![]() |
Cevap: Transfer 2012
[QUOTE=Murad_Kelleci58;787198]Ladislav KREJCI.. Cek liginden izlenen oyuncularin en basinda izlenen bu cocugun Sivasspor'a gelmesi icin buyuk bir titizlikle calisildigi duyumlari var.. Henuz yirmi yasinda.. basta cek futbolcularin cogunlukta oldugu sivasspor'a gelmesi icin takimi sparta prag'in bonservisinde indirim yapmasi bekleniyor.. Dogubey bu cocuk icin bir bilgiye ulastimi bilmiyorum..[/QUOTE]
dediğiniz futbolcuyu izledim . süratlı son vuruşları güzel , hızlı ve asist yapan bi futbolcu ayrıca genç. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;787198]Ladislav KREJCI.. Cek liginden izlenen oyuncularin en basinda izlenen bu cocugun Sivasspor'a gelmesi icin buyuk bir titizlikle calisildigi duyumlari var.. Henuz yirmi yasinda.. basta cek futbolcularin cogunlukta oldugu sivasspor'a gelmesi icin takimi sparta prag'in bonservisinde indirim yapmasi bekleniyor.. Dogubey bu cocuk icin bir bilgiye ulastimi bilmiyorum..[/QUOTE]
yorumlarini ozellikle takip ediyorum gercek bir sivassporlu olduguna hic kuskum yok verdigin haber icin ayrica tesekkur edeim |
[QUOTE=58akif34;787204]yorumlarini ozellikle takip ediyorum gercek bir sivassporlu olduguna hic kuskum yok verdigin haber icin ayrica tesekkur edeim[/QUOTE]
Gerçek taraftar olmak duygusal yaklaşımlarla her maç öncesi 3 atarız 5 atarız demek değil her daim gerçekleri görüp ona göre önlem almak buna kudretimiz yoksa ikaz etmek dile getirmektir..Futboldaki gerçekleri dile getirmek taraftarada takımada kaybettirmez her daim kazandırır..Arkadaşımız bir futbolcu önermiş sizde takibinde olumlu bir yaklaşımından dolayı kutlamışssınız ...İşte gerçek taraftarlık takımına sahip çıkmak bir şeyler yapabilmek budur...Bende sizin bu ince dawranışınızdan we yaklaşımınızdan dolayı kutluyorum...Futbolun taraftarlığın adamlığın kalitesini arttırıyorsunuz..Teşekkürler... |
[QUOTE=migroArmis;787205]Gerçek taraftar olmak duygusal yaklaşımlarla her maç öncesi 3 atarız 5 atarız demek değil her daim gerçekleri görüp ona göre önlem almak buna kudretimiz yoksa ikaz etmek dile getirmektir..Futboldaki gerçekleri dile getirmek taraftarada takımada kaybettirmez her daim kazandırır..Arkadaşımız bir futbolcu önermiş sizde takibinde olumlu bir yaklaşımından dolayı kutlamışssınız ...İşte gerçek taraftarlık takımına sahip çıkmak bir şeyler yapabilmek budur...Bende sizin bu ince dawranışınızdan we yaklaşımınızdan dolayı kutluyorum...Futbolun taraftarlığın adamlığın kalitesini arttırıyorsunuz..Teşekkürler...[/QUOTE]
sizin büyük sivasspor sitesinde ne işiniz var var kendi sitenizden yollandınızmı yoksa.? |
[QUOTE=sivasfutbol;787206]sizin büyük sivasspor sitesinde ne işiniz var var kendi sitenizden yollandınızmı yoksa.?[/QUOTE]
Misafirperverliğiyle ünlü bu kentte bu misafirsevmezlik neden? |
[QUOTE=migroArmis;787205]Gerçek taraftar olmak duygusal yaklaşımlarla her maç öncesi 3 atarız 5 atarız demek değil her daim gerçekleri görüp ona göre önlem almak buna kudretimiz yoksa ikaz etmek dile getirmektir..Futboldaki gerçekleri dile getirmek taraftarada takımada kaybettirmez her daim kazandırır..Arkadaşımız bir futbolcu önermiş sizde takibinde olumlu bir yaklaşımından dolayı kutlamışssınız ...İşte gerçek taraftarlık takımına sahip çıkmak bir şeyler yapabilmek budur...Bende sizin bu ince dawranışınızdan we yaklaşımınızdan dolayı kutluyorum...Futbolun taraftarlığın adamlığın kalitesini arttırıyorsunuz..Teşekkürler...[/QUOTE]
Ben bu takim 6 yedigi zamandA futbolculari tebrik ettim iki mac kaybedince bu yakim kume duser demedim iki mac kazansak sampiyonuz da demedim takim ve futbolcular icinn her zaman olumlu ve ilimli yorumlar yazdim kelleci murat arkadasimiz da benim takip ettigim kadaeiyla bu tarz yorumlar yaziyor ondan dolayi ayri bir sempati uyandirdi bende burada dile getirmek istedim senin de yorumlarini begeniyorum sanada tesekkur ederim bu siteye renk katiyorsun |
[QUOTE=Metal Gear;787207]Misafirperverliğiyle ünlü bu kentte bu misafirsevmezlik neden?[/QUOTE]
bursa ya sözüm yok ama bir türlü bursasporu sevemedim .Ayıpmı yoksa.? |
[QUOTE=sivasfutbol;787209]bursa ya sözüm yok ama bir türlü bursasporu sevemedim .Ayıpmı yoksa.?[/QUOTE]
İstediğiniz takımdan nefret edebilirsiniz.Benim de nefret ettiğim takımlar var.Ancak tepki verdiğiniz üye sitemizde örnek bir misafir üyedir.Sivasspor ve Sivas üzerine takdir edilir,mantıklı yorumlar yürütür,kimseyi kışkırtmaz.Bu tepkini hakedecek bir şey yapmıyor kısaca. |
[B]migroArmis arkadaşımız birçok Sivaslıdan daha çok siteye yakışan biridir. Yorumlarınızı yaparken profil fotosuna bakarak değil de daha önceki yorumlarından bilgi sahibi olarak yapmanız yerinde olacaktır.[/B]
|
Bu oyuncu orta sahanın olunda oynayan bir oyuncu;aynı Bizim Erman ın tipinde bir oyuncu...Eğer dediğiniz doğruysa Erman kesin gidiyor demektir..Sparta Prag 2012 de 20 yaşına basan bir oyuncuyu hem de sözleşmesi devam ederken bize kaça verir acaba?İyi bir oyuncu olduğu attığı frikik golünden belli...bEn bizim takıma oeta sahanın ortasında oynayn bir beyin görevi görecek bir oyuncunun daha gerekli olduğunu düşünüyorumm.benim de bir tavsiyem var;ğer bu yaşta bir oyuncu alınacaksa neden bu yıl Kayseri de kiralık oynuyup tekrar Altay a dönen Okan düşünülmüyor;o da aynı yaşlarda..Ayrıca bjk da oynayan Burak Kaplan da aynı mevkilerde oynayan bir oyuncu;Rıza Hoca bence Burak ı da transfer listesine almalı;zaten bjk da oynatılmıyor...2. olarak Mısır da izlenen bir oyuncu olduğunu duymuştuk;acaba hangi mevki için buradan oyuncu alınacak?Erhan GÜVEN yerine bu takıma bence daha genç ve daha iyi bir sağ bek düşünülmelidir... |
[QUOTE=eyuphulagu;787221]Bu oyuncu orta sahanın olunda oynayan bir oyuncu;aynı Bizim Erman ın tipinde bir oyuncu...Eğer dediğiniz doğruysa Erman kesin gidiyor demektir..Sparta Prag 2012 de 20 yaşına basan bir oyuncuyu hem de sözleşmesi devam ederken bize kaça verir acaba?İyi bir oyuncu olduğu attığı frikik golünden belli...bEn bizim takıma oeta sahanın ortasında oynayn bir beyin görevi görecek bir oyuncunun daha gerekli olduğunu düşünüyorumm.benim de bir tavsiyem var;ğer bu yaşta bir oyuncu alınacaksa neden bu yıl Kayseri de kiralık oynuyup tekrar Altay a dönen Okan düşünülmüyor;o da aynı yaşlarda..Ayrıca bjk da oynayan Burak Kaplan da aynı mevkilerde oynayan bir oyuncu;Rıza Hoca bence Burak ı da transfer listesine almalı;zaten bjk da oynatılmıyor...2. olarak Mısır da izlenen bir oyuncu olduğunu duymuştuk;acaba hangi mevki için buradan oyuncu alınacak?Erhan GÜVEN yerine bu takıma bence daha genç ve daha iyi bir sağ bek düşünülmelidir...[/QUOTE]
tek sorun bonservisi gibi duruyor.. yoksa ceklerin yogun oldugu bir takima ve iyi sayilacak bir ligde vitrin yapmasi kacinilmaz.. hayirlisi ise olsun.. |
Bundan 1-2 hafta önce bazı arkadaşlar Romanya liginde kiralık oynayan,bonservisi Ukrayna liginde bir takımda olan Brezilyalı oyuncu için başlık açmışlar ama bu haber kulüp yönetimi tarafından yalanlanmış;hatta bazı gazeteler tarafından balon haber denmişti..Bugün bazı yerel gazetelerin haberine Bülent Hoca Ukrayna'ya gitmiş bazı görüşmeler yapıp oradan da Romanya ya gitmiş..Hani bu oyuncu istenmiyordu;hani haberler balondu...Sivasspor Brezilyalı oyuncuyu bal gibi de istiyor;eğer istemese Bülent Hoca nın Ukrayna da işi ne...Zaten Romanya basını da sivassporun Steau da kiralık oynayan bu oyuncuyu istediğin,i açıkca yazmıştı..Eğer sorun olursa belki para sorunu olabilir;onun dışında sivassporun bu oyunc ile flört ettiği çok açık..Önümüzdeki günlerde bu işin aslı ortaya çıkacaktır..Ben hala Mısır da hangi oyuncunun izlendiğini ve mevkisinin ne olacağını çok merak ediyorum...
|
[QUOTE=eyuphulagu;787221]Bu oyuncu orta sahanın olunda oynayan bir oyuncu;aynı Bizim Erman ın tipinde bir oyuncu...Eğer dediğiniz doğruysa Erman kesin gidiyor demektir...[/QUOTE]
Erman büyük bir ihtimalle ayrilabilir, sonucta bonservisi nerdeyse hediye. yinede krejci'nin pozisyonu grosicki'ye daha yakin. krejci forvet arkasi degil, daha fazla sol kanatta maclara cikti. (tabi ermaninda asil pozisyonu sol kanatti). bence büyük olasilikla haklisin, ve erman takimdan ayrilacak, ama bu transfer grosicki'den bosalan yeri kapatmak icin düsünüldügünü saniyorum. polonya grosicki'nin yardimiyla düzgün bir turnuva oynarsa cok güzel fiyata verebiliriz onu. Ayni anda Krejci icinde 1,5 milyon euro ödemek bile sözkonusu olabilir, ama ben suan 1 milyon'dan yüksek fiyat beklemiyorum. |
[QUOTE=münihliyigido58;787230]Erman büyük bir ihtimalle ayrilabilir, sonucta bonservisi nerdeyse hediye.
yinede krejci'nin pozisyonu grosicki'ye daha yakin. krejci forvet arkasi degil, daha fazla sol kanatta maclara cikti. (tabi ermaninda asil pozisyonu sol kanatti). bence büyük olasilikla haklisin, ve erman takimdan ayrilacak, ama bu transfer grosicki'den bosalan yeri kapatmak icin düsünüldügünü saniyorum. polonya grosicki'nin yardimiyla düzgün bir turnuva oynarsa cok güzel fiyata verebiliriz onu. Ayni anda Krejci icinde 1,5 milyon euro ödemek bile sözkonusu olabilir, ama ben suan 1 milyon'dan yüksek fiyat beklemiyorum.[/QUOTE] [B]takımdaki dengeler gereği istisnai futbolcular dahil kimseye yüksek para ödenmiyor. ödenmediği içinde takımın maddi sıkıntısı yok. taraftar bu gerçeği göz ardı edip yönetimi beceriksizlikle suçluyor ve futbolcu öneriliyor. ben şuna eminim rıza hoca ve ekibi bizden daha profesyonel ve yine eminim ki bizim futbolcu dağarcığımızdan daha fazla futbolcu dağarcıkları daha doğrusu arşivleri mevcuttur.Lütfen bazı gerçekleri gözardı etmeden beklentilerinizi mütevazi boyutta tutarsanız hayal kırıklığı minimum boyutta olur .. saygılarımla[/B] |
[QUOTE=sivasfutbol;787206]sizin büyük sivasspor sitesinde ne işiniz var var kendi sitenizden yollandınızmı yoksa.?[/QUOTE]
bizi yollamaya ne yollayacakların kudreti yeter nede böyle boş lafların lakırdısı yeter..Aklı selim yorum yapmak yerine neden antipatik safta yer almayı seciyorsunuz..biz kendi aşkımız Bursasporun aşığıyız Sivassporumuzuda sewiyoruz we destekliyoruz..Mücadelemizde isteğimizde Sivasspor ve (kendi adıma) Bursaspor için... |
[QUOTE=eyuphulagu;787229]Bundan 1-2 hafta önce bazı arkadaşlar Romanya liginde kiralık oynayan,bonservisi Ukrayna liginde bir takımda olan Brezilyalı oyuncu için başlık açmışlar ama bu haber kulüp yönetimi tarafından yalanlanmış;hatta bazı gazeteler tarafından balon haber denmişti..Bugün bazı yerel gazetelerin haberine Bülent Hoca Ukrayna'ya gitmiş bazı görüşmeler yapıp oradan da Romanya ya gitmiş..Hani bu oyuncu istenmiyordu;hani haberler balondu...Sivasspor Brezilyalı oyuncuyu bal gibi de istiyor;eğer istemese Bülent Hoca nın Ukrayna da işi ne...Zaten Romanya basını da sivassporun Steau da kiralık oynayan bu oyuncuyu istediğin,i açıkca yazmıştı..Eğer sorun olursa belki para sorunu olabilir;onun dışında sivassporun bu oyunc ile flört ettiği çok açık..Önümüzdeki günlerde bu işin aslı ortaya çıkacaktır..Ben hala Mısır da hangi oyuncunun izlendiğini ve mevkisinin ne olacağını çok merak ediyorum...[/QUOTE]
Sivassporda oyun anlayışında hücum futbolu belkide süper ligde hiç bir takım da yok...Diyorum ki bizim Battal veya fb deki Alex atarında bir futbolcu Sivassporu bir kaç takviyeyle uçurur.. Grosicki gibi adamlara top atacak adam lazım ... |
[url]http://www.fanatik.com.tr/Iste-son-Yigidolar_3_Detail_246_263013.htm[/url] fanatik oldugu icin yalan olabilir
|
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/5/18/fft1mm1747390.jpg[/IMG]
Fanatikten bir haber bombası daha... Geçtiğimiz yılı hedefsiz kapatan Sivasspor yeni sezon öncesi işi sıkı tutuyor. Dinamo Bükreş'in golcüsü Niculae ile büyük ölçüde anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, Erhan Güven'le Doğa'yı da renklerine kattı. Yeni sezonda güçlü bir kadroyla zirve yarışı yapmayı hedefleyen Sivasspor, transferde işi sıkı tutuyor. Sezonun bitmesinin ardından yurt dışında çalışmalara başlayan Kırmızı-Beyazlılar, Romanya’nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Marius Niculae ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. 31 yaşındaki forvet daha önceki yıllarda Sporting CP, Standard Lie ge, Mainz, Inverness, Kavala ve Anorthosis Famagusta takımlarının da formasını giydi. Yiğidolar, Süper Lig’in tecrübeli isimleri de kadrosuna kattı. İki gün önce Bucasporlu Abdülkadir’le sözleşme yapan Sivasspor, dün de Mersin İdmanyurdu’ndan Erhan Güven, Antalyaspor’dan da Doğa’yı renklerine kattı. Bu arada teknik direktör Rıza Çalımbay’ın Yunanistan liginde forma giyen bir futbolcunun alınması için ısrarcı olduğu belirtildi. |
Işte son Yiğidolar!
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/5/18/fft1mm1747390.jpg[/IMG]
[B]Geçtiğimiz yılı hedefsiz kapatan Sivasspor yeni sezon öncesi işi sıkı tutuyor. Dinamo Bükreş'in golcüsü Niculae ile büyük ölçüde anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, Erhan Güven'le Doğa'yı da renklerine kattı[/B] Yeni sezonda güçlü bir kadroyla zirve yarışı yapmayı hedefleyen Sivasspor, transferde işi sıkı tutuyor. Sezonun bitmesinin ardından yurt dışında çalışmalara başlayan Kırmızı-Beyazlılar, Romanya’nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Marius Niculae ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. 31 yaşındaki forvet daha önceki yıllarda Sporting CP, Standard Lie ge, Mainz, Inverness, Kavala ve Anorthosis Famagusta takımlarının da formasını giydi. Yiğidolar, Süper Lig’in tecrübeli isimleri de kadrosuna kattı. İki gün önce Bucasporlu Abdülkadir’le sözleşme yapan Sivasspor, dün de Mersin İdmanyurdu’ndan Erhan Güven, Antalyaspor’dan da Doğa’yı renklerine kattı. Bu arada teknik direktör Rıza Çalımbay’ın Yunanistan liginde forma giyen bir futbolcunun alınması için ısrarcı olduğu belirtildi. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Işte son Yiğidolar!
[B]hayırlı olsun sivasımıza:)[/B]
|
[QUOTE=adres58;787250][IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/5/18/fft1mm1747390.jpg[/IMG]
Fanatikten bir haber bombası daha... Geçtiğimiz yılı hedefsiz kapatan Sivasspor yeni sezon öncesi işi sıkı tutuyor. Dinamo Bükreş'in golcüsü Niculae ile büyük ölçüde anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, Erhan Güven'le Doğa'yı da renklerine kattı. Yeni sezonda güçlü bir kadroyla zirve yarışı yapmayı hedefleyen Sivasspor, transferde işi sıkı tutuyor. Sezonun bitmesinin ardından yurt dışında çalışmalara başlayan Kırmızı-Beyazlılar, Romanya’nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Marius Niculae ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. 31 yaşındaki forvet daha önceki yıllarda Sporting CP, Standard Lie ge, Mainz, Inverness, Kavala ve Anorthosis Famagusta takımlarının da formasını giydi. Yiğidolar, Süper Lig’in tecrübeli isimleri de kadrosuna kattı. İki gün önce Bucasporlu Abdülkadir’le sözleşme yapan Sivasspor, dün de Mersin İdmanyurdu’ndan Erhan Güven, Antalyaspor’dan da Doğa’yı renklerine kattı. Bu arada teknik direktör Rıza Çalımbay’ın Yunanistan liginde forma giyen bir futbolcunun alınması için ısrarcı olduğu belirtildi.[/QUOTE] [B]Niculae tam bize göre bir oyuncu.Tecrübeli,son vurusları iyi aynı zamanda takıma liderlik yapacak bir oyuncu.Alınırsa cok büyük iş yapmış oluruz..[/B] |
[QUOTE=legolass;787278][B]Geçtiğimiz yılı hedefsiz kapatan Sivasspor yeni sezon öncesi işi sıkı tutuyor. Dinamo Bükreş'in golcüsü Niculae ile büyük ölçüde anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, Erhan Güven'le Doğa'yı da renklerine kattı[/B]
Yeni sezonda güçlü bir kadroyla zirve yarışı yapmayı hedefleyen Sivasspor, transferde işi sıkı tutuyor. Sezonun bitmesinin ardından yurt dışında çalışmalara başlayan Kırmızı-Beyazlılar, Romanya’nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Marius Niculae ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. 31 yaşındaki forvet daha önceki yıllarda Sporting CP, Standard Lie ge, Mainz, Inverness, Kavala ve Anorthosis Famagusta takımlarının da formasını giydi. Yiğidolar, Süper Lig’in tecrübeli isimleri de kadrosuna kattı. İki gün önce Bucasporlu Abdülkadir’le sözleşme yapan Sivasspor, dün de Mersin İdmanyurdu’ndan Erhan Güven, Antalyaspor’dan da Doğa’yı renklerine kattı. Bu arada teknik direktör Rıza Çalımbay’ın Yunanistan liginde forma giyen bir futbolcunun alınması için ısrarcı olduğu belirtildi.[/QUOTE] peki eminsin kardes genelde fanatikte çıkan haberler yalan oluyorda ben genel oolarak spor sayflarına basktım böyle bir haber yok doğrulkuk payı ne kadar acaba |
Gekas - Mehmet Yıldız Karışımı bir golcü tipik ceza sahası forveti gol vuruşları iyi bize yararlı olur...bu sene 35 maçta 20 gol 9 asist yapmış...
|
Arkadaşlar bu transfer haberi doğru şuan imza aşamasında. İsmi duyulan bir futbolcu ile anlaştık hadi hayırlısı olsun. Sevdiğim forvetlerden biri kendisi, yaşı 31 romanya milli takımı oyuncusu aynı zamanda.
|
[B]Merhabalar.Kaynak diye soracak olsak ayıp etmiş olmayız demi.Çok teşekkürler.[/B] |
[QUOTE=GokhanTurna;787286]Arkadaşlar bu transfer haberi doğru şuan imza aşamasında. İsmi duyulan bir futbolcu ile anlaştık hadi hayırlısı olsun. Sevdiğim forvetlerden biri kendisi, yaşı 31 romanya milli takımı oyuncusu aynı zamanda.[/QUOTE]
ya çok sevindim bu habere hadi hayırlısı |
Eğer doğruysa ilk kez Avrupa çapında bi forvetimiz olacak ben beğeniyordum o adamı çok sevindim
|
yaşı biraz fazla değil mi :(
|
[B]•Erhan Güven ve Doğa daha kesin değil, teklif yapılmış ama...Abdulkadirin transferi ise çok yüksek ihtimal...
•Ortasahada 10 numara pozisyonunda oynayan bir oyuncu için ısrarlı girişimler var özellikle yunanistan-romanya hattından yoğunlaşılıdı bir de çek cumhuriyetinden takip edilen oyuncu var.. •Niculae transferinden başka bir forvet daha alıncak ve bu da büyük ihitmalle siyahi bir forvet olacak....onun yaşı daha genç... •kale için İlker Avcıbay duyumunu aldım fakat son durum nedir henüz kesin bilgi yok...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;787304][B]•Erhan Güven ve Doğa daha kesin değil, teklif yapılmış ama...Abdulkadirin transferi ise çok yüksek ihtimal...
•Ortasahada 10 numara pozisyonunda oynayan bir oyuncu için ısrarlı girişimler var özellikle yunanistan-romanya hattından yoğunlaşılıdı bir de çek cumhuriyetinden takip edilen oyuncu var.. •Niculae transferinden başka bir forvet daha alıncak ve bu da büyük ihitmalle siyahi bir forvet olacak....onun yaşı daha genç... •kale için İlker Avcıbay duyumunu aldım fakat son durum nedir henüz kesin bilgi yok...[/B][/QUOTE] Abdulkadir alındı yazdı.Abdullah Yiğit yanlış olma ihtimali yok denecek kadar az. |
[B]sanırım burası takip ediliyorsa ki ediliyor Erhana taraftarın sıcak bakmadığı artık anlaşılmıştır ve rota umarm değiştirilir birde taraftarın isteği yerien gelse en azından vıdı vıdılar kesilir [/B]
|
[QUOTE=SivassporunSesi;787287][B]Merhabalar.Kaynak diye soracak olsak ayıp etmiş olmayız demi.Çok teşekkürler.[/B][/QUOTE]
Ayıp edilecek bir durum yok.. Ben sadece duyum aldığımı, ama kesinlikle bu oyuncu olacaktır diye birşey yok.. Ama bu çocuğun izlenildiğini biliyorum.. Transferi için nabız yoklandığınıda.. Bonservisi ve sözleşmesinin devam etmesi iki büyük ahndikap bizim için.. Belki fiyat alındı sonra vazgeçilmişte olunabilir.. Ama dediğim gibi izlenilen ve ileride isminide çok duyabileceğimiz bir oyuncu... |
[B][COLOR="Red"]Ugur Uçar[/COLOR]'ında sözleşmesi bitmiş.Daha genç ve daha iyi bir sağ bek dururken neden Erhan Güven anlamıyorum.Bence hemen Erhan Güven'den vazgeçip [COLOR="Red"]Uğur Uçar[/COLOR]'ı almalıyız.[/B]
|
erhan doga ve abdulkadır ıle carsamba gunu on anlasma ımzalandı bu haber kesındır
|
[b]imzalar atılınca hepsi gerçek olur heryıl bilgi kirliliği yaşanıyor takımın basın sözcüsü yokki çıkıp adam gibi var yada yok desin dedikodularla duyumlarla tahminlerle kim gelecek kim gidecek öğrenmeye çalışıyoruz saolsunlar arkadaşlar duyumlarını istihbaratlarını paylaşıyorda kesin yetkili ağızlardan teyit lazım:mad:DOĞA ERHAN GÜVEN ABDULKADİR transferi gerçek olduğunu varsayalım abdulkadir çok iyi doğanın kadirden kıvançtan mehmet nasdan keitadan üstün yanı yok erhan güvene gelince mersinde parladı bjk aldı aşama kaydedemedi tekrar aynı takıma gitti sanırım uğurdan üstün yanı yok o sakaTLANMADAN kadroya giremez beneski sağbeke uğur boral doğa yerine samsundan serdar özkan yada manisalı ahmet ilhan gibi dinamik hücüma katkı veren oyuncular alınmasını beklerdim[/b]
|
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;787335][B][COLOR="Red"]Ugur Uçar[/COLOR]'ında sözleşmesi bitmiş.Daha genç ve daha iyi bir sağ bek dururken neden Erhan Güven anlamıyorum.Bence hemen Erhan Güven'den vazgeçip [COLOR="Red"]Uğur Uçar[/COLOR]'ı almalıyız.[/B][/QUOTE]
Uğur Uçar iyi futbolcu bize gelsin bir iki sene düzgün oynasın geri döner 3büyüklere Erhan gelmiş 30 yaşına Uğur Kavuktan bir artısı yok, eksiği çok; yönetim böyle bir yanlış yapmaz inşallah |
yonetim burayi okuyorsa ki okuyor ugur kavuk'tan biktigimizi soyluyoruz siz ustune erhan guveni aliyorsunuz hemen vazgeçin !
|
Bence Uğur Kavuk bu sene en iyi oyuncularimizdan biriydi ta ki ligin son maçlarına gelinene kadar...
|
Burhan'ın talipleri çoğaldı..
Sezonun sona ermesinin ardından transferin hareketli geçtiği Eskişehirspor'da, başarılı bir sezon geçiren Burhan Eşer'i birçok Süper Lig takımı renklerine katmak için harekete geçti.Hafta içerisinde teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Eskişehirspor'dan ayrılacak futbolcuların medyaya sızmasının ardından Burhan Eşer'e bazı Süper Lig takımlarından teklifler gelmeye başladı. Süper Lig'de bulunan Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Elazığspor, Mersin İdman Yurdu, Gaziantepspor ve Antalyaspor; Burhan Eşer'in menajeri aracılığıyla bu futbolcuyu kadrosuna dahil edebilmek için harekete geçti. Eskişehirspor yönetiminin ise gelecek olan tekliflere nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. BONSERVİS SORUNU Özellikle Eskişehirspor'a transfer olurken takımın başında bulunan Rıza Çalımbay'ın Burhan Eşer'e sıcak baktığı öğrenildi. 31 Mayıs 2013 tarihinde sözleşmesi bitecek olan Burhan'ın bonservis sorunun çözülmesi durumunda bu kulüplerin biriyle el sıkışacağı öne sürüldü.Kaynak:Ajansspor.com |
[B]Avrupa şampiyonasında iyi performans gösteriri ve talipleri çıkarsa Kamil Grosickinin de staılabileceği yönünde bilgiler aldım...Kamilin biizmle sanırım 3 sene sözleşmesi var...Eğer çok iyi bir teklif gelirse satılabilir...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:55. |