![]() |
evet mac olacak büyük ihtimalle avrupa yakasında.
|
bu arada bizim yani avrupa yakasınında çok onemli eksiği vardı macta erol yoktu erolda olsaydı farklı biterdi :)
|
[QUOTE=puar]bu arada bizim yani avrupa yakasınında çok onemli eksiği vardı macta erol yoktu erolda olsaydı farklı biterdi :)[/QUOTE]
VALLA FARKLI BITERDI BU MAC |
neyseki bi daki maca erolu yetişrecez tam kadro çıkıcaz maca :)
|
-->: ist daki yiğidolar varmısınız?
SLM SIVAS LI KARDEŞLERIM BU DERNEGI SADECE ISTANBUL MERKEZLI YAPMASAK BEN DE SIVASLIYIM VE ESKISEHIR DE UNIVERSITE OKUYORUM BIZ NASIL KATILCAZ BU GRUBA...............................................................
HAKAN CENK DOĞAN ANADOLU UNIVERSITESI ( İ.İ.B.F.) |
anadolu yakası sivaslıları buyrun sakaryada oynayalım... sakaryada ki sivaslılara karşı walla bence buraya siz awrupa yakasına göre daha zahmetsiz gelirsiniz
|
arkadaşlar ilk maçı kaçırdım bende avrupa yakasında oturuyorum..bir daha ki maçta bende oynamak istiyorum hatta herkes takımını çıkarsın istanbul turnuvası yapalım..yani en azından ben takımımı çıkarabilrim..
|
--->: ist daki yiğidolar varmısınız?
ist,li yiğidolar ne avrupada yapın nede anadoluda gelip ikisinin ortası GEBZEDE yapın .
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
[B]Bende oynardım ama size yaşım tutmaz ama genede hepinizi çalıma dizeriM ...:d[/B]
|
iyi olur. sivasspor yeni sezonda da bütün taraftarlaranın desteğiyle en iyi olacak.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:20. |