![]() |
Er Mektubu...
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]O elinde tuttuğun zarf
bir ihanet anında örülmüştür Ve zarfın içindeki kağıt er mektubudur görülmüştür Doğum günüm bu gün 3 Aralık Ve şafak karanlık Bu mektubu sana yazıyorum anne Dün sevdiğimle ayrıldık Son mektubuymuş bana yazdığı Bir daha yazmayacakmış Demek sevda ayrılığa bir ay dayanırmış Ve asker ocağında terkedilmek de varmış Bu mektubu sana yazıyorum anne Bu gün doğum günüm 3 Aralık Ve şafak karanlık 3-5 nöbetindeydim dün gece Bir şarjörün boşluğunda içtim son sigaramı Ve yorgan gibi üstümü örttü kar siperde Sabaha karşı biraz içim geçmiş Hayalin gözümün önüne geldi anne Kızkardeşimi de verdiğinden beri sevdiğine Bir ben bir de sen kaldın geriye Üzülme anne üşümüyorum Bekliyorum elim tetikte Bekliyorum memleketi ve seni Ve artık beklemiyorum beni beklemeyen sevdiğimi Beklemiyorum yüreğimi ve aşkımı Soğuk siperde yalnız bırakan sevgiyi Ve bekliyorum anne elim tetikte Eğer girerse menzile vurup öldüreceğim Hem aşkı hem sevgiyi Geçen gece karakolu bastılar Kurşunlar yağmur gibi yağdı üzerimize Garip gelecek belki sana ama Ortalık bayram yeri gibi oldu anne Biliyormusun o an hiç korkmuyorsun Herkes kendini bir sipere atıyor Ve gecenin karanlığında kurşun yerine Işıl ışıl yıldızlar yağıyor sanki üzerimize Ve ölüm bile aklımıza gelmiyor anne Canlar canlar gidiyor Gidiyor canlar Ve kimbilir ne zaman bahar [/FONT][/COLOR] Uğur Arslan [COLOR="Blue"][FONT="System"]NOT:Bu şiiri canlı sesten dinlemek isterseniz reklam vermiş gibi olmaz ise [URL="http://www.yazgulu.com/seslisiir/ermektubu.php#"]http://www.yazgulu.com/seslisiir/ermektubu.php#[/URL] vermiş oldugum link i tıklamanız yeterli olacaktır... gerekli olan malzeme 1 adet kulaklık ve bol bol göz yaşı[/FONT][/COLOR] |
Öldüm Say
Çakmağım elimde,
yakmalı mıyım kendimi? Yoksa atmalı mıyım çakmağı elimden! Sence ne yapmalıyım? Sen beni öldü say! Boşver beni düşünme sen olsan o çakmakla, ne yaparsın. O çakmakla beni öldü sayabilir misin Sayabilirsen çak o zaman o çakmağa... Hadi bekliyorum.? |
Ölene Kadar
[COLOR="Blue"]seveceğim seni sonsuza kadar
unutmayacağım ölene kadar sen beni sevmesen de zerre kadar ben seni seveceğim dünyalar kadar aşkın tadına varana kadar uğraşmak lazım sevene kadar yarıda bırakıp kaçana kadar sevdiğinle beraber ol ölene kadar aşkı çöpe atmak bu kadar kolaysa neden sever insan aşk bu kadar yalansa acı çekerim sevdiğimi aldatmaktansa aşk artık yalan olmuş dünya gerçek olsa da[/COLOR] |
Ölüm
[COLOR="Red"]Mevla ölüm ile bu dünyayı yarattı
Adem için semavatı ihtişamla donattı İbret için tüm canlıya ölüm halk etti Vuslattır hasrettir terhistir ölüm Tevhid-i kelamla pekhoştur ÖLÜM Amelim tamammı bilmem gözlerim dolu Sefer başlarsa heran ölüme doğru Bu gün Allah için ne yaptın İbrahim oğlu Vuslattır hasrettir terhistir ölüm Tevhid-i kelamla pekhoştur ÖLÜM Tefekkür yaptıkça gözlerim çağlar Ana baba evlat alyazmalı siyahlar bağlar Her ölümde bin ibret var uyanın sağlar Vuslattır hasrettir terhistir ölüm Tevhid-i kelamla pekhoştur ÖLÜM Azrail gelmeden tövbe de müminin hası Son pişmanlık fayda vermez yoktur kısası İhlasla yap amelin kalbinin silinir pası Vuslattır hasrettir terhistir ölüm Tevhid-i kelamla pekhoştur ÖLÜM Bilki ab-ı hayat ölüm düşün settarı Mümin müslümansan bulursun yarı Kabre hazır ol Ömer unutma narı Vuslattır hasrettir terhistir ölüm Tevhid-i kelamla pekhoştur ÖLÜM Ölüm korkmuyorum öldürdüm seni Bilirmisin büyük klavuzu önde gideni İnandım şefaat edeni himmet edeni Vuslattır hasrettir terhistir ölüm Tevhid-i kelamla pekhoştur ÖLÜM[/COLOR] |
Ölüm
[FONT="Comic Sans MS"]Ölümü çekiyor canım ölümü
Pes ediyorum kayboluyorum yavaş, yavaş! Kalbim bile sende, Ruhum yok artık bededimde! Neye yarar yaşam, al beni iste, Götür ruhumun olduğu yere! Bir şeyler eksik hissediyorum, Zevk almıyorum, alamıyorum artık hayattan. Ölüme açım ölüme! Yok oluyorum Ölümüm belki, kendi ellerimde! Gözümü kapadığımda, Azrail alir canımı belki de! Ölüm Ben geliyorum ben!![/FONT] |
Ölüm
Büyülü rüyaların gerçek oldu
Ölüm ülkesinden Aşarak kan denizlerini Okyanuslar kırmızı Oluk oluk geldin Ziyafetime Niye korku dolu gözlerin *** ne kadar ani geldin ölüm dağların ortasındaki otoyolda bana biraz izin ver veda edeyim hatıralarıma geçmişe ait ne varsa *** denizden gelen ay ışığı aydınlat sisli geceyi şarkılarını söylerken ormanın bekçileri |
Ölüm
Adımı duyunca ürperirsin,
Sana uzak olduğumu sanırsın, Sana senden yakın olduğumu bilmezsin, Hatırlayınca beni çok düşünür gülemezsin. Anarsan beni kaçar tadın, Beni hatırla kötüyse maksadın, Ben gelince boşunadır feryadın, Her an peşindeyim adım adım. Kaçamazsın benden ben varım her yerde, Bence dermanım ben dermansız derde, Anımsarsın beni kabir gördüğün yerde, Unutma tadacaksın beni bir gün sen de. |
Ölüm
Canım gibi kanım gibi arzuluyorum
Seni her şeyden çok sabırsızlıkla bekliyorum Çünkü tek tesellim sensin ölüm Düşünce dara insan Kopmuşsa ümidi dünyadan Yardım gelmiyorsa anadan babadan Tek çareyi sende buluyor ölüm Sen de sırt çevirme bana Kucakla, al kollarına Sımsıkı sarıl bana yeter ki bırakma Bu kadar zalim olma Bırak gün görmemiş Çocukların ihtiyarların yakasını Gel bak ben sana göğüs açmışım Öylesine deli gibi arzuluyorum ki Anlatayım sana ölüm |
Ölüm
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Ölüm uçurumdan kayan bir çiçektir.
Elbette ölümü her beden görecektir Ölüm kimilerimi işi başında Kimilerinin de şu genç yaşında Varıp kapısını çalacaktır. Ne kadar kaçarsan kaç Ölüm seni bulacaktır. Ölümü tanımıyorsan yaşamıyorsundur Ölüm bir yalnızlık korkusudur. Kimileri için son çare Kimileri içinse bir kere Ama sonunda bulur bedeni Giyersen o yırtılmaz kefeni Elin kolun bağlı olacak donacaksın Bir tabut içinde mezara konacaksın Sonra birer birer dostlar gidecek Ölüm korkusu o anda sona erecek O an belki de yeniden dirileceksin Artık ölümü sen de bileceksin Ölüm artık değildir sonsuzluk İnsanların asla engel olamayacağı boşluk Giderken ölüme hissettirir kendini Belli ki o da özlemiştir seni Ölüm bir yok oluş değil kurtuluştur. İnsanların asla icat edemeyeceği bir buluştur Yaşıyorsan ki dünyada kıymetini bil Bir kere sonsuzluğu kafandan sil Ecel ne bir an ileri ne de geridir Ecel ikinci hayat kapısının yeridir Ölümü tattığında seni sevdiğimi anlayacaksın Dost bildiklerin olmayacak yanında O kuytu köşede boşa geçen ömre yanacaksın[/COLOR][/FONT] |
Ölü Hayalet
Karanlık yine her taraf
Her zaman olduğu gibi sensiz kimsesiz Hiç birşey duymuyor görmüyorum Hiç birşey hissetmiyorum senden başka Tek gördüğüm şey Aynanın karşısına geçmiş bana doğru bakan Ve her bakaşında beni bir daha yaralayan Yalnız bir hayalet Öyle bir hayalet ki Kendinden başka kimsenin korkmadığı Öyle bir hayalet ki Daha baştan çaresiz kimsesiz kalmış Öyle bir hayalet ki Bir tek şansın bile tanınmadığı Öyle bir hayalet ki daha doğmadan ölmüş öldürülmüş |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:40. |