![]() |
--->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
tum turkıyenın bası sagolsun
kısmet olursa ben de kasımda askerım sehıt olmak bana da de nasıb olur ınsallah bugun turk bayragını astım askere gıdecegım gun bınaya asacaktım ama nasıb bugunmus __________________ Sakaryalı yiğido anlından öpüldün |
Tek,tek kalkan şehit merasimlerini seyrettikçe yeniden duygulanıyor ve içimizdeki nefret bir kat daha artıyor.Başta acılı anne- babalarave geride kalanlara allah sabır ihsan eylesin.
Ana sayfamızda,konu başlığı altında hassasiyetini göstererek,şehit haberlerinin son dakika yayınlandığı bir zamanda, dansöz oynatanlara ders veren site yönetimimize bu duyarlılığından dolayı müteşekkirim. |
-->: Bursa taraftarından anlamlı çağrı!
tabikide en doğal hakkınız bu konuyu lütfen maç gününe kadar gündemde tutalım teröre lanette bizde varız diyelim
|
--->: -->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
[QUOTE=sinan1988;259628]ALLAH rahmet eylesin ailelerinin ve tüm türkiyenin başı sağ olsun vallahi 2 gündür kahroluyorum allah sabır versin inşallah bende doğuda yaparım askerliğimi bu vatan hepimizin canımız sağolsun üç beş çapulcuya bırakacak değiliz nice devletler yendik bu pkk denilen teröristeri allah kahretsin lanet olsun yeter artık bitsin bu ızdırap bu göz yaşı.[/QUOTE]
herkesin duygularını ve acılarını tümkalbimle paylaşıyorum;başın sağolsun yüce TÜRK ULUSU! ama bu ********ler sanıldığı gibi üç beş çapulcu değil. İnşallah beni anlamışsınızdır??????????? |
ne oldu rahatamı erdiler bu mubarek günde milyonların canını yakınca...
sanmasınlar emellerine ulaşacaklarına 1 askergider bin asker gelir elbet bunların hesabı sorulacak... Allah rahemet eylesin sizlerle gurur duyduk nur içinde yatın TÜRKİYE ulusun şerefli insanları. |
-->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
13 bitmeden 2 tane daha verdik ....................
|
-->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
BU HAFTA MANİSA MAÇINDA TEPKİMİZİ GÖSTERELİM .............!!!
|
allah rahmet eylesin tüm şehidlerimize, rahat uyuyun kanınız yerde kalmayacak, hainler emellerine ulaşamayacak, ilelebet türkiye cumhuriyeti payidar kalacaktır, misakı milli sınırları içinde vatan bir bütündür bölünemez, atamıza yemin ettik, bu vatanı sokakta bulmadık, onlarca savaştan yüzbinlerce şehid kanından sonra kuruldu sonsuza kadarda yaşayacaktır, bir memed gider bin memed gelir.
|
BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
Beşağaç köyünde 12 kişi PKK tarafından katledildi. Jirki aşireti mensubuydular. PKK'ya karşıydılar. DTP'ye oy vermemişlerdi. Oruçluydular… İşten eve dönüp iftarlarını açacaklardı. Araçları durduruldu, vahşi şekilde kurşuna dizildiler. Hepsi Kürt'tü.
Aradan kaç gün geçti! Bolu Dağ komando birliğine mensup 13 asker pusuya düşürülüp şehit edildi. Anadolu'nun dört köşesinden gelen gencecik insanlardı. Siyasetin, karmaşık hesapların; bölgesel satrancın, ihanete varan senaryoların, müttefik/dost ilişkilerinin dışında, kendilerine verilen göveri yerine getiren, memleket kurtarmak için hayatını ortaya koyan ana kuzularıydı. Her saldırının her cinayetin bir şekilde ABD ile bir bağlantısı çıkmıyor mu ortaya? Sebebi şu ya da bu! Sonuç! Bu ülkenin insanları, askerleri, Türkü-Kürtü kim olursa olsun artık ABD silahlarıyla ölüyor. Bu en önemli gerçek değil mi? Washington'ın Irak'a gönderdiği 125 bin 163 tabancadan, şu meşhur Glock'lardan kaçı Türkiye'de bilen var mı? Sadece 2006'da 13 bin 180 Glock kaybolmuş! Yine sadece 2004-2005 arası Irak'ta 190 bin silah kaybolmuş! Bunlardan 50 bin civarı Glock tabancalar. O kadar masum bir ifade ki bu, efendim, kaybolmuş!!! Bizde bu yalana inandık. Bu silahların büyük bir kısmı Türkiye'ye getirilmiş. Şimdi bu silahlar cinayetlerde kullanılıyor. Hangi ellerden kimlerin ellerine ulaştırıldığını cinayetlerle görebiliyoruz. Bu bir kaçakçılık hikayesi değil. K. Irak'ı füze üssüne dönüştürenler, PKK'yı silahlandırıp Türkiye'ye saldırtanlar, PJAK'ı kurup İran'a saldırtanlar, K. Irak'tan Türkiye'ye C-3 ve C-4 sevkıyatları yapanlar ve Glock'ları Türkiye'ye yönlendirenler hep aynı adresler. [B]Bu siyasi bir hesap. Bu hesap, PKK ile varmak istenen hesabı tamamlayan bir hesap. [/B] [B][COLOR="Blue"]Ramazan bayramı öncesinde yaşanan bu olaylarda şehit olan kardeşlerime Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk halkına baş sağlığı diliyorum.[/COLOR][/B] |
dünden bu yana hala kendime gelemedim zaten...
çok acı verivi bir durum. ne ağlamak, ne üzülmek kar etmiyor... pkk ankarada elini kolunu sallayarak gezerken bizim verdiğimiz canların hiç bir önemi yok... rabbim bu vatan evlatlarının geride kalanlarına yardımcı olsun... UMARIM MANİSA MAÇINDA TRİBÜNLERDEN PROTESTO EDERİZ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:43. |