![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
[B][I]Ben Cumhuriyet kupasındaki bu kötü oyunumuzda da bir hayır var diyorum, şayet iyi oynayıp kupayı alsa idik, yönetim takımı yeterli görüp transfer yapmayacaktı, ama kötü oyunu ve aksayan mevkileri görünce ister istemez transfer yapacaklar, buda Sivasspor için hayırlı olur İNŞALLAH.[/I][/B]
|
cumhuriyet kupasının takımımıza büyük katkıları olacağını düşünüyorum. sezon öncesinde hem ayaklarımızın daha sağlam yere basması gerektiğini hem de yönetimimizin ve teknik kadronun transfer konusunda net kararlar vermesi gerektiğini gösterdi.
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;917503][B][I]Ben Cumhuriyet kupasındaki bu kötü oyunumuzda da bir hayır var diyorum, şayet iyi oynayıp kupayı alsa idik, yönetim takımı yeterli görüp transfer yapmayacaktı, ama kötü oyunu ve aksayan mevkileri görünce ister istemez transfer yapacaklar, buda Sivasspor için hayırlı olur İNŞALLAH.[/I][/B][/QUOTE]
Lig baslamasina 1 hafta kalmis biraz gec degilmi eksiklikleri gormek icin ??? Bu takim hollandada 4 mac yapti ve o zaman neden gormediler eksiklikleri ??? Kusura bakmayin ama ben Yönetimin ders cikaracagini sanmiyorum. |
Aldığımız Oyuncular:
Deniz Öksüz: Bilmiyoruz izlemedik ki konuşmaya gerek yok. Musa Sinan: Süperlig'de bizden başka takımın alacağına inanmadığım futbolcu. Chrisantus: Maksimum performansı geçen seneki Utaka'nın kötü futbolu olur. Batuhan: 15 kilo fazlası var hiç bi halt olmaz Berk: İyi bir yedek olabilir İLERDE. İ.Toraman: Katkı vermesi için en az 13-14 hafta geçmesi lazım. Vallahi elim klavyeye gitmiyor o kadar yetersiz ki transferler yapılmasa hiç bir şey fark edilmez anlatmak için kendimi yormak bile istemiyorum 2 maçıda tribünden izledim takım bu sene böyle oynarsa oratalama 3 gol yeriz en iyi ihtimalle yönetimin kör olması lazım en az 4 oyuncu lazım 11 için emin olun. süperligde en kötü transferi biz yaptık açın bakın. Süper finale kaldığımız sezonun ertesi sezonuna dönecek bu 12. liğe yakışır bi takım vardı sahada. KALECİ STOPER ÖN LİBERO AYDIN KARABULUT VE OFANSİF ORTA SAHA LAZIM CİCİNHO NUN YEDEKLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİYORUM bile passolig alacaktım şu maçlardan sonra hevesim kırıldı. |
ukrayna liginden Jaba Kankava sivassporda ..
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;917519]Aldığımız Oyuncular:
Deniz Öksüz: Bilmiyoruz izlemedik ki konuşmaya gerek yok. Musa Sinan: Süperlig'de bizden başka takımın alacağına inanmadığım futbolcu. Chrisantus: Maksimum performansı geçen seneki Utaka'nın kötü futbolu olur. Batuhan: 15 kilo fazlası var hiç bi halt olmaz Berk: İyi bir yedek olabilir İLERDE. İ.Toraman: Katkı vermesi için en az 13-14 hafta geçmesi lazım. Vallahi elim klavyeye gitmiyor o kadar yetersiz ki transferler yapılmasa hiç bir şey fark edilmez anlatmak için kendimi yormak bile istemiyorum 2 maçıda tribünden izledim takım bu sene böyle oynarsa oratalama 3 gol yeriz en iyi ihtimalle yönetimin kör olması lazım en az 4 oyuncu lazım 11 için emin olun. süperligde en kötü transferi biz yaptık açın bakın. Süper finale kaldığımız sezonun ertesi sezonuna dönecek bu 12. liğe yakışır bi takım vardı sahada. KALECİ STOPER ÖN LİBERO AYDIN KARABULUT VE OFANSİF ORTA SAHA LAZIM CİCİNHO NUN YEDEKLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİYORUM bile passolig alacaktım şu maçlardan sonra hevesim kırıldı.[/QUOTE] Aynen yigido zamaninda ben hep yaziyordum bu yaptigimiz transferler bi ise yaramadi diye ve oylede olacak gibi. |
Sivasspor İngolstadt takımında oynayan lejyoner Ramazan Özcan ile prensip transfer anlaşmasına vardi. Ramazan Özcan (d. 20 Haziran 1984, Hohemens, Avusturya) FC Ingolstadt 04 kulübünde oynayan Türk asıllı Avusturyalı kaleci. Aslen Sinop Ayancık'lıdır. Avusturya milli futbol takımının da formasını giymektedir.
|
Sivasspor FC Dnipro Dnipropetrovsk takımından önlibero ve orta saha oyuncusu Jaba Kankava ile anlaşıldı ancak oyuncunun eşi sivası araştırıyormuş...
|
[QUOTE=yigido12;917526]Sivasspor FC Dnipro Dnipropetrovsk takımından önlibero ve orta saha oyuncusu Jaba Kankava ile anlaşıldı ancak oyuncunun eşi sivası araştırıyormuş...[/QUOTE]
Dinamo Kievli Gusievli futbolcunun boğazına dili kaçınca onu kurtaran oyuncu değilmi.. Alırsak çok sağlam bir oyuncu katmış oluruz. Hemde hazır bir oyuncu... |
Ramazan ozcani taniyorum benim yasadigim yerde kalecelik yapti uzun yillar bana 30 km uzaklikta oturuyodu ve korcanin yedefinin yedegi olur anca
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28. |