![]() |
--->: TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİVA
forma temini adı altında bir konu olması lazımdı hocam........
|
--->: TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİVA
[QUOTE=sensetik;343855]forma temini adı altında bir konu olması lazımdı hocam........[/QUOTE]
Doğru haklısın ama bence kesinlikle olması gereken bir konu |
--->: BURSASPOR TARAFTARI; SİVASSPOR ŞAMPİYON OLSU
hadi sivasspor başkanı bile yalancı olan takımı yeneceksiniz.Ligin kapanış maçını oynayan eziktaş yerden kalkmasın tüm ANADOLU arkanızda destek veriyor size ben fark bekliyorum
|
[QUOTE=akifeker;336511]bursalı taraftarlara tşk ediyoruz ama ne yazıkkı onlar gibi bi taraftar grubumuz yokk aha göreceksiniz sivas-konya maçındada maraton eline alır çekirdeğini çıktlata çıtlata maçını izler eğer kazanırsak maç bittikten sonra bi 15 sn kırmızı beyaz diye bağırırlar işte bu kadar...bizde artık seyirci deilde taraftar moduna geçmeliyızz[/QUOTE]
Kardes biletin cok güzelmis bende bu maca gelmek cok isterdim ama yurt disinda oldugum icin gelemiyoruz maca. Sivassporumuzla gurur duyuyoruz sesim kisilincaya kadar destek vermek isterdim. [COLOR="Red"]arkadaslar lütfen takimimiza destek olalim[/COLOR] SIVASSPORUMUZLA GURUR DUYUYORUZ CÜNKÜ BIZ YiGiDOYUZ HEP DESTEK TAM DESTEK |
[B][I]BURSALI ARKADASLARA TESEKKÜRLER KALAN MACLARINDA BASARILAR[/I][/B]
|
[url]http://www.061626.com/v0.12/news.php[/url]
yeni sitemiz açılmıştır.ankara bursa eses. |
la ne reklam yapiyon lan,, bunlarin niyeti belli arkadaslar besiktas olmasinda sivas olsun oyle istiyorlar
|
-->: --->: BURSASPOR TARAFTARI; SİVASSPOR ŞAMPİYON
[QUOTE=cCcKeDicCc;345299]la ne reklam yapiyon lan,, bunlarin niyeti belli arkadaslar besiktas olmasinda sivas olsun oyle istiyorlar[/QUOTE]
saten bjk sampiyon olma sansi yok Sivas varken kimin haddine sampiyonluk |
bursa sivas kayseri ankaragücü hiç farketmez!
yeterki şu 3 istanbul takımının elinden şampiyonluğu bir anadoluya getirelim,gerisi yalan... |
[B]yok arkadaş yok onun bunun istemesiyle şampiyon falan olunmaz herşey Sivasspor takımının ayaklarına[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:08. |