![]() |
Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
Ben Bir TÜRKÜM !...
Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa Içlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Daglarda Gemi Gezdiren, Taslara Destanlar Kazdıran, Tarihi Bastan Yazdiran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertlige Örnekler Veren, Ölüm - Kalim Savasina Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm Ben; Sancaklara, Tuglara Bas Eğdiren, Beylere, Pasalara Hil'at Giydiren, Kilicini Üç Kit'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; Atilla'yi, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Krallari, Imparatorlari Kendisine Yar Eden, Düşmanına DünyasInI Dar Eden TÜRK'üm .... [B]Ey vatan haini, Ey vatansız, Ey Soysuz !!! Sen Kimsin ?[/B] |
Dağda 3-5 Domuz Sürüsü ,
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü . Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü . . Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne Ölüsü ! Sen Soyu Soysuz . ! Toprak Senin Neyine . ! İte İtlik Yapıp Kafa Tutma Beyine ! . Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline, Duy Ulan Şerefsiz ; [B]NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE . ![/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;732269]Ben Bir TÜRKÜM !...
Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa Içlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Daglarda Gemi Gezdiren, Taslara Destanlar Kazdıran, Tarihi Bastan Yazdiran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertlige Örnekler Veren, Ölüm - Kalim Savasina Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm Ben; Sancaklara, Tuglara Bas Eğdiren, Beylere, Pasalara Hil'at Giydiren, Kilicini Üç Kit'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; Atilla'yi, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Krallari, Imparatorlari Kendisine Yar Eden, Düşmanına DünyasInI Dar Eden TÜRK'üm .... [B]Ey vatan haini, Ey vatansız, Ey Soysuz !!! Sen Kimsin ?[/B][/QUOTE] Türk'ün TÜRK'lüğü BÜYÜKLÜĞÜ ancak böyle güzel anlatılır anlayana helal olsun, Vatanımızın ve ailelerinin başı sağolsun. ALLAH ailelerine sabır versin , TÜRKİYE'nin üzerine el uzatanların ve terör örgütünün ALLAH belasını versin. |
şerefsiz teröristler .
|
[IMG]http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/4937/o/r_b1l8qx3fa1621dvcqae0.jpg[/IMG]
|
ALLAH'IN LANETİ ZALİMLERİN ÜZERİNE OLSUN, ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI YERDE KALMIYCAKTIR. ZALİMLER SANIYORLAR Kİ KAZANAN KENDİLERİ, ALLAH'A AND OLSUN ZALİMLER ASLA KAZANAMADI KAZANAMIYCAKLARDA.
|
[B]ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..
Ölünüzü Dirinizin,Hergün Birinizin,ßir gün Hepinizin, Kökünü Kazıyacağız KAHROLSUN PKK .... [/B] |
allahtan rahmet geride kalanlara sabir diliyoruz artik devlet bir seyler yapmali bu kopekleri bir de meclise soktular onlar gebermeli hata idam edilmeli :mad: yaramiz cok taze ve cok sinirliyim
|
[B]Başımız Sağolsun Vatanımız Sağolsun Kahrolsun PKK[/B]
|
Sehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına ve Türk milletine başsaglı diliyorum.Vatan size minnettar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00. |