![]() |
-->: TAHKİM KARAR VEREMEDİ!.
tahkimde trabzonu destekleyecektir çünkü türkiyede adalet yok o maç sivasta olsaydı kaç puanını silerdiler? burası türkiye haksızlıklar ülkesi kimse sivası çekemiyor doğru bir karar beklemiyorum.........
|
--->: TAHKİM KARAR VEREMEDİ!.
Hakemin sahaya çıkarsam 6 osivassporlu oyuncuya kırmızı kart göstermem gerekir gerekçesiyle maçı tatil ettiyse 1-0 Trabzon lehine tescillenir diye düşünüyorum.
|
pff bu ligin ilk yarısı bitince sonuçlancak galiba
|
Sivasli olmak yada olmamak...
Ben Hollandadan Senol, herkese saygilarimla.
Tum Turkiyeden oncelikle ozur diliyorum, nedenmi? Sivasli oldugum icin, Sivassporu tuttugum icin, cumhuriyetin temellerini Sivasta attigim icin, dini ve temeli butun oldugum icin. cunki egr soyle bir bakarsaniz turkiye liglerinde Sivasspordan centilmeni, Sivasspordan basarilisi ve Sivasspordan daha cok ezilmisi yok diye dusunuyorum, yeri geldi oldurulduk yeri geldi dovulduk yeri geldi mubarek dinimize kendi meydanlarimizda kufurlere maruz kaldik. bundan dolayi tum Turkiyeden Sivasli oldugum icin tekrar ozur diliyorum, Saygilarimla, Senol Açil |
[QUOTE=Karasoy;250060]Hakemin sahaya çıkarsam 6 osivassporlu oyuncuya kırmızı kart göstermem gerekir gerekçesiyle maçı tatil ettiyse 1-0 Trabzon lehine tescillenir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
bu ifadeler elli defa yalanlandı arkadaşım.... hala nelerden medet umuyorsunuz?... |
[QUOTE=Karasoy;250060]Hakemin sahaya çıkarsam 6 osivassporlu oyuncuya kırmızı kart göstermem gerekir gerekçesiyle maçı tatil ettiyse 1-0 Trabzon lehine tescillenir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
BÖYLE BİRŞEYİN OLMASI MÜMKÜN DEĞİL BU KADAR SAÇMALAYAMAZLAR NEDEN Mİ ? SİVASSPORLU OYUNCULAR HAKEMİN SAHAYA ÇIKMASINA ENGEL HİÇBİR HAREKETTE BULUNMADI ( VURMA,TÜKÜRME,İTEKLEME,KÜFRETME VS.) SİVASSPORLU FUTBOLCULAR YÜZÜNDEN ÇIKMAMAZLIK YAPAMAZ YANİ ÇIKAR GÖSTERİR KARTLARINI MAÇI BİTİRİR İÇERİYE GİRER.TABİİ ŞİMDİ MAÇ TATİL EDİLDİ FEDERESYON TRABZONDAN YANİ NORMAL BİRŞEY DEMESİ BEKLENMEZ Kİ ŞİMDİ HAKEMİN VALLA NE DERLERSE DESİNLER BİZ SİVASSPORUMUZUN HAKKINI SONUNA KADAR ARARIZ VERMEYENLERDENDE HESAP SORARIZ.TRABZON SİVAS MAÇINA GELDİĞİ ZAMAN AYAĞINI DENK ALMAK ZORUNDA KALIR AYNI ZAMANDA BUNU KİMSE TEHTİT OLARAK ALGILAMASIN SAKIN SADECE İADEYİ ZİYARET TRABZON BİZE MİSAFİR PERFERLİKLERİNİ GÖSTERDİ BİZİMDE ONLARA GÖSTERMEMİZ GEREKECEK.:rolleyes: NE KADAR HUZURLUYUM BİLEMEZSİNİZ. |
--->: Sivasli olmak yada olmamak...
[QUOTE=Lestat;250709]Ben Hollandadan Senol, herkese saygilarimla.
Tum Turkiyeden oncelikle ozur diliyorum, nedenmi? Sivasli oldugum icin, Sivassporu tuttugum icin, cumhuriyetin temellerini Sivasta attigim icin, dini ve temeli butun oldugum icin. cunki egr soyle bir bakarsaniz turkiye liglerinde Sivasspordan centilmeni, Sivasspordan basarilisi ve Sivasspordan daha cok ezilmisi yok diye dusunuyorum, yeri geldi oldurulduk yeri geldi dovulduk yeri geldi mubarek dinimize kendi meydanlarimizda kufurlere maruz kaldik. bundan dolayi tum Turkiyeden Sivasli oldugum icin tekrar ozur diliyorum, Saygilarimla, Senol Açil[/QUOTE] Artık Sivasımızla ve Sivassporumuzla gurur duyma ve takımımıza, şehrimize sahip çıkma vaktidir... doğruluğumuzla her açıdan zirvede olacağız... |
-->: TAHKİM KARAR VEREMEDİ!.
evet sivasimizi kimselere yedirmeyiz biz yigidolariz eger adimiza layik olamazsak atalimizin yuzune diger tarafta nasil bakariz haydi arkadaslar duyuralim sesimizi artik hertarafta cunki biz sustukca onlar uzerimize gelemeye devam edecekler...
|
karar persembe günü acıklanacak diyorlar bence persembe günüde sallarlar.ramazan bayramının sonunda karar verirler.ülkemizde ne yazıkki adalet yok....
|
--->: Sivasli olmak yada olmamak...
[QUOTE=Lestat;250709]Ben Hollandadan Senol, herkese saygilarimla.
Tum Turkiyeden oncelikle ozur diliyorum, nedenmi? Sivasli oldugum icin, Sivassporu tuttugum icin, cumhuriyetin temellerini Sivasta attigim icin, dini ve temeli butun oldugum icin. cunki egr soyle bir bakarsaniz turkiye liglerinde Sivasspordan centilmeni, Sivasspordan basarilisi ve Sivasspordan daha cok ezilmisi yok diye dusunuyorum, yeri geldi oldurulduk yeri geldi dovulduk yeri geldi mubarek dinimize kendi meydanlarimizda kufurlere maruz kaldik. bundan dolayi tum Turkiyeden Sivasli oldugum icin tekrar ozur diliyorum, Saygilarimla, Senol Açil[/QUOTE] hic katılmıyorum sana nerde öldürüldük nerede dövüldük.... SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR....... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:29. |