![]() |
--->: SS.com 4. İftar Buluşması
[B][COLOR="Red"]İFTAR LİSTESİ[/COLOR]
1 ) Recep Yüksel 2 ) Eşi 3 ) Oğlu ve kızı 4 ) Hakan Özpınar 5 ) Eşi 6 ) Ömer Coşkun 7 ) Eşi 8 ) Osman Günay 9 ) Recep Oflaş 10 ) Eyüphan Aydın 11 ) Mustafa Parlak 12 ) Murat Sarı 13 ) Eşi 14 ) Mehmet Altuntaş 15 ) Tolga Altuntaş 16 ) Ali Beyde 17 ) Bozkurt1453 18 ) Hakan Demirezen 19 ) Ali İhsan Bostancı 20 ) Mustafa Saltık 21 ) Arkadaşı 22 ) Furkan 23 ) Mesocan 24 ) Umut 25 ) Bülent Orbeyi 26 ) Nesli 27 ) Ablası 28 ) Svsyzr 29 ) Arkadaşı 30 ) İbrahim Yaşar 31 ) Furkan Yaşar 32 ) Ramazan Yaşar 33 ) Özkan Öksüz 34 ) Cenk 35 ) Yunuspaşa 36 ) İhsan Çıkrık 37 ) Eşi 38 ) İbrahim Ergin 39 ) Hatice Özlü 40 ) Kaptan 41 ) Şaban Bayram 42 ) Sonnur Özdemir 43 ) Nazım Gültürk 44 ) Ali Muharrem 45 ) Mustafa Hasdemir 46 ) Muhlis Bayrak 47 ) Alparslan Ataseven 48 ) Arif Bozkurt 49 ) Yidiğo_Burak 50 ) Ağcallı 51 ) Sebahattin Belkavli 52 ) Nabi Öztüran 53 ) Turan Başcı 54 ) Eşi 55 ) Oğlu 56 ) Hüseyin Zabun 57 ) Arif Coşkun 58 ) Aydoğan Çakır 59 ) Zafer Kavak 60 ) Enver Kılıç 61 ) Üzeyir Kılıç 62 ) Mustafa Hasdemir 63 ) Oğuz Yalçın :> EyüphanAydın + 1 Kişi 64 ) Ünsal Yıldız[/B] |
[B]İFTAR LİSTESİ
1 ) Recep Yüksel 2 ) Eşi 3 ) Oğlu ve kızı 4 ) Hakan Özpınar 5 ) Eşi 6 ) Ömer Coşkun 7 ) Eşi 8 ) Osman Günay 9 ) Recep Oflaş 10 ) Eyüphan Aydın 11 ) Mustafa Parlak 12 ) Murat Sarı 13 ) Eşi 14 ) Mehmet Altuntaş 15 ) Tolga Altuntaş 16 ) Ali Beyde 17 ) Bozkurt1453 18 ) Hakan Demirezen 19 ) Ali İhsan Bostancı 20 ) Mustafa Saltık 21 ) Arkadaşı 22 ) Furkan 23 ) Mesocan 24 ) Umut 25 ) Bülent Orbeyi 26 ) Nesli 27 ) Ablası 28 ) Svsyzr 29 ) Arkadaşı 30 ) İbrahim Yaşar 31 ) Furkan Yaşar 32 ) Ramazan Yaşar 33 ) Özkan Öksüz 34 ) Cenk 35 ) Yunuspaşa 36 ) İhsan Çıkrık 37 ) Eşi 38 ) İbrahim Ergin 39 ) Hatice Özlü 40 ) Kaptan 41 ) Şaban Bayram 42 ) Sonnur Özdemir 43 ) Nazım Gültürk 44 ) Ali Muharrem 45 ) Mustafa Hasdemir 46 ) Muhlis Bayrak 47 ) Alparslan Ataseven 48 ) Arif Bozkurt 49 ) Yidiğo_Burak 50 ) Ağcallı 51 ) Sebahattin Belkavli 52 ) Nabi Öztüran 53 ) Turan Başcı 54 ) Eşi 55 ) Oğlu 56 ) Hüseyin Zabun 57 ) Arif Coşkun 58 ) Aydoğan Çakır 59 ) Zafer Kavak 60 ) Enver Kılıç 61 ) Üzeyir Kılıç 62 ) Mustafa Hasdemir 63 ) Oğuz Yalçın :> EyüphanAydın + 1 Kişi 64 ) Ünsal Yıldız[/B] |
[QUOTE=GuNaY;406831][B]Kayıp yiğidoda aramıza katıldığına göre kadro hemen hemen tamamlandı :D
Sensiz nasıl geçsin Burak'ım :D[/B][/QUOTE] SaoLun beni sizler yaRaTTınız:D kambersiz duqun oLurmu:D mademki cokta ısrar ettiniz gelim bare:P |
slm bende warımya unatma bni günay abiii
|
[B][COLOR="Red"]Ünsal Yıldız+1 oldu....var mı daha arttıran :D[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="DarkGreen"]İFTAR LİSTESİ[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]*****BAŞKAN*****[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]ALPER KAHVECİOĞLU[/B][/COLOR][B] 1 ) Recep Yüksel 2 ) Eşi 3 ) Oğlu ve kızı 4 ) Hakan Özpınar 5 ) Eşi 6 ) Ömer Coşkun 7 ) Eşi 8 ) Osman Günay 9 ) Recep Oflaş 10 ) Eyüphan Aydın 11 ) Mustafa Parlak 12 ) Murat Sarı 13 ) Eşi 14 ) Mehmet Altuntaş 15 ) Tolga Altuntaş 16 ) Ali Beyde 17 ) Bozkurt1453 18 ) Hakan Demirezen 19 ) Ali İhsan Bostancı 20 ) Mustafa Saltık 21 ) Arkadaşı 22 ) Furkan 23 ) Mesocan 24 ) Umut 25 ) Bülent Orbeyi 26 ) Nesli 27 ) Ablası 28 ) Svsyzr 29 ) Arkadaşı 30 ) İbrahim Yaşar 31 ) Furkan Yaşar 32 ) Ramazan Yaşar 33 ) Özkan Öksüz 34 ) Cenk 35 ) Yunuspaşa 36 ) İhsan Çıkrık 37 ) Eşi 38 ) İbrahim Ergin 39 ) Hatice Özlü 40 ) Kaptan 41 ) Şaban Bayram 42 ) Sonnur Özdemir 43 ) Nazım Gültürk 44 ) Ali Muharrem 45 ) Mustafa Hasdemir 46 ) Muhlis Bayrak 47 ) Alparslan Ataseven 48 ) Arif Bozkurt 49 ) Yidiğo_Burak 50 ) Ağcallı 51 ) Sebahattin Belkavli 52 ) Nabi Öztüran 53 ) Turan Başcı 54 ) Eşi 55 ) Oğlu 56 ) Hüseyin Zabun 57 ) Arif Coşkun 58 ) Aydoğan Çakır 59 ) Zafer Kavak 60 ) Enver Kılıç 61 ) Üzeyir Kılıç 62 ) Mustafa Hasdemir 63 ) Oğuz Yalçın :> EyüphanAydın + 1 Kişi [COLOR="Blue"]64 ) Ünsal Yıldız +1[/COLOR][/B] |
-->: SS.com 4. İftar Buluşması
[B]Bu haftasonu çeşitli memleketlerde iftar organizeleri olacak ve her tarafta Sivaslılar konuşulacak... Briliğimizin beraberliğimizin pekişmesi için çok önemli adımlar olan bu buluşmalar gün geçtikçe kenetlenmemizi sağlayacak... İstanbul iftar organizesinde emeği geçen ve katılan tüm Yiğidolar'a teşekkürler...[/B]
|
maaşallah katılım gayet güzel güzel bir iftar yemeği olacak
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;410547][B][COLOR="DarkGreen"]İFTAR LİSTESİ[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]*****BAŞKAN*****[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]ALPER KAHVECİOĞLU[/B][/COLOR][B] 1 ) Recep Yüksel 2 ) Eşi 3 ) Oğlu ve kızı 4 ) Hakan Özpınar 5 ) Eşi 6 ) Ömer Coşkun 7 ) Eşi 8 ) Osman Günay 9 ) Recep Oflaş 10 ) Eyüphan Aydın 11 ) Mustafa Parlak 12 ) Murat Sarı 13 ) Eşi 14 ) Mehmet Altuntaş 15 ) Tolga Altuntaş 16 ) Ali Beyde 17 ) Bozkurt1453 18 ) Hakan Demirezen 19 ) Ali İhsan Bostancı 20 ) Mustafa Saltık 21 ) Arkadaşı 22 ) Furkan 23 ) Mesocan 24 ) Umut 25 ) Bülent Orbeyi 26 ) Nesli 27 ) Ablası 28 ) Svsyzr 29 ) Arkadaşı 30 ) İbrahim Yaşar 31 ) Furkan Yaşar 32 ) Ramazan Yaşar 33 ) Özkan Öksüz 34 ) Cenk 35 ) Yunuspaşa 36 ) İhsan Çıkrık 37 ) Eşi 38 ) İbrahim Ergin 39 ) Hatice Özlü 40 ) Kaptan 41 ) Şaban Bayram 42 ) Sonnur Özdemir 43 ) Nazım Gültürk 44 ) Ali Muharrem 45 ) Mustafa Hasdemir 46 ) Muhlis Bayrak 47 ) Alparslan Ataseven 48 ) Arif Bozkurt 49 ) Yidiğo_Burak 50 ) Ağcallı 51 ) Sebahattin Belkavli 52 ) Nabi Öztüran 53 ) Turan Başcı 54 ) Eşi 55 ) Oğlu 56 ) Hüseyin Zabun 57 ) Arif Coşkun 58 ) Aydoğan Çakır 59 ) Zafer Kavak 60 ) Enver Kılıç 61 ) Üzeyir Kılıç 62 ) Mustafa Hasdemir 63 ) Oğuz Yalçın :> EyüphanAydın + 1 Kişi [COLOR="Blue"]64 ) Ünsal Yıldız +1 65 ) Ahmet KOÇTÜRK + 3[/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"][B] *************BİR GÜN KALDI BULUŞMAYA AZ KALDI***********[/B][/COLOR] |
valla eğer lastik patlatan olmazsa bayağı kalabalık oldu inşallah oraya sığarız yarın bi terslik olmassa görüşmek üzere herkeze hayırlı iftarlar
|
[B][COLOR="Red"]Osmanbey tam olarak nerede bir bilgi verebilecek var mı???Şirinevlerden geleceğizde nereye doğru gidelim bir haberimiz olsun....[/COLOR][/B]
|
[B] İFTAR LİSTESİ ( Son Durum )
1 ) Alper kahvecioğlu 2 ) Recep Yüksel 3 ) Eşi 4 ) Oğlu ve kızı 5 ) Hakan Özpınar 6 ) Eşi 7 ) Ömer Coşkun 8 ) Eşi 9 ) Osman Günay 10 ) Recep Oflaş 11 ) Eyüphan Aydın 12 ) Arkadaşı 13 ) Mustafa Parlak 14 ) Murat Sarı 15 ) Eşi 16 ) Mehmet Altuntaş 17 ) Tolga Altuntaş 18 ) Ali Beyde 19 ) Bozkurt1453 20 ) Hakan Demirezen 21 ) Eşi 22 ) Mustafa Saltık 23 ) Arkadaşı 24 ) Furkan 25 ) Mesocan 26 ) Umut 27 ) Bülent Orbeyi 28 ) Nesli 29 ) Ablası 30 ) Svsyzr 31 ) Arkadaşı 32 ) İbrahim Yaşar 33 ) Furkan Yaşar 34 ) Özkan Öksüz 35 ) Cenk 36 ) Yunuspaşa 37 ) İbrahim Ergin 38 ) Hatice Özlü 39 ) Kaptan 40 ) Şaban Bayram 41 ) Sonnur Özdemir 42 ) Nazım Gültürk 43 ) Ali Muharrem 44 ) Mustafa Hasdemir 45 ) Muhlis Bayrak 46 ) Alparslan Ataseven 47 ) Arif Bozkurt 48 ) Yidiğo_Burak 49 ) Ağcallı 50 ) Sebahattin Belkavli 51 ) Nabi Öztüran 52 ) Turan Başcı 53 ) Eşi 54 ) Oğlu 55 ) Hüseyin Zabun 56 ) Arif Coşkun 57 ) Aydoğan Çakır 58 ) Zafer Kavak 59 ) Enver Kılıç 60 ) Üzeyir Kılıç 61 ) Mustafa Hasdemir 62 ) Ümit Gök 63 ) Misafiri 64 ) Berat Demir 65 ) Dragon_58 66 ) Eyüphan +1 67 ) Ünsal Yıldız 68 ) Arkadaşı 69 ) Cebrail[/B] |
bu sene 70 kişi olmuşuz :) hayırlı olsun
|
[B]Artık saatler kaldı... Bakalım Sivas ekibi gibi bizim tertip komiteside sürpriz konuk getirebilecek mi? :)[/B]
|
[B]bizim 70 kişi katılanımız olsaydı,hayretinin yanında uefa başkanını bile getirtirdik :) hatta 2010 uefa kupası finalini sivasa aldırırdık :D[/B]
[B]hayrettine tekrardan sonsuz teşekkürler..[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;411085][B]bizim 70 kişi katılanımız olsaydı,hayretinin yanında uefa başkanını bile getirtirdik :) hatta 2010 uefa kupası finalini sivasa aldırırdık :D[/B]
[B]hayrettine tekrardan sonsuz teşekkürler..[/B][/QUOTE] [B]Mecnun başkanı getirirdim ben olsaydım diğerlerine gerek yok :)[/B] |
[QUOTE=FurkaN;411088][B]Mecnun başkanı getirirdim ben olsaydım diğerlerine gerek yok :)[/B][/QUOTE]
[B]zaten sivasta 70 kişilik iftar düzenleyeceğimiz güne kadar mecnun başkan uefaya başkan olur :D[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;411091][B]zaten sivasta 70 kişilik iftar düzenleyeceğimiz güne kadar mecnun başkan uefaya başkan olur :D[/B][/QUOTE]
[B]Bu kadar umutsuz olma seneye orada da katılım artacak hiç şüphen olmasın....[/B] |
--->: -->: SS.com 4. İftar Buluşması
[QUOTE=FurkaN;411092][B]Bu kadar umutsuz olma seneye orada da katılım artacak hiç şüphen olmasın....[/B][/QUOTE]
Yiğiter ile atışmanızı,sanki dostlar meclisinde aşıklar atışmasını dinler gibi zevkle takip ediyordum. Ne olduysa birden döndünüz,ittifak oldunuz.:D Furkan'ım,şimdi MEB bakanını arıyorum,tayinini yaz-kış sürekli çalışması mesaisi şeklinde istanbul a aldırıyorum,mütemadiyen İSTDER için,çalışacak konuma geleceksin.:D Cezan kesilmiş,oylanmış,ve oy çokluğu ile kabul edilmişdir.:D Hayırlı olsun. |
-->: --->: -->: SS.com 4. İftar Buluşması
[QUOTE=albina58;411094]Yiğiter ile atışmanızı,sanki dostlar meclisinde aşıklar atışmasını dinler gibi zevkle takip ediyordum.
Ne olduysa birden döndünüz,ittifak oldunuz.:D Furkan'ım,şimdi MEB bakanını arıyorum,tayinini yaz-kış sürekli çalışması mesaisi şeklinde istanbul a aldırıyorum,mütemadiyen İSTDER için,çalışacak konuma geleceksin.:D Cezan kesilmiş,oylanmış,ve oy çokluğu ile kabul edilmişdir.:D Hayırlı olsun.[/QUOTE] [B]Abi sözlerin için teşekkür ediyorum... Ama İstanbul da kalacak ben ne suç işledim :)[/B] |
-->: --->: SS.com 4. İftar Buluşması
[QUOTE=casus84;411005][B][COLOR="Red"]Osmanbey tam olarak nerede bir bilgi verebilecek var mı???Şirinevlerden geleceğizde nereye doğru gidelim bir haberimiz olsun....[/COLOR][/B][/QUOTE]
taksime gitmeden taksim arabaları geçiyor birde metroda geçiyor osmanbey duragında inersin |
[B]4.iftar yemeği buluşmamıza 2 saat kaldı çok heyecanlıyım yeni arkadaşlarla tanışacağım için kendimi şanslı sayıyorum[/B]
|
allah kabul etsinnnn hayırlarımızııııı
|
Saygıdeğer İstanbul gurubumuzun tüm yetkililerini ve üyelerini yürekten kutluyorum. Hem böyle anlamlı organizasyonda emekleri için, en çok ta iftar yemeğine eşlerini getirecekleri için.BRAVOOO çok takdir ettim. Doğrusu şu an Sivas'ımıza olağanüstü tutkum olmama, Sivas'ımızı defalarca yazıp anlatmama rağmen İstanbul'da yaşamayı isterdim dedim . Ne tuhaf şey. Kalbim şu an İstanbul için attı bir anda.
, Çünkü Sivas'taki iftar yemeğine bu organizasyonda emeği geçen, olağanüstü çalışan saygıdeğer yetkililerimizin bana ve eşime sağolsunlar ısrarlı davetlerine rağmen sırf davetlilerden eşlerini getirmeyen olduğu için, listede bayan adı görmediğim için bayan olmanın bir kez daha dezavantajını yaşadım ve bende eşim ile çok istememe rağmen iftar yemeğine katılamamanın ezikliğini ,üzüntüsünü yaşadım. Oysa aklım orada kaldı. Katılmayı çok istiyordum. Ben isterdimki Sivas'taki iftara katılan davetliler arasında da hiç değilse bir kaç kişi eşlerini getirenler olsaydı,listede eşlerini getirmeyen olmayınca tabiki bende katılamadım, üzgünüm. İnşallah dileğim bundan sonraki tüm etkinliklerde eşler ile katılımın sağlanması olur diyorum.Temennim de budur. Sivas ve diğer tüm illerimizdeki bu anlamlı organzasyonlar için emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara saygılarımla teşekkür ederiz. |
iftar mükemmeldi herkese teşekkürler
|
[B]iftarda bulunanlara teşekkürler mükemmel bir organizasyondu...[/B]
|
[B]Valla mükemmel geçti tam anlamıyla,gerçekten gelenlere teşekkür ederiz.Müthiş bir ortamdı.[/B]
|
[B]Eyüphan nerdesiniz lan siz mustafa nerde çağırdım sizi ...???
sonra bulamadım nerdeydiniz siz mustafa ya gidiyoruz dedim geliyoruz dedi ses soluk yok neyle geldiniz...[/B] |
[B][QUOTE=yigidomustafa58;411577][B]Eyüphan nerdesiniz lan siz mustafa nerde çağırdım sizi ...???
sonra bulamadım nerdeydiniz siz mustafa ya gidiyoruz dedim geliyoruz dedi ses soluk yok neyle geldiniz...[/B][/QUOTE] Biz sizi bekledik,15 dk felan. Osman abiyle vedalaştık öyle ya,neyse geldik ya çok şükür :D[/B] |
[B][COLOR="Red"]Gerçekten süperdi....Atmosfer harikaydı..Kendimi konserde gibi zannettim...Türkücü süperdi her şarkısına eşlik ettim(Eyüphan daha iyi bilir:D).Eskişehir'e artık darısı...Birazda maçtan söz edeyim...10-5 biter dedim ama hakem sağolsun Bursa fark yemesin diye elinden geleni yaptı:D ...artık bu buluşmaların darısı 58.ye...Unutma heee mustafa 58. hakan demirezen'den :D[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;411582][B]
Biz sizi bekledik,15 dk felan. Osman abiyle vedalaştık öyle ya,neyse geldik ya çok şükür :D[/B][/QUOTE] [B]olum bizde vedalaştık herkesle seni bulamadım mustafaya söyledim bende sen heralde wc ye mi gittin ne göremedim seni valla kusura bakma beraber gidicektik ama..:-([/B] |
[B]sivasspor.com ve sivaslılar.net ile birlikte istanbul sivasspor taraftar derneğinin organizasyonu olan 4.geleneksel iftar yemeğinden henüz yeni geldim sivasımızın iftahar kaynağı[COLOR="Red"] sayın Yavuz bülent bakilerde[/COLOR] iftar yemeğimize şeref verdiler ayrıca yiğitlerin harmanı ozan diyarından türk halk müziği sanatcısı [COLOR="Red"]OSMAN KURT[/COLOR]un muhteşem müzik ziyafetniden sonra seneye tekrar buluşmak üzere evlerimize dağıldık bu güzel geceyi yaşadığım için kendimi çok şanslı sayıyorum emeği gecen([COLOR="Red"] RECEP YÜKSEL[/COLOR] [COLOR="Red"]OSMAN GÜNAY[/COLOR])herkesi tebrik ederim
__________________[/B] |
[B]evet [COLOR="Red"]58[/COLOR]. in sözünü unutmayalım lütfen söz veren abimiz...[/B]
|
[B][COLOR="Blue"]Evet 2 yıl önce aranızdan bilinmeyen bir sebeple ayrılmıştım.Artık burdayım :D:D:D:D.2 yıllık süre zarfında Recep Abi ve Diğer Sivaslı kardeşlerimle bütün Sivas maçlarına özverili bir şekilde katılma nezaketini gösterdim.Bu iftar yemeğinde de sizlerle eğlenceli dakikalar ve Sivasımızın galibiyetiyle güzel bir gece geçirdim.Gelen herkese teşekkür ederim.Saygılarımla [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=casus84;411583][B][COLOR="Red"]Gerçekten süperdi....Atmosfer harikaydı..Kendimi konserde gibi zannettim...Türkücü süperdi her şarkısına eşlik ettim(Eyüphan daha iyi bilir:D).Eskişehir'e artık darısı...Birazda maçtan söz edeyim...10-5 biter dedim ama hakem sağolsun Bursa fark yemesin diye elinden geleni yaptı:D ...artık bu buluşmaların darısı 58.ye...Unutma heee mustafa 58. hakan demirezen'den :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]Bu şarkıları nerden biliyon :D bütün şarkılara eşlik ettin beee...tamam biz ne dediğini anlamadık ama yinede bir ahenk içinde söyledin valla tebrik ederim :D[/COLOR][/B] |
evet arkadaşlar süper oldu emeği geçen arkadaşlara teşekkürler tüm gelenlerin ayağına sağlık tekrar görüşmek üzere herkeze iyi geceler
|
Geleneksel 4.iftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan abi ve kardeşlerimize teşekkür ederiz.
|
[B][QUOTE=casus84;411583][B][COLOR="Red"]Gerçekten süperdi....Atmosfer harikaydı..Kendimi konserde gibi zannettim...Türkücü süperdi her şarkısına eşlik ettim(Eyüphan daha iyi bilir:D).Eskişehir'e artık darısı...Birazda maçtan söz edeyim...10-5 biter dedim ama hakem sağolsun Bursa fark yemesin diye elinden geleni yaptı:D ...artık bu buluşmaların darısı 58.ye...Unutma heee mustafa 58. hakan demirezen'den :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
Valla şarkıyı bilsende eşlik ediyorsun bilmesende :D Senin işi sevdim yahu ben :) Her ortama ayak uyduruyorsun.[/B] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"]abi valla bır ben eksıkmısım.neyse saglıkolsun.bızde burda ıftar vaktınde surunuyoduk..oyle actırıyolar ıstarı.saglıkolsun:)safak:karanlık:445[/COLOR][/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:38. |