SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ ARTT (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15176)

babacann 13.01.2008 05:53

-->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ

Stad bizim için şu aşamada gerekli değil diye düşünüyorum.Mevcud stadımız tamamen kapanacak inşallah,bu sezon bitiminde kapalı ve kapalı tirübün yanlarındaki açıklar yeni maraton tirübünün görüntüsünü alacak,bu kısımlarda yapılınca sadece kale arkaları kalıyor onlarda seneye inşallah.tamamen kapalı olan bir stad ,bize fazlasıyla yeter sanırım.Daha büyük bir stad için hem erken hemde taraftar olarak hazır değiliz,düşünsenize 30 bin kapasiteli bir stada 10 bin kişi geldiğimizi,düşünmesi bile kötü,hazır olduğumuz zaman yapılmalıdır bence.

serhatcan 13.01.2008 07:57

--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM

[QUOTE=mustafayildiz92;291676]BENCE YENİ STAD YAPILMALIDIR.HEP DESTEK TAM DESTEK

bence yapılsın bu stad bize dar gelir[/QUOTE]

YAW KARDEŞŞ.. BU STADI DOLDURUYORMUYUZ Kİ DAHA BÜYÜK STAD İSTİYORSUN.STADIN DOLMASI İÇİN DE EKONOMİK RAHATLIK LAZIM. SİVASTAYSA İŞSİZLİK HAT SAFHADA SEN YENİ STAD YAPIYORSUN.BU NE YAMAN ÇELİŞKİ. İŞSİZLER Mİ GİDİP BİLET ALACAK. BENCE3 BU STAD SİVASSA YETER. HER MAÇTA BUNU DOLDURALIM YETER.

altuntas58 13.01.2008 08:52

-->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ

Bence 4 eylülün bu günkü kapasitesi sivassporun en az 5 sene ihtiyacını karşılıyacak durumda ama bazı arkadaşlarıma katılıyorum nedenine gelince Arkadaşlar mesele stadyum yapılması değil mesele türkiyedeki cifte standart uygulanması böyle ayrımcılık olmazki sivasta veya anadolunun her hangi bir ilinde genclerimizin değil top oynuyacağı düzgün sahaları bile yokken bir soyunma odaları bir futbol topuları bir forması bir kramponu yokken adamlar tutmuşlar galatasaraya 250 milyon dolarlık stadyum ve alış veriş merkezleri yüzlerce daire cevre düzenlenmesi yollar otobana bağlantı vesaire yapıp teslim edecekler galatasarayın alisamiyen stadyumunun yanında sadece 2000 m2 yeri var onuda zamanını,da yine devlet peşkeşcekmiş sırf bu el kadar arsayı öne sürerek dünyanın en modren stadyumumnu yapıyorlar nerde o yoğurdun bolluğu getisinlerde bizde yiyelim kimin malı ile kime peşkeş cekiliyor kim bu galatasaray uzaydanmı geldi türkiyede yanlız o takımmı var yüzlerce amatör kulübün kapısına elektiriğini suyunu yatıramadı diye kilit vurulurken bu ne pehriz bu ne lahana tuşusu oy kaygısına düşün ey gafiller ey siyasiler tüyü bitmemiş yetimin hesabını allah sizden soracaktır yapılan bu cifte standartın hesabını ve harcanan paranın adil dağıtıldığını söyleyebilirmisiniz içinde eğer bir kuruş hakkım varsa heram zehir zıkkım olsun hakkımda var ben bu ülkede 25 sene calıştım 25 sene vergi ödedim benim senin vergilerimiz ile bu stadyumu yaptılar yazık yazık yazık

mustafayildiz92 13.01.2008 18:18

bence gerekli kim ne derse desin ilerde işimize yarar

TS58 13.01.2008 18:23

Bence lüzum yok.Bugün de gördük yine susmuş taraftar yine boş Trübünler.

alem_halil 13.01.2008 18:39

abi sen hangi taraftaydın sivasspormu ts mi...
ayrıca neden hiç gerek olması bugunki soğuk çok feciydi bence çok kişi bile geldi...

antitoksidan 14.01.2008 14:45

[b]Bence de yaplımalı Türkiye'nin 4 bir yanında SİVASSPOR'lu taraftar var sezon sonunda ŞAMPİYONLAR LİGİ'ne gidersek(inşallah) maçları şehir dışından da taraftar gelir bu yüzden de yeni bir stad yapılmalı ya da stadımız büyütülmeli[/b]

Buraq58 14.01.2008 14:52

[B]Değerli arkadaşlar hatırlarsanız yeni stadyum fikri zaten gündemde idi önceden. Abdüllatif Şener bakandı o zaman. Ama bu stadın kapasitesinin artırılması kararı alınınca o fikirden vazgeçildi. Şu an stadımız yeterli. En az 15 sene yeter bence bize. Yalnız stadın çevre düzenlemesinde eksiklikler var. Park sorunu da halledilmiş değil. Bu konulara el atılmalı bence [/B]

ercis 19.01.2008 04:58

Arkadaslar kanaatimce yeni stad gereklidir cunku mevcut stad kucuk ve basari gecici olur. Simdi Avrupa maclarimizi 16.000 binlik staddami oynamak guzel yoksa 30-40 binlik stadtami daha guzel olur. Arkadaslar buyuk dusunelim ve buyuk oynayalim. Ama once sunu dile getireyim. Eger mevcut stad dolmuyorsa bu suc tarftarimiz,yonetim ve organizsasyon bozuklugundandir. Simdi sampiyonluguna oynuyorsun ve stad dolmuyor ve buda demektirki bazi yerlerde aksakliklar vardir. maclarda kac tane ogrenci gelmekte. kac tane aile gelmekte simdi bu iki kesimi stad'a cekmeliyiz. Yonetim belli araliklarla bazi oyunculari ile belli araliklarla tum okullari ziyaret edecek ve ogrencilerle siki bir iletisim kurulacak. Yonetim bilet satislarinda sadece giselerle gecinmiyecek ve buyuk alis veris merkezleri ile anlasmalar yapacak. bunu daha cok genis sekilde aciklayabilirim ama simdilik bukar.
Yeni stad sart demistim. Simdi soyleyeceklerim belki hosunuza gitmeyebilir ama futbol'dur bu. Sene sonu yildizlarimizi satalim ki yildizlarda istanbul takimlarinda boy gostermeye can atiyorlar. Buradan gelecek para ilede stadimizi buyutelim. tabiki yavas yavas tipki fenerbahcenin yaptigi gibi. ki boyleliklede kulubte zorlanmaz. Stad ne kadar buyuk olsa gelirlerde o kadar buyuk olur. boyle yapmasak bu basari gecici olur. Cunku bu daha once hem Turkiyede ve hemde avrupa takimlarinda gorulmustu.
Bundan sonra yapacaklarimiz
1;Satdimizi buyutmek
2;Fainansal yonde kalici ve koklu adimlar atilmali. ki bu cok onemli. her zaman cikip yardim toplanamaz. kulube para akacak girisimler artilirmali ve gelecek saglamlandirilmalidir.ki ben zaten yonetime bu yonden guveniyorum.

Kuiflex 19.01.2008 11:11

[QUOTE=Divriği58-;291678]EĞER ÜÇ KURUŞ PARAMIZ VARSA OYUNCULARIN ALACAKLARINIO ÖDEYELİM NE STADI HANGI PARAYLA YAPACAN AYRICA BU STAD I DAHGA DOLDURAMIYORUZ COK GEREKSIZ BI KONU SİTE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM[/QUOTE]

Katılıyorum kardeşim...Fuzulî işler yerine stad ıslahı daha makûl

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27.