SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Fatih Terim Milli Takım'ın forvette Kimi Oynatmalı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12870)

myway 02.03.2008 22:23

-->: Fatih Terim Milli Takım'ın forvette Kimi Oyna

[B]Konuya anket eklenmistir arkadaslar..Euro 2008 e kadar ankete katilip degerlendirmelerimizi yapalim...[/B]

tanju_58 02.03.2008 22:37

--->: Fatih Terim Milli Takım'ın forvette Kimi Oyn

mehmet yıldız ilk yarıdaki performansını aratıyor bence.balilinin sakatlanmasıyla forvette tek başına savaşıyor haftalardır.bu son maçlardada apaçık belli oluyor yorgun olduğu.mehmetin napılıp edilip bi dinlendirilmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.hem dinlenir hem kafasını biraz daha toplar.

zaralım 58 02.03.2008 23:20

35 AKIN
3 İBRAHİM 76 SERVET 61 ABDURRAHMAN 58 HAYRETTİN

8 ARDA 7 MUSA 66 MEHMET 15 AURELİO

9 MEHMET 11 NİHAT

casus84 02.03.2008 23:49

[B][COLOR="Red"]Nihat Kahveci,Umit Karan

alternatif ise halil-mehmet[/COLOR][/B]

Bahattin 03.03.2008 00:55

mehmet yildizi oynatirsa guzel olur fizik gucu fazla olan bi oyuncu

yigido_sampiyon 03.03.2008 01:08

arkadaşlar bence mehmet yıldızda gökhan ünalda böyle büyük bir organizasyonda oynayacak kadar pişmediler milli takımda...

nihat kahveci + hakan şükür diyorum ben... yada fatih tekke

serhatcan 03.03.2008 08:14

[QUOTE=yigido_sampiyon;328056]arkadaşlar bence mehmet yıldızda gökhan ünalda böyle büyük bir organizasyonda oynayacak kadar pişmediler milli takımda...

nihat kahveci + hakan şükür diyorum ben... yada fatih tekke[/QUOTE]

yaww sen mehmet yıldızın avrupanın en iyi forvetlerinden biri olduğunu göremiyorsan senin futbol bilginden şüphe duyarum. Haa bide ankette mehmet yıldıza oy vermeyenlerinde sivaslı olduklarından şüphe duyarım.

yigido_sampiyon 03.03.2008 09:58

[QUOTE=serhatcan;328095]yaww sen mehmet yıldızın avrupanın en iyi forvetlerinden biri olduğunu göremiyorsan senin futbol bilginden şüphe duyarum. Haa bide ankette mehmet yıldıza oy vermeyenlerinde sivaslı olduklarından şüphe duyarım.[/QUOTE]

elbette ileriki yıllarda mehmet yıldızda gökhan ünalda milli takımın değişmez adamları olacak. ama avrupa deneyimi olan bi nihat , interde oynamış galatasarayda uefa kupası kaldırmış bir hakan şükür ün yanında o büyük atmosferi yaşamaları gerekiyor...

sivaslıyız sonuna kadar ama bir ispanya karşısında bi ingiltere karşısında daha deneyimli adamlar top oynamalı...

ofozturk 03.03.2008 12:17

bu iş deneyimin yanında başarıya susamış adamlara da ihtiyaç duyar. hakan sükürü görüyoruz. defansta emreleri falan filan. mücadeleci ve yenilgiyi kabul etmeyen futbolcular secilmeli.

Buraq58 03.03.2008 13:19

[B]Bence Nihatla[/B] [B][COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR][/B]
[B]İyi Olur.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:44.