![]() |
--->: En iyisi Terim seçildi!
[B]BÖYLECE İSTİFA ETMESİNİ BEKLİYORUM...!
ŞANSLA DEGİL FUTBOLLA İLERLEMEK ZORUNDAYIZ BUNUN İÇİN REVİZYON GEREKLİ...! BENİM GÖRÜŞÜM BU[/B] |
[B]Fatih hocamıza ilk başlarda herkez kızmıştı kadro şeçimi nedeniyle.Fatih hoca birkez daha haklı olduğunu gösterdi.
Ancak Mevlüt Erdinç yerine kendi yıldızımız Mehmet Yıldız'ı almalıydı. Turnuvanın en iyi antrenörü olmasına gerçekten çok sevindim. Başarılarınızın devamını dilerim.Her zaman kalbimizdesin MİLLİ TAKIM.[/B] |
[B]Turnubanın en iyi teknik adamaı olarak seçilmesi bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu biliyoruz ki bir çok kesim onuy kadro seçimi yüzünden eleştirmişti...
eğer ki başarıların devamı isteniyorsa Fatih hoca ile yola devam etmeliyiz...[/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;382250][B]BÖYLECE İSTİFA ETMESİNİ BEKLİYORUM...!
ŞANSLA DEGİL FUTBOLLA İLERLEMEK ZORUNDAYIZ BUNUN İÇİN REVİZYON GEREKLİ...! BENİM GÖRÜŞÜM BU[/B][/QUOTE] ulan musti sevmedin gitti şu adamı gül gibi adam onca eksiğe sakata cezalıya rağmen adam taşgibi futbol oynatıyo:)adam almanları dünyaya rezil etti sen beğenemein gitti:) |
-->: En iyisi Terim seçildi!
[B]futbol ve insanlık fukarası bu adamı kim seçmiş en iyisi şaşarım onun aklına..[/B]
|
Ne olsursa olsun bir Türk olarak cok sevindım...
|
[B]hak etti ama
helal olsun [/B] |
-->: En iyisi Terim seçildi!
Hatalari olsada, ben bu hocayi seviyorum. Cok zaferlere ulasti. Insallah daha cok zaferlere ulasiriz onunla.
Paylasim icin sagol. |
zaman zaman çok eleştirdik ama turnuvanın sonlarına doğru oynattığı futbolla en iyi olmayı haketti bence
|
helal olsun fatih terime.......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |