SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Konyalıyız & KonyaSporluyuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4178)

nalcaci4ever 08.12.2005 15:56

kardeş kim bu ya.yazdıklarını sanki yanlış anlamışız gibi bi de kustah kustah cevaplar yazıyor burada.gitmiş tezahuratlar bolumune sivasın fb tezahuratları falan yazmış...

puar 08.12.2005 15:58

[QUOTE=nalcaci4ever]kardeş kim bu ya.yazdıklarını sanki yanlış anlamışız gibi bi de kustah kustah cevaplar yazıyor burada.gitmiş tezahuratlar bolumune sivasın fb tezahuratları falan yazmış...[/QUOTE]

gardas polimiğe girmeyin lütfen...madem aranızda bir anlaşmazlık var ozel msj ile çözebilrisiniz...

puar 08.12.2005 16:00

[QUOTE=eren1]HER ŞEHİRDEN BÖYLE ANTİKALAR ÇIKIYOR GARDAŞ TAKMA KAFANI FANTASTİC GİBİLERİNE[/QUOTE]
bi sen eksiktin :D ya gardas lütfen yaa polimik yapmayın...

nalcaci4ever 08.12.2005 16:02

ozur dilerim arkadaşalr forumunuzda kirlilige yol açtım ama ben bişey anlamadım onun yazdıklarından cunku biz hiç bir zaman adanademispora kin falan da tutmadık dost olmadan önce.sanki bu olayın oldugunu savunacagına gelmiş bi de yetmiyormus gibi okudugunu anla falan diyor.bi de kadıkoyde cekindigi fotosuyla sizin sivas tezahuratları bolumune fb marsları falan yazıyor.o da yetmiyormus gibi bi de konyasporu savunuyor burada.ya ne acaip insanlar var ya...

puar 08.12.2005 16:04

herkezin görüşü farklı saygı duymak lazım...e sivasspor.cum unda farkı bu...neyse..5 otobüs kesinmi şimdi...mac için?

sakın58 08.12.2005 16:04

Polemik filan yok ya tamam kapatın bu konuyu, (Nalcacı4ever sende cevap yazma kardeşim şuna, bırak şu ezikbahçelileri, biz işimize bakalım)

nalcaci4ever 08.12.2005 16:05

tamam kardeş.5 otobus kesin giib duruyor simdilik cunku 4 otobus doldugu hgaberi geldi.heralde 5.de kesin dolar ama bilemiyorum tabi...

sakın58 08.12.2005 16:06

[QUOTE=puar]herkezin görüşü farklı saygı duymak lazım...e sivasspor.cum unda farkı bu...neyse..5 otobüs kesinmi şimdi...mac için?[/QUOTE]

Abi (heralde abimsindir) :D 4 otobüs doldu sanırım Cumartesiye kadar diğerleride dolar, inş. çok güzel olacak herşey..

puar 08.12.2005 16:09

hadi bakalım....gelicez diyipte gelmeyen çok gördük vatandaşlar 10 otobüs geliyordu kaç kişi gelmişler baksana :) sayamassan yardımcı olayım :D

[url]http://sivasspor.com/index.php?set_albumName=album03&id=DSC02463&option=com_gallery&Itemid=&include=view_photo.php[/url]

nalcaci4ever 08.12.2005 16:12

walla biz doldu diyenlerin yalancısıyız ama biz 7 kişi geliyoruz o kesin hihi :) sayılmayız tribude kamufle oluruz...

puar 08.12.2005 16:14

birde bunlar 5bin kişil yer istemişlerdi anlaşışan..kalacak yer bulamamışlar buraya sığınmışlardı :D

nalcaci4ever 08.12.2005 16:15

abooooooo :)

puar 08.12.2005 16:16

istanbulun taşı toprağı altın dediler ne yapsın garibanlar....

sakın58 08.12.2005 16:18

Hahaha, bunlar manisalılarmı ya, toplasan 30 kişi yok nerde 10 otobüs:), Yok biz böyle rezil olacak adamlar değiliz, biz nalçacılıyız, 5 diyorsak fazlası olur eksiği olmaz ağabey, sivasta okuyan nalçacılılar, yakın yerde olan ve kendi araçları ile gelcek olanlar filan biz baya oluruz tahminimce:D bide bakım iyi olursa he sene 20 otobüs geliriz valla:D

nalcaci4ever 08.12.2005 16:20

he ya o da dogru...

ElbeyLi58 08.12.2005 16:23

[QUOTE=Anti-Diyar]Hahaha, bunlar manisalılarmı ya, toplasan 30 kişi yok nerde 10 otobüs:), Yok biz böyle rezil olacak adamlar değiliz, biz nalçacılıyız, 5 diyorsak fazlası olur eksiği olmaz ağabey, sivasta okuyan nalçacılılar, yakın yerde olan ve kendi araçları ile gelcek olanlar filan biz baya oluruz tahminimce:D bide bakım iyi olursa he sene 20 otobüs geliriz valla:D[/QUOTE]
Manisa deyip gecme...
adamlarin paralari var

sakın58 08.12.2005 16:26

(fantastic burası bizim forumuz değil, ortalığı karıştırma arkadaşım, biz yaş olarak senden küçük olabiliriz ama hamd olsun sadece nalçacılı ve de KONYASPOR'luyuz, evet bir yanlış anlaşılma olmuş, arkadaşımız yanlış okumuş olabilir ama sende uzatıp durma, illa konuşacaksan gel [url]www.nalcaci.com[/url] da konuşalım, burayı meşgül etme)

ElbeyLi58 08.12.2005 16:40

[QUOTE=Anti-Diyar]Hahaha, bide bakım iyi olursa he sene 20 otobüs geliriz valla:D[/QUOTE]

gardas hele 3-4 ötebüsü doldurun ondan sonra.......

sakın58 08.12.2005 17:08

Takıldınız sizde bu 4 otobüs meselesine, ya 4-5 otobüs neki, inan biz utanıyoruz bu kadar az adam gidebiliyoruz deplasmana diye, biz 50 den fazla otobüsle gittik ankaraya (kayseri maçına) bir o kadarda özel araç, 19 mayıs sanki atatürk stadıydı, adanayada aynı şekilde, bunlar hiçbişey, Konyasporda hafif bi kıpırdanma olsun her deplasmanı en az 10 otobus çeker, inş.ikinci yarı daha iyi olacak..

sadece_sVs 08.12.2005 17:19

KARDAş gelipte burda reklamını yapma bizene kaç otobüs gelirseniz gelin biz elimzden geldiği kadar her maça gitmeye çalışıyoz ama rakip takm sitesine giripte yazmıyoruz maç öncesi bunları!!

nalcaci4ever 08.12.2005 17:22

reklam yapmıyoruz kardeş burda sivaslı kardeşlerimizle konusuyoruz.pazar gunu hep beraber girecegiz staddaki yerlerimize maçtan önce sivas caddelerinde beraber yuruyecegiz.nie reklam yapalım reklam yapcak olsak buraya istanbuldaki sarıyer macına 67 otobus ankaradaki kayseri macına 70 otobus girtitimizi yazarız atar tutaruız.lutfen sagduyulu olalım hatta ben 2 atkı getircem yanımda dernekten birisiyle birin ideişcem atkıalrımın...

ElbeyLi58 08.12.2005 17:24

[QUOTE=Anti-Diyar]Takıldınız sizde bu 4 otobüs meselesine, ya 4-5 otobüs neki, inan biz utanıyoruz bu kadar az adam gidebiliyoruz deplasmana diye, biz 50 den fazla otobüsle gittik ankaraya (kayseri maçına) bir o kadarda özel araç, 19 mayıs sanki atatürk stadıydı, adanayada aynı şekilde, bunlar hiçbişey, Konyasporda hafif bi kıpırdanma olsun her deplasmanı en az 10 otobus çeker, inş.ikinci yarı daha iyi olacak..[/QUOTE]
gardas hosgelin sefa gelinde ...
hmm.... yani 10 ötebüs hmm....

nalcaci4ever 08.12.2005 17:28

10 otobus nerden cıktı yaw 5 otobus var bi de ekstra 50 kişil mi ne yer vermiş sivasspor yonetimi.eger ekstra yer verilirse buradan da talep gelirse yeni bi kaç otobus daa gelir 10 otobus yok...

ElbeyLi58 08.12.2005 17:40

[QUOTE=nalcaci4ever]10 otobus nerden cıktı yaw 5 otobus var bi de ekstra 50 kişil mi ne yer vermiş sivasspor yonetimi.eger ekstra yer verilirse buradan da talep gelirse yeni bi kaç otobus daa gelir 10 otobus yok...[/QUOTE]
hosgelin sefa gelin
hayirlisi olsun
ama Sivasdan puansiz dönersiniz ..........

_ticaretlee_ 08.12.2005 17:41

[QUOTE=OFS58]ARKADAŞ BEN ÇOK KONYALI TANIYORUM HALA KONYA'YI TUTMAYAN
PEKİ SEN SÜPER LİGE ÇIKTIĞINDA KAÇ TANE BAYRAK ASTIN İSTANBUL'A
SİVAS SPORUN VE SİVASLININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ HERKES GÖRDÜ İSTNABUL'DA
BU KONULARI TARTIŞMAYALIM.
VE KONYA TARAFTARINI TÜM TÜRKİYE TANIYOR, (TABİ SİZ KENDİNİZ NASIL TANITTI İSENİZ ÖYLE)

SEVGİ VE SAYGILARIMLA,[/QUOTE]
bizi sen nasıl tanıyon söle bakalım ha söle de bilelim kaldı ki bizim konyada konyasporu tutmayanlar selcuk ünide okuyan dışardan gelmiş adamlar kaldı ki istanbulda 2.200.000 kayıtlı sivaslı var acaba kaçı sivası gercekten sadece sivası tutyor söle bakalım bak benim amacım ortamı kzıştırmak değil ama sizde konuştuğunuza dikkat edin pazar günü geliyoruz 5 otobüs doldu belki daha da fazlası olacak kaldı ki sivasta okuyan kardeşlerimizde gelecekler maça yani en azından 300-400 kişi olacağız bide oraya olimpiyatta oynadığınız maçın resmini koymuşsunuz kardeş bizi onlarla karıştırmayın biz nalçacıyız onlar tarzan onlar kolpa biz adam gibi adamız bunu sölememe gerek yok ama unutma maçıda alacağız sizde deplasman taraftarı nasıl olurmuş deplasmanda takım nasıl desteklenirmiş göreceksiniz ( önceden bilgi almak isteyen arkadaşlar ankara,adana,izmir,istanbul ve antalya da yaptıkalrımıza bakabilirler kaç otobüs aktığımıza öle yada böle geliyoruz işte) saygılar sevgiler görüşmek üzere pazar günü inşallah yenecezzz sivas1- konya 3

ElbeyLi58 08.12.2005 17:45

[QUOTE=_ticaretlee_] maçıda alacağız sizde deplasman taraftarı nasıl olurmuş deplasmanda takım nasıl desteklenirmiş göreceksiniz ( önceden bilgi almak isteyen arkadaşlar ankara,adana,izmir,istanbul ve antalya da yaptıkalrımıza bakabilirler kaç otobüs aktığımıza öle yada böle geliyoruz işte) saygılar sevgiler görüşmek üzere pazar günü inşallah yenecezzz sivas1- konya 3[/QUOTE]
hersey iyi hosta asla SivasSpor size 4Eylül´de mac vermezzz

sakın58 08.12.2005 17:52

(Mustafa, lütfen kardeşim, sakin ol, bak yine diyorum her yazılana cevap vermek zorunda değiliz, gelince tanışacağız inş., ortam gerilemsin dostluk bozulmasın, tammı kardeşim..)

nalcaci4ever 08.12.2005 17:54

mustafa sakin kardeşim...

mert_54 08.12.2005 18:32

BİZİ TANIYANLAR YANLIŞ TANIMIŞLAR.4 EYLÜL STADYUMUNA GELEN RAKİP TARAFTARLAR KARDEŞİMİZ KADAR YAKIN OLURLAR BİZE.(KAYSERİLİLER HARİÇ)!!!

sakın58 08.12.2005 18:44

Eyvallah kardeş, bizde aynı şeyleri düşünüyoruz, herşey geçici dostluk baki.

_ticaretlee_ 08.12.2005 20:18

abi eyvallah sakiniz aMA onlarda ne dediklerinin farkına varsın neyse bi daha yazmam zaten sivaslılarda kusurumuza kalmasın surcu lisanımız afola ......( işte bçle oluyor rakip yazdımı kendimi tutamıyom neyse bi daha olmaz )

Nalcaci 08.12.2005 21:15

MUSTAFA SAKIN OLUN DIYORUM SIZE ARKADASLAR KENDINIZI TUTAMIYORSANIZ GIRMEYIN BURAYA HAYRET BIR SEY YAW BAKIN COGU DOSCA KONUSUSYOR TAMAMBIR KACI CIKABILIR BIZDEDE CIKIYOR ONA GORE KIMSE DOSLUMUZU BOZMASIN BIZIM ICIN KONUSUYORUM VALLAHA BILMME ARTIK BENI DINLEYIN YETER OKMU BEYLER .PARDON KENDI SITEMIZDE GIBI KONUSTUM KUSURA BAKMAYIN SIVASLI ARKADASLAR .(BASKAN MURAT.)

ElbeyLi58 08.12.2005 21:20

[QUOTE=Nalcaci]MUSTAFA SAKIN OLUN DIYORUM SIZE ARKADASLAR KENDINIZI TUTAMIYORSANIZ GIRMEYIN BURAYA HAYRET BIR SEY YAW BAKIN COGU DOSCA KONUSUSYOR TAMAMBIR KACI CIKABILIR BIZDEDE CIKIYOR ONA GORE KIMSE DOSLUMUZU BOZMASIN BIZIM ICIN KONUSUYORUM VALLAHA BILMME ARTIK BENI DINLEYIN YETER OKMU BEYLER .PARDON KENDI SITEMIZDE GIBI KONUSTUM KUSURA BAKMAYIN SIVASLI ARKADASLAR .(BASKAN MURAT.)[/QUOTE]
estaf. gardas
Misafir basimisin üstünde yeri vardir ........:rolleyes:

nalcacılılar_42 08.12.2005 22:47

EYVALLAH BEYLER PAZAR GUNU GUZEL BI MAC OLMASI DILEIYLE UEFA YOLUNDA EMIN ADIMLARLA ILERLEMK ICIN SIVASSPOR DEPLASMININDAN 3 PUANLA DONECEIZ..

SEN YOKSAN BİZ 1 EKSİĞİZ KONYASPORUM..

GuNaY 08.12.2005 22:50

[B]burası çarşı formu değil formu amacından çıkarmayın!!![/B]

1967_DERNEK_10UR 08.12.2005 22:55

[COLOR=BLUE]BAŞLARIM ŞİMDİ ÇARŞISINA PAZARINA NE ALAKSI VAR..KONUYU SAPTIRMAYIN..[/COLOR]

GuNaY 08.12.2005 23:01

[B]ALAKASIZ MSJLAR SİLİNDİ!!![/B]

drummer 08.12.2005 23:03

[COLOR="Red"][B][I]ya şimdi formu baştan ayağı okudum
ne güzel konyalı kardeşlerle sardırmış bizim uşaklar.
çok mutlu oldum.
spor böyle olmalı,
önce dostluk sonra müsabaka sonra gene dostluk.
spor işte budur.
50-60 lı yıllarda üç büyüklerin taraftarları maçlara kol kola girip kol kola çıkarlarmış.
umarım bu günler tekrar geri gelir.[/I][/B][/COLOR]

emrullah_58_ 08.12.2005 23:09

valla dostluk olsun herkes ister ancak ortamı geren arkadaslarada karsılıgını vermek lazım gardaslar neyse nalcacı arkadaslar Allah'a emanet olun ama macı alacaz haberiniz olsun

nalcaci4ever 08.12.2005 23:16

supehiz centilmence bir maç olacak.başımızdakiler de butun tayfayı orgutleyeceklerdir zaten dostluk içinde olmak konusunda.zaten otobuslerde herhangi bir şekilde alkol almak falan yasaklandı.olay çıkartmanın alemi yok.dostluk için de iyi bir maç geçecek.kimse neden üzülsün.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:01.