![]() |
--->: Almanya`daki Yigidolar
merhaba arkadaslar ben köln den yeni katiliyorum.
takimimiza basarilar diliyorum. |
Slm
ben Ömer Yerli Sivasin Merkezine bagli Karalar Köyündenim. Almanyada - Penzberg(münich) te kaliyorum. SIVASSPORa Ligde Basarilar diliyorum |
--->: -->: Almanya`daki Yigidolar
[QUOTE=sfozkan;125903]abi sen ekecikliysen ben de tekke liyim[/QUOTE]
bende tekkeliyim zekeriya herkese selam |
[B][I][CENTER][COLOR="Purple"]herkese hayirli geceler...ben derya gemerekliyim...hannoverde yasiyorum...
sivassporuma basarilar diliyorum...biz herzaman onlarin yaninda olacagiz;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: Almanya`daki Yigidolar
[QUOTE=SivasLim86;269788][B][I][CENTER][COLOR="Purple"]herkese hayirli geceler...ben derya gemerekliyim...hannoverde yasiyorum...
sivassporuma basarilar diliyorum...biz herzaman onlarin yaninda olacagiz;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Oh be sonunda birisi Hannover tarafindan cikti :D |
adim ertan 1981 gemerek dogumluyum almanya-freiburgdayim site cok güzel ellerine saglik
|
[B]merhaba ben Selcuk,
1988 Sivas - Sarkisla'nin Gürcayir köyünde dogmusum! Su an Almanyanin Augsburg kentinde yasiyorum ve Muhasebeci olma yolunda büyük adimlarla ilerliyorum. Sivasi pek bilmiyorum ama Sivasliyim diyebilmekten gurur duyuyorum. Hepinize allahtan bol bol saglik ve sihat diliyorum! Yasasin Sivassporumuz![/B] |
merhaba gardaslar ben sivas merkez dogumluyum (ilbeylinin koyuncu köyünden)1978 de almanyaya geldim su anda braunschweig yakinlarinda kaliyorum rüstü gardasa tesekkürler böyle bir site yaptigi icin...
|
KADIR BAYRAKTAR
1970 SIVAS DOGUMLUYUM MERKEZE BAGLI CALLI KÖYÜNDENIM SU AN ALMANYANIN BONN SEHRINDE YASIYORUM |
[QUOTE=yusuf58;274249]merhaba gardaslar ben sivas merkez dogumluyum (ilbeylinin koyuncu köyünden)1978 de almanyaya geldim su anda braunschweig yakinlarinda kaliyorum rüstü gardasa tesekkürler böyle bir site yaptigi icin...[/QUOTE]
abi tam olarak nerde kaliyorsun ?? Peineyi bilirmisin ??:D |
selamunaleykum kardaslar,
ben ramazan yalcinkaya almanya böblingen/stuttgart´da ikamet etmekteyim. Gemerek Karagöl köyündenim. tüm hemserilerime saygi ve sevgilerimi sunarim. Allaha emanet olun. |
-->: Almanya`daki Yigidolar
[B]TÜM GURBETÇİ HEMŞEHRİLERİMİZE SAYI VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM BENİM AKRABALARIMIN YARISI ALMANYADA FRANKFURT SABÜKENT VE DAHA HATIRLAYAMADIĞIM[/B]
|
BENDE SİZLER GİBİ YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDENİM.ALLAH HEPNİZİ KORUSUN.BİRDE ASLAN YAVRUSU OĞLUM VAR HENÜZ 3 YAŞINDA ADIDA FURKAN ONUDA ASLAN BİR SİVASLI OLARAK YETİŞTİRECEGİM.MEMLEKETTEN MESLEK DOLAYISIYLA AYRIYIZ AMA GÖNLÜMÜZ ORDAAAAAAAAA.HERKESE SELAM OLSUN.
|
Ben 1992 Bonn , Almanya dogumluyum
Dogdumdan beri burda yasiyom ve önce ilk okul simdide orta okulu ziyaret etmekdeyim ! |
amcam babannem abim vs.birçok yakın akrabam Almanyanın Frankfurt kentine yakın bir kasabada yaşıyorlar.bana bir nasip olmadı gitmek.:D
|
[B]selamun aleykum hemsolarim bende almanya aachen yani düseldorf tarafindanim :) baktim bayagi bir almanyadan varmasaALLAH cok sevindim cookseviyorum sivasi merkezdenim bende yazin ordayim insALLAH
[/B] |
Selamun aleyküm Hemserilerim,
önce bu sitede emegi gecen herkese cok tesekkür ederim. Allah olardan razi olsun Ismim oguzhan,Almanyanin mannheim kentinde yasamaktayim. Sivassporumuz icin elimizden gelen herseye yapmaya haziriz |
Adim Hakan isik
1966 sivas ulas,bostankaya dogumluyum almanya osnabrück,melle,de yasiyorum. |
--->: -->: Almanya`daki Yigidolar
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=yigido Atilla;137366]Ismim Atilla Ceyhan 1966 sivas merkez Dogumluyum ilk okula Kongre ilk okulunda okudum sonra stadin yanindaki ismi aklima gelmedi ..orta okulun 1sinifini okudum sivastan sene 1979 da Sivastan Almanyanin Braunschweig sehrine yerlestik. Bu siteyi kuran Rüstü Elmas ve diger kurucu arkadaslara ne kadar tesekkür etsek azdir sayesinde bütün sivaslilarla bu sitede bulusuyoruz. bu site sayesinde Belki sinif arkadasim cikar[/QUOTE]
bende kongre ilkokulu mezunuyun atilla senden 2 yıl önde imişim...sen 1. sınıfa giderken ben 3. sınıftaymışım...o dediğin ortaokul 4 eylül bende ora mezunuyum..sonra sivas lisesi..sora C.Ü..M.Y.Okulu elektrik bölümünü bitirdim.20 yıldır sivas tan ayrıyım ama kalbim hep orda...ilkokulda okulun kabadayılarındandım...kesin dayağımı yemişsindir gardaş..Adım coşkun cuma pazarının üstündeki bloklarda oturduk sonra istasyon cad. lojmanlarda. danişment gazi orta okulunun karşısında. babam rahmetli demiryolları fb.dan emekliydi...ilkokul öğretmenim sarışın bayan kadriye kut hanımefendiydi... sana yaşantında mutluluklar dilerim...resmim yoktu...bu beni oğlum... |
slm arkadaslar ismim osman 1984 sivas merkez dogumluyum almanyanin frankfurt yakinlarinda kaliyorum !!!
|
Adim Serkan Coskun
10,01,90 almanya - Düsseldorfda dogdum ve dogdumdan beri sivas ve sivassporun delisi oldum ve burdan rustü elmasa cok tesekür ediyorum |
slm heilbronnlu hemsehrim bende hn de kaliyorum
|
adim Savas E.
16.11.1988 de almanyada dogdum. ve hala almanyanin nürnberg sehrinde yasiyorum. Rüstü abim bu güzel site icin sana tsk ediyorum saygilarla. |
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKI KANDIR
TOPRAK EGER UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR Sivas spora basarilar |
ismim sadi kangal.1969 kangal dogumluyum.2000 yilindan beri oglumun formasinin yazdigi yerde yasiyorum.sivas spora gurbetci futbolcu yetistiriyorum:D
ilkokul ziya gölkalp ortaokul behrampasa lise sivas lisesi 1988 mezun üniversite ege ziraat fakültesi NUMARAMIZ 58,ALEM DE TEKIZ |
Benim de adım geçsin istedim. Sebahattinin abisi olurum ;) Adim Selahattin. Şunun şurasında Almanyaya geleli 30 senecik olmaya ne kaldı sanki. Hababam de bababam almana çalışıyoruz. Allah sağ sağlim memleketimize dönmeyi nasip etsin. Bu siteye emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.
|
Simdi hayatimi yazsam roman olur, kalin diye de kimse okumaz :D
onun icin kisa ve öz yazayim Eyüp Bayrak yas 33 olacak mahalle cumartesi pazari köy tatlicak bu kadar yeter herhalde sanirsam galiba :D |
ISMIM TAHSIN YURTSEVER
BÜTÜN GURBETTEKI HEMSERILERIME SELAM OLSUN.BENDE SIVAS MERKEZ DOGUMLUYUM.6 SENEDIR ALMANYADAYIM.SIVASTA OKUDUM BELKI TANIDIKTA BEN BULURUM.AMA SIVASLIYIM DIYEN HERKESE KURBAN OLURUM.TANIDIK OLMASI ÖNEMLI DEGIL.KONGRE ILKOKULU GAZI LISESI VE E.MESLEK LISESINDE OKUDUM.BU ARADA BU SITENIN KURULMASINDA EMEGI GECEN BÜTÜN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ELLERINE YÜREKLERINE SAGLIK.ONLAR KURDULAR AMA ARTIK BIZIM OLDU BIZ OLDUK KOSKOCA BIR AILE OLDUK.TEK BIR TEMENNIM BIR ISTEGIM VAR.LÜTFEN BIRBIRIMIZE KARSI SAYGILI VE SEVIYELI OLALIM...SIMDIYE KADAR OLDUGU GIBI.[/B] |
selam, benim ismim onur, münihde dogdum, annem babam merkez sivasli. sülalemizin bir kismi divrigi'den gelmektedir. 86 dogumluyum.
münih de ilk senemde insaat mühendisligi okuyorum, ve umarim 3 sene icinde bitiririm. Allahin izniyle Sivassporumuza yeni stad insaat etmek cok isterim. Sivasspor taraftari oldugum icin hele bu günler cok mutluyum. Kücükken malesef beni herkes herhangi üc büyük takimin taraftari yapmak isterdi. hic bir zaman herhangi bir takima gercekten isinamadim, cünkü herhangi bir baglanti hissetmiyordum. Ben büyük takim tutmaktan hicbir zaman yana degildim, kücük ama sempatik takimlar benim gönlümdedir. sivassporun birinci lige cikis senesinden beri bu takima kalbimi verdim, ve canli gönülden desteklemeye calisiyorum. Bukadarki, alman arkadaslarima bugüne kadar iki adet sivasspor formasi hediye verebildim. arkadaslarim formalarini sikca giyiyor. böyle nice takimimiza reklam yapmis oluyoruz. insallah sivassporun basarisi devamini bulur. |
L'attaquant tunisien du Racing Club de Strasbourg, Haykel Gmamdia, est parti effectuer un essai à Sivasspor, surprenant coleader du championnat turc.
Après des contacts avortés avec l'Espérance de Tunis, Haykel Gmamdia va tenter sa chance en Turquie. L'attaquant international tunisien est à l'essai à Sivasspor, actuel coleader du championnat turc avec Fenerbahçe. Gmamdia a une semaine pour faire ses preuves. Etant supporter de Strasbourg je voulais vous dire que ce joueur m'as énormément déçu. sivasspor tunuslu forveti alacakmis strasbourgdan valla iyi futbolcu alirsalar Haykel Gmamdia |
ben garip karabulut
17 yasindayim Sivas'in Kangala bagli Alacahan köyü dogumluyum. Almanyanin Duisburg sehrinde oturuyorum. Bütün hemserilerime slmlar!!:):) |
adim bahattin
soy adim koc fransada yasiyorum belki bu niye yazdi diyeceksiniz ama icimden geldi yazdim kusura bakmayim saygilar... |
merhaba Gardaslar:D
ben Fikri Kaya,:) 1973 almanya dogumlu ve *********M( yildizeli, köy: Circir dan ). ailem sivas merkez de kaliyorlar( mevlana cad.)ve burdan sevigi saygi gönderiyorum. bu sitemizi kutluyorum cok ama cok farkli bir platform yapislar, tüm emek gecen ardaslari tebrik ediyorum:)..... ve ayrica ben ve sivasli hemserilierim cok ama cok GURURLUYUZ Sivas'in basarisindan hem spor hem de AK_SU projesinden Belediye Baskanimizi kutluyorum ve saygilarimi iletiyorum.... umarim sahip cikariz arkadaslar, benide faliyetlerden haberdar ederseniz cok sevinirim.:D Ayrica faruk abimi ve Burhan kardesimi selamliyorum herkeze selamlar fikri kaya |
sağol arkadaş eline sağlık.süpersin yiğido
|
Ben Berlin`den Polat sampiyon Sivasspor`umuza basarilar... Sarkisla`ya selamlar...
|
ben almanyanin bremen ilinden murat.yildizeli seren köyündenim ama sivasta yetistim,20 yildir almanyadayim,sivassporu cok seviyor ve destekliyorum,herkestende bunu bekliyorum,herkese selamlar sevgiler,bu vatanin kurtaricilari yigidolardir bunu herkes bilsin.her sey vatan icin.
|
Ismim Hulusi Mil
1974 Kangal dogumluyum. Almanya/ Hannover tarafinda yasiyorum ve terziyim. malesef Sivas`a - Kangal`a üc sende bir gelebiliyorum:( Site kuruculari sagolsunlar. hem bizler icin hemde Sivasspor icin cok güzel bir yer |
[QUOTE=hulusi mil;314524]Ismim Hulusi Mil
1974 Kangal dogumluyum. Almanya/ Hannover tarafinda yasiyorum ve terziyim. malesef Sivas`a - Kangal`a üc sende bir gelebiliyorum:( Site kuruculari sagolsunlar. hem bizler icin hemde Sivasspor icin cok güzel bir yer[/QUOTE] Hannover tarafi derken tam olarak neresi ? |
Yusuf Caygöz 1972 sivas zara dogumluyum ilk orta lise sivasta okudum tiyatroyla ugrastim sivasta ilk dans gurubunu kurdum gurup avare komedi dans uclusu olarak kalede cikiyorduk evlenip almanyaya geldim munihten 57 km uzaklikta avusturya sinirina yakin bir ilcede kaliyorum 3 cocugum var meslek kaynakciyim bos zamanlarimda türk cocuklarina folklor ögretiyorum bulundugumuz yerin yarisindan cogu sivasli tek zarali benim ee italdamat olunca siteyi kuran rustu beyden Allah razi olsun bizi hemserilerimizle kaynastirdigi icin Allaha emanet olun.
|
ALMANYADA ÇOK AKRABALARIMIZ VAR DEDEM HALAM AMCALARIM VE DAHA BİRÇOK
HERKESE SELAMLAR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:51. |