SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28979)

bozkurt187 04.04.2010 23:44

Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler

Sizin kim oldugunuzu ve ne amacla calistiginizi artik haburdaki karsilamadan sonra herkes ögrendi. Ahmed Kaya ve Yilmaz Güneye halk kahramani diyende siz ciktiniz. Sizin hedefiniz Diyari 1. ligde tutup sivasi düsürmek ama bundan sonra size sivastan oy yok. seni gibi gödük.

Djamoka 05.04.2010 00:24

[B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="red"]Düş yakamdan neyim varsa vereyim;
Gidiyorsan atlas halı sereyim;
Bir gün olsun muradıma ereyim;
Gölge etme başka ihsan istemem!..

Hoşcakalmış, dostçakalmış sözünde;
Yalan yanlış damla güler gözünde;
Eksik olsun ateşinde, közünde;
Gölge etme başka ihsan istemem!..[/COLOR][/FONT][/B]

58ÖREN58 05.04.2010 01:08

işte şimdi basacam ???????? geri zekalı herif ne yaptınızda sivasspor için şimdi çıkmışta havlıyorsun sana sayın demeye bıle agzım varmıyor ismini bile soylemek içimden gelmiyor birde diyoki sporun içinde siyaset yok be gerizekalı adam sizler degilmisiniz diyarbakır ligden düşürülmesin diyen (sizler akp ) sivas millet vekilleri sizler burdaysanız suan sivas halkının sayesınde burdasınız bizler sivas halkı olarak sizlerı ındırmesınıde bılırız çok şeyler yazacam şimdi olmayacak

kocakss58 05.04.2010 03:03

bunu seçip meclise gönderenlerde hata....

serhatcan 05.04.2010 08:51

yav şu millete bak. evet adam bu konuda haklı kardeşim. siz yırtınsanızda haklı. asıl sizin sormanız gereken yani hesap sormanız gereken sivasspor için değil SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN ne yaptın hesabıdır. işyerlerini taşıyıp yada kapatıp insanları işsiz bıraktınızmı..? KOCAMAN EVET.. sivasa yatırım yaptınız mı..? KOCAMAN HAYIR, ey sivas halkı bu adamlar 40-50 yıldır sivasın yumuşak karnını biliyorlar. sivaslılara spordan bahset,dinden bahset,milliyetcilikten bahset ekmeğini elinden al,aç bırak... bunların hesabını sorun. sizin hesap sormanız gereken işiniz ekmeğiniz olmalı.

[B]sivasta insanlar işsiz aç gezerken sizin verdiğiniz 5 lira bilet paralarıyla gidin bülent uygunun çiftliğini nasıl aldığının hesabını sorun.[/B]
siyasetcilerden sormanız gereken sosyal,kültürel ve ekonomik hesaplar olmalı.

aydınn 05.04.2010 09:42

Madem futbol sizin işiniz değil ,peki Sivas şehri için şimdiye kadar neler yaptınız onları söyleyin .Şehirde fabrika kalmadı üretetilen hiç bir şey yok , sizde Sivasatan aldığınız arsaları ve yatırımları google earth ten arkadaşlarınıza gösterirken Sivala ilgilendiğinizi mi zannediyorsunuz .Bu halkın size olan isyanı sadece futboldan dolayı değil seçim gününden beri Sivas şehrine vekillik yapılamaması.

aliBERKİL 05.04.2010 09:53

[QUOTE=SivasSpor.Com;623108][url=http://resimzade.com/Show.html?i=18553&token=46577][img]http://resimzade.com/Show.html?i=18553&token=46577[/img][/url]

“İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayın”

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Sivas Milletvekili Selami Uzun, Sivasspor’da yaşanan başarısızlığın kendilerine mal edilmek istendiğini belirterek, “Biz siyaset yapıyoruz, sporla işimiz yok. İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayın” dedi.

Partisinin divan toplantısına katılan Ak Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Sivasspor’da yaşanan kötü gidişin faturasının partilerine kesilmesine tepki gösterdi. İstanbul Belediye maçında yaşanan olaylara rağmen Diyarbakırspor’un küme düşürülmemesi nedeni ile kentte yerel basın ve camianın tepki gösterdiği milletvekilleri arasında yer alan Uzun, kendini savundu.

Süper Lig’in 24’üncü haftasında Sivasspor’un kendi sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçında Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın yuhalanmasına ve taraftarların tepkilerine değinen Selami Uzun, “Sivasspor çıksın sahaya maçlarını kazansın, düşecekse de adam gibi düşsün. Sivasspor’u kim daha çok seviyorsa en az onlar kadar biz de seviyoruz. Biz siyasetçiyiz. Bizim spora direk müdahale etmemiz ya da müdahale eder görünmemiz işin tabiatına aykırı. Sivasspor kötü gitmeye başlayınca ya bu siyasetçiler ne yapıyor demek kimseye yakışmaz. Diyarbakırspor’la Sivasspor’u karşılaştırmayın. Diyarbakırspor’un başına bir iş gelmiş. Türkiye’nin üst düzey insanlarına sorulmuş. Kimi gerçekten içinden geldiği için kimileri ise siyaset yaparak ligde kalsın demiş. Yani Diyarbakır ligden düşürülsün, Sivas kümede kalsın. Öyle bir şeyi söylemek ayıp olur. Önce Sivasspor maçlarını oynasın, maçlarını kazansın ve hakkı ile kümede kalsın. Bizim amacımız budur. ‘Bizim kimsenin desteğine, yardımına, iaşesine ihtiyacımız yoktur’ desin herkes. Sivasspor’un yöneticileri de bunu desin, halkı da siyasetçisi de bunu söylesin. Sivasspor’un kimsenin yardımına ihtiyacı yoktur. Önce Sivasspor kendi ayakları üzerinde dursun. [B]Daha ortada bir şey yokken hemen siyasetçilerden hesap sormanın peşine düşmek yanlış. Sivasspor’un içi bu kadar nasıl boşaltıldı, 19 futbolcusu nasıl satıldı önce bunun hesabını verin. Direk konuyu siyasetçiye havale etmek işin kolayına kaçmaktır” dedi. [/B]
[B]Sivasspor başkanı ile sürekli görüştüklerini ve bir şeye ihtiyacı olup olmadığın sorduklarını belirten Uzun, “Ne yapalım ortada bir olay yok. Sivasspor’un hakkının yenilmesi söz konusu değil, hiçbir hakem tarafından da hakkı yenilmedi. Federasyonla ilgili bir sıkıntı yok” dedi.[/B]

[B]İNTERNETTEN HOCA BULURSANIZ[/B]

Gençlerbirliği maçında stadyumda milletvekili Hamza Yerlikaya’ya yapılan hareketlerin ayıp olduğunu ifade eden Uzun, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın bir süre önce istifa eden teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın internetten bulunarak göreve getirilmesi açıklamasına atıfta bulunarak, [B]“Sivasspor önce oynasın, kazanabileceği maçları kazansın. İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayınız. Bizim bu konuda içimiz yanıyor. Çünkü yarın öbür gün Sivasspor düşerse fatura yine bize kesilecek. Ama düşecekse de adam gibi düşsün. Adam gibi de tekrar çıkarız. Adam gibi oynarız, adam gibi de kalırsak kalırız, düşersek düşeriz. Futbol oynuyoruz, siyaset yapmıyoruz. Ama siyasete iş düşerse bunu da yaparız. Sivasspor’un yanındayız. Sizler de maçlarına gidin destekleyin. Sivasspor bileğinin hakkı ile ligde kalacaktır” diye konuştu.[/B][/QUOTE]

çok güzwl demiş helal olsum adama bülente et haksızlığı sonra internetle kurtulmaya bak

kursad1981 05.04.2010 10:27

sen niydecen sivassporu sen git feneri konuş sivasspor hakkında konusacak ahkam kesecek sensin

Harbi Selim 05.04.2010 10:49

Koskoca bir gazeteye internetten buldum diyerek bir açıklama yapmıştı başkanımız. Yüzüm kızarmıştı o zaman. En büyük hatasıydı başkann. Ama biz onu seviyoruz. İsterse bizi cehenneme götürsün.

Harbi Selim 05.04.2010 11:01

Yukarıdaki yazımla millet vekilini destekliyorum zannedilmesin. İsterse AKP 1. sıradan soksun nahımı millet vekili olur.

58MUAMMER58 05.04.2010 11:28

MİLLETVEKİLİ MÜSVETTESİ,PEYGAMBER OLSANIZ ŞEFAAT İSTEMEM ,SİVASTAN BAHSEDERKEN SANKİ AT PİSLİĞİNDEN BAHSEDER GİBİ YÜZÜNÜZÜ EKŞİTEREK KONUŞUYORSUNUZ,ASLINDA SİZİN KIRDIĞINIZ CEVİZLERİ SAYSAK SİTE ÇÖKER,FB ŞAPKASIYLA GS YÖNETİMİNE HAVA ATTIĞINIZI,KARŞIYAKA KÖPRÜ BAĞLANTISI İÇİN ,BELEDİYEYE KAYNAK AKTARMADIĞINIZI,SİVASIN EKONOMİK DEĞERLERİ OLAN ,BÖLGE MD,DİKİMEVİ,VS KAPATILIP YADA TAŞINIRKEN KAFANIZI KUMA GÖMDÜĞÜNÜZÜ,SİVASIN EN BÜYÜK VEKİLİNİN CENAZESİNE BİLE KATILMAYI BIRAK, ADINIZA ÇELENK BİLE GÖNDERMEDİĞİNİZİ,BDP ŞIRNAK VEKİLİ BİLE GELDİ,UNUTMADIK,UNUTMAYACAĞIZ,

aerdogan 05.04.2010 11:37

işte bu adamlar millet vekili bi kişilinin yalakasi sivas ayni durumda olsa duşurullerdi bi vekilde agzini açmazdi ha surasida ayri bi konu bizim milletimiz salak olmasa bu adamlar millit vekili olmazdi gelmesin bir daha maçlaraa o zaman para versinde hikmet karamani getirelim yaziklar olsun be sivasa ne yaptilar ki sivasspora yapsinlar hepsi koltuk sevdasindaaaaaa

GÜLEZ 05.04.2010 12:11

siz kendinizi milletin vekilimi zannediyorsunuz once siz mertligi durustlügü ve siyasette adam gibi adam olmayı RAHMETLİ MUSİN YAZICIOĞLUNUN yaşam biçimi siyset duruşunu okuyun seyredin sonra konuşun çünkü konuşmayı bile beceremiyorsunuz ALLAH BİZE MUHSİN BAŞKAN GİBİ SİYASETÇİLER NASİBETSİN

aerdogan 05.04.2010 12:21

[QUOTE=GÜLEZ;623466]siz kendinizi milletin vekilimi zannediyorsunuz once siz mertligi durustlügü ve siyasette adam gibi adam olmayı RAHMETLİ MUSİN YAZICIOĞLUNUN yaşam biçimi siyset duruşunu okuyun seyredin sonra konuşun çünkü konuşmayı bile beceremiyorsunuz ALLAH BİZE MUHSİN BAŞKAN GİBİ SİYASETÇİLER NASİBETSİN[/QUOTE]

aminnnnnn ama nerde o durustluk disarda görsen selam vermezsin ama adam millet vekiliii

kadirakin58 05.04.2010 12:46

AKP milletvekili tamamen saçmalamış. sivas milletvekili isen sivasın haklarını savunman gerekir. bizim sporla işimiz yok ne demek. politikada spor'un da işi var ki SPORDAN SORUMLU BİR DEVLET BAKANI VAR! bu milletvekili saçmalıyor. bir daha bu adam sivastan aday olursa akp'ye oy vermem. bir gün olur çiftçinin sorunu olur, o zaman şöyle böyle yapsaydın der iki fırça atar çeker gider. sen fırça atasın diye milletvekili yapılmadın. fırçayı atacaksa vatandaş atar, senin görevin çözüm üretmek. ama sen çözüm üretmeyi değil sadece saçmalamayı beceriyorsun. o zaman sen varken de akp'ye oy yok.

mustafaarslan 05.04.2010 13:33

[QUOTE=BOUN;623157]En güzel günümüzde kafasına fb beresi takarak gelen bir adamdan Sivassporumuz lehine ifadeler duymak beklenemezdi, beklemiyorduk, şahsen beklemiyordum bu yüzden hiç şaşırmadım! Daha bir kaç ay evvel 100 bin nüfuslu Çorum vilayeti 25 bin kişilik stad yaparken ''25 bin kapasiteli stad Sivas'ın neyine yetmiyor!'' diyen adamlardan bizim beklentimiz de zaten olamazdı.

Ben bu adama da aslında kızmıyorum, bunu ve bunun benzerlerini kendisine vekil tayin eden halkın kalitesizliğine, basiretsizliğine, görgüsüzlüğüne, cahilliğine kızıyorum! Kimse yanlış anlamasın burada hiç bir siyasi parti veya görüşe verip veriştirme gibi bir amacım yok. Bir adam Ak Parti'ye oy vermiş olabilir, saygı duyarım ama ey vatandaş, seçtiğin adamın kalitesine, çapına, hizmet edebilirliğine hiç mi bakmazsın be ya?

TÜm Sivas halkına kısa ve öz: Sen eşek olursan sırtına semer vuran çok olur![/QUOTE]

Tbr hemşerim kitabın ortasından konuşmuşsun.

emre41 05.04.2010 13:40

Bu adam geçen seneki cincon maçında kafasında febe beresi ile oturan adam mı? İnsanların utanma duygularını yitirmeleri üzüntü verici.

Ayrıca bugünki fanatik gazetesinde cinconu Sivas'ta karşılayanların pankartı ve resimleri vardı; gördüm üzüldüm. Yazıklar olsun demek isterdim ancak bu karakter yoksunu mahluklara o bile yakışmaz.

Ah ne olur bugün şu bizans döllerini yensek, ne olur Allah'ım!!!!

mustafaarslan 05.04.2010 13:43

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Trabzonspor Başkanı Şener'in açıklamasında belirttiği Sivasspor-G.Saray lig maçında, Fenerbahçe beresiyle maçı izleyen milletvekilinin kendisi olduğunu açıkladı.
AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, ''Trabzonlu siyasetçilerin, Trabzonspor yöneticilerinin, özellikle Trabzonspor başkanının FB, GS, Beşiktaş bere ve atkıları ile Trabzonspor maçlarını izleyebilmelerini diliyorum'' dedi.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, dün basında yer alan haberlerde, ''Her Yönüyle Trabzon'' etkinliklerinde bir panelde konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, ''Sivasspor'un şampiyon olmasıyla iftihar edeceğini'' söyleyerek (Ama sivas şehrinin buna hazır olduğunu göremedim. Fenerbahçe maçında Sivaslı bir milletvekili Fenerbahçe atkısı takmıştı. Anadolu'da bu böyle olmamalı. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmalı) diye konuştuğunu anımsattı.

Öncelikle bu konuşmada düzeltme yapmak istediğini kaydeden Uzun, Sivasspor-Galatasaray lig maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fenerbahçe beresiyle maçı izleyen ve basında haber olan milletvekilinin kendisi olduğunu belirtti.

Uzun, açıklamasını şöyle sürdürdü:

''Elbette herkes şehrinin takımına sahip çıkmalı, çıkıyoruz da. Ama kitleleri körü körüne şampiyonluğa kilitleyen 3-4 takımdan sezon sonunda bir şampiyon çıktığını unutmayalım. Olaya FB-GS rekabeti açısından 'bir espriyle' yaklaşarak takmış olduğum FB beresini sayın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında takabilme cesaret ve hoşgörüsünü gösterebilirse kendisini tebrik edeceğim. Fanatizmin hastalık derecesine vardığı, kitleleri hatta kulüpleri baskı altına aldığı günümüzde kulüplerin önde gelen kişilerinin bunun önüne geçici faaliyetlerde bulunmalarını tavsiye ediyorum. Trabzonlu siyasetçilerin, Trabzonspor yöneticilerinin, özellikle Trabzonspor başkanının FB, GS, Beşiktaş bere ve atkıları ile Trabzonspor maçlarını izleyebilmelerini diliyorum. Sivasspor seyirci ve yöneticilerinin göstermiş olduğu hoşgörüden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.''

-ŞENER'İN SÖZLERİ-

''Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'' çerçevesinde düzenlenen ve TRT Spikeri Levent Özçelik'in yönettiği ''Trabzonspor'' konulu panelde konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Sivasspor'un şampiyon olmasından iftihar edeceğini belirterek, ''Ama Sivas şehrinin buna hazır olduğunu göremedim. Fenerbahçe maçında Sivaslı bir milletvekili Fenerbahçe atkısı takmıştı. Anadolu'da bu böyle olmamalı. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmalı'' diye konuşmuştu.

AA
Kaynak [url]http://www.haber7.com/haber/20090225/FB-beresiyle-SivasGS-macini-izleyen-vekil.php[/url]

forza 05.04.2010 15:03

Sayın vekili dinlerken şok oldum,gerçi bekelerim böyle konuşmasını bu vekil değilmiydi şampiyonluğa oynadığımız dönem GS maçında (sivas daki maç)FB şapkası takıp maç izleyen değilmiydi ,birde diyorki futbola siyaseti sokmayalım 3 hafta önce futbola siyaseti sokan kimdi açsın baksın,düşmesin gereken takımı nasıl kim kurtarmış iyi baksın,birde internetten hoca bulursanız falan gb dalga vari konuşmuş biz bunları biliyoruz vekilim bu millet internette tanınmayan esamesi geçmeyen leri vitrine çıkartmıştır ve millete küfretme yetkisinide vermiştir.Şunu unutmaki sizler gelip geçicisiniz ama sivassporumuz daima kalbimizde ve bizle olacak Diyarbakır milletvekillerinin hepsi nasıl yaygara çıkarttılar görmemiş galiba siyaseti spora karıştırmayalım diye onlara dese imişya ama diyemez çünkü bidahası var neyse seçtiğimiz vekilin bu tip söylemleri tüm sivaslıyı üzmüştür. Gün birlik beraberlik ve gerçek sivaslıların günüdür devşirmelerin bi önemi yok herşeyin bi zamanı vardırn inşallah Gs yi eyneceğiz ve yeni yeni vitrine çıkanlardan medet ummayacağız.''SEN RAHAT UYU KOCA REİS PLATONİK AŞKININ TAKIMI DÜŞMEYECEK''

GuVeN 05.04.2010 16:19

Taraftarlarımız ortak tepkilerinde haklılar, Sivasspor için bir arpa boyu desteği olmayan insanlar ,klübün bu zor anından pay kapma amacında olabilirler ama biz taraftarlar sizlere yedirmeyiz Mecnun Başkan ve ekibini! Yönetimsel anlamda sıkıntılarımız olabilir ama bunları dile getirmek malesef Sivas ile Sivasspor ile alakası olmayan siz vekillere düşmez diye düşünüyorum..

kaptann58 05.04.2010 16:30

SİZ KİMSİNİZ YA YILLARCA BU MEMLEKETİN İNSANIN OYUNU AL MEMLEKETE HİÇ BİŞEY YAPMAYIN OLAN ŞEYLERİNDE GİTMESİNE GÖZ YUMUN ONDAN SONRA SİVAS HALKINA AHKAM KESİN BEN SİZİN GİBİ MİLLET VEKİLLERİNİ TANIMIYORUM ALLAH BELAnızı versin

alptuğrul58 05.04.2010 16:40

Futbol sadece sahada oynanmıyor sayın vekil(?) Sivas'a ve Sivas'lının menfaatlerine halel getirecek her olayda Sivas'tan yana tavır alacaksınız.Almadığınız taktirde Sivas insanı sizden hesap sorar.Kızmayacaksınız.Aldığınız vekaleti kötüye kullanmayacaksınız.Adı üstünde vekilsiniz.Asil olan da sizi vekil eden Sivas insanıdır.Sivas insanı karşısında kaybettiğiniz itibarınızı bu tarzda açıklamalar yaparak kurtaracağınızı mı zannediyorsunuz.Yazıklar olsun sana.

gold58 05.04.2010 16:56

[COLOR="Red"]---AH VEKİLİM AH TAM KONUŞACAK ZAMANI BULDUN YA NE KADAR SEVMEYENIN VARMIŞ SENIN BE VEKİLİM ---KEŞKE SEN ÇIKIP OYNASAYDIN SİVASSPORDA BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDIN HERALDE---SİZ 19 KİŞİYİ NIYE SATTINIZ DEMESEYDINIZ KEŞKE 19 KİŞİDEN ALINAN PARALARI BÜLENTLE MECNUNLA ORTAK YEDİK DESEYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ----SİZ İNTERNETTEN TEKNİK DİREKTÖR GETİRDİNİZ DEMESENİZDE BİZ KULAGINDAN TUTTUK GETİRDİK DESEYDİNİZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ--- AH VEKİLİM AH KEŞKE SİZ TEKNİK DİREKTÖRLUK YAPSAYDINIZ SİVASSPORA BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---AH VEKİLİM AH SİVASSPORA BAŞKAN OLSAYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---AH VEKİLİM AH SİVASSPORDA YONETİCİ OLUPTA YAN GELİP YATSAYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ--- [/COLOR]

eroldeger 05.04.2010 17:11

[QUOTE=tskfn;623110]Selami Uzuna ne kadar kızsak da bu konuda haksız sayılmaz.[/QUOTE] iyide gardaş taraftar yuhalayana kadar nerdeydiniz daha önce büyün yanlışlıkları biliyordunuzda niye müdahale etmediniz seçim yaklaştı onun için uyandınız 7 yıldıdır ikdidarpartisi m vekikisiniz sivas için ne yaptınız bunuda konuşun allah rızası için takım bir yıldır dökülüyor bunu şimdim gördünüz komikoluyorsunuz artık bunu yutmayız biran önce melmeketinizle ilgilenin yoksa seçim cok yakın

congar28 05.04.2010 23:58

BU NE TELAS AKP

sayin uzun soy isminiz uzun ama secime okadar uzun zaman yok cevabi sivas halki sandikta verecek az kadi biraz sabredin bu ne telas sakin olun

hiko58 06.04.2010 07:04

birde onlara sivas için neler yaptınızki sivasspor içinde yapın diye sormak lazım. sivasın mahvolmasına seyirci kalmış kişilere sivasspora neden sahip çıkmıyorsunuz diye soruyoruz ya bizdede hata var. onlar sivası düşündümüki. yahu adamlar sivastan seçildi sadece ve sadece el kaldırıp maaaş alıyorlar. sivas sivaslı onların umurundamı. çıkıp konuşurlar. sivastan bir sürü kurum gitti. yahu hangisi mecliste dile getirdi bunları. bir tek malik ejder beyden başka. bunlar yüzsüz kardeşim. siyasetçi değilmi dilleri her yere dönüyor. allah aklımızı başımıza getirsinde inşallah artık sivası namusu olarak bilen milletvekilleri seçeriz. sivas için çalışan. sivası tek hedef olarak gören. sivas milliyetçisi milletvekillerini seçersek o zaman iki adım daha ileri gideriz.

ydemirkaynak 06.04.2010 08:58

BUNLAR SİVAS I SAVUNACAK HAA. VAY ANAM VAY. KARGALARA KALAN DÜNYA.
MERAK EDİYORUM BUNLAR SEÇİMLERDE nahSIL OY İSTEYECEKLER:):):

bozcelik 06.04.2010 09:13

selami uzun doğru söylemiş bence, hatayı yönetim önce kendinde araycaktı, mayısta kongre varmış umarım fikret ünsal, fartuk taşseten, oflaz ve onlar gibiler bu yönetimde yer almaz, mecnun başkanı hala sivaslılar çok seviyor, inşallah oda değerlendirir, osman yıldırımı, çuhadaroğlunu, ali turan gibi kale kilitin sahibi gibi sivaslıları yöentime alırda inşallah düzlüğe çıkarız, ben her zaman söylüyordum muhsin ertuğralın yerine başka bir hpoca ile başlasaalrdı kesinlikle bu durumda olmazdık, takım çok iyi yerlerde olurdu

hanedan58 06.04.2010 09:31

[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]KİMSEYE EDECEK BİR LAFIMIZ YOK BİZLER SECMEDİKMİ BU HERİFİ VEKİL DİYE GÖRENDE SİVASIN DEGİLDE DİYARBAKIRIN VEKİLİ SANIR BU ŞAHSI YAZIKLAR OLSUN SİZEKİ SİVASLISINIZ BU SÖZLERİ SÖYLEMEK ZORUNDAMIYDI ACABA PEKİ SİZDEN SİVASIN HAKKINI GÖZETMENİZİ İSTEMİYORUZ GÖREVİNİZİ YAPIN DA STADIMIZI YAPTIRIN BAKALIM ONA NE BAHANE BULACAKSINIZ BAŞBAKANINIZ SÖZ VERDİ AMA ŞİMDİ UNUTTU GALİBA Bİ HATIRLATIN KENDİSİNE [/FONT][/COLOR]

hanedan58 06.04.2010 09:37

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]BU ADAMLAR SİVAS İÇİN BİR İÇRAAT YAPMAMIŞ Kİ SİVAS İÇİN YAPSINLAR TÜM MÜDÜRLÜKLER DEVLET DAİRELERİ DSİ MÜD TAPU MÜD DMO HEPSİ ALINMIŞ SİVASTAN BIRAKIN SİVASSPORU KENDİ MEMLEKETLERİNE SAHİP ÇIKMAMIŞLARKİ SİVASSPORA SAHİP ÇIKSINLAR ZATEN HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ SİVASSPORLU DA DEĞİLLER ONLARIN İŞİ YALAKALIK YAPIP OYLAMALARDA EL KADIRIP KESELERİNİ DOLDURMAK BİZZAT S. UZUN DEGİLMİYDİ HÜKÜMETİN YANLIŞ POLİTİKLARINI SAVUNAN ASKERİMİZE KURŞUN SIKANLARA VERİLEN TAVİZLERİ DESTEKLEYEN İŞTE BU ADAM (selami uzun) HAKKIMIZ HARAM OLSUN SİZLERE[/COLOR][/FONT]

kempes 06.04.2010 14:26

sivas milletvekili hesap sorar oldu
siz nerdeydiniz o haftalar

Dağcı 06.04.2010 14:28

Ayinesi iştir kişinin, lafına bakılmaz !

Vekilimiz; 2 kez anayasa değişikliği için imza atmış. Ne sözlü ne de yazılı bir önergesi olmuş. Maşallah, sıkı bir çalışma örneği gösteriyor. ? :confused:

[url]http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/kanun_teklifi_s_sd.uyenin_teklifleri?p_donem=23&p_sicil=6094[/url]

SAKARYA750 06.04.2010 14:45

ADAM ÇIKMIŞ ACI AMA GERÇEK OLAN DOĞRULARI SÖYLEMİŞ. HELAL OLSUN. LİGDEN DÜŞME EĞİLİMİNDE OLAN TAKIMIN BU KÖTÜ GİDİŞATININ SORUMLULARI OLARAK KİMSE SUÇU KENDİNDE ARAMIYOR. TAKIM KÖTÜ GİDİNCE SUÇU SİYASET YAPANLARA ATMAK YANLIŞ. TAKIM BAŞARILIYKEN BİŞEY DİYEN YOK ŞİMDİ NE OLDU

ilkayceylanlar 06.04.2010 18:40

İFTİRACILAR ve YALANVILARA İNAT İNADINA SİVASSPOR

Halk arasında "Müddei iddiasını ispatla mükelleftir etmesse İFTİRACIDIR YALANCIDIR" diğe bir söz vardır...
Gold58 isimli üye sen Mecnun beyi hırsızlıkla itham ediyor 19 kişi sattılar paraları Mecnun Bülent yedi diyor... Dünyanın en kolay şeyi birine iftira atmak onu yapmadığı bir şeyle suçlamak bunu yaparkende insanlığın ve adam olmanın bir göstergesi olan kartvizit beyanını yapmamak önce insan söylediği sözün arkasında duracak birini bir şeyle itham ederken suçlarken adını yazmak zorundasın.... Yaz, yaz git onu sattı bunu sattı para yedi... Kim dedi sarı çizmeli gold58... suçaldığı kim Mecnun Otyakmaz... Ayıp ayıp sen bunları yazdıktan sonra adını yazabiliyormusun.... Daha düne kadar 2. Lig de top koşturan 2.Ligde tutunabilecek mi diğe konuşulan Sivasspor umuzu olmayan bütcelerle binbir fedekarlıklarla bir yere getiren yönetim ve teknik heyeti HIRSIZLIKLA itham edeceksin... Kişi birini neyle asılsız olarak itham ediyorsa bilinizki kendisi o işin kompedanı olmuştur... Ben buradan açıkça söylüyorum bu mesajı buraya yazan kadar (gold58) bu mesajın burada yayınlanmasına müsade eden kişi veya kişilerde bu kişi ile aynı düşünce de demektir... En kolay işlerden biridir klavye başına geçip birilerini suçlamak...
Bu sözleri eden AKP Sivas Milletvekili Selami Uzun'un hiç mi kabahati yok? Okuduğu haberi bile anlamamış ne yazıkki veya haberleri sadece başlıkları okumak sanıyor. O haberde "HOCAYI İNTERNETTEN BULDUK" denmiyor... Sayın vekilim siz önce bu konuşmanızda bahsi olan haberi bir istetin okuyun bakalım yönetim orda ne demiş.... Sizinde her daim çok şikayetçi olduğunuz yazılı basın haberi sırf okutmak ve ilgi çekici kılmak için mi o manşeti atmış anlayacaksınız... Yine söylüyorum bu asılsız mesnetsiz iddiları buraya yazan kadar bu mesajın burda yayınlanmasına yayından kaldırılmamasına göz yumanlarda bu iddiayı ortaya atan kişinin şahsiyetsizliğine ortak olmuşlardır....
NOT ; AYRICA SATILAN FUTBOLCU SAYISI 19 DEĞİLDİR 7 FUTBOLCU SATILMIŞTIR...
Şayet bu kişi (gold58) iddialarını ispat etmezse kendisini kamuoyu nezdinden müfteri ilan etmekte bir vazifedir...

[QUOTE=gold58;623511][COLOR="Red"]---AH VEKİLİM AH TAM KONUŞACAK ZAMANI BULDUN YA NE KADAR SEVMEYENIN VARMIŞ SENIN BE VEKİLİM ---KEŞKE SEN ÇIKIP OYNASAYDIN SİVASSPORDA BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDIN HERALDE---SİZ 19 KİŞİYİ NIYE SATTINIZ DEMESEYDINIZ KEŞKE 19 KİŞİDEN ALINAN PARALARI BÜLENTLE MECNUNLA ORTAK YEDİK DESEYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ----SİZ İNTERNETTEN TEKNİK DİREKTÖR GETİRDİNİZ DEMESENİZDE BİZ KULAGINDAN TUTTUK GETİRDİK DESEYDİNİZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ--- AH VEKİLİM AH KEŞKE SİZ TEKNİK DİREKTÖRLUK YAPSAYDINIZ SİVASSPORA BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---AH VEKİLİM AH SİVASSPORA BAŞKAN OLSAYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---AH VEKİLİM AH SİVASSPORDA YONETİCİ OLUPTA YAN GELİP YATSAYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ--- [/COLOR][/QUOTE]

Del Piero 06.04.2010 19:24

[B]Sivas için şunu yaptık diyinde helal olsun diyelim.....

bir daha sakın gözümüze görünmeyin asla ve asla....

sevdiğim sempati duyduğum bir siyasi partiden SİVAS millet vekillerinin yüzünden gıcık kapmaya başladım vallahi..[/B]

serkankeskin 06.04.2010 21:15

ben sayın milletvekilinin bu söylediklerine anlam veremiyorum.internetten hoca bulunmasıyla ,19 futbolcunun satılmasıyla bu diyarbakır olayının ne alakası var allah aşkına.biz kötü gidiyoruz diye diyarbakırı keyfi küme düşürsünlermi diyoruz.hayır.biz sadece federasyon kurallar neyse onu uygulasın istiyoruz.bazı devlet büyükleri siyasi açıdan diyarbakırın kümede kalmasını uygun gördükleri için diyarbakır kümede kalmalı demeleri bile biz sivaslıları üzmekle beraber hakkımızın yendiği hissine kapılmamıza neden olmaktadır.bu yüzden devlet büyüğüde olsa herkes konuştuklarına dikkat etmek zorundadır.

hayrettin100 06.04.2010 21:25

Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri ve Erzurum'da yeni devlet üniversiteleri kurulmasını öngören kanun tasarısı TBMM Başkanlığına sunuldu.

--------------------------------------------------------------------
Bir tane Sivas milletvekili de çıkıp demiyorki aga bu illerin 2. üniversiteye ne ihtiyacı var hepsi hali vakti sanayisi yerinde olan şehirler .Gelin Sivasa 2. üniversite kuralım çünkü Dikimevimiz kapatıldı tapu gitti dmo gitti iller bankası sırada. 2. bir üniversite kuralım da hiç değilse bu gidenlerin yerini doldurur.

Ama nerdeeeeeeeeeeeee ...
Musa Demirci mi bunlar Temel Karamolloğlu mu ? rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu mu? Beğenmeyip yerden yere vurduğum Abdüllatif Şener bile bu 5 inden daha iyidir.Yazıklar olsun bu memleketin oyunu alıp da bu memlekete bir çivi dahi çakmayanlara.

Bir de üstüne Sivasspor yönetimini eleştirmez mi?Adama derler ki dönde bir aynaya bak ve şu soruyu sor :Selami Uzun sen Sivas'a 8 yılda toplam kaç tane çivi çaktın?

hayrettin100 06.04.2010 21:36

Cevap: Ayinesi iştir kişinin, lafına bakılmaz !

[QUOTE=Dağcı;623892]Vekilimiz; 2 kez anayasa değişikliği için imza atmış. Ne sözlü ne de yazılı bir önergesi olmuş. Maşallah, sıkı bir çalışma örneği gösteriyor. ? :confused:

[url]http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/kanun_teklifi_s_sd.uyenin_teklifleri?p_donem=23&p_sicil=6094[/url][/QUOTE]

Maşallah diyelim de nazar değmesin.

vicente58 06.04.2010 21:37

sivasın "s" sini bilmeyen,memleketin sorununa problemine uzak,bihaber ,dışardan sivasa vekillik yapan sayın vekilimiz herzamanki gibi sağa sola suç atarak görevini layıkıyle yerine getirmiş. Tamamen demegoji yaparak milleti kandıracağını sanıyor. Memleketin hakkını koruyacak adam Sivassporun Sivas için ne demek olduğunun bile farkında değil.Sayın uzuna sormak istiyorum başbakanımızın ve diğer ekabirin diyarbakır düşmesin,düşmemeli beyanatları ne anlama geliyor? sivas düşsün,manisa düşsün denizli düşsün demektir.Arkadaş akpnin içindeki en icraatsiz adamlar sivas vekilleri çıldırmamak içten değil yaa.

fatergo 07.04.2010 00:15

ben yurtdisindan yilardir tüm illeri takipediyorum nereye neyapildi diye, gördügümkadar tek ilerleme yapmayan il Sivasdir, Bir Aksaray bile fabrikalarla donatilms bunlari da Milletvekillerisagliyor "yani Internetden bulup" halkini calistiriyo is kaynaklari sagliyo, bizimkilerde aman bis sucsuzuz, bizi ilgilendirmez diyorlar. Hakli adam Dogruyu söylemis SIVAS Beni ilgilendirmez.
ha secimmi var ozam ilgilenirim aksitaktirde ben SIvassla ilgilenmem:mad:diyo adam

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:15.