![]() |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
Diallo harika ya müthiş. soğukkanlı ve atik. top geçmedi.. Büyük hayranlıkla izledim diallo yu...
Şampiyon SİVASSPOR... |
bencede takım olarak iyiydik....
|
gecen hafta oldugu gibi sezer bu haftada bence macin en iyisiydi
|
mamadou dialla maçın yıldızı mehmetle sezerde çok güzel oynadı
|
[B][I]bence bu maçın yıldızı sezer vallaha adam süper oynadı[/I][/B]
|
[B]Ben Diallo diyorum. Can siperane mücadele etti. Çok sakin kendine güvenen ve defansı rahatlatan bir oyun sergiledi. Top ayağında iken çok güzel vücudunu kullanıyor ve rakibi ekarte edebiliyor. Bu maçta çok çok iyiydi. 2.si Mehmet Yıldız çok mücadele etti çok çalıştı bir kaç pozisyonda birazda gücü bittiğinden etkisiz vuruşlar yaptıysada Mehmet yine soyadı gibiydi... 3- Yiğidoviç pardon Petkoviç idi. Kendine çok güveniyor ve çok iyi yere basıyor. Pozisyonları mükemmel takip ediyor. Kritik 3 kurtarışı var alkışı hakeden. 4-Sezer Badur. Kim bu çocuk nerden çıktı nerden geldi dendi. Oda orta sahadan çıktı Manisayı fazla sevindirmedi. 4-Uğur Yıldırım. Maç eksiği açıkça belli oldu ama kumaşı çok sağlam kısa süre oynadı bende iyi intiba bıraktı ilerde ilk 2 ye adını yazdıracak. 5-Abdurrahman Dereli. Kanatları çok iyi kullanıyor ve çıkışları seri. Yerini kaybetmese daha da iyi olacak. Taç atışlarının çoğunu olumlu kullandı ve yerini sağlamlaştırdı.
Bu arada bu maçta ve önceki maçlarda Hayrettinde çok büyük düşüş var. Kendine dikkat etmesi ve biraz daha çok çalışması lazım... Saygılarımla[/B] |
[B]dün cAnli seyrettim DİAOLLO demeKten kAcinmicAm AdAm cOK sAKin oynuyo herkese dAns ettirdi özelliKle:D burAK yıLmAzA:D[/B]
|
MAÇIN YILDIZI VESTEL MANİSASPORDU. KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN
|
BENCE TAKIMIN HEPSI IYIDI......
|
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
bir kisi haric hepsi elinden geleni yapti galibiyet icin canini disine takti ,ugur yildirim oyuna girdikten sonra ne yapti bana biri bunu soyleyebilirmi bence macin en kotu adami ugur yildirimdi hic varlik gosteremedi hatta ben hic ismini bile duymadim macta
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:50. |