![]() |
Cevap: Sivas İçin Oy Ver
[QUOTE=fahr!&yiğido;609719]bende bugün 3 mail adresi daha aldım. toplamda 16 oy hakkım oldu. yarın üç tane daha alacam farklı isimlerle olmasına da dikkat edecem. haydi sivas haydiiii. tam zamanı tam zamanı şimdiiiii[/QUOTE]
yarını beklemeye ne gerek var hem almışken üç tane niye alayım. 9 tane daha oldum temiz 25 adet oldu. hepsi bana ait hepisi değişik isimlerle hepisi de aktif. daha ne yapayım kardeşim fahri iken böyle bide asil olsaydım bak o zaman sen |
saat 12 yi geçti oylarımızı verelim arkadaşlar. ben oylarımı kullandım. azda olsa artış oldu. hadi oyları verelim memleketimize sahip çıkalım
|
önceki heyecan gitmiş gibi. az kalmıştı ilk 5 e girmek için ama ben inanıyorumki en kötü 4. olacağız. denizi aştık buralara kadar geldik lütfen SİVAS ı derede boğmayın oyunuzu verin.
|
12 ye 10 vardı yetıstıreyım dıye baya bı kasdım:) yetısdı cok şükür.Bı o kadarda sımdı oy atacam bakalım. Bu arada baya etkılı olduk,katılan arkadaslara tesekkuru borc bılırım,tam gaz devam arkadaslar..
|
hadi sivas ankarayi yakalayacagiz. % 3.09 oldu böyle devam.
|
bende bugünkü 4 oyumu verdim
oylara devaaaaaaammmmmmmm |
Hadi arkadaşlar durmak yok oy vermeye devam
|
oyumu sadece sivas'a verdim diğer illere vermedim birazdan 3.11 olur oyumuz:D
|
7 TANE OY VERDIM, Halen 3.10 % dayiz
|
[B]İYİ GÜZEL OY VERİYORUZ AMA BANA BİRAZ BOŞ Bİ ŞEY GİBİ GELİYOR.EGER ÖNEMLİ BİR ŞEY OLSAYDI KAYSERİ KESİN LİDER OLURDU .ADAMLAR İLGİLENMİYOR BİLE[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:37. |