![]() |
--->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
[QUOTE=serhatcan;312542]KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.[/QUOTE]
azına salık abi bizim halkın işi ona buna yaranmaya çalışmak hiç kendi meleketine sahip çıkmak yok |
--->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
[QUOTE=serhatcan;312542]KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.[/QUOTE]
bunu sadece o söylemediki walla herkes söylüyor sivasta.10 kere yazdım belki 100 kere yazacağım başkan,hoca,futbolcular,taraftarın büyük bir kısmı fenerbahçeli. sivasspor fenerbahçenin atyapısı gibi çalışıyor,orda pişmemiş oynucuları bize gönderiyor pişiriyor sonra alıyor.biz sivaslıarda aman fenerbahçe bak sivasa sahip çıkıyor diye seviniyoruz.yazık vallahi çok yazık. |
SİVASSPOR BİR HARİKA
[QUOTE=ceza_tolga_rep;313256]bu adam o koltuğa hiç yakışmıyor?
kayseriye yardımların stat projesinin küçük bölümünü bizede yapsa konuşmayla olmaz apo abi??[/QUOTE] Sayın Cumhurbaşkanı Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanıdır. Sevmeyebilirsin ama Saygı duyarsan iyi olur. Yiğidolar için onur verici bir düşünce paylaşımı var. Bunu siyasete çekmeye kalkışılması uygun değil. |
--->: SİVASSPOR BİR HARİKA
[B]vay be Cumhurbaşkanlığına kadar gitmiş SİVASSPORumuzun ünvanı...
[COLOR="Red"]Sazındaki Türkü Gibidir SİVAS Denilen Bu Şehir..[/COLOR][/B] |
Arkadaşlar Cumhurbaşkanı,hepimizin Cumhurbaşkanı(herkesde sevmek yada sevmemek zorunda degil).Ayrıca bazı arkadaşları bilgilendireyim,kayseri kadir has stadyumuna devletin 1 lira katkısı olmamıştır.Peki Nasıl yapılıyor diyorsanız,şuanki stadyum arazisi kayserinin en degerli bölgesinde,arazi 100 trilyona satıldı,10 trilyonda rahmetli kadir has bagış yaptı.stadyum ve spor kompleksi böyle yapılmaktadır.
|
-->: --->: SİVASSPOR BİR HARİKA
[QUOTE=baha38;313644]Arkadaşlar Cumhurbaşkanı,hepimizin Cumhurbaşkanı(herkesde sevmek yada sevmemek zorunda degil).Ayrıca bazı arkadaşları bilgilendireyim,kayseri kadir has stadyumuna devletin 1 lira katkısı olmamıştır.Peki Nasıl yapılıyor diyorsanız,şuanki stadyum arazisi kayserinin en degerli bölgesinde,arazi 100 trilyona satıldı,10 trilyonda rahmetli kadir has bagış yaptı.stadyum ve spor kompleksi böyle yapılmaktadır.[/QUOTE]
kayseri stad konusunda harika bir iş yapıyor..ama stadı doldurabilrler mi..açıkcası benim endişeerim var..ama inş yersizdir bu endşelerim. |
-->: --->: SİVASSPOR BİR HARİKA
[B][QUOTE=baha38;313644]Arkadaşlar Cumhurbaşkanı,hepimizin Cumhurbaşkanı(herkesde sevmek yada sevmemek zorunda degil).Ayrıca bazı arkadaşları bilgilendireyim,kayseri kadir has stadyumuna devletin 1 lira katkısı olmamıştır.Peki Nasıl yapılıyor diyorsanız,şuanki stadyum arazisi kayserinin en degerli bölgesinde,arazi 100 trilyona satıldı,10 trilyonda rahmetli kadir has bagış yaptı.stadyum ve spor kompleksi böyle yapılmaktadır.[/QUOTE]
Tebrik etmek gerek kendi paralarıyla yapıyorlar bu dayanışma, birliktelik tüm Anadolu şehirlerine örnek olmalı... [/B] |
Adam gibi adam cumhurbaskanimiz ..Bizi onurlandirdiniz tesekkürler,artik ihmal edilen sivasimiza hak ettigi destegi vermenin zamani gelmistir
|
-->: SİVASSPOR BİR HARİKA
Sayın cumhurbaşkanımızın Sivassporumuz hakkındaki iyi dilek ve düşüncelerinden dolayı tebrik ederim ayrıca sivassporumuza başarılar dilerim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:29. |