SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Almanya'daki Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19965)

islimli 10.10.2007 15:10

--->: Almanya`daki Yigidolar

merhaba arkadaslar ben köln den yeni katiliyorum.
takimimiza basarilar diliyorum.

ÖmerYerli58 10.10.2007 19:53

Slm
ben Ömer Yerli Sivasin Merkezine bagli Karalar Köyündenim. Almanyada - Penzberg(münich) te kaliyorum. SIVASSPORa Ligde Basarilar diliyorum

zekeriya0058 23.10.2007 21:41

--->: -->: Almanya`daki Yigidolar

[QUOTE=sfozkan;125903]abi sen ekecikliysen ben de tekke liyim[/QUOTE]

bende tekkeliyim zekeriya herkese selam

SivasLim86 04.11.2007 23:51

[B][I][CENTER][COLOR="Purple"]herkese hayirli geceler...ben derya gemerekliyim...hannoverde yasiyorum...

sivassporuma basarilar diliyorum...biz herzaman onlarin yaninda olacagiz;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

TracyMcGrady58 04.11.2007 23:59

-->: --->: Almanya`daki Yigidolar

[QUOTE=SivasLim86;269788][B][I][CENTER][COLOR="Purple"]herkese hayirli geceler...ben derya gemerekliyim...hannoverde yasiyorum...

sivassporuma basarilar diliyorum...biz herzaman onlarin yaninda olacagiz;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Oh be sonunda birisi Hannover tarafindan cikti :D

netya58 06.11.2007 19:22

adim ertan 1981 gemerek dogumluyum almanya-freiburgdayim site cok güzel ellerine saglik

sarkislaliyigido 12.11.2007 11:16

[B]merhaba ben Selcuk,

1988 Sivas - Sarkisla'nin Gürcayir köyünde dogmusum! Su an Almanyanin Augsburg kentinde yasiyorum ve Muhasebeci olma yolunda büyük adimlarla ilerliyorum.

Sivasi pek bilmiyorum ama Sivasliyim diyebilmekten gurur duyuyorum.

Hepinize allahtan bol bol saglik ve sihat diliyorum!

Yasasin Sivassporumuz![/B]

yusuf58 14.11.2007 07:54

merhaba gardaslar ben sivas merkez dogumluyum (ilbeylinin koyuncu köyünden)1978 de almanyaya geldim su anda braunschweig yakinlarinda kaliyorum rüstü gardasa tesekkürler böyle bir site yaptigi icin...

hancer 23.11.2007 12:52

KADIR BAYRAKTAR
1970 SIVAS DOGUMLUYUM
MERKEZE BAGLI CALLI KÖYÜNDENIM
SU AN ALMANYANIN BONN SEHRINDE YASIYORUM

TracyMcGrady58 23.11.2007 13:57

[QUOTE=yusuf58;274249]merhaba gardaslar ben sivas merkez dogumluyum (ilbeylinin koyuncu köyünden)1978 de almanyaya geldim su anda braunschweig yakinlarinda kaliyorum rüstü gardasa tesekkürler böyle bir site yaptigi icin...[/QUOTE]

abi tam olarak nerde kaliyorsun ?? Peineyi bilirmisin ??:D

Ramo58 24.11.2007 03:33

selamunaleykum kardaslar,
ben ramazan yalcinkaya almanya böblingen/stuttgart´da ikamet etmekteyim.
Gemerek Karagöl köyündenim. tüm hemserilerime saygi ve sevgilerimi sunarim. Allaha emanet olun.

Abdullah DuMaN 24.11.2007 08:22

-->: Almanya`daki Yigidolar

[B]TÜM GURBETÇİ HEMŞEHRİLERİMİZE SAYI VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM BENİM AKRABALARIMIN YARISI ALMANYADA FRANKFURT SABÜKENT VE DAHA HATIRLAYAMADIĞIM[/B]

kartal5858 27.11.2007 18:08

BENDE SİZLER GİBİ YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDENİM.ALLAH HEPNİZİ KORUSUN.BİRDE ASLAN YAVRUSU OĞLUM VAR HENÜZ 3 YAŞINDA ADIDA FURKAN ONUDA ASLAN BİR SİVASLI OLARAK YETİŞTİRECEGİM.MEMLEKETTEN MESLEK DOLAYISIYLA AYRIYIZ AMA GÖNLÜMÜZ ORDAAAAAAAAA.HERKESE SELAM OLSUN.

kangalli58yasin 01.12.2007 15:19

Ben 1992 Bonn , Almanya dogumluyum
Dogdumdan beri burda yasiyom ve önce ilk okul simdide orta okulu ziyaret etmekdeyim !

yeniceri_can 02.12.2007 18:30

amcam babannem abim vs.birçok yakın akrabam Almanyanın Frankfurt kentine yakın bir kasabada yaşıyorlar.bana bir nasip olmadı gitmek.:D

UmMaN 24.12.2007 03:04

[B]selamun aleykum hemsolarim bende almanya aachen yani düseldorf tarafindanim :) baktim bayagi bir almanyadan varmasaALLAH cok sevindim cookseviyorum sivasi merkezdenim bende yazin ordayim insALLAH
[/B]

GurbetciYigidom 01.01.2008 18:55

Selamun aleyküm Hemserilerim,
önce bu sitede emegi gecen herkese cok tesekkür ederim.
Allah olardan razi olsun

Ismim oguzhan,Almanyanin mannheim kentinde yasamaktayim.
Sivassporumuz icin elimizden gelen herseye yapmaya haziriz

ulasli58 01.01.2008 22:33

Adim Hakan isik
1966 sivas ulas,bostankaya dogumluyum
almanya osnabrück,melle,de yasiyorum.

crayz58body 02.01.2008 00:11

--->: -->: Almanya`daki Yigidolar

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=yigido Atilla;137366]Ismim Atilla Ceyhan 1966 sivas merkez Dogumluyum ilk okula Kongre ilk okulunda okudum sonra stadin yanindaki ismi aklima gelmedi ..orta okulun 1sinifini okudum sivastan sene 1979 da Sivastan Almanyanin Braunschweig sehrine yerlestik. Bu siteyi kuran Rüstü Elmas ve diger kurucu arkadaslara ne kadar tesekkür etsek azdir sayesinde bütün sivaslilarla bu sitede bulusuyoruz. bu site sayesinde Belki sinif arkadasim cikar[/QUOTE]

bende kongre ilkokulu mezunuyun atilla senden 2 yıl önde imişim...sen 1. sınıfa giderken ben 3. sınıftaymışım...o dediğin ortaokul 4 eylül bende ora mezunuyum..sonra sivas lisesi..sora C.Ü..M.Y.Okulu elektrik bölümünü bitirdim.20 yıldır sivas tan ayrıyım ama kalbim hep orda...ilkokulda okulun kabadayılarındandım...kesin dayağımı yemişsindir gardaş..Adım coşkun cuma pazarının üstündeki bloklarda oturduk sonra istasyon cad. lojmanlarda. danişment gazi orta okulunun karşısında. babam rahmetli demiryolları fb.dan emekliydi...ilkokul öğretmenim sarışın bayan kadriye kut hanımefendiydi... sana yaşantında mutluluklar dilerim...resmim yoktu...bu beni oğlum...

krall1907 06.01.2008 01:59

slm arkadaslar ismim osman 1984 sivas merkez dogumluyum almanyanin frankfurt yakinlarinda kaliyorum !!!

Serkan5858 06.01.2008 03:29

Adim Serkan Coskun
10,01,90 almanya - Düsseldorfda dogdum
ve dogdumdan beri sivas ve sivassporun delisi oldum
ve burdan rustü elmasa cok tesekür ediyorum

yasar.58 08.01.2008 16:17

slm heilbronnlu hemsehrim bende hn de kaliyorum

***YIGIDO 58*** 08.01.2008 17:12

adim Savas E.
16.11.1988 de almanyada dogdum.
ve hala almanyanin nürnberg sehrinde yasiyorum.

Rüstü abim bu güzel site icin sana tsk ediyorum saygilarla.

zekeriya0058 14.01.2008 14:46

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKI KANDIR
TOPRAK EGER UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR
Sivas spora basarilar

kurtun58 14.01.2008 14:58

ismim sadi kangal.1969 kangal dogumluyum.2000 yilindan beri oglumun formasinin yazdigi yerde yasiyorum.sivas spora gurbetci futbolcu yetistiriyorum:D

ilkokul ziya gölkalp

ortaokul behrampasa

lise sivas lisesi 1988 mezun

üniversite ege ziraat fakültesi

NUMARAMIZ 58,ALEM DE TEKIZ

Gurbetciyigido 18.01.2008 01:23

Benim de adım geçsin istedim. Sebahattinin abisi olurum ;) Adim Selahattin. Şunun şurasında Almanyaya geleli 30 senecik olmaya ne kaldı sanki. Hababam de bababam almana çalışıyoruz. Allah sağ sağlim memleketimize dönmeyi nasip etsin. Bu siteye emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

Eyüp Bayrak 18.01.2008 01:42

Simdi hayatimi yazsam roman olur, kalin diye de kimse okumaz :D
onun icin kisa ve öz yazayim
Eyüp Bayrak
yas 33 olacak
mahalle cumartesi pazari
köy tatlicak

bu kadar yeter herhalde sanirsam galiba :D

holigan 18.01.2008 02:07

ISMIM TAHSIN YURTSEVER
BÜTÜN GURBETTEKI HEMSERILERIME SELAM OLSUN.BENDE SIVAS MERKEZ DOGUMLUYUM.6 SENEDIR ALMANYADAYIM.SIVASTA OKUDUM BELKI TANIDIKTA BEN BULURUM.AMA SIVASLIYIM DIYEN HERKESE KURBAN OLURUM.TANIDIK OLMASI ÖNEMLI DEGIL.KONGRE ILKOKULU GAZI LISESI VE E.MESLEK LISESINDE OKUDUM.BU ARADA BU SITENIN KURULMASINDA EMEGI GECEN BÜTÜN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ELLERINE YÜREKLERINE SAGLIK.ONLAR KURDULAR AMA ARTIK BIZIM OLDU BIZ OLDUK KOSKOCA BIR AILE OLDUK.TEK BIR TEMENNIM BIR ISTEGIM VAR.LÜTFEN BIRBIRIMIZE KARSI SAYGILI VE SEVIYELI OLALIM...SIMDIYE KADAR OLDUGU GIBI.[/B]

münihliyigido58 20.01.2008 01:03

selam, benim ismim onur, münihde dogdum, annem babam merkez sivasli. sülalemizin bir kismi divrigi'den gelmektedir. 86 dogumluyum.
münih de ilk senemde insaat mühendisligi okuyorum, ve umarim 3 sene icinde bitiririm. Allahin izniyle Sivassporumuza yeni stad insaat etmek cok isterim.
Sivasspor taraftari oldugum icin hele bu günler cok mutluyum.
Kücükken malesef beni herkes herhangi üc büyük takimin taraftari yapmak isterdi. hic bir zaman herhangi bir takima gercekten isinamadim, cünkü herhangi bir baglanti hissetmiyordum.
Ben büyük takim tutmaktan hicbir zaman yana degildim, kücük ama sempatik takimlar benim gönlümdedir.
sivassporun birinci lige cikis senesinden beri bu takima kalbimi verdim, ve canli gönülden desteklemeye calisiyorum.
Bukadarki, alman arkadaslarima bugüne kadar iki adet sivasspor formasi hediye verebildim. arkadaslarim formalarini sikca giyiyor.
böyle nice takimimiza reklam yapmis oluyoruz.
insallah sivassporun basarisi devamini bulur.

hattab 20.01.2008 01:05

L'attaquant tunisien du Racing Club de Strasbourg, Haykel Gmamdia, est parti effectuer un essai à Sivasspor, surprenant coleader du championnat turc.

Après des contacts avortés avec l'Espérance de Tunis, Haykel Gmamdia va tenter sa chance en Turquie. L'attaquant international tunisien est à l'essai à Sivasspor, actuel coleader du championnat turc avec Fenerbahçe. Gmamdia a une semaine pour faire ses preuves.

Etant supporter de Strasbourg je voulais vous dire que ce joueur m'as énormément déçu.

sivasspor tunuslu forveti alacakmis strasbourgdan valla iyi futbolcu alirsalar
Haykel Gmamdia

sivassoldier 20.01.2008 01:18

ben garip karabulut
17 yasindayim Sivas'in Kangala bagli Alacahan köyü dogumluyum.
Almanyanin Duisburg sehrinde oturuyorum. Bütün hemserilerime slmlar!!:):)

Bahattin 20.01.2008 01:56

adim bahattin
soy adim koc
fransada yasiyorum belki bu niye yazdi diyeceksiniz ama icimden geldi yazdim kusura bakmayim saygilar...

kafkasde 21.01.2008 22:57

merhaba Gardaslar:D

ben Fikri Kaya,:) 1973 almanya dogumlu ve *********M( yildizeli, köy: Circir dan ).

ailem sivas merkez de kaliyorlar( mevlana cad.)ve burdan sevigi saygi gönderiyorum. bu sitemizi kutluyorum cok ama cok farkli bir platform yapislar, tüm emek gecen ardaslari tebrik ediyorum:)..... ve ayrica ben ve sivasli hemserilierim cok ama cok GURURLUYUZ Sivas'in basarisindan hem spor hem de AK_SU projesinden Belediye Baskanimizi kutluyorum ve saygilarimi iletiyorum....

umarim sahip cikariz arkadaslar, benide faliyetlerden haberdar ederseniz cok sevinirim.:D

Ayrica faruk abimi ve Burhan kardesimi selamliyorum herkeze selamlar

fikri kaya

bekçi 21.01.2008 23:32

sağol arkadaş eline sağlık.süpersin yiğido

58plt58 26.01.2008 22:37

Ben Berlin`den Polat sampiyon Sivasspor`umuza basarilar... Sarkisla`ya selamlar...

bremer58 28.01.2008 22:07

ben almanyanin bremen ilinden murat.yildizeli seren köyündenim ama sivasta yetistim,20 yildir almanyadayim,sivassporu cok seviyor ve destekliyorum,herkestende bunu bekliyorum,herkese selamlar sevgiler,bu vatanin kurtaricilari yigidolardir bunu herkes bilsin.her sey vatan icin.

hulusi mil 03.02.2008 00:50

Ismim Hulusi Mil
1974 Kangal dogumluyum.
Almanya/ Hannover tarafinda yasiyorum ve terziyim.
malesef Sivas`a - Kangal`a üc sende bir gelebiliyorum:(

Site kuruculari sagolsunlar.
hem bizler icin hemde Sivasspor icin cok güzel bir yer

TracyMcGrady58 03.02.2008 01:16

[QUOTE=hulusi mil;314524]Ismim Hulusi Mil
1974 Kangal dogumluyum.
Almanya/ Hannover tarafinda yasiyorum ve terziyim.
malesef Sivas`a - Kangal`a üc sende bir gelebiliyorum:(

Site kuruculari sagolsunlar.
hem bizler icin hemde Sivasspor icin cok güzel bir yer[/QUOTE]

Hannover tarafi derken tam olarak neresi ?

yusuf caygöz 03.02.2008 01:43

Yusuf Caygöz 1972 sivas zara dogumluyum ilk orta lise sivasta okudum tiyatroyla ugrastim sivasta ilk dans gurubunu kurdum gurup avare komedi dans uclusu olarak kalede cikiyorduk evlenip almanyaya geldim munihten 57 km uzaklikta avusturya sinirina yakin bir ilcede kaliyorum 3 cocugum var meslek kaynakciyim bos zamanlarimda türk cocuklarina folklor ögretiyorum bulundugumuz yerin yarisindan cogu sivasli tek zarali benim ee italdamat olunca siteyi kuran rustu beyden Allah razi olsun bizi hemserilerimizle kaynastirdigi icin Allaha emanet olun.

FALÇATA 58 12.02.2008 10:16

ALMANYADA ÇOK AKRABALARIMIZ VAR DEDEM HALAM AMCALARIM VE DAHA BİRÇOK

HERKESE SELAMLAR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:51.