SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İŞTE 4 EYLÜL’ÜN SON HALİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4387)

volcano58 16.09.2005 08:12

vay anasını inci gibi parlıyo stad umarım kıymeti bilinir

ErdalGüler 16.09.2005 08:18

[B][FONT=Georgia][COLOR=DarkRed]Emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık güzel bir stad oldu...
İnşallah bu statda rakiplerimizi hep puansız göndeririz...
Ayrıca resimleri ekleyen ve bizim gibi gurbetteki taraftarlara yansıtan arkadaşlarada teşekkür ediyorum...
Hepimize Hayırlı Olsun diyorum...[/COLOR][/FONT][/B]

habercim 16.09.2005 09:10

herkese tşk.

bizde ilginize teşekkür ediyoruz sağolun var olun arkadaşlar ..
imkanlarımız dahilinde siz eyardımcı oluyoruzzz işteee

1967_DERNEK_10UR 16.09.2005 14:52

[B]stadımız çok hoş görünüyor..emeği geçen herkesten allah razı olsun..[/B]

irfanerol 17.09.2005 18:41

Gururluyuz Sivasliyiz

Sevgili sivasli kardesler,
Dun isi gucu birakip maci seyrettim,ikinci golden sonra hayatimda yasamadigim gurur ve sevinci yasadim.Tipki cimbom un avrupa sampiyonu oldugu gun gibi.
Tesekkurler Lorant ve sivassporlu futbolcular bize bu gururu yasattiginiz icin
Hepinize saygi ve selamlarimi gonderiyorum.
irfan erol newyork

bbptek58 17.09.2005 18:59

BÜYÜK TAKIMLARIN STADI DA BÜYÜK OLUR

serhankaburcuk 17.09.2005 20:20

[b]İnşallah stadımız her haliyle hazır...Bu stadda inşallah çok güzel zaferlere imza atacağız....

BEKLE BİZİ 4 EYLÜL HASRET BİTİYOR...[/b]

Yigido58_NL 17.09.2005 21:26

COK GUZEL OLMUS,EMEGI GECEN HERKESE TESEKKURLER.SIVASIMA HAYIRLI UGURLU OLSUN

Burak_58siv 17.09.2005 22:43

BENCE

Bence bu sene güzel olmuş ama daha üyük isterir sivasın taraftarı sığmaz oraya bize göre çok az

GuNaY 18.09.2005 00:16

[b]stad resimleri cok güzel olmus elinize saglık... resimleri bile beni heyecanlandırmaya yetti :) ins orada bir mac izlemek nasip olur [/b]

skywriter 20.09.2005 07:09

Mustafa Ates beyden 4 Eylul'un son goruntuleri:

habercim 20.09.2005 07:17

ilker tşk

stadyum fotosu 16 eylül cumaakşamı sivasspor-trabzonspor maçı öncesi çekildi.
şu anki hali buuu
sedece stadyum dışında değişiklikler yapılıyorrrr.
iç işleri bittiiiii.
herkese selam ,amerikaya ayrıca selam olsun(ilker)

habercim 20.09.2005 07:27

oğuzhanla -anderson

sevgili arkadaşlar ,en son fotoğrafta yer alan benim oğlum oğuzhan .5 yaşında anaokulna gidiyor okuldan kaçıp antremanlara gidiyor ..
trabzon maçı öncesi andersonla ve sergioo ile gol çalışması yaptı.
işe yaradaı demekki anteraman sonrası çalışma
herkese selamlar

Dağcı 20.09.2005 07:44

Teşekkürler . . .

[QUOTE=habercim]sevgili arkadaşlar ,en son fotoğrafta yer alan benim oğlum oğuzhan .5 yaşında anaokulna gidiyor okuldan kaçıp antremanlara gidiyor ..
trabzon maçı öncesi andersonla ve sergioo ile gol çalışması yaptı.
işe yaradaı demekki anteraman sonrası çalışma
herkese selamlar[/QUOTE]

Mustafa Bey'e son fotolardan dolayı çok teşekkür ederiz... Stadımız gerçekten güzel olmuş...

Oğuzhan'ın iyi bir futbolcu olacağı topa vuruşundan belli :)

kursad58 20.09.2005 09:45

STAD BAMBAŞK ABİR HAL ALMIŞ İNŞALLAH O GÜZEL STADDA MUHTEŞEM ZAFERLER YAŞAYACAĞIZ

serhankaburcuk 20.09.2005 15:28

[b]İnşallah bu stadyumda büyük zaferlere imza atacağız..[/b]

yagci58 20.09.2005 15:59

stad gercekten güzel olmus bitsede taraftarda rahatlasa

erhan5834 20.09.2005 18:23

[b]YIKIP YENİDEN YAPILSA ŞİMDİYE BİTMİŞTİ YA NELER OLUYO ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL YAA [/b]

superglam 20.09.2005 18:47

erhan sende abartmışın be gardaş ya hangi konuya tıklasam ordasın ve resmini koymuşsun. tanızyoz seni; yeter resmini koymana gerek yok. herkes resim koysa ne olur. dimi? neyse..

stad çok güzel olmuş arkadaşlar ama sivasspora arena stadı yakışır..!!

Şampiyon SİVASSPOR.

cihanakkus 20.09.2005 18:56

yok

anlamadım nasıl yani yeni stat mı yapılacak yoksa stat insaa mı edilecek

Tuncay 20.09.2005 22:27

Stad in en son halini bize ulastiran arkadasa tesekkurler.
Gercekten cok hos, kirmizi beyaz renk de insanin icini aciyor.
Insallah bu stad her macimizda dolarda, sivas sivas sesleri coraktepeden duyulur.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.

guga 21.09.2005 15:33

stadı beğendim en son bir ay kadar önce görmüştüm şimdi daha güzel olmuş.çok takımı devireceğiz inşallah hayırlı uğurlu olsun. EN BÜYÜK SİVASSPOR.

Yigido58_NL 21.09.2005 17:16

STADYUM SUPER OLMUS.AMA GORDUGUM KADARIYLA ISIKLANDIRMA HALEN YAPILMAMIS YOKSA BENMI GOREMEDIM?

sinan58_34 21.09.2005 17:28

insallah calısmalar bıran once sonlanır ve yıgıdolar evlerıne kavusur

erhan5834 21.09.2005 18:16

[QUOTE=sinan58_34]insallah calısmalar bıran once sonlanır ve yıgıdolar evlerıne kavusur[/QUOTE]
[b]BU GİDİŞLE ZOR GÖZÜKÜYO BİTMESİ SİNAN GİDİYORUM GELİYORUM ÖNÜNDEN GEÇİYORUM AYNI Bİ ADIM İLERLEME YOK BENİM KORKUM DENİZLİ MAÇINADA YETİŞMEZ :([/b]

ali agca 22.09.2005 01:46

ben henuz gormedim!!!!

arkadaşlarda stadımızın resmi varsa bana yollarsalar sevinirim merak edioruzzz

drummer 22.09.2005 01:58

ışıklandırma çalışmasına halen başlanmadı.
neyi bekliyorlar.onuda onlar biliyor.
federasyon maçları gece oynatıyor bunu bile bile ışıklandırma konusu biraz savsaklanıyor gibi.

GuNaY 22.09.2005 02:39

[QUOTE=drummer]ışıklandırma çalışmasına halen başlanmadı.
neyi bekliyorlar.onuda onlar biliyor.
federasyon maçları gece oynatıyor bunu bile bile ışıklandırma konusu biraz savsaklanıyor gibi.[/QUOTE]
[b]hem tff'ye sitem ediyorlar hemde eksikler tamamlanmıyor... hatta sizlerden duyduğuma görede gayret dahi yokmus... eeee nasıl olacak bu dolunayda oynamayı düşünmüyorlar heralde?[/b]

cavres__ss 22.09.2005 04:57

çok özledim 4 eylül stadyumunu

Artık hasret bitsin bitsin yiğidoları evimizde görmek istiyoruz

Dağcı 22.09.2005 10:14

[QUOTE=gunay][b]hem tff'ye sitem ediyorlar hemde eksikler tamamlanmıyor... hatta sizlerden duyduğuma görede gayret dahi yokmus... eeee nasıl olacak bu dolunayda oynamayı düşünmüyorlar heralde?[/b][/QUOTE]

Günay sen hiç dolunay'da maç yapmadın galiba, çok romantik olirrr :D

abircan 22.09.2005 12:16

GÜZEL OLMUŞ GÜZEL

O STADDA ÇOK CANLAR YAKACAĞIZ ÇOK
BURASI 4 EYLÜL BURDAN GEÇİT YOK, ÇIKIŞ DEMEDİM ÇIKIŞI HERKES KULLANIYOR :)

drummer 22.09.2005 12:24

[QUOTE=gunay][b]hem tff'ye sitem ediyorlar hemde eksikler tamamlanmıyor... hatta sizlerden duyduğuma görede gayret dahi yokmus... eeee nasıl olacak bu dolunayda oynamayı düşünmüyorlar heralde?[/b][/QUOTE]

bir rivayete göre yönetim ilk yarıyı istanbulda tamamlamak istiyormuş.
hasılat iyi oluyormuş o yüzden işleri yavaştan alıyorlarmış.
kasayı doldurmak için istanbula devam diyorlarmış.
ben bir iki kişiden duydum ama gerçekmidir değilmidir bilmiyorum.
ışıklandırma işlemi bu kadar zor olmasa gerek.
bu kadar beklendiğine göre benim de bu söylentilere inanasım geliyor.

sivaslihakan 22.09.2005 15:51

drummer gardasimi katiliyorum bencede hasilat yüzünden istanbulda oynamak istiyo yönetim galiba ama bana sorarsaniz hakli düsününsene sivasta en fazla 13bin kisiye oynicaksiniz ama istanbulda her mac rakip taraftarla bi8rlikte 30 binarada baya fark var dimi
bu yapilana beni gözümde akilli ticaret denir

skywriter 22.09.2005 16:05

Olayin hasilatla pek alakasi oldugunu sanmiyorum, ki bunu son Trabzon macinda da gorduk. Baskan'in soyledigine gore stadin bir maclik masrafi en az 100-150 milyar oluyormus, hal boyle olunca ve de Sivasspor taraftari Sivasspor'u yalniz birakmaya devam edince karsilasmalari oynamak icin kimsenin Istanbul'u tercih etmesi olasi bir ihtimal bile olmasa gerek.

Isiklandirma konusuna gelince, bu konuda Sivasspor yonetiminin eli kolu gercekten bagli diye biliyorum. Cunku isiklandirmayi ve bu tur gereklilikleri gidermek yonetimin degil Il Milli Egitim Mudurlugu'nun ve Futbol Federasyonu'nun yukumlulugu dahilinde olsa gerek. Gerekli ihalenin gecen hafta ici halledildigini duydum, ve Mustafa Ates abiye gore de isiklandirmanin tamamen bitmesi en az bir ay surermis. O yuzden iki secenek var, ya o tarihlere kadar Federasyon gunduz maclari oynamamiza izin verecek, ya da Istanbul'u istemeden de olsa mekan tutmaya devam edecegiz. Hayirlisi olsun...

ali5800 24.09.2005 12:12

stad yakında Türkiye deki en büyük stad olacak

sivasspor süperlige çıktı daha inmeyecektir bu neden le hersene biraz biraz değiliklik yapılacak bu nedenle türkye nin göz de stadların dan olacaktır bu sayede yiğido şehri ünlenecek

GuNaY 25.09.2005 03:07

saha tribünlere cok uzak en azından calısma baslamısken ve istanbulda maclarda oynacaksa neden inönü stadı gibi derine inilip kapasite artılmadı.. bu sekilde hem cevreye genislemede sorun yasanmaz hemde tribün olarak etki daha fazla artardı... bence yeni stad yapmak yerine bu sekilde bir calısma cok daha iyi olabilir...

ElbeyLi58 25.09.2005 08:24

Sivasspor sahasına kavuşuyor

[b]Sivasspor, maçlarını deplasmanda oynamaktan kurtuluyor.
Futbol Federasyonu, Sivasspor Kulübü'nün talebi doğrultusunda
Sivasspor-Denizlispor maçının 1 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Sivas'ta
oynanmasına karar verdi. [/b]

HakkıTİMUÇİN 25.09.2005 08:48

[B]Denizli Maçı ile Sivaslı taraftarların hasreti bitiyor...Bu yüzden cok mutluyum...senelerce 3.ligte 2.ligte ve A gurubunda yağmur çamur demeden takımını destekleyen sivasın cefakar vede fedakar taraftarı takımlarına kavuşuyor....

Sivas Kendi evinde Süperligteki ilk maçına cıkıyor...Bu tarihi günde Allahtan bir mani çıkmassa bende orada olacağım...[/B]

FatihSoner58 27.09.2005 00:01

Insallah yeni stadimiz ugur getirir ve bu mactan vede bun dan sonraki maclarda Sivassporumuz hep basarili olur.

Hepimize hayirli olsun gardaslar

drummer 27.09.2005 00:29

her ne olursa olsun kendi sahan gibisi olamaz.
takım burda başka bir havaya girer.
kapasitesi çok az ama.
olsun genede takımın burda oynaması her şeye değer.
hala merak içerisindeyim.
neden ışıklandırma yapılmıyor.
bakan bir sürü para sözü verdi.ama bir ışıklandırma yapılamıyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:03.