![]() |
--->: ANKARADAKİ YİĞİDOLARA
bende ankara dan sivaslı olarak maçlarda birlik ve beraberliginn yanısıra
bir turnuva yapılmasını istiyorum |
--->: ANKARADAKİ YİĞİDOLARA
[QUOTE=BERKAN KAVAK;410961]bende ankara dan sivaslı olarak maçlarda birlik ve beraberliginn yanısıra
bir turnuva yapılmasını istiyorum[/QUOTE] eee organizasyon istiyorsun ama bugün ki organizasyonda yer aldın mı.??? |
Cevap: ANKARADAKİ YİĞİDOLARA
[B]BEYLER ANKARAYIM SİVASSPOR POLARI ALICAM AMA NERDEN ALICAMI BİLMİYORUM?? bi yardım ederseniz iyi olur beyler...[/B]
|
[QUOTE=hasivasli;439784][B]BEYLER ANKARAYIM SİVASSPOR POLARI ALICAM AMA NERDEN ALICAMI BİLMİYORUM?? bi yardım ederseniz iyi olur beyler...[/B][/QUOTE]Bu hafta sonu stad önünde satılır her halde
|
hepberaber birleşip sincanda birmaç düzenliyelim
|
eee organizasyon istiyorsun ama bugün ki organizasyonda yer aldın mı.??? yazmısın semih 58 yeralmadınm ama haberim olsaydı yer alırdım sivasın bütün ankaradaki maçlarına gittim gidecegim de:d
|
[QUOTE=berkankavak;457684]eee organizasyon istiyorsun ama bugün ki organizasyonda yer aldın mı.??? yazmısın semih 58 yeralmadınm ama haberim olsaydı yer alırdım sivasın bütün ankaradaki maçlarına gittim gidecegim de:d[/QUOTE] En kısa zamanda halı saha organizasyonu düşünülüyor bizi izlemeye devam et
|
Başkentteki yiğidolar yapalım bir organizasyon. okullar tatil olunca
|
ankaradaki tüm kardeşlerimize çalışmalarında başarılar dilerim.
|
Selam Gardaşlar bende sincandayım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:34. |