![]() |
Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin
[QUOTE=bassguitar;678404]bizene beşiktaşın gencinden.kasap et koyun bilmem ne derdinde...kaldıki bu bir haberse biz beşiktaşlıların hersene yıldız diye piyasaya sürüpte ertesi sene kaybolan topcularını cok gördük(ibrahim kaş.batuhan.serdar özkan.serdar kurtuluş.necip.vb)bırakın bu işleri.[/QUOTE]
Kardes ben Riza hoca okursa veya biri okurda onun kulagina gider ümidiyle yazdim, merak etme mesajim sana degildi. Ayrica yildiz oyuncudan bahseden kim, sen kendi kendine gelin güvey olmussun lafazanlik yapiyorsun, ben yetenekten bahsediyorum. Cocuk daha 17 yasinda, firsat verseler avrupanin önde gelen kulüpleri yarisacak almak için. Belliki sen çocugu hiç seyretmemissin, bos bos konusuyorsun. Senin o saydigin gençlerin hiç birinde yetenek yok sadece düz topcular. Kasap et derdinde, koyun can derdinde. Iste sizin sorununuz bu kasapsiniz ve hep öyle kalacaksiniz, halbuki ben kasap olmakla yetinmiyorum, mezbaa açmanin, mebaalar açmanin pesindeyim. Küçük düsünmüyorum, büyük düsünmeye çalisiyorum, dogru veya yanlis. |
[QUOTE=bassguitar;678404]bizene beşiktaşın gencinden.kasap et koyun bilmem ne derdinde...kaldıki bu bir haberse biz beşiktaşlıların hersene yıldız diye piyasaya sürüpte ertesi sene kaybolan topcularını cok gördük(ibrahim kaş.batuhan.serdar özkan.serdar kurtuluş.necip.vb)bırakın bu işleri.[/QUOTE]
Kardes ben Riza hoca okursa veya biri okurda onun kulagina gider ümidiyle yazdim, merak etme mesajim sana degildi. Ayrica yildiz oyuncudan bahseden kim, sen kendi kendine gelin güvey olmussun lafazanlik yapiyorsun, ben yetenekten bahsediyorum. Cocuk daha 17 yasinda, firsat verseler avrupanin önde gelen kulüpleri yarisacak almak için. Belliki sen çocugu hiç seyretmemissin, bos bos konusuyorsun. Senin o saydigin gençlerin hiç birinde yetenek yok sadece düz topcular. Kasap et derdinde, koyun can derdinde. Iste sizin sorununuz bu kasapsiniz ve hep öyle kalacaksiniz, halbuki ben kasap olmakla yetinmiyorum, mezbaa açmanin, mezbaalar açmanin pesindeyim. Küçük düsünmüyorum, büyük düsünmeye çalisiyorum, dogru veya yanlis. |
[B]kara haber!!![/B]
[I]Yusuf’un gelmeye niyeti var Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek’in Sivasspor’a büyük bir ihtimalle geleceği öğrenildi. Mustafa Denizli döneminde oynadığı futbol ile herkesi kendine hayran bırakan fakat Schuster döneminde henuz forma şansı bulamayan Yusuf Şimşek’in Sivasspor’un teklifine olumlu baktığı öğrenildi. Yusuf’un yakın çevresine Sivasspor’un teklifini kabul edeceğim dediği öğrenilirken, kulübün önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ın kapısını çalacağı bildirildi. [/I] [url]http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?Id=27073[/url] 33'lük ceyhun gönderilip, 35'lik yusuf alınmaya çalışılıyor. haber gerçekse halimiz harap, yolumuz azap!!! |
Yusuf`u Kasimpasa istiyor diye yazip duruyorlardi
|
[QUOTE=sebasteia;678407][B]kara haber!!![/B]
[I]Yusuf’un gelmeye niyeti var Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek’in Sivasspor’a büyük bir ihtimalle geleceği öğrenildi. Mustafa Denizli döneminde oynadığı futbol ile herkesi kendine hayran bırakan fakat Schuster döneminde henuz forma şansı bulamayan Yusuf Şimşek’in Sivasspor’un teklifine olumlu baktığı öğrenildi. Yusuf’un yakın çevresine Sivasspor’un teklifini kabul edeceğim dediği öğrenilirken, kulübün önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ın kapısını çalacağı bildirildi. [/I] [url]http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?Id=27073[/url] 33'lük ceyhun gönderilip, 35'lik yusuf alınmaya çalışılıyor. haber gerçekse halimiz harap, yolumuz azap!!![/QUOTE] yusuf simsek gelirse hic sasirmam, tam bizim transfer kriterlerine uyan bir isim :D |
her takim gücüne güc katmaya calisirken insallah bizim yönetimde takima ihtiyac olan genc mücadele eden futbolcular alir,
|
[QUOTE=xadox;678411]yusuf simsek gelirse hic sasirmam, tam bizim transfer kriterlerine uyan bir isim :D[/QUOTE]
hic gülecegim yoktu, :D "tam bizim transfer kriterlerine uyan bir isim" :D hani belki bu sezonu kurtarmak icin faydali olabilir, yoksa riza hoca yas ortalamasini düsürmek icin genc futbolcularla anlasmaya calisiryor. |
[QUOTE=sebasteia;678407][B]kara haber!!![/B]
[I]Yusuf’un gelmeye niyeti var Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek’in Sivasspor’a büyük bir ihtimalle geleceği öğrenildi. Mustafa Denizli döneminde oynadığı futbol ile herkesi kendine hayran bırakan fakat Schuster döneminde henuz forma şansı bulamayan Yusuf Şimşek’in Sivasspor’un teklifine olumlu baktığı öğrenildi. Yusuf’un yakın çevresine Sivasspor’un teklifini kabul edeceğim dediği öğrenilirken, kulübün önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ın kapısını çalacağı bildirildi. [/I] [url]http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?Id=27073[/url] 33'lük ceyhun gönderilip, 35'lik yusuf alınmaya çalışılıyor. haber gerçekse halimiz harap, yolumuz azap!!![/QUOTE] İnşAllah asılzsız ve külliyen yalan bir haberdir. futbolcunun yaşının fazla önemli olmadığını savunan birisiyim ama bu kadarda fazla :D |
simdi anlasildi bunlarin niye at ciftligi yaptigi :D
|
[QUOTE=50sekiz;678431]simdi anlasildi bunlarin niye at ciftligi yaptigi :D[/QUOTE]
......:D....Sergen de bizde desene..:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07. |