![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
bülent bey 7 yemem 8 yemem ama 5 yerim demediniz tedüf ederim
|
YAZIK....Geçen sene oturmuş bi takımı dağıtırsan ve onların yerine gider ikinci liglerden topçu alırsan 5te yersin 10da yersin.....bu kadar berbat bi takım olamaz yaa...hemen bişeyler yapın..burda taraftarlara sevinç yaşatın bari...BURUK Bİ SEVİNÇ...
|
yeni sistemmis senin sistemini sevsinler
defans yaparak buralara geldigini unuttu adam. bu yeni sisteminin ise yaramadigi hazirlik maclarinda belli idi. ama inada verdi devam etti tabi iyi hocaya! takima iyi futbol oynatacak! |
[QUOTE=atababa111;540106]Sivasspor 2. Takım olmaz. Gidin 1.takımınızın sitesine o zaman.Yeriniz yok burada.[/QUOTE]
arkadaşım yalan mı söylüyor adam doğru burda kim 3 sene önce sivassoprluydu istanbul eziklerini tutuyordu herkes şimdi de öyle |
[QUOTE=hasantuan;540145]YA LÜTFEN SAYIN HOCAM SUÇ SİZDE DEĞİL BENDE...NİYE BÖYLE YAPIP KENDİİZİ ZOR DURUMA SOKUYORSUNUZ Kİ....5 YEMEK 10 YEMEK YENİLMEK YENMEK ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN GURURLA MÜCADELE ETMEK TERİNİN SON DAMLASINA KADAR.OYNARSIN YENİLİRSİN KİMSE Bİ ŞEY DEMEZ AMA Bİ GARM TOP OYNAMAZ MI Bİ TAKIM YA. 3 PAS YAPTIĞIMIZ POZİSYON SAYISI YA 2 YA 3. YASİN DİYE Bİ ADAM ALDIK FB DEN NEYDÜĞÜ BELİRSİZ. ADAM SAHADA GEZİYO. BİZİM DİALLOMUZ BUNDAN DA MI KÖTÜYDÜ HOCA. MBEMADAN DA MI KÖTÜYDÜ DE BU DİALLOYU SATTINIZ. HEM GENÇ HEM TAKIMA UYUM SAĞLAMIŞTI. HEMEN HEMEN HER BÖLGEDE OYNAYABİLEN SYLLA DİYE Bİ ADAMINIZ VAR ADAMI YOK PAHASINA GÖNDERDİNİZ TAKIMDAN ONU TUNCER DİYE BENİM KAPIMIN BİLE ÖNÜNDEN GEÇEMEYECEK Bİ ADAMI TAKIMA 11 BAŞLATIYONUZ.TAKIMA Bİ BAKALIM.1. PETKOVİÇ..5 GOLDEDE HATASI VAR. HELE O KORNERDEN YENEN GOL YOK BÖLE Bİ ŞEY.2. ABDURRAHMAN...BOUSSAFFA DENEN OYUNCULARI KORİDOR ETTİ ONU. Bİ ADAMADA Bİ SEFER MÜDAHALE EDİLMEZ Mİ.3.HAYRİ...HER ZAMAN Kİ GİBİ KORİDOR.4.YASİN..İNAN KAPIYA KOYMAM TÜM GOLLERDE HATASI VAR.5. SEDAT.... BİLİCA SAYESİNDE TOPÇUYMUŞ ANLADIK.6.İBARHİM...HER ZAMAN Kİ GİBİ ÇOK KOŞTU AMA TEK KALDI.7.ONUR...ALLAHINI SEVERSEN GİT AMATÖRDE OYNA YA.OLUMLU HİÇ Bİ HAREKETİ YOK.8.MBEMBA...TÜRKİYEDE ÇOK BUNDAN...ADAM TOPU KARPUZ FELAN SNIYOR ÖLE BAKTI BÜTÜN POZİSYONLARA.9. ERMAN...MÜCADELECİYDİ AYAĞINA TOP YAKIŞTI AMA YALNIZDI.10.ERSEN...TEK KALDI..GÜÇSÜZ MÜCADELE EDEMEDİ.11. MUSA...GEÇEN YIL BIRAKTIĞI YERDE HALA SAÇMA SAPAN İŞLER YAPIYO SAMAN ALEVİ GİBİ...KISACASI KOŞAN YÜREKLİ ADAM GİBİ ADAMLARA İHTİYACIMIZ VAR...[/QUOTE]
HASANTUAN arkadaşıma özellikle teşekkür ederim takımın özetini çıkarmış anlaşılan bu takım yerine sivasın şimküreksporu çıkarsaydık daha başarılı olurlardı enazından hırslı azimli olurlardı aslında transfer döneminde yollananlar kalacak şu ankiler yollanacaktı tam tersi yapıldı....ne garip?????? |
Benim anlamadıgım bişey var.Siz geçen sene 14 trilyon paramız varken transferde hiç olmazsa birkaç bonservisli adam aldınız.Bir bilica transferi tuttu diye havaya girip tüm trasferleri beleş aldınız yeter artık beleş transferin 100 taneden 1 i iyi cıkar moreno yu bonservisi yüksek bunun bonservisi yüksek şunun bonservisi yüksek hepsini beleş alıyosunuz.Ama şimdi 30 trilyon bütçemiz var.Bu paralar nereye gidiyo.Bir 10 numara bir bucuk sezondur alamadınız.Gerçi anderlecht maçını izleyen gelmez buraya.
ARTIK YETER TRASFER İ-S-T-İ-Y-O-R-U-Z....... |
ARAKDAŞLAR AYIP OLUYO ETTİNİZ ALFLARA BAKIN BİZ 4 BÜÜYK DEYİLİZ ONALRDA ŞAMPİYONLAR L. GİTMEK ZORUNDA DEYİL BİZ ANADOLU TAKIMIYIZ KENDİNİZE GELİNYA DAHA BU İLKMAÇIMIS VE TAKIM YENİ YENİ ALIŞICAK:mad:BİZİ ÇIKARAN BÜLENT UYGUNN İNDİRENDE BULENT UYGUN OLSUN YAPMAYIN MEHMET YILDIZ GELEJK DAHA BAKIN MEHEMT YILDIZA NELER DİYORDUNUZ YOK GİTSİNNN TAKIMIN BL KEMİĞİ MEHEMT YILDIZ BENİM BİZİ SADECE BİLİCA KURTAARIIDI DİE DÜŞÜNÜYODUM GOL ATIYODU ORTA SAHA DEFANS HERŞEY VARDI BİLİCA DA AMA NAPALIM AMA BULENT HOCA BU TAKIMII DÜZELTECEKTİR KUŞKUNUS OLMASIN???:mad:HEMEN KÖTÜ Bİ AKLİBİYET ALDI DİYE SİNİRER BOSULMASIN HİÇ ÖNEMİ YOKK???
|
takımın genleriyle oynarsan boyle 3 pas yapamaz millete rezil oluruz... yenılmek sorun degil onemlı olan mucadele etmek ama nerde...! ben anlamıyorum elindekı kadroyu boz sonra yerıne 2. lig futbolcuları al. yok hoca yok şımardın sen. her seyi ben bilirimin hesabına gittin. bu takım buralara defans yaparak geldı biraz acılınca bak neler oldugunu gormustuk hepimiz ama ne yazık kı sen goremedın... saglık olsun genede destekliyoz sivassporumuzu
|
Yok suç taraftara ait!! Saçmalama hoca.! Böyle bir oyun anlayışıyla nasıl cıkarsın anderlectin karşısına.! Tamam anladık fenerbahcelisin ilerde fenere gideceksın bunu herkes bılıyor. Bari sivasspor uzerınde fantazi taktikler uygulayıpta Efsane yaptıgın takımı rezil rüsva etmeden adam gibi işini yap..!
|
bülent hoca bu işi tadında bırak bence ayrılma zamanı geldi herşeyin bir sonu var bu takımla hiç bir şey yapamazsın sivas halkını daha fazla küçük düşürmeyin insanları saf yerine koymayın bu kadro çok zayıf başarılı olmasıda imkansız sivastan yetişen paf takımdan oyuncu alsanız daha başarılı olurlar yakında boş türbünlere oynarsınız kulaklarınızı tıkayıp iş yapmayın taraftarı dinleyin.
|
Trabzonspordan da 5 yerler fenerden de sonra düşmemeye oynarlar:mad:
|
çekebileceğimiz en iyi kurayı çektik diye seviniyordun bülent hoca? en iyi kura bu olup 5 yediysek en kötüsünü tahmin bile edemiyorum.. bu kadar ruhsuz bir takım nasıl hazırladın anlamıyorum, transferler tamamen fiyasko? balili ve tum gönderilip yerine ersen martin alınırmı? hadi bunu da geç neden geçen sene ligi 2. sırada bitiren takımın ( Sivassporun) oyuncuları düşmekten son anda kurtulan takımlara transfer olurken biz düşen takımlardan futbolcu transfer ettik... felaket tellahlığı yapmıyorum ama inanın geçen seneleri mumla arayacak bu sivasspor.. sivasspor malesef 2 sezondur kazandığı misyonu transfeleri ve oyun anlayışıyla bu sezon kaybedeceğe benziyor...
|
[B]bülent hocanın her zamanki beyanatları bütün suç benim diyor sıyrlıyor işin içinden başımızda bülent uygun gibi aklı başka yerlerde hoca petkoviç gibi önünden geçen topu göremeyecek kadar kör olan bir mal oldugu sürece bu takım küme düşmemeye oynar perşembenin gelişi çarşambadan belli olur demiş atalarımız[/B]
|
ayrıca bülent hoca bırak şu fatih terim taklitlerini artık... inan can sıkmaya başladı konuşmaların...
|
suç sana mı ait!!!
hadi canım. teessüf ederiz. suç asıl bizde!!! sivasspor taraftarında!!!! 1. teknik direktörlükten önce managerliği düşündüğünü bu yapılan transferlerde ve gönderilen futbolcularda kimbilir hangi komisyon işlerinin olduğunu unuttuğumuz için... 2. tek hevesinin aziz abine şirin görünmek olup şanlı sivassporumuzu fenerin oyuncağı yaptığını unuttuğumuz için... 3. kendi egonu tatmin etmek için klube tekmelediğinde, 5 yeriz 6 yemeyiz 7 yeriz sekiz yemeyiz, sivasta la ilahe istanbulda laila gibi saçma yorumlar yapıp tüm anadoluyu sivastan nefret ettirdiğinde senin arkanda durduğumuz için.. 4. hazırlık maçlarında takım kevgire döndüğünde hala sana bi bildiği vardır dediğimiz için.. 5. seni gerçekten mert delikanlı bi adam sandığımız için... evet bülent bey hata sende değil bizde!!!!! |
eyvallah sivas başarı üstüne başarı sagladı ve arupada ilk büyük resmi maç dogru tevrube sıfır oada dogru ama şampıyonlar ligine giden bir takım ve sisvas için sivaslılar çok büyük önemi olan bir durum ama neden oturmuş kadro dagıtıldı gisen futbolcular olsaydı sonuç kesınlıkle bu olmazdı kesınlıkle ben de bizlerde ÖLÜMÜNE SİVAS tabiki sivası satmıyoruz ama eleştırı şart eleştırıye acık olmayan KAZANAMAZ
|
takımın dengelerini çok bozdun hoca.. aşırı transfer yaptın.. geçen sene kazandığımız parayla, 7 8 transfer yerine 3 tane adam akıllı transfer yapsaydık böyle olmazdı. takımın dengeleri alt üst oldu. bi de hazırlık maçları dağıttı bizi. hep güçlü rakiplerle yaptık.. oynatmadılar bizi ki hazırlanalım..
|
BEN HER ZAMAN SÖYLRDİM.BÜLENT HOCA SİVASSPORA ARTIK ZARAR VERİYO DEDİM. ADAMDA YEMİNLE TEKNİK DİREKTÖRLÜK BİLGİSİ YOK. YENİL AMA 5-0 YENİLME. İNSAN ALLAHTAN KORKAR. GİT BE KARDEŞİM. NEREYE GİDİYORSAN GİT. OLUŞTURDUĞUN TAKIM BU SENE KÜME BİLE DÜŞECEK. OYUNMU OYNADINIZ SİZ AKŞAM SEN FUTBOL OYNADIĞINIZIMI SANIYORSUN. HAKKARİ SPOR BİLE SİZDEN İYİOYNARDI. BALİLİYİ SATTIN ERSEN MARTİNİ ALDIN. BALİLİ ERSEN MARTİNE 5 BASAR BE. SEN BU KADARMI ANLIYORSUN.HADİ BİLİCA YI SATTIN TAKIMINA O AYARDA NEDEN BİR FUTBOLCU ALMADIN. YASİNİN NEDEN ALDIN.SEN BU TAKIMA BU KADAR KÖTÜLÜK YAPMAYA NE HAKKIN VAR. SİVASI REZİL ETEMEYE NE HAKKIN VAR. MECNUN BAŞKANIMA SESİMİ DUYURMAK İSTİYORUM. DURUM KÖTÜ.SİVASSPOR REZİL OLMADAN HOCAYYI GÖNDERİN. BU ADAMDAN BİZE BİR HAYIR YOK. GİTSİN BAŞKASININ BAŞINA BELA OLSUN.
|
[B]artık futbolda tek adam yönetimi bitmesi lazım bülent uygunun tek adam mantıgından vazgeçmesi konuştukça batıyorsun [/B]
|
[QUOTE=aslanefe58;540179]suç sana mı ait!!!
hadi canım. teessüf ederiz. suç asıl bizde!!! sivasspor taraftarında!!!! 1. teknik direktörlükten önce managerliği düşündüğünü bu yapılan transferlerde ve gönderilen futbolcularda kimbilir hangi komisyon işlerinin olduğunu unuttuğumuz için... 2. tek hevesinin aziz abine şirin görünmek olup şanlı sivassporumuzu fenerin oyuncağı yaptığını unuttuğumuz için... 3. kendi egonu tatmin etmek için klube tekmelediğinde, 5 yeriz 6 yemeyiz 7 yeriz sekiz yemeyiz, sivasta la ilahe istanbulda laila gibi saçma yorumlar yapıp tüm anadoluyu sivastan nefret ettirdiğinde senin arkanda durduğumuz için.. 4. hazırlık maçlarında takım kevgire döndüğünde hala sana bi bildiği vardır dediğimiz için.. 5. seni gerçekten mert delikanlı bi adam sandığımız için... evet bülent bey hata sende değil bizde!!!!![/QUOTE] Düşüncelerimize Tercuman oldun.. Adam kendine fantazi yaratmaya calısıyor baska bişey yapmıyor..! |
acaba yine sorumluluk bana ait diye açıklama yapacakmı diye bekledim sorumluluk yerine suç demiş nerdenmi tahmin ettim bknz butun fenerbahçeye yenildiğimiz maçların sonrası
|
Bülent Uygun'un her yenilgiden sonra bu beyanı vermesini anlayamıyorum.Eğer böyle devam ederse Bülent Hoca çok yakında yolcudur.
|
ulan varya taraftar siteleri icinde en kabasi en siradani ve hatta en ahlaksiz uyeleri olan kulup biziz bende dahil elestirimin icine
ne bu yaao ona atiyo bu buna biri bulent yalakasi digeri baska takim ukalasi yalanmi bu sonucun sorumlusu bulent uygun ben kendi adima onu teknik adam olarak bile gormuyorum basariyi yakalamak her kese nasip olur onemli olan basariyi devam ettirmektir yok sivasspor ikinci ligdeyken birinci ligdeyken durumu neymis simdi neymis sanki bulent aldi tek basina goturdu birincilige cikartti bilmem neler neler bulent uygun futbomcular hatta baskan yonetim ceker gider amma bizim kus beyinli fanatik gecinen holigan dahi olamayacak kadar futbol kulturunden yoksun hemserilerimiz bulent uyguna yapilan elestirileri analarina babalarina yapilan elestiriden bile daha ustte tutup baliklama elime gecsen seni gebertirim mantigiyla yorumluyolar ne cahilane bi mantaliteki zaten sehrimizin durumu ortada bu kafa yapisiyla yilllardir paramparca bir anlayisla yasadi sivaslilar bulent uygun kim be defolur gider yaptigi hizmet inkar edilmez saygiyla yadedilir amma hatalarinida alkislayacak degil hic kimse onemli olan sivaslinin birlikteligidir bir taraftar bulenti elestirriken digeri bulent hocayi seviyo olsa bile hosgoruyle karsilamaliki taraftarlik birlik beraberlik olgusu gelissin amma bizde nerde bu anlayis bu kafayla bu oyunla aci ama gercek intertoto bile hakkimiz degil maskara olduk olacagimiz kadar ite kopege bari sus bulent hoca sessiz sedasiz isini yap seni se ndegil baskasi ovsun her yenilgiden sonra suc bende diyosun ben sayamadim artik bu is sende mutevazilikden cikti yuzsuzluge donustu |
[B]Futbolda dün yoktur bugün vardır bülent hoca bu kafa da devam ederse yolcudur [/B]
|
aslinda bana ait
hocam her seferinde suc sana ait ? neyi degistirirse de sampiyonluga yada sampiyonlar ligine oynamak istiyorsan kadroyu büyütmen gerekmezmi kücültmen yerine gecen seneden tek saglikli futbolcu bilica o da satildi petkovicin acilen degismesi lazimki yedekteki akin bin kat daha iyi ? ama yedek bu sene isimiz bayagi bi zor hatta insallah kümede kalma mücadelesi vermeyiz
|
[QUOTE=tuzlugollu;540193]ulan varya taraftar siteleri icinde en kabasi en siradani ve hatta en ahlaksiz uyeleri olan kulup biziz bende dahil elestirimin icine
ne bu yaao ona atiyo bu buna biri bulent yalakasi digeri baska takim ukalasi yalanmi bu sonucun sorumlusu bulent uygun ben kendi adima onu teknik adam olarak bile gormuyorum basariyi yakalamak her kese nasip olur onemli olan basariyi devam ettirmektir yok sivasspor ikinci ligdeyken birinci ligdeyken durumu neymis simdi neymis sanki bulent aldi tek basina goturdu birincilige cikartti bilmem neler neler bulent uygun futbomcular hatta baskan yonetim ceker gider amma bizim kus beyinli fanatik gecinen holigan dahi olamayacak kadar futbol kulturunden yoksun hemserilerimiz bulent uyguna yapilan elestirileri analarina babalarina yapilan elestiriden bile daha ustte tutup baliklama elime gecsen seni gebertirim mantigiyla yorumluyolar ne cahilane bi mantaliteki zaten sehrimizin durumu ortada bu kafa yapisiyla yilllardir paramparca bir anlayisla yasadi sivaslilar bulent uygun kim be defolur gider yaptigi hizmet inkar edilmez saygiyla yadedilir amma hatalarinida alkislayacak degil hic kimse onemli olan sivaslinin birlikteligidir bir taraftar bulenti elestirriken digeri bulent hocayi seviyo olsa bile hosgoruyle karsilamaliki taraftarlik birlik beraberlik olgusu gelissin amma bizde nerde bu anlayis bu kafayla bu oyunla aci ama gercek intertoto bile hakkimiz degil maskara olduk olacagimiz kadar ite kopege bari sus bulent hoca sessiz sedasiz isini yap seni se ndegil baskasi ovsun her yenilgiden sonra suc bende diyosun ben sayamadim artik bu is sende mutevazilikden cikti yuzsuzluge donustu[/QUOTE] [B]şimdi insanlar bülent uygunu eleştirdigi zaman nerdeyse hain ilan ediliyordu hocaya laf söyletmiyorlardu aslanım bülent sen bizim herşeyimizsin diye bülent hocaya tabiri caizse yalakalık yapıyorlardı şimdi anterleht maçını seyreden o arkadaşlar ne diyecek çok merak ediyoruz[/B] |
EVET HOCAM NASİLKİ BURALARA KADAR GELMEMİZ SENİN ESERİNSE BU HALE GELMEMİZDE AYNEN SENİN ESERİN
|
sivas sporun derdi futbol sanayi bedava alip pahali satmak o zaman ilk 5 girmeyecek öyle düsünüyorsa insallah oynadigi kumarda kümede kalma mücadelesi vermez
|
bülent hoca senin hocalığına lafım yok ama unutmaman gereken bir şey olduğuna inanıyorum,sen bülent uygun sun trapattoni değil.Kurduğunuz takımın nesi vardı anlamadım.bir kaç takviye bu işi çözerdi.elinizdeki silahları rakiplere satıp,sonra ava çıkılmaz.şampiyonlar ligi adı üstünde siz şampiyon değilsiniz lig ikincisisiniz.bazen kişi haddini bilmeli kusura bakmayın.fenerbehçe ve gsarayın olmadığı bir ligi ikinci bitirdiniz.bunu unutmayın.bir tane büyük maç kazanmadan.takımınız sivas spor barcelona değil istediğiniz gibi oynayamazsınız. kolay gelsin.
|
[QUOTE=yener_sahin;540129]bu sitede de amma teknik direktör amma futbolcu varmış.[/QUOTE]
eeeeeeee sadece senin taraftar olmadigin ve sadece senin yorum yapma hakkin olmadigi gibi. Degerli hemsehrim insanlarda bir bicimle mac hakkinda gidisat hakkinda duygularini düsüncelerini dile getirecekki.birileride o yetenegi varsa ondan ders cikarsin. Bildigin gibi Taraftar koyun degil. Taraftari mutlu eden teksey basaridir. insanlar binlerce kilometre uzakdan bu maci izlemeye gelenler vardi. bir okadarda gelip Stada giremiyen insanimiz vardi.bu insanlar takimlarina sevgi ve bagliliklari icin ordaydi ve basari bekliyorlardi. yada en azindan ezilmeden bir skorla sahadan kafalari dik ayrilmayi istiyorlardi.sonrasinda buralarda birileri onlara ukalalik yapsin sizin kafaniz calismaz dogruyu bilen bilir yada bilen biliyor yorum yapmayin desinler diye o zahmete katilmiyor. dogal olarak gelip duygularini dile getiriyor. Ayrica Senin dedigin o futbol bilgisi cagimizin teknigini ve bu teknige bagli olarak bilgisayar oyunlarini düsündügümüzde 8-10 yasindaki cocuklarin bile terodide gelistigi pratikte oyunlari kazanmak icin iyi oynarken rakiplerininde oyununu bozacak kurgu icinde oynamak oldugunu biliyorlar. sana tavsiyem bu tip yazilari yazmadan cevrende bu tip cocuklar varsa bunlarla konusmani tavsiye ederim. onlar bile yorum yapiyor. |
Sakın İstifa Etme Bülent Hoca.Aklından Bile Geçirme.Sadece Kendine gel Aklı Selim Düşün ve Hareket et.Bizi Bu rezillikten Kurtar.Sokağa Çıkamayan üzüntüsünden kahrolan yüzlerce insana bi özür borcun var.
|
bülent hocanın açıklamasına tam olarak katılmıyorum futbol takım oyunudur takım oyunu da birbirinin açıını kapatmaktır dün herkeses futbolcularımız teknik kadromuz hep açık verdi kaptılması gereken hatalar dahada açıldı
takım ruhunu yakalamamız da gerekior geçen yıl ki gibi dün inş. dünde kalır ve ileride bir daha tekrarlanmayan kapatılan bir hatamız olur transferlerede büyük öenm vermek artık şarttı saten şimdi daha çok belli oldu taraftar olarak bizde ateşlememiz gerekior artık sivastaki maçta anderlecti korkutan takımımızı ateşleye bi taraftar olalım takımımız sivasa geliş saatinde karşılayalım diyorum geliş saatlerini bilen var mı sivasa büyük bi kalabalıkla karsılayalım takımımıza destek olduumuzu köstek olmadıımızı gösterelim |
[QUOTE=merkez_emre;540008]sacma sapan yazan bırısı varsa sensın gardas...bu takımı bulent hocadan baska 2 kısı daha calısdırdı pecze ve lorant ıkısıde ne yapdı takıma soylesene ? pekı bunlardan sora bulent hoca napdı onada bak ? super lıgde entecrubesız en genc ama en basarılı ıstıkrarlı hoca bulent hoca bunu ben degıl sorsan tum medya onu gecdım sokakdan az bısey futboldan anlayan ınsanda bılıyor sen anlamak ıstemıorsan senın sorunun...[/QUOTE]
iyide ettiğin lafa bak sen çık teknik direktör ol diyorsun varmı böle saçmalık benim daha önceki yorumlarımı okursan bülent hoca getirdi bugünlere dedim diyorum asla kimse inkar edemezki edende yok ortada bir başarısızlık var ve elştirmek hakkım saygı duymayı ögren.sokaktaki senden ve diğer insanlardan emin ol bu takıma daha çok destek veriyorum vereceğimde maddi manevi desteklerim bu takımı 2.-3. liglerde desteklemiş bir insan olarak benim futbol bilgimi bilip bilmeden konuşma |
yiğido kelimesinin açılımı asla pes etmemektir saten yola daha ii şekilde devam etmektir bülent hoca ve futbolcularımızda gerekli ateşlenmei kıvılcımlanmaı alırsa düzeleceklerinden ve eskisinden daha ii olacağına inanıorum biz desteklerimizle onların pes etmemesini sağlayabiliriz bülent hocanın bizi yarı yoldada bırakmayacaın biliorum ve inanıyorum
biz taraftarlaraa burda büyük ama kolay bi iş düşüo arkadaşlar dün dünde kaldı yeterki dün yasananlar yarınımıza yansımasın sadece ders çıkarmamız gereken bir gün olarak kalsın |
[B]Ne diyorsunuz arkadaşlar... Sanki bizler kahrolmadıkmı.. Siz takım içinde neler olup bittiğini biliyormusunuzki.. Asıl kemik transferler nasıl yapılamadı biliyormusunuz. Gerçek transferlerimiz yabancılar olacaktı ama olmadı. Neden olmadı bunu biliyormusunuz. Bilip bilmeden skora göre konuşmak çok kolay. Peki bizim istediğimiz Renato Civelli, Dayro Moreno, Hamed Namoushi ve Şu anda durumu belli olmayan Razak Omotoyossi neden gelmedi bunu sorguladınızmı. Sebebi gayet basit. Sivasımızın onların şartlarına karşılık vermemesiydi. Yani sosyal hayatımızın onlara göre sıfır olması nüfusumuzun yetersizliği, gezecek tozacak yerlerin kısıtlı olması, okul durumu, ev durumu vs vs... Şimdi olan alternatif kadro ile çıktık maça illaki bu skor olacaktı. Şimdi Bülent Uygun ne yapmalıydı. Eldki kadrodan siz nasıl bir 11 çıkarırdınız bana bunu söyleyin. Eldeki 11 den 2 sakatımız var 3 yabancımız yok. Zaten aksayan noktalarımız bu mevkiler değilmiydi. Sadece sorgulamamız gereken kişi şu anda hazır olmayan ve 2 hatalı gol yiyen Petkoviçti.. Oda 2 hafta içinde hazır olacaktır. Şimdi biz hocamızın egoları ile uğraşacağımıza taraftar olarak katkı yapıp (ben şahsen gurbett olduğum halde yapıyorum kimse bana laf atmasın) ve/veya baskı yapıp yabancı transferler için baskı yapalım. Bunlar tatlı baskılar olsun. Yıkıcı ve aşağılayıcı olmasın. Şöyle bir düşünün yeni gelen transferlerimiz olsa dahi biz bu turu geçmemiz çok çok zordu ama kora kor oynardık o ayrı. Bizim asıl hedefimiz bu sene Avrupa ligi olmalı. Bunun için transferler için baskı kurmalıyızki bu rezillikden bir an önce çıkalım. Tabii birde ilk hafta Trabzon maçınıda düşünmemiz gerekiyor. tam 5 eksiğimiz var arkadaşlar 5 tane.. İşte bu da bu maçın skorunu doğurdu. Hatalar yokmu, mutlaka vardır. En başta hazırlık kampında 2. sınıf ekiplerle maç yapmamız gerekiyordu. Buda takıma hem moral hemde maç öncesi öz güven verirdi. Biz gittik elit takımlarla oynadık. Takım yenilmeye alıştı ve yenilgi olağan bir duruma büründü. İşte hata burada başlıyor. Ruh yok diyor bazı arkadaşlar doğrudur ama insanın içine ruh hemen gelmiyor beyler. İyi çalışarak iyi dostluklar kurarak iyi destekleyerek geliyor bu ruh.. Mutlaka zamana ihtiyacımız olacak ama bu şekilde de yerden yere vurarak değil..[/B]
|
ANDERLETE 5 ATACAK TAKIMI PARAYA ÇEVİRDİNİZ,BİZE NE SİVAS'IN BAŞARISINDAN,ALT TARAFI SİVASSPORSUNUZ,KAYBEDECEK KLASINIZ MI VAR,BURALARA GETİRDİK DAHA NE" GİBİ SÜFLİ İFADELERDEN ANLAŞILIYOR Kİ;GALİBA SİVASSPORUN SAHİBİ YOK,BİRİLERİ SİVASSPOR ÜZERİNDEN,KLÜPÇÜLÜK VE TİCARET YAPIYOR.HADİ PARALAR TATLI GELDİ,KIYAMADINIZ HARCAMAYA EĞER SİVASA BİR GAREZİNİZ YOKSA BIRAK KOŞMAYI YÜRÜMEK BİLE İSTEMEYEN ERSEN MARTİNİ DE ALIP NEDEN BU ENGELLİLER TAKIMINI AVRUPAYA SÜRÜP ŞEHRİMİZİN ADINI KEPAZE ETTİNİZ,YARINDAN TEZİ YOK,ŞU ERSEN MARTİNİ KAPININ ÖNÜNE KOYUN,BİZE GOLCÜ GEREKMİYOR,GÜZEL FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ GİBİ ZIRVALARLA,BU ŞEHRE VE BU TAKIMA ELE GEÇİRİLMİŞ BİR RANTİYE OLARAK BAKMAYI BIRAKIN YOKSA SİZİ KADI BURHANETTİN'E ŞİKAYET EDERİM.
|
Arkadaşlar bu kadar üzülmeyin. Ben bir fenerbahçe taraftarıyım. Sivasspor Avrupa'da 5. maçına çıktı yalnızca. Fenerbahçenin ve galatasarayın avrupa arenasına ilk çıktığı zamanlarda 4-0, 5-0'lık mağlubiyetleri vardı. Ancak tecrübe ile Avrupa'da oynayabilmenin üstesinden gelebildiler. Sivasspor'da avrupada maç yaptıkça bu tecrübeyi akzanacaktır inanıyorum. Fenerbahçenin sıfır çektiği dönem var. Gs şampiyonlar liginde en çok sonuncu olan türk takımı. Fb ilk avruğpada oynadığı zaman mı yarı finalin kapısından döndü. Yda gs ilk oynadığı zaman mı uefa kupasını müzesine götürdü. Bu işler zaman ve tecrübe işi. Sivassporun transferlerine gelince transfer politikası olarak bence şuan süper ligdeki en yanlış transferleri sivasspor yaptı. Bilica'yı fenerbahçe'ye evrmekle herve tum ve balili'li başka takımlara vermekle ve yerlerine yasin çakmak gibi vasat bir oyuncu ile ersen martin gibi yetenekleri sınırlı ve 1-2 yıldır doğru dürüst oynamamaış futbolcuyu almak çok büyük hatalardı bence.Yinede Sivasspor'un bu içine düştüğü durumdan kurtulacağı inancındayım. Bülent Uygun nasıl bu takımı başarılı hale getirmişse bu durumdanda çıkarmasını bilin ve hocanıza ve hocanızın futbol bilgisine güvenin. Sivasspor için daha yaşanacak çok başarılı günler var ve inşallah şampiyon olduğu günleride göreceğiz. İşin özü sadece sabretmek. Teşekkürler ve saygılar herkese. ;)
|
Bülent UYGUN çok uyanık bi adam..Suçu kabul et çekil kenara..Olmaz sayın hocam olmaaazzzzz...Suç sizde çünkiii...İyi adam alamadınız,yerinde bi kadro çıkarmadınız..Defansta Murat Sözgelmez ile başlasaydık daha iyi olurdu bence.Bir de bu TECRÜBESİZLİK çıktı..Bu ne demek yaaa..Oynadığın yer uzay değilki..Aynı saha,aynı kale..O takım bile hemen hemen ayarınızda bir takım..Bu bahane değil...1 yersin..2 yersin...hadi 3 yersin...El insaf 5 tanede o takımdan yenmezki...Topa vurmaya aciz kaldık bu nasıl profesyonellik Allah aşkına yaaa...Orta sahaya acilen pasör dediğimiz ayağında top tutan oyun kuracak adam lazım..Bülent UYGUN kadar lazım hemde !!!! Ucuza adam alacam diye hedef küçülttünüz..Pahalı al 3 tane al tur senin olsun parasını ordan çıkar...Kayseri kadar yokmuyuz yaaa oraya geliyolarda buraya neden gelmesinlerki..Samimi söylüyorum 3 tane sağlam adam alsaydınız fazla değişl yeterdi bize..Yenilerde hiç tık yok..Ne varsa bizim eskilerde var..Birde atasözü vardır teşbihte hata olmaz..EL YUMRUĞU YEMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ ZANNEDERMİŞ..Şimdi anladık biraz ağır oldu ama..anladık..
Birde bi konuda hocam seni çok eleştiriyorum..Ivan Chetkov ve Sergıo Olıviera konusunda..Hadi öyle adamları bulda al gücün yetiyorsa...!!!!!!! Bi 3-5 maç sabredemedin üst üste..Bu arada ONUR TUNCER milli takıma gidiyormuş habaerin olsun :D EEEEEEE bu kadar şanstan sonra..Gidermi gider.... |
o kadar cok konustun kı hoca adamlar dalga geciyorlar artık sivasla artık sivasta laliada! yok bilmem bulent hoca dedigini tuttu 6 yemem 5 yerim dedi...! biz elimezdeki kadroyu koruyamadık. 7 8 tane transfer yapacagına 3 tane adam akıllı bir transfer yapsaydık bu boyle olmazdı. simdi suc bende de cekıl kenara ne guzel memleket walla. dedigi dedik yaptıgı yaptık...! mecnun baskanım duy sesimizi gidişat iyi degil...!
|
Hocam Yapmayın Ya OyuncuLarın MoreLini yuksek tutmak ıcın soLuyorsunuz nereye KAdar soLuyecekısınız hayatımda ızLedım en kotu bır Mac bu kadroyLa hıc bısey oLmaz 5 tnae pas yapamıyor Takım yenıLdımıze deqıL boLe reziL oLdumuza Yanıyorum Sivasspor ;Hastasıydım takımdan br sogmaLık GeLdi hakkınız Yok bu oyuncuLarLa ıs oLmaz petkovic neydı ogLe inanamıorum ona buna DeqiLde onun bunun cocukLarı konusturduzya Kafayı Yıyecem Yaa Sabırrr bu kadroyLa kume oynarızz hocam baskanım en cok uzulen sızsınız bı care 2 tane kalıtelı oyuncu getırrın
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:35. |