SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LAZIMMM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17317)

yigido_sampiyon 12.03.2008 10:27

--->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LA

sadece istanbulda yaşayan yiğidolar değil çevre illerden geleride sayarsan dolar kardeşim olimpiyat stadı...

zaten dolduramıyorsak şampiyon olmuşuz neye yarar...
sivas 4 eylülde bile boş yer kalıyorsa maçlarda bi düşünmekte lazım derim yani

kakikli 12.03.2008 10:36

takımımıza içerde dışarda kayıtsız şartsız destek vermeliyiz...
istanbulda sivaslı dernekler organizasyonlar yaparsa daha güzel olur...
toplu gidişler ve dönüşler sağlanabilir.
malum maç olimpiyatta olursa insanlar gidiş dönüş v.s. konularda sıkıntı yaşama korkusuyla maça gitmeyebilir...

velibircan 12.03.2008 11:29

[B]kasımpaşa maçlarını kendi stadında oynıyacak bzim maça kadar....fırsatı kaçırdık yapsaydık ist.bb maçında yapılırdı...fırsat kaçtı....[/B]

serhatcan 12.03.2008 11:46

arkadaşlarr. kasımpaşa stadının zemin çalışmalarının bitmesi bizim avantajımıza. kasımpaşa hem merkezii yerde. o stadı hıncahınç doldururuz.

atababa111 12.03.2008 12:07

30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LAZIMMM

HAYDİ YİĞİDOLAR HAYDİ GARDAŞLAR ÇOLUK ÇOCUK AMCA DAYI HERKES BU MAÇA GELSİN.TEZAHÜRAT YAPMAYI BİLMİYORUZ BARE KALABALIK OLALIM .SİVASIMIZIN BU TARİHİ GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMAYALIM.BAŞKA SİVAS YOOKKKKKKK.

necmettin_akcay 12.03.2008 12:16

arkadaşlar forumda göremedim acaba maçın başlama saati kaçta

58 memo 12.03.2008 12:23

[QUOTE=puar;331063]o mac c.tesi 13:30 olacak yine 15 bin kişi gelecek...
eğerki tff stadlara seyriciyi çekelim derler ise bu macı pazar günü 16:00 almalıdır[/QUOTE]

Federasyon maçın gün ve saatini belirlemedi.
İnşallah pazar günü olur ve Olimpiyat stadında olur
çünkü Kasımpaşanın stadı hazırmış.
Kasımpaşa hasılat için Olimpiyat stadında oynamak isteyebilir.
Bence İstanbul belediye maçından daha çok seyircimiz gelecek..

dragon_58 12.03.2008 12:27

[QUOTE=puar;331063]o mac c.tesi 13:30 olacak yine 15 bin kişi gelecek...
eğerki tff stadlara seyriciyi çekelim derler ise bu macı pazar günü 16:00 almalıdır[/QUOTE]

inş. öle olur ya .

necmettin_akcay 12.03.2008 12:30

çok teşekkür ederim 58 memo arkadaşıminşallah dediğin gibi olur b.şehir maçında staddaydım kısmetse kasımpaşa maçındada yalnız bırakmayacağız ve şampiyonluğun gerçek dayanını taraftar desteği ile göstereceğiz saygılarımla

genc_yigido 18.03.2008 11:46

[QUOTE=abircan;331032]30 MART PAZAR GÜNÜ KASIMPAŞA İLE OYNAYACAĞIMIZ MAÇIN MUTLAK OLİMPİYATTA OYNANMASINI ŞİMDİDEN İSTİYORUZ,
EN AZ 50 BİN YİĞİDO İLE SİVASSPORUMUZU AĞIRLAYIP YOLLAYALIM

EN AZ ELLİBİN YİĞİDOYU BEKLİYORUZ MAÇAAAAA
ŞAMPİYONLUK YOLUNDA VERECEĞİMİZ EN BÜYÜK KATKI BU OLACAKTIR İSTANBULDAN, ŞİMDİDEN TÜM YİĞİDOLAR ÇEVRELERİNİ BU MAÇA GİTMELERİ İÇİN UYARSIN LÜTFENNN:)[/QUOTE]

Sevgili abim süper söylüyorsun. Bu destek keşke sağlansa ama bence bu kadar taraftarın kesin gelmesi için federasyonun maçı pazar günü öğlene alması lazım ki herkes izin günüde koşsun maça. Ve istanbulda bu kadar sivaslı bu kadarda dernek var. Bütün derneklerle irtibata geçilse her dernek bi otobüs gelse. Zaten ferdi gelenlerle orası kaç bini bulur siz hesap edin. Ben sivaslı olmayan bir sürü arkadaşımıda alıp tabiki gideceğim. Bizim diğer takımlardan neyimiz eksikki bu futbolcularımız yanlız bırakalım onlar gittiği heryerde coşkuyu yaşasınlarki inanarak oynasınlar. Bence derneklerle irtibata geçilmesi şart yada istanbulun belli noktalarından otobüsler kaldırılmalı. Bu şekilde olursa bu organizasyonda ben bile çalışmaya hazırım. Ayrıca maçı bence kasımpaşa olimpiyatta ister. Çünkü rakip taraftar kendisinkiden daha fazla ve ciddi bir gelir elde edecekler o şekilde küçük klüplerin en önemli gelirlerinden biride fb-gs-bjk ve SİVASSPOR o yüzden ben inanıyorum ki o maç olimpiyata alınacak. inşallah beklenilen olur ve maça 50 bin kişi gelir bir şov izletiriz herkese saygılar..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24.