![]() |
Cevap: Akın'mı Petkoviç'mi?
Bence ikiside iyi kaleci.Bu defansın arkasına kimi koyarsan koy rezil olur.
|
[QUOTE=skep06;565209]Bence ikiside iyi kaleci.Bu defansın arkasına kimi koyarsan koy rezil olur.[/QUOTE]
Cok dogru dedin, bencede kalecilerin suçu yok, hep defans. |
[B]kaleci ne yapsın defansı kolayca aşıp kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar[/B]
|
[B]ikiside iyi kaleci ama defanf çok berbat.... ama bu defasns sadece kaleci önünde ki defas değil (yasin hariç) takım halinde ki defas..[/B]
|
Cevap: -->: Akın'mı Petkoviç'mi?
[QUOTE=abdullah58;331198]BEN AKIN DIYORUM SEBEPIDE MILLI TAKIMA VE BESIKTASA KALECI LAZIM
AKININ FORMUNU KORUMASI LAZIM BESIKTASTA RÜSTÜ YASLANDI-HAKAN;DA FORMSUZ-ONLARA AKIN GIBI KALECI LAZIM-BEYPINARLI 58[/QUOTE] [B] saçmaladın.....[/B] :D:D:D:D:D:D:D |
defans da kötü kaleciler de allah sonumuzu hayır etsin:D ben petko ya güvenirdim ama o da bu yıl olağanüstü işler yapıyor.. gerçi önünde kötü savunma yapan bir takımda kalecilerden süper performans bekleyemezsiniz sonuçta bu kaleciler iyi savunma yapan geçen yılki takımda formsuz olarak göze çarpmadılar.. ama yine de bu kadar olmaz dedirten hatalar yapıyolar
|
bence Petkoviç gecmeeli cun ki sakattı sahaya tekrar donmesile panter keilecekdir
|
bencede akın'nın kalede kalmasını istiyorum
|
Bence Akın Vardar çünkü petkoviçin galatasaray ve kayseri maçında yaptığı hatalar inanılmazdı bana göre akın.
|
akın kendisine verilen herşansı iyi değerlendirdi artık ona da güvenmeliler kaleyi bjk maçında ona vermeli bence muhsin hoca ama sıkıntı DEFANSTA :mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:08. |