![]() |
[QUOTE=puar]kocaelimi...gardas çok zor..amason bir kaç haftadır iyi gidiyor...bellide olmaz bizim açımazdan iyi olur kocaelinin çıkması..anlarsın ya :)[/QUOTE]
[B]gardas bizler inandık sizde inanın bizim için...... :D[/B] |
[QUOTE=abircan]Bu Saatten Sonra Beni Enterese Etmez[/QUOTE]
aynen dogru bize ne kim cikacak kim inecekten!! ne haltlari varsa görsünler allah bizi onlarin ayarina inmeyide nasip etmesin.... |
[FONT="Arial Black"]KOCAELİ
ANTALYA BURSA[/FONT] |
Bence;
Bursa Antalya Sakarya çıkar. |
YAPMAYIN GARDASLAR YA ANTALYASPOR KESIN CIKACAK DIYORSUNUZ ANTALYASPOR ESKIDEN BIRINCI LIGDE OYNAYIP BIRTURLU BUYUK IS YAPAMAMIS KASAR FUTBOLCULARI TOPLAMIS LIG BASINDA IYILERDI AMA BU TAKIM SEZON SONUNU GETIREMEZ ZATEN SONDAN IKINCI SIRADAKI YIMPAS YOZGAT NASIL DEVIRDI ANTALYAYI? ANTALYASPOR GITMEZ AMA BURSA KESIN CIKAR.
2. YASISI IZMIR TAKIMLARI (KARSIYAKA VE ALTAY), ANTALYASPOR, SAKARYASPOR, USAKSPOR VE ISTANBULSPOR ARASINDA KIZISIR DERIM SONRADAN BU SAVASA ORDUSPOR VE KOCAELISPORDA DAHIL OLABILIR ZATEN 3. TAKIMDA BU YAZDIGIM TAKIMLARDAN BIRI OLUR. |
Bursa
Sakarya Altay (şampiyonsun Altay) |
bence bizden sonra antalya sakarya altay ksk dan ikisi daha gelecek...
|
SAKARYA
BURSA ANTALYA |
[QUOTE=yagci58]Antalya-- Sivas Seyircisi Cok Gelir
Ordu--yakin Deplasman Yozgat--buda Komsumuz Ondan Deplasmanlar Yakin Olsun Diye[/QUOTE] haci abi sana katiliyorum ama Antalya yerine Sakarya ciksa daha iyi olur yozgatinda cikmasi biracik zor adamlar küme düsecekler bu gidisle |
[QUOTE=tugcin]BURSA
ANTALYA UŞAK[/QUOTE] uşka demiştik ama bakıyorum da uşak bozulmaya başladı...uşak olmazsa sakarya olur... BURSA ANTALYA SAKARYA |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:44. |