![]() |
--->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..
[QUOTE=edebiyatisyen;231683]bu adamlar gelip imza atmadığı sürece töbe billah inanmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]
zaten biri imza atsın yeterli diğeri onla birlikte gelio kankiler yani biri hangi takımdaysa o da oraya gidiyor |
--->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..
[QUOTE=ceza_tolga_rep;231673]musa kuş gitti bee yuhh artık...............[/QUOTE]
musa aydın musa kuşun çoktan gittiğini bizde biliyorum musa aydından pek memnun değilmiş bu arada arkadaşlar son aldığım bilgilere göre sivasspor ankaragücüne cem can ve 500 bin ytl verecekmiş cemcan çok iyi bir futbolcuydu iyi işler yaptı bizde inşallah bişeyler olurdu başka oyuncu veririz |
çok iyi ve yerinde transferler.zaten iki yılda süper ligde bu hale gelmemizin bir göstergesi,laf olsun diye değilde gerçekten takıma yarıyacak oyuncu almamızdır...
|
Cem Can konusunda ki bilgi ne derecede dogru bilen varmı?
Dogruluk derecesi nedir? ayrıca samet yıldız dedigin dogru apo sedat ikilisi biri nere giderse öbürü yapısıp gidio :) |
transfer karşılığında cem can ve 500 bin para verilmiş bence cem can gibi bir değerin sivassporda kalması daha iyi olurdu .
|
abdurrahman cem den daha iyi bence...
|
--->: -->: --->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..
[QUOTE=ankaragucu;231694]Ben niye ortaligi karistirmaya geleyimki.Ayrica karistiracagim ortalik neresi olabilirki sivasspor klubunu mu karistiracam.Sadece kendi yorumumu yapiyorum bu topcularin karekterini ogrenin diye soyledim.Ayrica bunlari bilmek icinde yonetim krulunda olmana veya menajer olmana gerek yok gazete okuman yeterli oluyo veya ankaragucu forumlarini takip etmen hersey yaziyo orda.her topcu her takima gider kafan rahat olsun.[/QUOTE]
Herkesın yazdıgı yazıyı eleştiriyorsun herkesın konuşmasını alıntı alarak yorumluyup yazıyorsun vazgec bunları yapmaktan kendı yorumunun yazdın ben ve diğer kardeşlerimizin düşüncelerinede saygılı ol... |
harika transferler.camiaya hayırlı olsun.
|
[QUOTE=Divriği58-;231697]YA CEM CANI SATMAK EN BUYUK KAYIPDIR HEM GENC HEM DINAMIK HEM ISTIKRARLI HEM SAVASCI HEM MUCADELECI COK BUYUK KAYIP INSAALLAH HABER YALANDIR BIRAKIN SEDAT APDURRAMANI CEM CANI ELDE TURMAK BUNLARDAN DAHA ONEMLI[/QUOTE]
cem can ı kaptırmısız ıyı kazık yedık hayırlı olsun sedatın oynadıgı yerde 6 futbolcumuz var defansın gobegı(hakkı,murat,aytac,dıallo,hasanyurt,sedat) hangısını oynatıcan abdurrahmana gelınce cem den ıyı degıl bence |
[B][COLOR="Indigo"]ABDURRAHMAN GERÇEKTEN İYİ ADAM. SEBATSPOR'DA İKEN BİZİM MAÇLARDA GERÇEKTEN KALİTESİNİ GÖSTERMİŞTİ. [/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34. |