![]() |
--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=sensetik;334465]Konya ile Sivasspor'un bir alıp veremediği olamaz bence...
önce kardeşlik kazansın diyorum.... ama maç bizim.....rahat alırız..... M.Yıldız'ın maçı olacak bence.............[/QUOTE] Ne alıp veremediğmiz olacak kardeş tabiki kardeşlik kazansın dostluk kazansın |
Sivasspor 2-0 Konyaspor İNŞ 3 PUAN ALARAK YOLUMUZA DEVAM EDERİZ
|
-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Konyaspor maçını almaktan başka bir çaremiz yok,alacak gücümüzde var,ancak en fazla dikkat etmemiz gereken maçlardan biri diye düşünüyorum.Konyanın düşme korkusunu iyideden iyiye hissettiği şu günlerde can havliyle saldıracaktır.Buna çok dikkat etmemiz lazım.ama 2-1 alırız
|
kesinlikle almalıyız yeni tranfer olıvera ve saidi oynamalı bu maçta sivas-2 konya-0 tabi ilk 25 dakika önemli gol yemez isek
|
[B]5 ten aşağı atarsak sevinmeyeceğim yendik diye..[/B]
|
[QUOTE=handsome5867;334453]konya spordan nefret ediyom başka bişe demiyom[/QUOTE]
gule oynaya alırsınız bu maci.sonrada butun stad konyaspor kumeye diye bagırırsınız arkadan da konyalım yuruyu calarsınız hoşunuza gider eglenirsiniz.ruhsuz yıldızlarımız kafaları onlerinde soyunma odasına giderken halaylar cekersiniz guzle bir haftasonu olur değil mi??düştük bi kere ya vuran vurana tekemyi vurun sizde.suc neydi deil mi sivasa mac izlemeye gelen konyaspor taraftarına taş atmaktı deil mi???karsılık verilince polisler tarafından goturulmekti.basın sozcunuzun bir avuc terorist geldi demesiydi dimi??anadoludan sampiyon cıkarmı cıkmaz mı orasını bilmem keşke cıksa da gorsek sivasspor olsa sonra baksak sivasspor camiası da aynı 3 buyuklerinki gibi ruhu da değişiyor mu görsek.birisi de 5 den asagı atarsak yendik demem demiş atın oglum 25 tane atın.biz alıştık zaten.ne yapsak kar etmiyor bu takıma sovuyoruz yuhluyoruz olmuyor siz de sovun ama centilmence atmayın yine tas sopa atın dovun sovun 5 tane de ittirin yollayın bizi oldu mu??ne hallere dusmusuz off ki ne off elbet bu öle topragı atılır bu takım dirilir ha kazayla kumedede kalırız inş de o zaman bunların hesabı senee sorulur.yazık diorum o yoruma.benim nufus kutugum sivas baba tarafım komple sivaslı diger taraf konyalı ben de knoya dogumluyum ben de nefret ediyimmi sivastan??? |
SİVASSPOR-3
KONYASPOR-1 .... |
[QUOTE=nalcaciboy;334517]gule oynaya alırsınız bu maci.sonrada butun stad konyaspor kumeye diye bagırırsınız arkadan da konyalım yuruyu calarsınız hoşunuza gider eglenirsiniz.ruhsuz yıldızlarımız kafaları onlerinde soyunma odasına giderken halaylar cekersiniz guzle bir haftasonu olur değil mi??düştük bi kere ya vuran vurana tekemyi vurun sizde.suc neydi deil mi sivasa mac izlemeye gelen konyaspor taraftarına taş atmaktı deil mi???karsılık verilince polisler tarafından goturulmekti.basın sozcunuzun bir avuc terorist geldi demesiydi dimi??anadoludan sampiyon cıkarmı cıkmaz mı orasını bilmem keşke cıksa da gorsek sivasspor olsa sonra baksak sivasspor camiası da aynı 3 buyuklerinki gibi ruhu da değişiyor mu görsek.birisi de 5 den asagı atarsak yendik demem demiş atın oglum 25 tane atın.biz alıştık zaten.ne yapsak kar etmiyor bu takıma sovuyoruz yuhluyoruz olmuyor siz de sovun ama centilmence atmayın yine tas sopa atın dovun sovun 5 tane de ittirin yollayın bizi oldu mu??ne hallere dusmusuz off ki ne off elbet bu öle topragı atılır bu takım dirilir ha kazayla kumedede kalırız inş de o zaman bunların hesabı senee sorulur.yazık diorum o yoruma.benim nufus kutugum sivas baba tarafım komple sivaslı diger taraf konyalı ben de knoya dogumluyum ben de nefret ediyimmi sivastan???[/QUOTE]
Arkadaşım kendi takımına olan kızgınlığını ve kırgınlığını gelip burdaki insanlardan çıkarma. Konya'nın gelenden beş gidenden altı yemesinin sorumlusu Sivasspor taraftarı mı? Biz sadece ve sadece Sivassporumuzun galip gelmesini istiyoruz. Rakip Konya veya bir başkası olur farketmez, herhalükarda galip gelmeyi istiyoruz. Konyaspor'a önce Konyalılar sahip çıkacak. Dün bir Konyalı arkadaşımla konuşuyordum, hayretler içinde kaldım, adam Konya-Fener maçında Fener'i tutuyor, ''Konya ikinci ligdeyken daha fazla zevk veriyor, bence oraya gitsin.'' diyor. Bir Konyalı bunu söyler de üç büyültülmüş yalakası olursa, Konya'nın bu gidişinin sorumlusu da yine Konyalılar olur. Uzun lafın kısası sizin bu durumunuzdan biz sorumlu değiliz. :):):) |
--->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yoru
[QUOTE=yigiter187;334501][B]5 ten aşağı atarsak sevinmeyeceğim yendik diye..[/B][/QUOTE]
Kardeş konyasporumuz bi süpriz yaparsa hiç şaşma o zaman sevinirmisin ağlarmısın bilelem |
Bizanzlılara yapsaydın ya süprizi de anadolu olarka hep beraber sevinsek kötü mü olurdu?
Olmuyor beyler böyle anadolu takımları bir yere varamaz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:24. |