyi ki dogdunuz bize boyle bir ortam sundunuz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:48. |