![]() |
Cevap: Akın'mı Petkoviç'mi?
Ben suna bakarim Basta bir sporcunun spor karekterine ve antramanina ne kadar istekli ne kadar takima katkisi olur ve oynerken bir dayi gibimi oynuyor takim icinmi oynuyor yoksa olusa olsunmu oynuyor bizler bazi seyleri görmüyoruz mesala sporcuya degilde kisiligine bakiyoruz belki mesala Akin Petkovicten iyi ama biz petk. kisiligeni düsünerek petk. daha iyi diyoruz aslinda petk. tabbiki iyi
Ama akinda takimi düsünerek iyi Akin bence oynerken daha istekli oynuyor bu istekli oynama takim icin önemli cünkü öbür futbolcuda aynisini uygulayacak mejbur yapacak takimda Bir hirs baslayacak bu futbolda cok önemli Futbol hirsla oynanir futbolda sinirli oynayan her zaman kaybeder... Ben sahsen sundan eminim Ne AKIN NEE DE PETKOVIC SIVASSPOR KALESINE YAKISIYOR TAABIKI BU BENIM GÖRÜSÜM INSANLIKLARINA DIYECEK BIR SEYIM YOKTUR BEN SADECE KALECELIKLERINE SÖZÜM SIVASSPORA ACILEN IKI TANE KALECI LAZIM BUKADAR IKI TANE ORTA SAHAYA IKI TANE KANATLARA tABI BUNLAR TENBEL OYUNCU OLMAYACAK KOSAN FUTBOLCU OLACAKI SIVASSPOR LIGTE KALSIN YOKSA DÜSER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEKIR YURTOGLU LAUENBURG / ELBE |
artık petkoviç sivasspor kalesinde güven vermemeye başladı ocak ayında saglam bir kaleci almazsak başımız agrır
|
PETKOVİÇ HER ZAMAN POTANSİYEL BİR TEHLİKE EN KRİTİK MAÇLARDA BİZİ HEP YAKMIŞTIR BEN HİÇ GÜVENMEM...***:rolleyes:
|
petkocıc cok formsuz,hem gozdagı hemde ateşleyıcı olur akın
|
Eger petkovic gözeden cikarilacaksa sivassporun iyi bir kaleci almasi gerekiyor. Akin oyunu iyi okuyamiyor yan toplari cok zayif ne zaman cikacagini bilmiyor cikilmayacak yerde kaleyi terk ediyor yere yattigi zaman kablunbag gibi kalkamiyor yetersiz bir kaleci Sivasspor Akinla süpeligde basari yakaliyacagina ben inanmiyorum....
|
daha petkovic diyorsunuz yaaa sizede helal olsun
|
Petkoviç kendini gösterdi Anderlecht'e karşı, adam beştane salak gol yedi. Onun için ben Akın diyorum.
|
bence ne akin nede petkovic sivasspor icin yeterliler ama ben alisan hakkinda iyi seyler duydum ve okudum yeni gelen kaleci hocasi onu degerlendirirse sivasspor cok büyük kazanclar elde edebilir.insallah önümüzdeki maclarda alisan i görebiliriz.
|
runyeeeeeeeeeeee runyeeeeeeeeeeeee :)
|
[B]bu durumda ikiside yetersiz...akın iyi bir kaleciydi ancak oynamaya oynamaya oda haliyle köreldi...devre arasında kaleci almak şart oldu...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00. |