SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2694)

dogukan58 14.03.2006 19:30

-->: YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ

ALLAH(cc) GÜCÜ ERKEĞE GÜZELLİĞİ KADINA VERMİŞ ..NE VARKİ HERSEYİ YENE GÜÇ GÜZELLİĞE YENİLMİŞ :(

karacaören34-58 15.03.2006 14:05

[QUOTE=arifcoskun]Günaycığım iyide,bu anlamamak değil işleri işine geldiği gibi kullanmak bence.Bugün Fırıncıların hepsi erkek ekmek pişiriyor.Ahşçıların hepsi erkek restaurant ve lokantalarda çalışıyor,bulaşıkçıların çoğu erkek pekte güzel anlıyorlar:D.Bu nasıl anlamamak:) Günümüzde tır şöförü kamyon,otobüs şöförü bayanlar var.İşleri ve sporu bayan erkek diye sınırlandırman çok yalnış ben onu belirttim.Bu konu çok uzadı aslında birkaç kez yazdım,öyle bir hal aldıki yazılan yorumlar cevap gerektirdiği için yazmak zorunda kalıyor insan,o zamanda karşılıklı tartışma ortamı oluyor,bu da okuyan kişilere rahatsızlık verebilir.Bu son artık bu konu hakkında başka yorumumda olmayacak.
Herkesin düşüncesinede saygılıyım tabiki.[/QUOTE]

ABİ BEN BUGÜN ANNEMİN YAPTIĞI EKMEĞİ TERCİH EDERİM. AHÇI LARA GELİNCE AHÇI LIK BİR SANATTIR.BEN 10 YILDIR HOTEL VE RESTURANTLARDA ÇALIŞTIM AMA HİÇ BİR ERKEK BİR BAYAN KADAR TEMİZ BULAŞIK YIKIYAMAZ BUNA DA ADIM GİBİ EMİNİM. BAYAN ŞÖFÖRLERİN DE TRAFİK E GİRDİKLERİ ORTAYA ÇIKAN UZUN KUYRUKLARDAN BELİ HİÇ BİRİ 80KM ÜZERİNDEN GİDEMİYOR O YÜZDEN MALESEF TRAFİKTE SAATLERCE BEKLEMEK ZORUNDA KALIYORUZ.

BENDE SENİN DÜŞÜNCELERİNE SONSUZ SAYGI DUYARIM ARİF ABİ:)

karacaören34-58 15.03.2006 14:06

[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]
bende aynı fikirdeyim,bu bir paradoksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :D[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

HAYIR DEĞİLLLLLLLLLLLLLLL
OLMASI İÇİN BİR NEDEN YOK

1967_DERNEK_10UR 15.03.2006 14:06

[QUOTE=dogukan58]ALLAH(cc) GÜCÜ ERKEĞE GÜZELLİĞİ KADINA VERMİŞ ..NE VARKİ HERSEYİ YENE GÜÇ GÜZELLİĞE YENİLMİŞ :([/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İYİ YA NE ALAKA ŞİMDİ DOĞUKAN BURDA GÜZELLİK YARIŞMASINA ADAY SEÇMİYORUZ..YÖNETİMDEN BAHSEDİYORUZ:D[/FONT][/CENTER][/I][/B]

karacaören34-58 15.03.2006 14:08

[QUOTE=SivasLady]GELCEKTE HERSEYI GÖRECEKSINIZ
BAYANLARIN NE GIBI GÜCE SAHIP OLDUKLARINI
HER YERDE HER MESLEKTE GÖRÜRSENIZ SASMAYINIZ
BURDA BOSUNA TARTISIYORSUNUZ :D
ZAMAN GÖSTERECEK HERSEYI

AMA HERKESIN DÜSÜNCESINI ÖGRENMEK ICIN GÜZEL BIR TOPIC :D
BAZENDE GÜLÜYORUM YAAAAAA[/QUOTE]

NE ZAMAN GÖRECEZ KAÇ YÜZ YIL SONRA ONUDA SÖYLE DE BİLELİM.

GÜL GÜL GÜL GÜL GÜL:D

karacaören34-58 15.03.2006 14:09

[QUOTE=dogukan58]ALLAH(cc) GÜCÜ ERKEĞE GÜZELLİĞİ KADINA VERMİŞ ..NE VARKİ HERSEYİ YENE GÜÇ GÜZELLİĞE YENİLMİŞ :([/QUOTE]

YAPMA BE GARDAŞ YENİLEN SENSİN BİRDE BANA BAK HİÇ YENİLMİŞE BENZİYORMUYUM

1967_DERNEK_10UR 15.03.2006 14:12

[QUOTE=karacaören34-58]YAPMA BE GARDAŞ YENİLEN SENSİN BİRDE BANA BAK HİÇ YENİLMİŞE BENZİYORMUYUM[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]walla billa yıkılmadık ayaktayız..:D[/FONT][/CENTER][/I][/B]

karacaören34-58 15.03.2006 15:23

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]walla billa yıkılmadık ayaktayız..:D[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

YIKILMAK YOK BAŞIMIZ DİK BİR ŞEKİLDE AYAKTAYIZ
AMA DOĞUKAN GARDAŞIMA ÜZÜLDÜM

1967_DERNEK_10UR 15.03.2006 15:26

[QUOTE=karacaören34-58]YIKILMAK YOK BAŞIMIZ DİK BİR ŞEKİLDE AYAKTAYIZ
AMA DOĞUKAN GARDAŞIMA ÜZÜLDÜM[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]WALLA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM.HEMEN BEYAZ BYARAĞI AÇMIŞ BAKSANA:D[/FONT][/CENTER][/I][/B]

karacaören34-58 15.03.2006 15:29

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]WALLA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM.HEMEN BEYAZ BYARAĞI AÇMIŞ BAKSANA:D[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

HE GARDAŞ BELİ BELİ BEYAZ BAYRAĞI KALDIRMAK KOLAY BİZ KIMIZIYI İNDİRMEYELİM ZAFER BİZİM:D

cindysivasli 24.03.2006 10:24

[QUOTE=kadir20]ya abi kadinlari bari bu ise karistrimayalim yaa,özel hayatta cektigimiz yetmiyor bide üye yapip yönetim kuruluna da sectirirsen tam olur yanii[/QUOTE]
kadir kardaş sana katılmıyorum .sporla özel hayatını karıştırma .bircan bey duyarlılığınızdan dolayı tebrikler sizde beyin yapanızı deüişterin kadir 20 nicli gardaşımız.bayanlar herzaman heryerde başarılı olmuştur

cindysivasli 24.03.2006 10:28

[QUOTE=SEMİH-58]bayanlar futbolu izlemekle kalsın bence[/QUOTE]
saçma bence bayan olarak yönetimde yer almalıyız sivasspor ölümüne sivastabular değişsin artık medeniyete doğru ilerleyin gardaş

cindysivasli 24.03.2006 10:34

[QUOTE=DeLiCoCuK]Abiler Siz Stad Buram Buram Ojemi Koksun İstiyorsunuz ya :D :D :D[/QUOTE]neden maçlara geliyoruz ojemi kokuyoruz .saçmalamaya.sizler gibi zihniyetler varken bir yere gelin mez .çevrene bak istatikleri araştır .bayanlar hangi dalda yönetimi girmişse başarılı olmuştur .sizler bence ,bayanların başarısını hazmedemiyorsunuz

1967_CLUB_ÖZGÜR 24.03.2006 10:45

-->: YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMEMELİ

YİNE SÖYLÜYORUM HEEEEEÇÇÇÇÇÇ GEREEEE YOOOKKK :D :D :D

abircan 24.03.2006 11:09

kadını hor görmeye yönelik yazan herkesin bir anadan doğduğunu ve kutsal yaratığında insan olduğunu hatırlatmak istiyorum, kadın dediğin anan bacın sevgilin flörtün, arkadaşın, teyzen , komşu kızı, dayı hala teyze kızı olduklarını unutmayın, kadının gücünü küçümsemeyin tartışmak güzel ama tartışmanın seviyesini aşağılara düşürmeyelim lütfen, adı üstünde forum görüş yazmak için yazılır amma katılırsın amma katılmazsın o ayrı, ama herkes birbirine saygılı olmak zorunda, çok güzel bir tartışma ortamı oluşturuyoruz tüm forumlarımızda, aynı saygınlığın ve ölçünün devam etmesini ve geliştirilmesini rica ediyorum, bu kadar saat bu sitede günlerimizi geçirip gözümüzü bilincimizi ayırıp yoruyoruz kendimizi, lütfen saygıyı elden bırakmayalım.

yerliturkuaz 24.03.2006 11:12

[QUOTE=cindysivasli]kadir kardaş sana katılmıyorum .sporla özel hayatını karıştırma .bircan bey duyarlılığınızdan dolayı tebrikler sizde beyin yapanızı deüişterin kadir 20 nicli gardaşımız.bayanlar herzaman heryerde başarılı olmuştur[/QUOTE]
kizma yaw herkeze bende destekliyorum bayanlarin yonetime girmesini unutmayalimki bayanlari toplum icersine sokmayanlar geri kalmisliligin gostergesidir

karacaören34-58 27.03.2006 07:01

[QUOTE=cindysivasli]neden maçlara geliyoruz ojemi kokuyoruz .saçmalamaya.sizler gibi zihniyetler varken bir yere gelin mez .çevrene bak istatikleri araştır .bayanlar hangi dalda yönetimi girmişse başarılı olmuştur .sizler bence ,bayanların başarısını hazmedemiyorsunuz[/QUOTE]

Olaya hep bir taraftan bakmayın lütfen! çünkü futbolda yöneticilik dışarıdan göründüğü kadar kolay değildir. hele bu ülke Türkiye ise hiç değildir.
Tabiki bayanlar da başarılı olabilir ama türkiyede çok zor çünkü üç büyüklere baktığmızada bile 1-2 tane bayan yönetici var.Türkiyede şike ve şaibenin aynı zamanda mafya nın içinde olduğunu unutmayalım. bunları göz önünde bulundurursak bayanların başarılı olması çok zor hata zor ötesi hiç olamazlar...

umarım bize de hak verirsin çünkü bu kadar inasan bişeyler söylüyorsa bir bildikleri var...

karacaören34-58 27.03.2006 07:03

[QUOTE=abircan]kadını hor görmeye yönelik yazan herkesin bir anadan doğduğunu ve kutsal yaratığında insan olduğunu hatırlatmak istiyorum, kadın dediğin anan bacın sevgilin flörtün, arkadaşın, teyzen , komşu kızı, dayı hala teyze kızı olduklarını unutmayın, kadının gücünü küçümsemeyin tartışmak güzel ama tartışmanın seviyesini aşağılara düşürmeyelim lütfen, adı üstünde forum görüş yazmak için yazılır amma katılırsın amma katılmazsın o ayrı, ama herkes birbirine saygılı olmak zorunda, çok güzel bir tartışma ortamı oluşturuyoruz tüm forumlarımızda, aynı saygınlığın ve ölçünün devam etmesini ve geliştirilmesini rica ediyorum, bu kadar saat bu sitede günlerimizi geçirip gözümüzü bilincimizi ayırıp yoruyoruz kendimizi, lütfen saygıyı elden bırakmayalım.[/QUOTE]

olayı hep saptırıyorsun, insanları rencide edercesine yazılar yazıyorsun, senin açtığın topicler de hep böyle sorunlar çıkıyor nerden buluyorsun böyle konuları:(

yerliturkuaz 27.03.2006 07:58

NEDIR BU YA KADINLARA KARSI HERKEZIN BI DUSMANLIGIMI VAR EVET YONETICILIK ZOR BIR ISTIR AMA BENIM TANIDIGIM ANADOLU KADINI BUNUN USTESINDEN KALKABILECEKTIR UNUTMAYALIM BU ULKE DE YAPILAN ISIN %80NINI KADINLARIMIZ YAPIYOR

FATIMA 27.03.2006 09:46

[QUOTE=öner]NEDIR BU YA KADINLARA KARSI HERKEZIN BI DUSMANLIGIMI VAR EVET YONETICILIK ZOR BIR ISTIR AMA BENIM TANIDIGIM ANADOLU KADINI BUNUN USTESINDEN KALKABILECEKTIR UNUTMAYALIM BU ULKE DE YAPILAN ISIN %80NINI KADINLARIMIZ YAPIYOR[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Bu rakam resmimi yawww:rolleyes: vayy be bu kadarını bilmiyodum valla:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR]

karacaören34-58 27.03.2006 09:49

[QUOTE=öner]NEDIR BU YA KADINLARA KARSI HERKEZIN BI DUSMANLIGIMI VAR EVET YONETICILIK ZOR BIR ISTIR AMA BENIM TANIDIGIM ANADOLU KADINI BUNUN USTESINDEN KALKABILECEKTIR UNUTMAYALIM BU ULKE DE YAPILAN ISIN %80NINI KADINLARIMIZ YAPIYOR[/QUOTE]

bir düşmanlığımız falan yok nerden çıkardın şimdi gardaş bunu %80 dediğin ne yapıyorlar.ev işleri ise ok doğrudur. herkesin kendine göre bir işi var herkes için geçerlidir.

FATIMA 27.03.2006 09:54

[QUOTE=karacaören34-58]bir düşmanlığımız falan yok nerden çıkardın şimdi gardaş bunu %80 dediğin ne yapıyorlar.ev işleri ise ok doğrudur. herkesin kendine göre bir işi var herkes için geçerlidir.[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]senin başka işin yokmu günay yaaa:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR]

1967_CLUB_ÖZGÜR 27.03.2006 10:04

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][URL=http://www.ankette.com/ateslitaraftar.html]Yok öner daha nelerrrr düşmanlık felan yok ama sen bu % leri bayaaağı bi karıştırmışsın :D[/URL][/FONT][/CENTER][/B]

yerliturkuaz 27.03.2006 10:20

BU ISTATISTIGI GECEN GUN GAZETEDE OKUDUM GAZETENIN YALANCISIYIM BEN BAYANLARI FUTBOLDAN UZAK TUTMAK BENCE YANLIS OLUR ZATEN CENTILMEN BIR TARAFTAR KITLEMIZ VAR BAYANLARDA BU KITLENIN ICERSINDE OLSA KOTU MU OLUR SANKI YOK FUTBOL ERKEK ISIDIR DIYOSANIZ ONA BISEY DIYEMEM

yerliturkuaz 27.03.2006 10:27

[QUOTE=67_DERNEK_EREN]Futbol erkek işidir gardaş evet...[/QUOTE]
O ZAMAN FUTBOLDA ISLERI YOKTUR BAYANLARIN:D

FATIMA 27.03.2006 10:41

[QUOTE=67_DERNEK_EREN]Futbol erkek işidir gardaş evet...[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]sonunda adamıda yıldırdın ya pes valla:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR]

karacaören34-58 27.03.2006 11:42

[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]senin başka işin yokmu günay yaaa:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

VAR AMA BAZI İNSANLAR SAYESİNDE İŞİMİDE BIRAKTIM:D:D:D

karacaören34-58 27.03.2006 11:44

[QUOTE=öner]BU ISTATISTIGI GECEN GUN GAZETEDE OKUDUM GAZETENIN YALANCISIYIM BEN BAYANLARI FUTBOLDAN UZAK TUTMAK BENCE YANLIS OLUR ZATEN CENTILMEN BIR TARAFTAR KITLEMIZ VAR BAYANLARDA BU KITLENIN ICERSINDE OLSA KOTU MU OLUR SANKI YOK FUTBOL ERKEK ISIDIR DIYOSANIZ ONA BISEY DIYEMEM[/QUOTE]

DA ŞÖYLE GARDAŞ YA BIRAK GAZETEYİ FALAN ONLAR REYTİNG YAPMAKİÇİN YALAN YANLIŞ YAZIYORLAR SEN BİZE BAK GARDAŞ HABERİ BİZDEN ALLL HA ŞÖYLE YOLA GEL:D:D:D

karacaören34-58 27.03.2006 11:46

[QUOTE=öner]O ZAMAN FUTBOLDA ISLERI YOKTUR BAYANLARIN:D[/QUOTE]

VAR GARDAŞ AMA YÖNETİMDE İŞİ YOK İZLESİNLER STATYUMA GİDİP DESTEKLESİNLE ONA BİŞEY DEDİĞİMİZ YOK AMA YÖNETİMDE ZAYIF KALIRLAR

karacaören34-58 27.03.2006 11:48

[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]sonunda adamıda yıldırdın ya pes valla:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

YA HİÇ SORMA AMA GERÇEĞİ ANLADI :D:D:D

SEN YÖNETİME GİRİM DİYE OĞRAŞMA B0ŞUNA OK OTUR EVDE MISIR COLA MAÇ İZLE KEYFİNE BAK :D:D:D

yerliturkuaz 27.03.2006 13:01

[QUOTE=karacaören34-58]YA HİÇ SORMA AMA GERÇEĞİ ANLADI :D:D:D

SEN YÖNETİME GİRİM DİYE OĞRAŞMA B0ŞUNA OK OTUR EVDE MISIR COLA MAÇ İZLE KEYFİNE BAK :D:D:D[/QUOTE]
helal ,olsun yaw bayanlarin ne isi var yaw yonetimde dimi aaa:D :D

karacaören34-58 27.03.2006 13:15

[QUOTE=öner]helal ,olsun yaw bayanlarin ne isi var yaw yonetimde dimi aaa:D :D[/QUOTE]

GARDAŞ YAPABİLSELER BAŞÜSTÜNE AMA YAPAMAZLAR TÜRKİYEDE ÇOK ZOR:)

yerliturkuaz 27.03.2006 13:26

[QUOTE=karacaören34-58]GARDAŞ YAPABİLSELER BAŞÜSTÜNE AMA YAPAMAZLAR TÜRKİYEDE ÇOK ZOR:)[/QUOTE]
BEN ANADOLU KADININ BU ISIN USTESINDEN GELECEGINE INANIYOM KARDES:D

67_DERNEK_AKKIZ 05.06.2006 18:52

[QUOTE=karacaören34-58]GARDAŞ YAPABİLSELER BAŞÜSTÜNE AMA YAPAMAZLAR TÜRKİYEDE ÇOK ZOR:)[/QUOTE]

YAV NIYE YAPAMAYALIM GUNAY BIZDE GORDUGUN EKSIK NEE YAA.BIRAZ ILERIYE BAKIN YAA USTUNLUKLERIMIZE GOZUN KAPALI AT BASLIGIYLA BAKMAYIN ACIN SU DAR ZIHNIYETTELERINIZI .BEN YAZMAKTAN BIKTIM SIZ HALA BUNU SAVUNMAKTAN BIKMADINIZ..KURTUUŞ SAVASINDA BILE CEPHEYE MERMI TASIYAN ANNELERIMIZDI..

HAYRET YAAAAAAAAAA...

PARTNER58AHMET 05.06.2006 20:02

ABİRCAN BEY EĞER ŞİMDİYE KADAR SİVASSPORUN BAŞINA BAŞKAN BILAMAZKEN BUNDAN SONRAKİ ZAMANLARADA BENCE BAYAN YÖNETİCİNİN OLMASI DOĞRU OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM EĞER VARSA GERÇEKTENDE BÖYLE BİRİSİ TALİP OLAN BİLEMEM BIRAKIN SİVASI SİVASIN YİĞİDO DELİKANLILARI VE İŞ ADAMLARIMIZ YÖNETSİN BAYANLAR BİZİM HER ŞEYİMİZ AMA UNUTMAYALIMKİ BENCE FUTBOL OYUNUYLAN OYUNCUSUYLAN YÖNETİCİSİYLEN BEYLERİN OLMALI

albina58 06.06.2006 00:23

Yüce TÜRK tarihimiz, birbirinden değerli şahsiyetlerden oluşan kadınlarımız ile doludur.Şavaş cephelerinde KARA FATMA larımız,Mitinglerde HALİDE EDİPlerimiz, daha isimlerini anımsayamadığım binlerce analarımız, bacılarımız vardır adı kahramanlıklar ile anılan.Yine yüce dinimizde eşittir ve yeri baş köşededir.
Dünya tarihinde ilk defa seçme seçilme hakkına sahip TÜRK KADINI olmuştur.
Sivasın kültürünü, aile terbiyesini almış bir kadın, her yerde, her ortamda,
anlının akı ile yapacağı işin hakkını verir.Benim güvenim tamdır.

Fahrettin_Ozdemir 06.06.2006 11:27

[QUOTE=albina58]Yüce TÜRK tarihimiz, birbirinden değerli şahsiyetlerden oluşan kadınlarımız ile doludur.Şavaş cephelerinde KARA FATMA larımız,Mitinglerde HALİDE EDİPlerimiz, daha isimlerini anımsayamadığım binlerce analarımız, bacılarımız vardır adı kahramanlıklar ile anılan.Yine yüce dinimizde eşittir ve yeri baş köşededir.
anlının akı ile yapacağı işin hakkını verir.Benim güvenim tamdır.[/QUOTE]

doğru söze ne denir. sonuna kadar katılıyorum..

BAYPİPO 05.12.2006 19:53

--->: YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ

[QUOTE=abircan;52029]YANILMIYORSAM YÖNETİMDE BAYAN ÜYE YOK MUTLAKA SİVASSPOR YÖNETİM KURULUNADA BAYAN ÜYE GİRMELİ, BAYANIN OLDUĞU YERDE EŞİTLİK HAKKANİYET, DİSİPLİN, DÜRÜSTLÜK, CENTİLMENLİK DAHA KOLAY İŞLERLİK KAZANIR
AYRICA MADEM ANADOLUDA DEVRİME HAZIRLANIYORUZ BUNU KULÜP YÖNETİMİ VE YAPISINDADA İSPAT ETMELİYİZ, BENCE TÜZÜK DEĞİŞTİRİLİP YÖNETİME BAYAN KOTASI KONULMALI
BİLMEM NE DERSİNİZ[/QUOTE]

çok güzel ve doğru söylemişsin ama NİLAY arkadaşın dediği gibi onları nerden bulacağız veya tartışıyoruz ama onlar kabul edecekmi?

67_DERNEK_AKKIZ 05.12.2006 21:54

[QUOTE=albina58;128925]Yüce TÜRK tarihimiz, birbirinden değerli şahsiyetlerden oluşan kadınlarımız ile doludur.Şavaş cephelerinde KARA FATMA larımız,Mitinglerde HALİDE EDİPlerimiz, daha isimlerini anımsayamadığım binlerce analarımız, bacılarımız vardır adı kahramanlıklar ile anılan.Yine yüce dinimizde eşittir ve yeri baş köşededir.
anlının akı ile yapacağı işin hakkını verir.Benim güvenim tamdır.[/QUOTE]

[I]senın guvenıne saygım sonsuz abı ama genel turk aıle yapısında kadın eder kadın yapar kadın basarır fıkrı olsada bu teorıde kadın baskan yırtıcı bı kımlık olmaıdgı surece pratıge dokulmemektedır.
ama yanlıs anlasılmasın tabıkı turk kadının vasfı her gorevı layıkıyla getırır.
ama guvenlerını helekı futbol gıbı erkek oyunu dıye nıtelendırılen bı alanda daha gecmemız gerekn cok okyanus yurumemız gereken cok yol,ve asmamız gereken cok dag varr
ama IMKANSIZ DEGIL ZAMANLA..
YETERKI GUVENIN
YETERKI ISTEYIN..[/I]

1967_CLUB_10UR 05.12.2006 22:06

--->: YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]HEP DESTEK TAM DESTEK..BAYANLARIN SONUNA KADAR DESTEÇİSİYİZ.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:05.