![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[QUOTE=levent87;454304]Bu Arada Fenerbahçe Mehmet Yıldız'ın Transferinden Vazgeçti Çünkü Fenerbahçe Bursasporlu Sercan'la Anlaştı[/QUOTE]
bülent hocam zaten ilgilenmiyorlar dediki. sercan da fenerin yeni kurbanı demekki bari 1 sene daha klubünde oynasaydı.İlhan parlağı gözü önüne getirseydi. |
[QUOTE=AleminKralli;454301]Bu nedir ya anlamdim bülent uygun diyorki en ciddi teklif Gs den diyor
basın sözcüsüne real betis diyor hergün agsindan baska laf cikiyor ben bisey anladiysam Arab olayim bence bunlar fiyat artdirmak icin böyle oyunlar oynuyorlar[/QUOTE] biz bizans değiliz aslanım oyun oynamayız.sizin kıtlıktan bilboardlara gs için para dilendiğiniz dönemleri rivayı satılığa çıkardığınız dönemleri biliriz.bizim bütçemiz kısıtlı olsada oyun oynamayız oynak kişiler değiliz. |
[QUOTE=AleminKralli;454305]sende ama cok biliyorsun kardes yoksa gs de yöneticimizin nesin :D
herseye inanma hemen gs de para yok mus güldürme beni meira Baros bunlar nasil alindi söyle banaaaa :mad: kafani yorma sen bu sene uefa yi alacas para ordan gelir ;)[/QUOTE] her şeyden önce üslübuna dikkat et mahalle arkadaşınla konuşmuyorsun. Herşeye inanmam zaten mali kongrenizi izlemen senin içinde yeterli olur orada neyin nerden geldiği açıkça beyan ediliyor borsadanda takip edersen öğrenirsin halka açık şirketlerin borç ve yaptığı işlemleri öğrenmek için medyum olmaya gerek yok. kaynak 2012 e kadar satılan yayın hakları d smarta nakit,yöneticilerin seçimde verdikleri katılım payı,gene bilmiyorsun belliki öğren şu anda dolar kur farkından dolayı faiz değişimi açığınız 10 milyon dolar bakmasını bilene bilgi önünde duruyor. İnşallah alırsınız kupayı türk takımlarıyla gururlanırız. Ama beni Sivasın şampiyonluğu kadar ilgilendirmiyorki hiç bir türk takımının uefa kupası alma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. |
[QUOTE=levent87;454304]Bu Arada Fenerbahçe Mehmet Yıldız'ın Transferinden Vazgeçti Çünkü Fenerbahçe Bursasporlu Sercan'la Anlaştı[/QUOTE]
GECTİ BOLU PAZARI .İLGİLENSE NE OLACAK İŞ BİTTİ BİLE |
[QUOTE=yener_sahin;454308]biz bizans değiliz aslanım oyun oynamayız.sizin kıtlıktan bilboardlara gs için para dilendiğiniz dönemleri rivayı satılığa çıkardığınız dönemleri biliriz.bizim bütçemiz kısıtlı olsada oyun oynamayız oynak kişiler değiliz.[/QUOTE]
oyun oynadinizi demedim saten ama sisin basın sözcüsünüz nededigini bilmiyor anlasilan hergün baska bisey diyor ;) |
[QUOTE=AleminKralli;454311]oyun oynadinizi demedim saten ama sisin basın sözcüsünüz nededigini bilmiyor anlasilan hergün baska bisey diyor ;)[/QUOTE]
benim takımımın basın sözcüsü hakkında yorum yapıyorsun.sen fikret ünsal ı nerden bilirsin tv de görmekten.sizin yalakalığınızı yapan medya yı izlemekten başka.sen kimsin ki gelmiş burda benim takımım hakkında yazılar yazıyorsu. |
cim bom uefayi alcak tek türk takim bidaha alacas baya oldu avrupada kupa kaldirmayali samani geldi diyorum kadromuza bi bak öyle konus uefada kimde var böyle kadro milan haric onuda eZeris sen kafani yorma
|
[QUOTE=AleminKralli;454311]oyun oynadinizi demedim saten ama sisin basın sözcüsünüz nededigini bilmiyor anlasilan hergün baska bisey diyor ;)[/QUOTE]
demekki burda yazıp çizen arkadaşların dediği gibi verildiği veya imzaladığı filan yok. bu arada mehmet yarın kampa katılıcak,imzayı atsa bizim kampa değil gs nin kampına katılırdı. Kalmasını istiyorum ama gönlüne ayrılmak düştüysede allah yolunu açık etsin gönlüne göre versin. |
[QUOTE=yener_sahin;454312]sen kimsin de benim takımımın basın sözcüsü hakkında yorum yapıyorsun.sen fikret ünsal ı nerden bilirsin tv de görmekten.sizin yalakalığınızı yapan medyadan izlemekten başka.sen kimsin ki gelmiş burda benim takımım hakkında yazılar yazıyorsun.ya adam olursun yada defolursun.[/QUOTE]
mehmet yildizin gidisi seni baya etkilemis kardes rahat OL |
[QUOTE=AleminKralli;454314]cim bom uefayi alcak tek türk takim bidaha alacas baya oldu avrupada kupa kaldirmayali samani geldi diyorum kadromuza bi bak öyle konus uefada kimde var böyle kadro milan haric onuda eZeris sen kafani yorma[/QUOTE]
metalide ezdin demi o kadroyla.......:D:D:D:D:D:D:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |