![]() |
Cevap: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
[QUOTE=mysuskunx;490966]Nerde Sorması ayıp bu futbolcu veya bu başlık neden açılmış[/QUOTE]
kardeşim bu futbolcu sivasspora gelen en pahalı futbolcu. çok yetenekli ve alex benzeri bir futbolcu. halen sivassporda ve yedek olarak çıkıyor. şimdiye kadar bir kez falan oynadı. hoca bu futbolcuyu oynatmıyor.çok yetenekli ve takıma adaptesinde sabır gerektiren bir futbolcu. ama nedendir bilinmez bu futbolcu için bülent hoca hiç çaba sarfetmedi.bütün mesele bu.. |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]Evet Cok Kaliteli Bir Futbolcu...Mohamed ali Yorulunca Yerine Girebilir...[/COLOR][/FONT][/B]
|
sergio nun formsuz ve takıma adapte olamadığı şeklinde bir söylemi olmuştu bülent hocanın ama gerçekten çok iyi futbolcu top ayağına yakışan birisi keşke takıma kazandırılsa çok faydalı olacağına şüphem yok
|
[QUOTE=DOCKA;491005]sergio nun formsuz ve takıma adapte olamadığı şeklinde bir söylemi olmuştu bülent hocanın ama gerçekten çok iyi futbolcu top ayağına yakışan birisi keşke takıma kazandırılsa çok faydalı olacağına şüphem yok[/QUOTE]
KARDEŞİM FUTBOLCUYU TAKIMA ADAPTE ETMEK TEKNİK HEYETİN İŞİ. BU ADAM MUHAMMET ALİ KURTULUŞTANDAMI KÖTÜ.YANİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. BENCE FARKLI NEDENLERDEN OYNATILMIYOR. MENEJERLİK KONUSU DİYE SÖYLENİYOR DOĞRUMUDUR YANLIŞMIDIR BİLEMEM. HOCA KENDİ MENEJERLİĞİNİ YAPTIĞI FUTBOLCULARI OYNATIYOR DİYORLAR. SERGİO PACHEKO DA ONUN MENEJERLİĞİNİ YAPTIĞI FUTBOLCU OLMADIĞINDAN GÖZDEN ÇIKARMIŞ DENİLİYOR. |
sergio aslında güsel oynuo ama lisans yüzünden bi sıkıntı war galiba kadroya bile alınmıo:D
|
hayır her şeyi halloldu lisans sorunu yok ve yedekte bekletiliyor
|
bülent hoca fiziğe dayalı futbol oynuyor sergionun fiziği yetersiz galiba ama ben yine de tumun yerine sergio oynarsa alex veya lincoln gibi forvet oyuncusuna servis yapabilir hem de arada gol atar tek eksiği pres ve defans
|
[B]SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA bu futbolcu çok değerli birisi ben bir kac macını izledim fb li alex ayarında bir futbolcu olduğunu idda ediyorum ama nedense bir türlü kadroya girmiyor mutlaka bir eksiği vardır[/B]
|
Güzel oyuncu geçen sene gs maçında oynadığı oyun hala aklımda.
|
çok mac eksıgı var şuan..... AMA SUNU USTUNE BASA BASA soyluyorum NE OLURSA OLSUN MURAT ERDOGAN OYNAYACAGINA SERGIO OYNASIN DAHA IYI
|
[QUOTE=Divriği58-;491965]çok mac eksıgı var şuan..... AMA SUNU USTUNE BASA BASA soyluyorum NE OLURSA OLSUN MURAT ERDOGAN OYNAYACAGINA SERGIO OYNASIN DAHA IYI[/QUOTE]
Murat erdoğanı niye bu kadar Israr ediyor anlamıyorum Sergio daha iyi Murat geldiği yerde çokmu iyiymiş. |
ya ne ollur geri gelsin bu adam destek werin lütfen sergio harika
|
bana göre de mükemmeldi.neden oynatılmadı bir türlü anlayamadım.bilek hareketleri falan harika idi.bugüne kadar en çok beğendiğim oyuncu idi.gönderilmesine hiçbir şekilde anlamadım.bülent hoca alex gibi falan diyordu....
|
yazık ettiler iyi bi oyuncuydu niye oynatılmadı acaba.
|
Allahım ya herkes diyo çok iyiydi die o zmn bi abi bi organizasyon yapsın yada bülent hocayı her zmn gören bi abimiz desin bütün taraftarlar istiyo fln diye yok mu böyle bişey yapacak olaaaannnnnnnnnnn
|
Arkadaslar orta sahada en iyi oynayabilecek adam SERGİO !! Tekrar aLınmalı kesinlikle !
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:35. |