![]() |
Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz
Yılların eskitemediği transfer habercisi DOGU_BEY haberlerini bekliyoruz .D
|
[QUOTE=Morten58;774032][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg503/scaled.php?server=503&filename=avtr.jpg&res=medium[/IMG]
[B]2011-2012 Sezonunun bitmesine az bir süra kaldı.[/B] Sivasspor iç ve dış transferlerle ilgili Önerileriniz ve Görüşleriniz! [LIST][*]Gelecek Sezonda takımdan kimler gitmeli ? [*]Kimler kalmalı? [*]Ve ne tarz hangi Futbolcuları Sivasspor'a öneriyorsunuz?[/LIST][/QUOTE] Öneriniz varsa yaziniz! Teknik Direktörümüz bu Siteyi takib ediyor bazen! |
[U][B]Dogu_Bey 'den alintI![/B][/U]
[B]Eneramo kadar hatta ondan daha iyi 2 forvetle ciddi şekilde görüşmeler sürüyor...Hedef ikisini de almak; ama en azından birisi kesin gelecek bu takıma...İsimlerini çok yakında söyleyeceğim...Yine hücuma dönük kanatlarda oynayabilecek genç ve iyi bir yabancı topçu için girişimler var...Orta Avrupa pazarına dikkat...[/B] [B] Kale için - Korcanın da ayrılma durumunu göz önüne alırsak- yerli isimler düşünülüyor ve bunlardan en güçlü aday Manisalı İlker Avcıbay... [/B] |
Gardas Selam ALeykum Yunus Malli alinsin Mainz da oynuyor 20 yasinda orta saha süper uygun iste bakiniz [url]http://transfermarkt.de/de/yunus-malli/profil/spieler_85352.html[/url]
|
eneramo trabzon ıle anlasmak uzereymış,gelde sovme
|
[QUOTE=sivaslikardes58;787074]Gardas Selam ALeykum Yunus Malli alinsin Mainz da oynuyor 20 yasinda orta saha süper uygun iste bakiniz [url]http://transfermarkt.de/de/yunus-malli/profil/spieler_85352.html[/url][/QUOTE]
Pek faydali olacagini sanmiyorum bence Abdulkadir tam aradimiz isim! |
F.C. Copenhagen'da Dame N'Doye diye 1985 doğumlu Senegal vatandaşı bir forvet var. Adam adeta bir gol makinası 2009'dan beri oynadığı Copenhagen'da 102 maçta 58 golü var. Bonservisi ne kadar bilmem ama alınabilirse çok faydalı olur diye düşünüyorum...
|
Bu da Dame N'Doye videoları
[url]http://www.youtube.com/watch?v=c3d96hDV27w[/url] (2010-2011 gol ve asistleri) [url]http://www.youtube.com/watch?v=EtyxjZBESxs[/url] (2011-2012 3 dakikalık bir video) |
Bu da Dame N'Doye'nin transfermarkt sitesindeki profili
[url]http://www.transfermarkt.de/de/dame-ndoye/profil/spieler_44855.html[/url] |
ne olur yine ayni hatayi yapmayalim kaliteli oyunu cevirecek 2 veya 3 futbolcu alalim toplayip 10 kisi basimiza bela almayalim ikinci 4 takimdaki yabancilari göz önüne alin ona göre kaliteli az öz......
|
Eneramo gitti artık üzgünüm.. Ama ondan daha bitirici kaliteli oyuncu bulmak zor değil Benim önerim Bobo .. Ortasahayada Danimarka midjiland takımından Adigun SaLami
|
Samsun : Uğur Boral, Fenerbahce'den kiralanan kaleci Ertuğrul
Adanaspor : Okan Salmaz, Hemşehrimiz İzzet ve Kaleci Zülküf Konyaspor : Kaleci Pavalek Galatasaray : Çağlar, Servet, Stancu, Culio Ç.Rize : Bikoko Giresun : Eren Tozlu Fenerbahçe : Selcuk, Özer, Serdar Kesimal Manisa : İlker Avcıbay, Akaminko, Makakula Beşiktaş, veli Kavlak, Holosko Trabzon : Glovacki Eskişehir : Koray, Pele, Volkan Yaman |
Fenerbahçenin suan 4 as kalecisi var ve Serkan Kirintilı ile yollar ayrılacak bize gelsin .
|
grosicki gidecekse erman gidecekse hazirlikli olmak lazim ama bence insallah gitmezeler yoksa takimi riske atmis oluruz
|
Burhan Eserle yakından ilgilendiğimiz söyleniyor
|
[QUOTE=yiğido58sinan;786450]Galatasaray umut bulutu alıp sercan yıldırımı satmayı düşünüyormuş. Biz cihanı kiralik vereceksek uygun fiyata anlaşabilirsek sercanı almak fena olmaz gibi...[/QUOTE]
Aman hic gelmesin , Sercan Yildirim gibi ,sonra Volkan Sen gibi,hatta Baris Özbek, Engin Baytar en nefret ettigim oyuncu,cünkü bunlar ückatci ve adil degil, adil olmayanla calismak nereye kadar? |
burhan eser dogru olabilir riza hoca'nin eski ogrencilerinden
|
[QUOTE=Morten58;787389]Aman hic gelmesin , Sercan Yildirim gibi ,sonra Volkan Sen gibi,hatta Baris Özbek, Engin Baytar en nefret ettigim oyuncu,cünkü bunlar ückatci ve adil degil, adil olmayanla calismak nereye kadar?[/QUOTE]
Onlar istanbul görmüş adamlar hele hele zaten g.tleri tavan yapmış gelse sivasta oynayamazlar ki. sivasımız futbol şehri öyle serserilerin barınıp başarılı olacağı yer değil |
rıza hoca iyisini bilir .alınacaklar belli..
|
Kiralık gitmesi Gerekenler:Cihan,Muhammed Ali Atam ,Burçağ,Nihat şahin
Kalması Gerekenler:Kadir,Erman,Murat Akça,Kıvanç,Ziya,korcan Gitmesi Gerekenler:Rada,Sandro,faty,Atilla Alınabilecekler: Galatasaray'dan Culuo,Stancu,Çağlar Beşiktaş:Burak kaplan,Holosko, Trabsonspor:Glovacki,Torric Jebrin Samsunspor:Ekigho,Zenke,Fink,Uğur Boral,Murat Ceylan,Ertuğrul Eskişehirspor:Pele,Burhan Gençlerbirliği:Hurşut Mersin:Joseph Boum ,Tonia Tisdell,Ozokwo Nduka Akhiasr:Sany(Çok yetenekli bir futbolcu) |
SAMSUNSPOR:ADEM ALKASI-MURAT YILDIRIM-ZENKE
AKHISAR BLD:EMRAH TUNCEL-ANILTASDEMIR ELAZIGSPOR:VEYSEL AKSU GALATASARAY:CULIO-STANCU BESIKTAS:HOLOSKO |
Sivasspor'da Gekas sesleri
Sivasspor'da Gekas Sesleri fanatik facebook sayfasında yarının haberleri arasında yer aldı haber ayrıntısı bir kaç saat sonra açılacak...
[URL="http://www.facebook.com/pages/Fanatikcomtr-Sivasspor/110544312355018"] Fanatik Facebook sayfası[/URL] |
Cevap: Sivasspor'da Gekas sesleri
Fanatik'in resmi sayfası değil. Yanlış haber büyük ihtimalle.
|
Defalarca alınmasını istediğim bir topçu.Bitirici bir forvet.Bizde en az 20 gol atar.
|
[QUOTE=tavarih;787801]Fanatik'in resmi sayfası değil. Yanlış haber büyük ihtimalle.[/QUOTE]
resmi sayfası kardeş ben kaç aydır takip ediyorum ... |
Gekas kayserisporla anlaştı arkadaşlar.
her gördüğünüzü buraya yazmayın. haber kirliliği oluyor.. |
[QUOTE=akifesk;787804]Gekas kayserisporla anlaştı arkadaşlar.
her gördüğünüzü buraya yazmayın. haber kirliliği oluyor..[/QUOTE] Ben Fanatikteki haberi paylaşıyorum bence senin bunu yazman kirlilik |
[B]Son 10 günde çıkan isimlerle 1 takım daha kurulurdu.[/B]
|
[QUOTE=babapiton;787805]Ben Fanatikteki haberi paylaşıyorum bence senin bunu yazman kirlilik[/QUOTE]
sen fanatikteki her habere inanıyorsan, bişey diyemem birader.. ben o gazeteye bakmıyorum bile .. |
[QUOTE=babapiton;787803]resmi sayfası kardeş ben kaç aydır takip ediyorum ...[/QUOTE]
Yanlış yeri takip etmişsiniz sanırım :) |
[QUOTE=akifesk;787809]sen fanatikteki her habere inanıyorsan, bişey diyemem birader.. ben o gazeteye bakmıyorum bile ..[/QUOTE]
Burada paylaşmam inandığım anlamına gelmez bura bir sivasspor forumu ve ben medyada yazılılanları paylaşıyorum inanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iş... |
[QUOTE=tavarih;787810]Yanlış yeri takip etmişsiniz sanırım :)[/QUOTE]
[URL="http://www.fanatik.com.tr/Sivasspor_2_KategoriSayfasi_246.htm"]Buraya tıkla[/URL] açılan sayfada aşağıdaki gösterilen yere tıkla bakalım nere açılacak [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=35740&token=63329[/IMG] |
[QUOTE=babapiton;787814]Burada paylaşmam inandığım anlamına gelmez bura bir sivasspor forumu ve ben medyada yazılılanları paylaşıyorum inanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iş...[/QUOTE]
önemli olan her gördüğünü buraya yapıştırmak değil birader bunu bı mezıyet sanma. doğruluk payı vardır yazarsın.. balon haberlerle sayfayı kırletmenın mantığı ne .. |
[B] Keşke alınsa ama samsunspor satmaz tekrar süperlige yükselmek için gekası kadrosunda tutacaktır ayrıca kayserisporla da anlaşmadı. [/B]
|
[QUOTE=akifesk;787818]önemli olan her gördüğünü buraya yapıştırmak değil birader bunu bı mezıyet sanma. doğruluk payı vardır yazarsın.. balon haberlerle sayfayı kırletmenın mantığı ne ..[/QUOTE]
balon haber olduğunu nerden biliyorsun şuan bana kanıtla balon haber olduğunu üyeliğimi kapatıp dahada siteye girmiyeceğim... |
[QUOTE=58fil;787819][B] Keşke alınsa ama samsunspor satmaz tekrar süperlige yükselmek için gekası kadrosunda tutacaktır ayrıca kayserisporla da anlaşmadı. [/B][/QUOTE]
Sözleşmesi sona erdi... |
Kayseriyle anlaştığını ilk defa duyuyorum Gekas'ın.
Ayrıca Samsunsporla sözleşmesi yok boşta Gekas. İnşallah doğru haberdir Gekas'ı alırsak çok büyük bir iş başarmış oluruz gerçekten..:rolleyes: |
Sitenin resmi olma ihtimali var fanatiğin sayfasına yönlendirme yapıyor çünkü yarın ki haberlere göre yorum yaparız.
|
[QUOTE=babapiton;787820]balon haber olduğunu nerden biliyorsun şuan bana kanıtla balon haber olduğunu üyeliğimi kapatıp dahada siteye girmiyeceğim...[/QUOTE]
yönetim her gün çıkan balon haberlerı yalanlacak degıl dımı.. niye inat edıyosun doğru degıl bu haber sende bılıyrsun.. |
[QUOTE=akifesk;787825]yönetim her gün çıkan balon haberlerı yalanlacak degıl dımı.. niye inat edıyosun doğru degıl bu haber sende bılıyrsun..[/QUOTE]
arkadaşlar neden atışıyorsunuz anlamıyorum sabah ola hayrola yarın fanatikte haberin devamını görürüz ne olduğuda anlaşılır resmimi değil mi o zaman görürsünüz grek yok tartışmaya |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25. |