SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   BOMBA TRANSFERLER!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18512)

yukarıihsangazi 12.05.2008 21:40

--->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[QUOTE=Çangal;366842]sivası satsak yattarayı vermezler[/QUOTE]
Başka bişeyi satsak bile vermezler gardaş.

Onların Yattarasına mı kaldık.Salla gitsin.

[B]YOZGATLI YİĞİDO[/B]

Zulkarneyn58 12.05.2008 21:41

[QUOTE=Çangal;366842]sivası satsak yattarayı vermezler[/QUOTE]

biz niye veriyoruz o zaman mehmeti .
allah allah.

bakalım sene boyu yattara mı daha verimli oynamış mehmet mi??

mehmet sadece devamlılığı ile 5 tane yattara yapar.

Bahattin 12.05.2008 21:45

bence orta alani guclendirmek ve ilerdebalilinin yanina birini bulmak gerek

yukarıihsangazi 12.05.2008 21:46

Yahu bu Yattarayı amma büyütüyonuz gardaşlar.Sivasa geldiklerinde kulakları bile dayanamadı bizim Sivas havasına.Mehmet'in kulaklarında öyle bir problemde olmaz yani.Ona üzülüyorum en çok

astaravisa 12.05.2008 21:55

Ben bu haberin doğru olabileceğine ihtimal vermiyorum. Mecnun başkana güveniyorum. sayfalarını doldurmak için istanbul basınının yaptığı naylon haberlerden birisidir. Mehmetin bizi bırakacağınıda sanmam.

deplasman 12.05.2008 21:58

ya bu haberin gerçek olduğuna inandım ben

gemerekliyigido 12.05.2008 21:58

Slm Yigidolar,

size bir kac isim vermek istiyorum SIVASPORUMUZA bence yakisir isimler.

Mevlüt Erding(FC Sochaux-Montbéliard)Forvet
Serkan Balci (Trabzonspor)Sag kanat
Zafer Yelen (Hansa Rostock)Orta saha

deplasman 12.05.2008 22:00

[QUOTE=gemerekliyigido;366870]Slm Yigidolar,

size bir kac isim vermek istiyorum SIVASPORUMUZA bence yakisir isimler.

Mevlüt Erding(FC Sochaux-Montbéliard)Forvet
Serkan Balci (Trabzonspor)Sag kanat
Zafer Yelen (Hansa Rostock)Orta saha[/QUOTE]

gardaş Mevlüt Türkiye ye gelmek istemiyormuş futbol hayatını avrupada surdurecekmıs dıye duydum

gokhanbayrak 12.05.2008 22:01

arkadaşlar ben TS liyim.bu haber asparagas.üstelik medyanın da değil bizzat burdaki üyelerin uydurması.mehmet yıldız devre arası gelmek istedi evet ama daha sonra anlaşamadılar ve şuan için TSnin gündeminde yok.Trabzonda da kimse istemiyor zaten.bayıldığımız bir topçu değil yani.daha çok güreşçiye benziyor.sizin yönetim şu aşamada satmaz mehmet yıldızı merak etmeyin bence.satarlarsa söyledikleri ile yaptıkları çelişir.böyle haberlere inanmayın.öyle bişe olsa benim haberim olur.rahat olun...

yukarıihsangazi 12.05.2008 22:06

İnşallah Gökhan gardaş.Mehmet Yıldızsız bir Sivas düşünemiyorum.Rahat rahat uyuyayım bari.

kırmızıbeyazlı 12.05.2008 22:07

Trabzonspor Ergin Keleş ile 3 yıllık anlaşma imzalamış bile..
Mehmet Yıldız Haberinin asparagas olduğu buradan belli..
Bu haberi kim uydurmuşsa gözden kaçırmış sanırım..
TS Mehmet YILDIZ ile değil Mehmet YILMAZ ile ilgileniyor..
İçimiz rahat olsun..

yukarıihsangazi 12.05.2008 22:11

Mehmet Yılmaz olabilir ya.Doğru söylüyorsun gardaş ya.

Onlar onu almak istiyolardı.Mehmet Yıldız bizimdir.Yılmazı neyaparlarsa yapsınlar.

Ben şimdi İha'da çalışan Hamdi abiyi arardım ama geç oldu yaa.YArın kesinleştiririz işi.

Gemereksli 12.05.2008 22:13

İnşallah abi dediğin gibidir. tamam ergin filan gelebilir de mehmet nereye gönderiliyor. Seneye bu gemiyi o yürütecek.

kırmızıbeyazlı 12.05.2008 22:14

Bu arada Mehmet YILMAZ askerliğini de Sivas ta yapmış zamanında..
Hatırlarsanız biz de 2 yıl evvel ilgilenmiştik onunla..

yukarıihsangazi 12.05.2008 22:15

Evet Sivasa gelmem diye diretmişti.Sivasın ekmeğini yedi bide alçak.

kırmızıbeyazlı 12.05.2008 22:18

[QUOTE=karacengiz;366908]Aslında biz alsak daha iyi olurdu mehmet yılmazıda[/QUOTE]

Mehmet YILMAZ çok iyi bir futbolcu gerçekten ,
Ama Sivas a gelmez.
Geçen bir reportajında Trabzonspor da futbolu bırakmak istiyorum demiş
Muhabir . Sizi Sivasspor ta istemişti bir ara.İsteseler gider misiniz diye sorduğunda.
Profesyonelim ama Trabzonspor a yanlış yapan takımda oynamam demiş.

KİM ALDI SENİ DE OYNAMAYACAĞIN..

cizemliiii 12.05.2008 22:20

mehmet yılmaz gelmezse gelmesin,bizde agustini alırız !

kırmızıbeyazlı 12.05.2008 22:22

[QUOTE=abdurrezzak58;366921]lütfen terbiye sınırlarını aşmayalım arkadaşlar,burayı bayanlarda okuyor,yok hamsi beyinli yok karga yok kedi olmuyor ama,biz büyük takımız,her şey medenice olacak[/QUOTE]

Haklısın renktaş...
düzeltiyorum..

yukarıihsangazi 12.05.2008 22:23

Hamsi yine zeki hayvandır be.Ama MehmetYılmaz'da haklı,şuan bu durumda olacağımızı bilseydi kaçırmazdı o fırsatı kesin.

kırmızıbeyazlı 12.05.2008 22:23

Kim ki Agustin..
Bir araba markasını çağrıştırıyor..

yukarıihsangazi 12.05.2008 22:24

Lamborgin'in abisi.Agustini yiym yaa.Asparagas haber bunlar renktaş.İnanmamak gerek.

kırmızıbeyazlı 12.05.2008 22:25

[QUOTE=yukarıihsangazi;366931]Lamborgin'in abisi.Agustini yiym yaa.Asparagas haber bunlar renktaş.İnanmamak gerek.[/QUOTE]

sen yatmıyor muydun...:)...................

yukarıihsangazi 12.05.2008 22:26

[QUOTE=kırmızıbeyazlı;366933]sen yatmıyor muydun...:)...................[/QUOTE]
Bırakamdımki.Şu Mehmet yıldız müjdesinden sonra rahatladım walla.Yarın güzel haberlerle yine görüşürüz inşallah.Yozgattan Sivasa selam.

YOZGATLI YİĞİDO

kırmızıbeyazlı 12.05.2008 22:28

Aleykümselam .................
Rahat uyu sen.................

deplasman 12.05.2008 22:30

[QUOTE=yukarıihsangazi;366934]Bırakamdımki.Şu Mehmet yıldız müjdesinden sonra rahatladım walla.Yarın güzel haberlerle yine görüşürüz inşallah.Yozgattan Sivasa selam.

YOZGATLI YİĞİDO[/QUOTE]

aleykümselam gardaş sen rahat ol bu haber yalan haberdir kesin

Ellisekizlee 12.05.2008 23:08

Selamünaleykum gardaslar bismillah siteye yeni üye oldum Mehmet Yildiz satildi mi???Bu ne simdi ne hayal ediyordum seneye intertotoyu sallariz diye. :confused: Yüregime indi eger bu gercekse yandik ki ne yandik.Bu haberin asli astari kaynagi nedir hemsolar.

Ellisekizlee 12.05.2008 23:27

[QUOTE=yukarıihsangazi;366826]Benim yedinci takımım fenerdir.Bari fenere gitse.

Trabzon'a vermeyin şunu gözünüze gidiym yaa.[/QUOTE]

bu ne bicim taraftarlik gardasim yedinci takim fenermis pes dogrusu.artik tam destek hep testek sadece sivasspor unutun eski takiminizi biliyorum belki icinizde eski takiminiza karsi sevgi halen besliyorsunuz ama birakin.bende biraktim bu sene zor biliyorum gelmeyin bizans oyunlarina birakin istanbul eziklerini sigarayida birakin vazgecin kötü aliskanliklarinizdan yegenlerim.

Ellisekizlee 12.05.2008 23:31

son sayfalari okudum ben bisey anlamadim sattik mi simdi kaptanimizi?eger sattiysak var ya hakkimi helal etmem baskanimiza eger en büyük olucaksak yildiz transfer yapicaksin satmayacaksin iyi adamlarini.gerci bana yinede bu transfer pek dogru gelmiyor biteriz eger dogruysa tabii.

leventaminci 12.05.2008 23:39

forvete ne gerek var allah aşkına cvetkova haksızlık etmeyin adam süper oyuncu kaldı ki yedeğimiz bizim cvetkov gibi forvet yedek... orta sahaya tabi lazım ama kemal selçuk mehmet yozgatlı hikaye sanmıyorum bülent hocanın bu oyuncuları bu takıma alacağını... ben de bülent hocaya sonuna kadar güveniyorum transferde... inşallah uefaya katılacağız...

XXCakir58 12.05.2008 23:43

-->: BOMBA TRANSFERLER!!!

Trabzon transferleri biraz zor yapar. Biz her kosulda yeneriz Trabzonu

58hamido58 13.05.2008 00:03

olurmu yaa mehmet yıldızımızı sattırmayız arkadaş.ne gerekiyosa yapalım gardaşlar yürüyüşse yürüyüş açlık greviyse açlık grevi.artık büyük takımız diyoruz yıldızımızı satmamalıyız.

Ellisekizlee 13.05.2008 00:21

[QUOTE=58hamido58;366996]olurmu yaa mehmet yıldızımızı sattırmayız arkadaş.ne gerekiyosa yapalım gardaşlar yürüyüşse yürüyüş açlık greviyse açlık grevi.artık büyük takımız diyoruz yıldızımızı satmamalıyız.[/QUOTE]
gardas kafa mi buluyorsun ne grevi ne diyorsun sen!gencler kendinize gelin sonucta bu sadece spor degil sadece futbol degil sivassporumuz artik bizim etiketimiz gerekirse grev degil yürüyüs yapalim herkes haddini bilecek buna mecnun baskan da dahil!bazi basliklarda okuyorum genc arkadaslarin serzenisleri var cok haklilarda baskan fenerbahce üyeligini artik birakmasi lazim hem 4.büyük olacaz diyoruz hem halen istanbul eziklerin yaninda olucaz bu ne yaman celiski Allahim.bizi parayla ezecekler benim korkum bu gencler.satmayiz yildizimi.hayrettin bu takimin en önemli futbolcusu ben baskan olsam 10 senelik mukavele yapip kontrata dransfer ücreti olarak 100 milyon avro yazarim sembolik yani.

abdullah58 13.05.2008 00:25

-->: BOMBA TRANSFERLER!!!

mehmete 2 milyon cok az para
15 asist 15 gol atmissin
sivasi avarejla 3 yapmissin yoksa 2 yiz
mehmetin degeri 5-7 milyon bence

58hamido58 13.05.2008 00:44

--->: -->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[QUOTE=abdullah58;367008]mehmete 2 milyon cok az para
15 asist 15 gol atmissin
sivasi avarejla 3 yapmissin yoksa 2 yiz
mehmetin degeri 5-7 milyon bence[/QUOTE]
10 milyon verseler satmamalıyız.büyük takımız artık diyoruz 10 milyon sivaslı el ele verelim biz onların yıldızlarını alalım ya!

murteza 13.05.2008 07:36

Yok mu bir gelişme bu mehmet yıldız olayında

yukarıihsangazi 13.05.2008 07:41

Gardaş gazetelerde öyle bir haber yok.Balon haberdi kesin.

murteza 13.05.2008 07:55

[QUOTE=yukarıihsangazi;367056]Gardaş gazetelerde öyle bir haber yok.Balon haberdi kesin.[/QUOTE]

Ya tepki gelmesin diye gizleniyorsa bu transfer.

tunga 13.05.2008 07:55

OLDU BAŞKA VARMI ALACAĞINIZ FB DEN CAN I UNUTMUŞUNUZ ARKADAŞLARR AKLINIZI BAŞINIZA ALINYAA HOCA BİLİR İŞİNİİ DAHA FAZLA KAZIK MI YİYEYLİM YOKSA BİZLERİ ÇATLATMAK İÇİN Mİ YAPIYOSUNUZ YETMEDİMİ YEDİĞİMİZ KAZIK HALA FB DİYOSUNUZ BIRAKIN ONALRDAN TOPÇU ALMAYI ÇÖP BİLE ALMAYALIM YA KİMZSEYE GEBE KALMAYALIM KENDİ MİZE YETERİZ BİZZZZZZZZZ

yukarıihsangazi 13.05.2008 07:59

Yaa Mehmet Yıldız neden Trabzon'a gitsin.Futbolu bırakırım gitmem.Gitsin bıyıklarımı keserim yaa.

İnanmayın bu tür dedikodulara yiğidom.

[B]YOZGATLI YİĞİDO[/B]

murteza 13.05.2008 08:01

bende inanmak istemiyorum ama var ya birde giderse yerinide dolduramazsak sene bu ligde kimse tutamaz bizi doğru kümeye sonrasında ne bülent hoca kalır ne mecnun başkan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03.