![]() |
--->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
[QUOTE=58_sivas_1987;337996]İNŞALLAH GELECEKTEKİ FUTBOL HAYATI SENİNKİ GİBİ OLMAZ ABİ :D[/QUOTE]
Katılıyorum Yoksa Küme Düşeriz:D:rolleyes: |
[QUOTE=leblebi82;337969][B][COLOR="Indigo"]Gerçekten dünkü çalımları bana gençliğimi hatırlattı.[/COLOR][/B] :)[/QUOTE]
talha hocam desene büyük bir yıldız kazandık :) |
[QUOTE=sensetik;338672]talha hocam desene büyük bir yıldız kazandık :)[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Valla hocam senin teveccühün olmuş. Arkadaşlar pek öyle düşünmemiş gerçi.[/COLOR][/B] :) |
-->: --->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
[QUOTE=leblebi82;337969][B][COLOR="Indigo"]Gerçekten dünkü çalımları bana gençliğimi hatırlattı.[/COLOR][/B] :)[/QUOTE]
[B]bana da sivasspor halı saha maçını hatırlattı sömestrede yapılan :)[/B] |
-->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
çok güzel bir oyuncu inş. daha iyi olacak
|
eğer bu adam sakatlanmasın veya yönetimle sıkıntı yaşamasın.
BURAYA YAZIYORUMMMM BU SEZONUN EN FLAŞ TRANSFERİ OLACAK. GERÇEKTEN OYUN KALİTESİ VE FUTBOL ZEKASI MÜKEMMEL NERDE NE ZAMAN KİME NASIL PAS ATACAĞINI BİLEN BİRİ. SONUNA KADAR DA ARKASINDAYIM. BU ADAM FENERBAHÇELİ ALEX İN KOŞAN VERSİYONU |
--->: -->: --->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
[QUOTE=yigiter187;339722][B]bana da sivasspor halı saha maçını hatırlattı sömestrede yapılan :)[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Hemen de orayı hatırlatıyorsun Yiğiter. Helal olsun. Onun rövanşına hazırlanmak gerekecek . [/COLOR][/B] |
-->: --->: -->: --->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
[QUOTE=leblebi82;339728][B][COLOR="Indigo"]Hemen de orayı hatırlatıyorsun Yiğiter. Helal olsun. Onun rövanşına hazırlanmak gerekecek . [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]klasik insan psikolojisi hocam ne yaprsın işte..[/B] |
su agana kadar resmi olarak birsey gösteremedi
|
--->: -->: --->: -->: --->: SERGİO PACHECO DE OLİV
[QUOTE=yigiter187;339734][B]klasik insan psikolojisi hocam ne yaprsın işte..[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Benimki de klasik Savunma Mekanizması galiba.[/COLOR][/B] :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:28. |