SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12002)

ErdalGüler 31.07.2007 01:07

--->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

MEhmet Yıldız kalsın Sivassporda zaten bu haberde büyük ihtimalle gerçek dışı, resmi birşey yok çünkü...

ErdalGüler 31.07.2007 01:14

[QUOTE=ErdalGüler;232341]MEhmet Yıldız kalsın Sivassporda zaten bu haberde büyük ihtimalle gerçek dışı, resmi birşey yok çünkü...[/QUOTE]

Resmi baçvuru yapılmış ama yinede ben Mehmet Yıldızın kalmasını istiyorum. Çok savaşçı bir yapısı var ve takımımıza çok faydalı...

Sivasli_Celal 31.07.2007 13:00

gitsin bu adam yahu

gecenler vitese arnheim macinda gördüm adam mikropun biri olmus
imza atmak icin yalvarmak gerekti

yolayin gitsin ne gerek öylesine ve o macta kirmizi kart gördü gereksiz yere ve gülerek sahadan cikti

karekteri baya zedelenmis beyfendinin

Divriği58- 31.07.2007 13:18

--->: -->: --->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

[QUOTE=yigido Atilla;232334][B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Bu Konuyu Baslatan Sivasspor.com un Site habercisi... Peki sen nerden Biliyorsun bu haberin yalan oldugunu. Divrigi.58 .Ilk Önce Sitede yorum yapan Arkadaslara karsi Saygili olmayi ögreneceksin [COLOR="Red"]KEKO musunuz [/COLOR] yazmissin peki KeKo ne demek oluyor. [COLOR="Red"]Manasi [/COLOR][COLOR="Red"]nedir ?? Ben KERIZ oldugunu biliyorum[/COLOR] .Manasi baska bir sey ise [COLOR="Red"] lütfen[/COLOR] [COLOR="Red"]düzelt[/COLOR] Divrigli58!!!!!! Mehmet yildiz Forumuna 58 Kisi yorum yazmis 518 kisi bu haberi okumus belki üye olmdigi icin yorum yazamamis Bu insanlara sen degil hic bir kisinin keko demeye hakki yok...son günlerde yaptigin yorumlar felaket belki farkinda degilsin. en azindan yorum yazan Arkadaslardan özür dilemelisin.. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

YA TAMAM HAKLISINDA BI YERE KADAR ADAM GITMIYCEK HABERIN YALAN OLDUGU KABAK GIBI ORTADA HALA MILLET YORUM YAZIYOO YA HABER YALAN NEYE YAZIYOSUN IYIKI GOKHAN UNAL LA MEHMET TOPZU BIZDE DEGIL YOKSA BU FORM DA HERKES SABAHTAN AKSAMA KADAR GIDICEKLER GITMIYCEKLER DIYE ONU TARTISIRDI HABER YALANSA YALANDIR BU KACINDI MEHMET YILDIZ HABERI BIKTIK BE ADAM GITMIYO ISTE

skep06 31.07.2007 13:23

Bencede haber uydurma.Fotomaçın yazdığı bir haber ne de olsa

yigido Atilla 31.07.2007 15:41

-->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

[B][I][FONT="Verdana"][COLOR="DarkSlateBlue"][B][I]Bügün 31.07.2007. 14.09 Almanya saati Lig Tv spor programinda Gs Mehmet yildiza karsilik 1.milyon euro arti Hasan kabzeyi Teklif Ettigini duyurdu. Ceza Tolga Nikli Arkadasla Sivasspor.com un Site habercisini kutluyorum haber gercek yalan degilmis!!!!. Sivasspor verirmi vermez mi Bu baska konu.[/I][/B][/COLOR][/FONT][/I][/B]

Yigido 58 31.07.2007 18:54

-->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

Neden olmasin Yigido nun sesi ciksin daha cok futbolcu yetistirip Büyük takimlara transfer olsunlar.. Olsursa hayirlisi olur insallah H.kabzede sivasta oyanayabilir kapastesi var nede olsa dogustan Yigidolu.. Ne Mutlu Türküm Diyene Almanya Baden württenberg kendinden slm

Ss--58--Ss 31.07.2007 19:06

bence mehmet yıldız takımdan ayrılmasın

semihkilic_58 31.07.2007 19:07

ya herşey sivassporumuz ıcın sivassporun forvetlerı tam sisteme oturmus durumda balılı veya mehmet bu halkaların bı koparsa daha zor forvetın duzenı balılı ve mehmet cok ıyı bı ıkılı mehmetı satmamalıyız

stsy21 31.07.2007 19:17

bence necati + 1 milyon euro teklif edilirse gidebilir onun dışında takımda kalmasından yanayım...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:15.