SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3404)

AleminKralli 22.01.2009 13:19

Cevap: GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!

[QUOTE=gate13;464580][QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
istanbul yalakası degil memleket hastasıyız biz
Şampiyon Sivasspor varmı aksini söyleyen[/QU
arkadaş olarak kabul etmek senin bileceğin bişe; ama ben fazla bişey kaybetmem rahat ol. yalaka değil harbi istanbulluyuz biz. sivasspor ancak gönüllerin şampiyonu olur. rüya görmektense gerçekci olun.[/QUOTE]

Sonuna kadar katiliyorum Gecen sene gibi bu senede Sampiyon deyismicek beyler hayal görmeyii birakin artik
Galatasaray Türkiyenin en büyük klübü
Kalite Farki var gercekci olalim ;)

furkan çelik 22.01.2009 13:28

[QUOTE=gate13;464580][QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
istanbul yalakası degil memleket hastasıyız biz
Şampiyon Sivasspor varmı aksini söyleyen[/QU
arkadaş olarak kabul etmek senin bileceğin bişe; ama ben fazla bişey kaybetmem rahat ol. yalaka değil harbi istanbulluyuz biz. sivasspor ancak gönüllerin şampiyonu olur. rüya görmektense gerçekci olun.[/QUOTE]

rüya mı deilmi bilmem ama bizim gördüümüz rüya size kabus olcak bundan eminim işte

eftelya 22.01.2009 13:33

[QUOTE=gate13;464580]

gönüllerin şampiyonluğu onurlu mucadele edenlere verilen unvandır, biz unvanımızdan memnunuz, şampiyonluk(!) sizin olsun kaybettiğiniz o kadar şey varken...

merkez_emre 22.01.2009 13:53

[QUOTE=AleminKralli;464623][QUOTE=gate13;464580]

Sonuna kadar katiliyorum Gecen sene gibi bu senede Sampiyon deyismicek beyler hayal görmeyii birakin artik
Galatasaray Türkiyenin en büyük klübü
Kalite Farki var gercekci olalim ;)[/QUOTE]

gercekcı mı olmak lazım
gercek olalım o zaman....taraftarın en buyuk kıtleye mı sahıp.mensubu bulundugun grup yada takım taraftarınn kac tanesı ıstanbullu kac tanesının memleketı ıstanbul...bulundugun grubun lıderlerını gecen sene gorduk taraftarı otobusde gelırken onlar ucakla gelıyordu sıvası en lux otelınde kalıyordu...ne mutlu bıze kı 10 mılyon luk butcemızle alayınıza kafa tuttuk mucızeyi gerceklesdırdık umudumuzu son 2 haftaya tasıdık...gerisi sizi ilgilendırır ...ınsanın kendısını de elestırmesı lazım acaba neden oldu bole dıye neden koskoca gs sampıyonlugun anahtarının kucumsedıgı sıvasdan gecdiğini.

gül5858 22.01.2009 14:09

BÖYLE DÜŞÜNMENE SEVİNDİM EN ÇOKTA HEPİMİZ TC VATANDAŞIYIZ DEDİĞİN İÇİN EVET KARDEŞİM BURASI TÜRKİYE BUNU ANLAMAYANLAR VAR İÇİMİZDE BEN SINIFIMDAKİ ÖĞRENCİDEN BİLE TEHDİT ALIŞ BİR EĞİTİMCİYİM FALANCAM DAĞDA BAK HOCAM GİBİ BENİM GİBİ NİCE EĞİTİMCİBİZ ONLARA VATAN HAİNİ DİYORUZ YA KAL YADA GİT DİYE HEPİMİZ
TÜRKÜZ HEPİMİZ MÜSLÜMAN SENİN GİBİ DÜŞÜNENE PEK RASTLAMADIM 3 YILDIR BURALARDA YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE YAZDIĞIN İÇİN DİLE GETİRDİĞİN İÇİN

davulcu 22.01.2009 14:17

bak gardaş burası aşıklar diyarı sivas burda herkes sivasspora aşıktır ona göre öyle artis artis konuşmayın

burakplt 22.01.2009 14:30

saol arkadaşım inşaallah herşey dediğin gibi olur

AleminKralli 22.01.2009 14:39

Istanbull yalakalari :D :D :D gec bunlariii one seni ilgilendirir nede baska birini benim hangi taraftar oldum sivas gecen sene süpriz bir sekilde sampiyonlu kovaladi ama hmm nasil desem herkes billiyordu sampiyon olamicani bu bir gercek bu senede öyle biur durum sampiyonlu kovaliya bilir sivas ama sampiyonluk sor cok sor10 milyonluk bütcemizle kaffa tutduk diyorsun ben öyle görmiyorum bize kaffa tutamadiniz iki macida bize karsi cok net cok farkli olarak yenildiniz bu bi gercek ;) ;)

serrrkan 22.01.2009 14:41

[QUOTE=gate13;464380]Hepinize İSTANBULDAN selamlar. baştan söyleyeyim ben koyu bir GALATASARAY taraftarıyım kızmak yok. :) hafta sonu size çok önemli SÜRPRİZLERİMİZ olacak hazırlıklı olun. :) sivas'a kupa ve ligde başarılar!!![/QUOTE]

süprizlere her zaman açığız biz koçum merak etme!bizimde size süprizimiz yok değil hani ;)

gate13 22.01.2009 19:41

[QUOTE=merkez_emre;464668][QUOTE=AleminKralli;464623]

gercekcı mı olmak lazım
gercek olalım o zaman....taraftarın en buyuk kıtleye mı sahıp.mensubu bulundugun grup yada takım taraftarınn kac tanesı ıstanbullu kac tanesının memleketı ıstanbul...bulundugun grubun lıderlerını gecen sene gorduk taraftarı otobusde gelırken onlar ucakla gelıyordu sıvası en lux otelınde kalıyordu. ..ne mutlu bıze kı 10 mılyon luk butcemızle alayınıza kafa tuttuk mucızeyi gerceklesdırdık umudumuzu son 2 haftaya tasıdık...gerisi sizi ilgilendırır ...ınsanın kendısını de elestırmesı lazım acaba neden oldu bole dıye neden koskoca gs sampıyonlugun anahtarının kucumsedıgı sıvasdan gecdiğini.[/QUOTE]

hepsi istanbulda yaşıyosa hepsi İSTANBULLUDUR bu bir. bizim otobüslerde herzman yanımızda bi tane lider olur olmasa da fark yapmaz biz memnunuz ayrıca otelde kalma falan da yok biz seyehat etmeye değil takımı desteklemeye geliyoruz. taraftarız biz çekeriz cefa. kafa tutmadınız üç büyükler oynamadığı için o kadar ilerlediniz son maça gelincede istediğimizi aldık ve gittik çünkü herzaman bizim dediğimiz olur. sivası küçümsemek mi sivas ne zaman büyüdü ki sivası küçümseyelim. sivasa inter toto yolunda başarılar. gerçeği bu ne yazıkki.

Besyo_cu 22.01.2009 19:46

[B]İşte sen ve senın gibi düşünenler yüzünden Türk Futbolu gelişmiyor bizim kavgamız sadece Sivasspor değil hangi anadolu takımı bu başarıyı yakalarsa biz onun destekcisi oluruz...

Gs - Fb - Bjk Tüm maçlarını kazansın ne olur ? bu durum sana futbol adına en ufak bi zevk verecekmı ? Sivas gibi 3 -4 anadolu takımı daha başarılı olsa bu lig güzelleşir ve sizin gibi İstanbul takımları da bizleri Avrupada rezil etmezsiniz...[/B]

Cley 22.01.2009 19:46

[QUOTE=gate13;464837]

üç büyükler oynamadığı için o kadar ilerlediniz gerçeği bu ne yazıkki.[/QUOTE]

[B]Üç eziklere yenilmeseydik şampiyonduk zaten. biz topladıgımız 73 puanın hepsini gs fb bjk dan mı aldık. biraz mantıklı yorum yapın yaa [/B]

gate13 22.01.2009 19:54

işte sorun da orda zaten üç büyükleri yenemeden. gücünü gösteremezsin şampiyon olamazsın. antep, g.birliği de bir zaman lar şampiyonlık rüyası görmüşlerdi ne yazıkkı yedirmediler. şimdi hepsi çökmüş durumda.

Cley 22.01.2009 19:58

[QUOTE=gate13;464857]işte sorun da orda zaten üç büyükleri yenemeden. gücünü gösteremezsin şampiyon olamazsın. antep, g.birliği de bir zaman lar şampiyonlık rüyası görmüşlerdi ne yazıkkı yedirmediler. şimdi hepsi çökmüş durumda.[/QUOTE]

[B]Feneri yendik bjk ve ts ile deplasmanda berabere kaldık. bu sene şampiyonuz diyoruz anlamıyor musun[/B]

yigido_sampiyon 22.01.2009 23:25

skor ne olursa olsun kazanan dostluk olmalı...

geçen sezon galatasaray maçını kaybettiğimizde şampiyonluğu kaçırdık ama maç sonunda galatasarayı alkışladık...işte sivas taraftarı budur...

altuntas58 23.01.2009 00:20

[QUOTE=EMRE_YÜKSEL;463066][B]Dilimi kesseler

Çenemi Dikseler

Beni yok etseler

Kalbimden gelir [COLOR="Red"]SİVASPOR SESİ[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]Helal olsun sana fanatik emre yine çikolatayı hak ettin senin gibi koçlar yakında daha çoğalacak sivassporumuzun hedefine doğru yiğidonun bayrağını sizler hep ileriye taşıyacaksınız[/B]

by_hunter 23.01.2009 16:43

güzel ve uyarıcı temmenıler sagduyu bu olsa gerek

Yiğiter 23.01.2009 16:55

Malatya Malatya bulunmaz eşin..:)
Bazıalrı dikkatli olsun!!;)

yıldızeli58 28.01.2009 11:38

Aslan gibi sivaslı çokta iyi Galatasaraylıyım..Sivasın şampiyon olmasınıda canı gönülden destekliyorum..Lakin bülent hoca lütfen ama lütfen Galatasaraya karşı rengini belli edip antipatik olma...kalbimzi seninle ve takımınla ama lütfen tarafsız o..üstünde kırmızı-beyaz eşofman var..sarı-laci değil...oyuncularını GSlı her oyuncuya tekme at diye salma sahaya..yada sadece GS maçından sonra arabesk konuşma..konuş kazımın tekmelerini hakemin sizikazanmanıza rağmen nasıl doğradığını işte o zaman daha çok sevelim memleketimizin takımını..

yerbilimci 03.02.2009 20:17

[B]Ben de geldim. :D

Galatasaraylı olmakla birlikte Sivasspor'un yaptıları ile gurur duyuyorum.

Bizde de futbol artık tekelliyetten çıkıyor.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:50.