SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Sivasspor.com'un yeni görünüşü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11905)

yigidomustafa58 19.07.2007 17:33

-->: Sivasspor.com'un yeni görünüşü

gerçekten güzel olmuş sitenin görünümü helede sağ üst köşedeki SİVASSPOR Marşı süper olmuş...

Ellerinize sağlık emeği geçenlerin...

Ss--58--Ss 19.07.2007 19:33

--->: Sivasspor.com'un yeni görünüşü

site boyle daha guzel olmus ama kımse chate gırmıyor:rolleyes::D

halil_58_yigido 19.07.2007 19:50

ŞAMPİYON SİVASSSPOR KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVASSPOR 1967 GENÇ TARAFTAR DERNEGİ BAŞKANINLIGINDAN:D

UTKUM_58 19.07.2007 20:23

--->: -->: --->: Sivasspor.com'un yeni görünüşü

[QUOTE=HalilK;229932]Yazıları düzeltmeye çalışıyorum.

Sivaslılar.net te açılcak inşallah[/QUOTE]

saygi deger kardesim lutfen gencturk haberi tekrar sitemize eklermisiniz bazi haberleri aninda ögrenebiliyorduk lutfen tskler simdiden elinize saglik

altuntas58 19.07.2007 20:30

-->: Sivasspor.com'un yeni görünüşü

Ellerinize sağlık sitemiz çok klas olmuş ben inanıyorumki her gecen gün daha güzel olacak bazı sitelere girdiğimde bizim sitemizin ne kadar kaliteli olduğunu anlıyorum elinize emeğinize sağlık

BOUN 21.07.2007 10:47

Daha evvelki yıllarda denenmişti ama maalesef bir türlü dikiş tutturulamamıştı, bence sitemizin en önemli eksikliklerinden birisi Sivasspor, genel gidişat, takım, taraftar vs kısaca Sivasspor hakkında herşeyi yazacak yazarların eksikliğidir. Yerel gazetecilerle ve biri iki ulusal medyadan yazarla konuşulsa ve Sivasspor hakkında köşe yazıları yayınlansa site içeriği çok daha dolu ve doyurucu olur kanaatindeyim...

BOUN 21.07.2007 11:20

Biraz aklıma geldikçe yazmış gibi oluyorum ama yine birşey ekleyeceğim:

Tesislerimiz hakkında yeterince bilgimiz yok. Tesislerin içerisinden, dışarısından, sosyal mekanlarından, bina içerisinden, bahçesinden, açık kapalı sahalarına ve krokisine ve planına kadar detaylı bir şekilde fotolar eklense ve anasayfada sol tarafa tesisler bölümü başlığı altında eklense gayet güzel olur. Bekliyoruz...

Divriği58- 21.07.2007 11:23

ben yenı halini iyi bulmadım 1 ay önceki hali daha güzeldi ayrıca sıteye konan sıvasspor sarkıları cok dandik daha iyi leri var şampiyon sivasspor albümünden şarkılar konsa daha iyi olur

en iyileri: yigidolar geliyo , gardas sivasın neresindensin , esecegiz esecegiz süper ligde

halterci 21.07.2007 12:04

sohbet odasına girince bana sarı olmuyo

EfsaneMermerbey 11.09.2007 13:04

SİTEYE [B]BÜYÜK TÜRK BAYRAĞI [/B]KOYDUĞU İÇİN ÖNCELİKLE [B]RÜŞTÜ ELMAS'A,CAGLAYAN PAŞA'YA[/B] VE SONRASINDA SİTE YÖNETİCİLERİ İLE SİTE GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH RAZI OLSUN.SİTEDE TÜRK BAYRAĞI YOK DİYE ÇOK KAFAYI YİYORDUM.AYRICA BENLE ALAKASI YOK,HERKEZ İSTER TÜRK BAYRAĞINI.AMA BU TÜRK BAYRAĞI İÇİN SİTEDEN ATILDIĞIMI BİLİRİM.ŞİMDİ 1500 DEFA ATSINLAR.TÜRKÜM VE TÜRK BAYRAĞIM SİTEYE GELDİ.buda bi anıydı.(2006 da)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:19.