![]() |
-->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0
Sivassporumuza bu macıda yüzünün akıyıla almayı başardı hayırlı olsun
|
--->: SİVASSPOR:0 KAYSERİ:0
İŞTE BUUUU............... OLEY BE SİVAS'IM OLEYYY... ARTIK BU HAFTA KESİN LİDERİZ. TEBRİKLER ÇOCUKLAR, TEBRİKLER BÜLENT HOCA..
|
--->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0
Bu maçta üstün performans gösteren tüm futbolcularımızı kutluyorum. Bana göre Bülent uygun'un en yerinde ve kritik müdahelesi ikinci yarıya Cvetkov ile başlaması oldu. Ve Cvetkov bence maçın adamıydı. Tekrar tüm futbolcularımızı, teknik heyeti ve yönetimimizi kutluyorum...
|
HAKEME RAĞMEN, HER ŞEYE RAĞMEN KAZANDIK. MEHMET YILDIZ YİNE SAHANIN YILDIZIYDI. MEHMET'İ 3 KİŞİ DURDURAMADI. AYDIN, ALİ TURAN VE YAN HAKEM... HANGİ KANATTA OYNADIYSA O TARAFTA Kİ YAN HAKEM SÜREKLİ MEHMET YILDIZ'I FRENLEMEYE ÇALIŞTI.
|
" Bu sezon üç büyük takımdan da puan alan Kayserispor, hafta sonu oynayacağı Sivas maçından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas, bu karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Zirve yarışında daha fazla söz sahibi olabilmek için Sivas engelini kayıpsız aşmamız gerekiyor. Rakibimizin durumu ortada. Bu sezon gerçekten çok iyi bir performans ortaya koyuyorlar. Zor olacak belki ama, 3 puanı alıp UEFA Kupası hedefi doğrultusunda yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu" Hep Böyle konuşursun karşında üç küçük yok Sivasspor var :D
|
Kayseri sayfasında kavga burda sevinç çığlıkları var. Teşekürrüler Bülen hoca teşekkürler büyük başkan, teşekkürler bu sevinci bize yaşatanlara...
|
trabzon top sende artık yiğidoları lider bırak avrupa faresini ye
|
OLEY OLEYYYY OLEYYY ŞAMPİYON SİVASSSSSSSSSS BU BÜYÜK TARAFTARA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR.
|
-->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0
ben [url]www.kayserisporluyuz.biz[/url] sıtesınden efsane.oynadıgınız futbol aldıgınız sonuc hatta adamlıgınızdan dolayı sızı saygı ve sevgıyle selamlıyorum helal olsun sıze ınşallah dahada guzel gunlere sızı alkışlıyorum
|
İŞTE BU KADAR OL OLSUN KAYSERİLİLEREEEE
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11. |