![]() |
--->: ANKARA SİVAS SPOR TRFTR DERNEĞİ
[QUOTE=yusuf_yusuf;292175]bence bu gurp olarak sivasspor maddı yardım da bulunabılr ve stadın bır bolumunu alarak kale arkasından orayı bazı taraftaralara ucretsız verın yada bayanlara ucretsız olak dağıtın ben olur mu olmaz mı bılemem ve kendınıze çok trfar bulmuz olursunuz[/QUOTE]
KARDEŞİM ZATEN OLSA NİYE BULUNMASINLARKİ BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR BENCE DAHA DEĞİŞİK BİR DÜŞÜNCELER DÜŞÜNÜLMELİ |
Sizce Nasıl ? Yorumlarınız ...!
[B][COLOR="Red"]İstanbulda yaşayan bi abimin yazdıgı bı beste bence maclarda solenebılır sız ce
Yorunlar için tesekkurler...! Kırmızı beyazlı formamız için Çifte minarali armamız için Her zaman zirvede kalmamız için Haydi bastır ŞANLI ŞANLI SİVASSPOR Kırmızı bir yanı beyaz bir yanı Bayragın rengidir ŞEHİDİN kanı Bilmeyen bilsin duymayan duysun Her yerde en büyük YİGİDO şanı[/COLOR][/B] |
-->: Sizce Nasıl ? Yorumlarınız ...!
vayyyyyy harbiden güsel olmuş.teşekkürler..........
|
--->: Sizce Nasıl ? Yorumlarınız ...!
gök kırmızı yer beyaz şampiyonsun sivas.güzel olmuş:)
|
ÇOK GÜZEL OLMUŞ HARIKASIN SİVASSPOR
|
yazı güzel olmuş-ta bundan TEZAHÜRAT OLMAZ bence
|
denizli halkı başarımızı konuşuyor
ARKADAŞLAR BEN İŞ İÇİN GELDİĞİM DENİZLİDE HEP SİVASSPORUMUZ KONUŞULUYOR BENDE GÖGSÜMÜ KABARTARAKTA GURURLA DOLAŞIYORUM VE DENİZLİ HALKININ SİVASPORUN YANINDA OLDUĞUNU VE SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR DİLEKLERİNİ İLETTİLER
DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜVENÇ KURTARINDA SİVASSPORA BAŞARILARINI KUTLAYIP BASARILARININ DEVAMINI DİLEDİ DENİZLİ YÖRESEL KANALINDAN ACIKLADI |
--->: denizli halkı başarımızı konuşuyor
bizde denizli halkına bize olan sevgi ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.bütün denizliye selamlar.
|
denizli halkına tşk ederiz ama gönül isterdiki kendileride bu siteye üye olsunlar...anadolu halkının birleme sitesi..
|
çok tşkler inş denizli istediği yerle olur..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |