![]() |
Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma
uzun zamandır forumu takip eden ama msj atmayan biri olarak bu konuya msj atmak geldi içimden takip ediyorum bi çok kişi umudunu kesmiş ve bence haklılarda
yeni stad olayı hayaldir o stadı tek bi kişi yapabilirdi o da Sami Aydın idi ama onuda görevden aldık... |
KARDEŞ SAMİ AYDIN DEDİN ADAMKİM BUNCE SENE NİYE YAPMADI DÜRÜST OLUN ADAMGİBİ ADAM ŞUANKİ BAŞKAN DAHİYİSİNİYAPAR BUNU BİLİN ARTIK ,,,ALP ERENLER,,
|
kardeş davanı anlıyorum ama emin ol şuanki başkan bırakın stad yapmayı yerine çiçek bile dikemez ben burda sorsam desemki kadir has nasıl yapıldı bi çok kişi bana devletten aldı parayı öyle yapıldı hayır kadir has tamamen ticari mantık kullanılarak yapıldı devletten tek kuruş para alınmadı inan bana bunların hepsini sana araştırdığım için söylüyorum.
|
sivas anadoluaslanları stadyumu.:)
|
MUHSIN YAZICIOGLU STADI da güzel olur. O sivasımizin temsilcisiydi.
|
HERKESIN YORUMU FARKLI HERKESIN GORUSUDE FARKLI KIMILERI ASIK VEYSEL KIMILERI MUHSIN YAZICIOGLU BUSSURU ISIM TEK BISEY KALDI MADIMAK KATLIAMI YAKINDA BUDA OLSUN DERLER OZAMAN BENDE DERIMKI SİVASIMIZIN NEYI MEHSURSA O OLSUN DIYORUM MESELA SİVASMADIMAK VEYA BIDE HEMEN HEMEN HERKESIM BILIYOR BUNU YIGIDOLAR NEDEN OLMASIN
|
sivas arena olmalı tarihi hatırlatmamalı
|
YA ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA KAÇAY OLDU BAŞKAN GELELİ YAPMAYIN YA BAK SANA BİR ÖRNEK TAKİP ET BU ÜLKEDE İŞLERNASIL YÜRÜYOR ALTI AYDA RİZENİN STATI BİTİ SEN HALA YOK KAYSERİ BELEDİYE FELAN ALDULAH GÜL OLMASAYDI ,,,,,,,,,,YAPILIRDI O STAT YA UYAN NIN ARTIK SIVASLILAR YETER ALLAH AŞKINA YA KENDİ ADAMINIZA SAHİPÇIKIN SAMİ AYDIN NEYAPMIŞ ONU GÖSTER BANA NAZAMAN KURTULACAIZ BAŞKALARINI TAŞIMAKTAN HALA BIKMADINIZ MI ANLAMAKTA ZORLANIYORUM STATIN İSMİ TABİKİ EFSANE LİDER İN İSMİ OLMASI LAZIM , MUHSİN YAZICIOGLU SIVASLILARDA BORCUNU ÖDEMİŞ OLUR,,,,, ALP ERENLER,,,,,
|
Kardeş sana araştırdıkta konuşuyoruz Abdullah Gülle olan iş değil bu. hala anlamıyosun dimi.o stadın yapılmasında ne devletten para alınmıştır nede belediyenin kasasından tek kuruş para çıkmıştır ben burda Sami Aydının amigoluğunu yapmıyorum ama yapacaksa bi tek o yapardı ondan başka kimse yapamaz cesaret edemez...Sivasa yapılan alış veriş merkezi nasıl yapıldı git araştır ortaya kayseri stadı nasıl yapıldı onun cvbı çıkacaktır...
|
bence stadın isim hakkı bir sponsora satılmalı ve para kazanılmalı herkes oyle yapıyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33. |