SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yeniçeriler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=91)
-   -   YENİÇERİLER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16089)

yeniceri_can 07.06.2008 11:15

--->: YENİÇERİLER

[B]kardeşim böyle bir ayaklanma olacaksa bunu ben değil abilerim gerçekleştirir.ama ahmet abinin dediği gibi [U]'bizim doğrularımızın azımsanmayacak bir çogunluk tarafından yanlış görülmesi [/U]'sebebi ile tribünleri bırakmış durumdayız.bizde isteriz canımızdan çok sevdiğimiz Sivassporumuzu gidip stadda Yeniçeriler isimi altında elimizden geldiği kadar avazımız çıktıgı kadar 4 eylül deplasman farketmeksizin desteklemeyi ama olmuyor.. [/B]

cıncık1967 07.06.2008 11:22

-->: YENİÇERİLER

Yeniçeriler ;bir daha dönmemek üzere tribünü bıraktılar zaten bu dakikadan sonrada hiç kimse tribüne dönmez.Biz bayrağı yeni nesil arkadaşlara bıraktık (emre,fatih)saygılar

ilteriş58 03.09.2008 02:04

ben maçlara fazla gidemiyorum sivasta yaşamamam nedeniyle ama yeniçerileri duyuyorum ve beğendiğim bir grup. Tribünü bırakmanızın nedenini anlayamadım, yeniden dönmeniz neden mümkün değil merak ediyorum?

erol_58 03.09.2008 04:13

bir efsanedir yeniçeriler geldi geçti ilerde inşallah bir ayaklanma olurda yerlerini alırlar stadyumda efsane döner hasret biter bu alemde kral yeniçeriler bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

kangallı58 03.09.2008 09:01

-->: YENİÇERİLER

artık geri dönmelerinin zamanı geldi bence yakışır sivassporumuza belki böylelikle bagıran taraftar olma yönünde bir adım atılmış olur

muttalip58 03.09.2008 09:32

HADDİ BAKALIM İNŞALLAH GÜZEL OLUR

OLCAY_58_AKKUS 03.09.2008 09:47

sivassporun taraftarıda yok grubuda yok.Öyle 50-100 kişi ile grup olmaz maça gidiyorsun diye de taraftar olunmaz .Kimse kimseyi kandırmasın.Bu gidişlede olacağa benzemiyor.Sivassporun seyircisi var.

MustafaParlak 03.09.2008 10:30

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;407385]sivassporun taraftarıda yok grubuda yok.Öyle 50-100 kişi ile grup olmaz maça gidiyorsun diye de taraftar olunmaz .Kimse kimseyi kandırmasın.Bu gidişlede olacağa benzemiyor.Sivassporun seyircisi var.[/QUOTE]

Bir tribünde bir gerçek taraftar birde seyirci vardır.Bu kanun böyledir böyle devam edecektir.Bizim çabamız bu yönde devam etmektedir.50-100 kişiyle benim görüşeme göre grup olunur katılım yoksa adamlar ne yapsın.Birde yorum yazdıgın konu Sivassporumuzun en kampsamlı en büyük en organize taraftar grubu olan YENİÇERİLER...Onlara kimsenin seyirci demeye hakkı yoktur benim görüşüm bu senin görüşünede saygılıyım abi...

emrekocturk58 04.09.2008 15:48

daha iyi olmuş ismail abi ben ekgül abinin oğlu hem daha kalabalık sesde çok çıkar

NAUGHTYBOY58 04.09.2008 17:42

-->: --->: YENİÇERİLER

[QUOTE=lise!mustafa;407400]Bir tribünde bir gerçek taraftar birde seyirci vardır.Bu kanun böyledir böyle devam edecektir.Bizim çabamız bu yönde devam etmektedir.50-100 kişiyle benim görüşeme göre grup olunur katılım yoksa adamlar ne yapsın.Birde yorum yazdıgın konu Sivassporumuzun en kampsamlı en büyük en organize taraftar grubu olan YENİÇERİLER...Onlara kimsenin seyirci demeye hakkı yoktur benim görüşüm bu senin görüşünede saygılıyım abi...[/QUOTE]

[B]KArdeşim Yeniçeriler şimDiye KAdar 200 Altında Sayı İle Maça qitMemiştir Sayqılıar ;)

Ayrıca Artık Yeniçeri Konusu Kapansın donmemek ÜZere qitiLer Ama Yeni NesiL Dewam Ettirirse İsmi ßirqün Onlar Alır ßayraqı MerakLanmayın Ama Şimdi Asla Deil...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:51.