SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SON YİĞİDO ERHAN KARAHAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15805)

antitoksidan 18.01.2008 14:45

--->: SON YİĞİDO ERHAN KARAHAN

[b]İnşallah SİVASSPOR'a faydalı olur.[/b]

nuri_58 18.01.2008 15:07

daha nice transferlere...inş...:)

Divriği58- 18.01.2008 15:11

bu arada ugur yıldırımla anlaşma sağlandı ugur yıldırım şuanda sivassporda antremanlara cıkıyor 4-5 gün içinde resmi imza atılacak

bahadır erdem 18.01.2008 19:52

[B][COLOR="Blue"]ÖZELLİKLERİ ÇOK GÜZEL.HELAL OLSUN,NEREDEN NASIL ÖĞRENMİŞLER?[/COLOR][/B]

veysel 18.01.2008 21:06

genc futbolcuymus ins yarari olur

svs_çapkın_58 19.01.2008 22:31

inş. sivasımızda büyük işler yapar bülent hoca ii transferler yapıyo bu transferde mutlaka iidir...... buna inanıyorum sivassporumuz yavaş yavaş amacına ulaşmaya çalışıyor bunu başaracak gücüde var inş başarır diyoruz bi kaç ii transfer daha olursa çok daha ii olur

oZi Taraftar 21.01.2008 03:24

Australia’da bircok macini izledim. Basarisiyla burada bulunan gurbetcilerin gururu olmustur. Saha disinda cok sakin ve mutevazi, saha icinde esir almayan tipik bir defans oyuncusu. Ozellikle hava toplarindaki basarisiyla takimina ofansif katkida bulunan bir futbolcu. Yasinin henuz genc olmasi ve cok iyi Turkce bilmesinden dolayi cok kolay adapte alacagini dusunuyorum. Nede olsa onun vatani Turkiye. Ayrica Sivasspor taraftarinin onu bagirlarina basacagindan eminim. Mutlaka Bulent hoca kendisinde bir isik veya gelecek gorduki, transfer etti. Sayesinde Australia’da dahi bircok Sivassporlu taraftar olmustur. Sivasspor’un basarisinin devamini dilyor, sagilarimi sunuyorum…

Bahattin 21.01.2008 03:30

bende inaniyorum ki bizim takimimiza buyuk katki saglayacak ve bizi sanpiyonluga bir adin daha yaklastiracan camia miza hayirli olsun

duman58 21.01.2008 04:28

INSAALLAH sivasspor'umuza hayirli olur BULENT hoca en iyisini bilir

Gurbetci Gokhan 21.01.2008 07:35

[COLOR="Navy"]CBaykan ve Ozi Taraftar arkadaslarima katilmakla birlikte, birkac husus daha belirtmek istiyorum. Avustralya'nin nufusu 20 milyon. Seyirci mac ortalamasinin 3,500 - 5,000 arasinda oldugu dogrudur. Ancak Turkiye'nin nufusunun 70 milyonun ustunde olmasina ragmen Istanbul BB, Ankaraspor, Ankaragucu, GB Oftas, vs seircisi kapasitesi (rakip takimin taraftari haric) nedir diye sormaktan kendimi alikoyamiyorum. Avustralya ayrica eyelet sistemi ile yonetilen bir ulke (futbolcuda eyaletin en ust duzeyi olan Premier Liginde oynuyordu). Aynen; Skoko, Kewell, Viduka, Sterjovski, Petkovic'de oldugu gibi. Bu konuyla ilgili Avustralya'daki basliklarin cevirisi, " Supriz Degil", "Avustralya'yi Asmisti", "An Meselesiydi"...
Avustralya bulunan yeni Sivassporlu taraftarindan, Sivasspor'a basarilar. Saygilar...[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19.